Χρέη ΝΔ

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
taxalataxalasa
Basic poster
Basic poster

Re: Χρέη ΝΔ

Δημοσίευσηαπό taxalataxalasa » 11 Μαρ 2023, 19:10

pluton έγραψε:
taxalataxalasa έγραψε:Καλώστονε!

Ξέρεις άλλα θέματα για τα οποία η ΝΔ πρωτίστως, γιατί το Πασοκ είναι πλέον γραφικό μνήμα, έχει κοροϊδέψει την κοινωνία;

αν δεν θυμάσαι, μην διστάσεις να ρωτήσεις να σου γράψουμε ορισμένα.!

Βρε taxalataxalasa κατ αρχάς μάθε να φτιάχνεις μια πρόταση που να βγαίνει νόημα και μετά μου εξηγείς, πες μου βρε καμάρι μου, τι γράφεις;

Μόνο εκ των συμφραζομένων μπορώ να υποψιαστώ.

Μπορείς σε παρακαλώ; Τι θες να πεις εδώ; Πες το με δικά σου λόγια, βάλε σωστά ρήμα, αντικείμενο, υποκείμενο, βάλε σωστά σημεία στίξης να βγαίνει νόημα, μικρές προτάσεις που να έχουν μέσα ρήμα, υποκείμενο και αντικείμενο .... Δεν είναι ανάγκη να βάλεις πολύπλοκα πράγματα.

Ξέρεις άλλα θέματα για τα οποία η ΝΔ πρωτίστως, γιατί το Πασοκ είναι πλέον γραφικό μνήμα, έχει κοροϊδέψει την κοινωνία;

images.png
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
0 .

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 11 Μαρ 2023, 20:24

Mιλαμε για τρελο παραληρημα απο τον ταχααλλαταεχασα
0 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες....
..

nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 11 Μαρ 2023, 20:44

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:Mιλαμε για τρελο παραληρημα απο τον ταχααλλαταεχασα

Έχουμε υποχρέωση Γιαννόπουλε να βοηθήσουμε τους αριστερούς να μπορούν να γράφουν μια πρόταση σωστή, αν μάθουν να γράφουν περνάνε από ένα επίπεδο γρυλισμων σε μια σωστότερη κατάσταση, έτσι σταδιακά θα φωτιστεί και ο νους τους, εκεί στις ΚΟΒες επίτηδες τους αφήνουν σ αυτή την κατασταση ,,Στραβός στραβόν οδήγαγε κι ηύραν κι οι δυο το βράχο,,

αφετε αυτους οδηγοι εισιν τυφλοι τυφλων, τυφλος δε τυφλον εαν οδηγη αμφοτεροι εις βοθυνον πεσουνται.

Κατά Ματθαίον 15 14
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
taxalataxalasa
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό taxalataxalasa » 11 Μαρ 2023, 21:37

pluton έγραψε:
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:Mιλαμε για τρελο παραληρημα απο τον ταχααλλαταεχασα

Έχουμε υποχρέωση Γιαννόπουλε να βοηθήσουμε τους αριστερούς να μπορούν να γράφουν μια πρόταση σωστή, αν μάθουν να γράφουν περνάνε από ένα επίπεδο γρυλισμων σε μια σωστότερη κατάσταση, έτσι σταδιακά θα φωτιστεί και ο νους τους, εκεί στις ΚΟΒες επίτηδες τους αφήνουν σ αυτή την κατασταση ,,Στραβός στραβόν οδήγαγε κι ηύραν κι οι δυο το βράχο,,

αφετε αυτους οδηγοι εισιν τυφλοι τυφλων, τυφλος δε τυφλον εαν οδηγη αμφοτεροι εις βοθυνον πεσουνται.

Κατά Ματθαίον 15 14

“Γιάννης κερνά και Γιάννης πίνει!”
0 .

Άβαταρ μέλους
taxalataxalasa
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό taxalataxalasa » 11 Μαρ 2023, 21:44

pluton έγραψε:
taxalataxalasa έγραψε:Καλώστονε!

αν δεν θυμάσαι, μην διστάσεις να ρωτήσεις να σου γράψουμε ορισμένα.!

Βρε taxalataxalasa κατ αρχάς μάθε να φτιάχνεις μια πρόταση που να βγαίνει νόημα και μετά μου εξηγείς, πες μου βρε καμάρι μου, τι γράφεις;

Μπορείς σε παρακαλώ; Τι θες να πεις εδώ; Πες το με δικά σου λόγια, βάλε σωστά ρήμα, αντικείμενο, υποκείμενο, βάλε σωστά σημεία στίξης να βγαίνει νόημα, μικρές προτάσεις που να έχουν μέσα ρήμα, υποκείμενο και αντικείμενο .... Δεν είναι ανάγκη να βάλεις πολύπλοκα πράγματα.

Η κατάνοηση των κειμένων που είναι γραμμένα στα ελληνικά, εξαρτάται από την διανοητική κατάσταση των αναγνωστώνε. Αν δεν καταλαβαίνεις, είναι δικό σου πρόβλημα και όχι του γραφούντα!

α μένος κιε κιέρες ό ντεσέας κιε ενπιίεσω α εσκριμπίρ εν ότρος ιδιώμας παρά γιεγάρ α λα κονκλουσιόν κιε έρες ουν γκιώνη κον κάσκο!

:laugh1:

τένγκα ρεσπέτο πίν'τσε γκρεκίλο πουνιετέρο!
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 11 Μαρ 2023, 22:02

taxalataxalasa έγραψε:
pluton έγραψε:

Η κατάνοηση των κειμένων που είναι γραμμένα στα ελληνικά, εξαρτάται από την διανοητική κατάσταση των αναγνωστώνε. Αν δεν καταλαβαίνεις, είναι δικό σου πρόβλημα και όχι του γραφούντα!

α μένος κιε κιέρες ό ντεσέας κιε ενπιίεσω α εσκριμπίρ εν ότρος ιδιώμας παρά γιεγάρ α λα κονκλουσιόν κιε έρες ουν γκιώνη κον κάσκο!

:laugh1:

τένγκα ρεσπέτο πίν'τσε γκρεκίλο πουνιετέρο!

Εντάξει από αυτά έχω άγνωστες λέξεις, μπορείς να μου τις εξηγήσεις;

πίν'τσε γκρεκίλο πουνιετέρο

Μπορούσες βέβαια να τα γράψεις και στο λατινικό αλφάβητο, εκτός και αν δεν ξέρεις.

Kαι για να καταλάβετε τι λέει στα ισπανικά:

Εκτός (από ελληνικά μπορω) θέλεις ή δεν θέλεις, μπορώ να μιλήσω σε άλλες γλώσσες για να καταλήξω στο συμπέρασμα, είσαι τζάμπα με το κάσκο! (Μαγκας)

σεβαστείτε με πίν'τσε γκρεκίλο πουνιετέρο.

To πιθανότερο γράφει :
Σεβαστείτε με θα τιμωρήσω τον Έλληνα με μια πένσα

Η τέλος πάντων κάπως έτσι.... Σου είπα να εξηγήσεις το πίν'τσε γκρεκίλο πουνιετέρο.... Διότι κατάλαβα ότι πρόκειται περί καθημερινής φράσης που εύκολα δεν εξηγείται....

Τέλος πάντων αυτά περίπου μου έγραψε στα ισπανικά. Στην Αργεντινή ήσουνα taxalataxalasa;
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Re: Τραγωδία στα Τέμπη: «Πεδίο μάχης» θυμίζουν τα νοσοκομεία της Λάρισας μετά τη σύγκρουση των τρένων –

Δημοσίευσηαπό bizeli » 11 Μαρ 2023, 23:41

taxalataxalasa έγραψε:Και να πουμε κι αυτο.

Αν βαλουμε 200 ευρω εισοδο στα εκλογικα κεντρα για οσους ψηφιζουν ΝΔ, το χρεος πληρωνεται ολο μονομιας. 2 εκ κοζμος ψηφισε ΝΔ την προηγουμενη φορα... Πληρωνουν 200 ευρω να παρουν φιαλη στον Ρεμο αλλα δεν πληρωνουν 200 ευρω να ξεχρεωσουν το κομμα τους. Τετοιοι μπαταχτζηδες ειναι και μας κουνανε και το δακτυλο περι σωστης διοικησης και αναπτυξης και ηθικής... οι Μπατριωτες!

https://members.nd.gr/donate/

Εικόνα
0 .

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Re: Τραγωδία στα Τέμπη: «Πεδίο μάχης» θυμίζουν τα νοσοκομεία της Λάρισας μετά τη σύγκρουση των τρένων –

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 12 Μαρ 2023, 01:07

taxalataxalasa έγραψε:Και θα ζητηξει κουρεμα με καταμερισμο της χασουρας στους καταθετες των τραπεζων (οπως εγω που ειμαι επιχειρηματιας)... Πλιατσικολογοι...

Mπορεις να μας πεις ποσα χρηματα θα πληρωσεις αν κουρευτει κατα 100% το δανειο της ΝΔ;
Κουρεματα σε δανεια γινονται απο τοτε που υπαρχουν τραπεζες
Εχεις υπολογισει ποσα πληρωσες;
Θα μας το πεις και εμας η θα μας το κρατησεις μυστικο;

Παπαρια πληρωσες λεω εγω
Αλλα εδω ειμαστε να μας παρουσιασεις φανταζομαι καποιο πρωτοποριακο μαθηματικο τυπο που θα σου χαριστει το νομπελ μαθηματικων

Και τελικα γιατι δεν μεταφερεις τα χρηματα σου σε μια τραπεζα που δεν δανεισε στην ΝΔ; :D
0 .
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες....
..

nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας

Άβαταρ μέλους
taxalataxalasa
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό taxalataxalasa » 12 Μαρ 2023, 01:22

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:
taxalataxalasa έγραψε:Και θα ζητηξει κουρεμα με καταμερισμο της χασουρας στους καταθετες των τραπεζων (οπως εγω που ειμαι επιχειρηματιας)... Πλιατσικολογοι...

Mπορεις να μας πεις ποσα χρηματα θα πληρωσεις αν κουρευτει κατα 100% το δανειο της ΝΔ;
Κουρεματα σε δανεια γινονται απο τοτε που υπαρχουν τραπεζες
Εχεις υπολογισει ποσα πληρωσες;
Θα μας το πεις και εμας η θα μας το κρατησεις μυστικο;

Παπαρια πληρωσες λεω εγω
Αλλα εδω ειμαστε να μας παρουσιασεις φανταζομαι καποιο πρωτοποριακο μαθηματικο τυπο που θα σου χαριστει το νομπελ μαθηματικων

Καλώστονε! Θέλει η Put Anna να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει!

Στο κούρεμα έχεις εναποθέσει τις ελπίδες σου ή είναι η στρατηγική της ΝΔ να πάει στον Κουρέα; Ζήτουλας;

Βάλε ρε στο κόμμμα τα 200 ευρώ που σου αναλογούν για να ξεπληρώσεις και μετά να έρθεις να μας κάνεις κηρύγματα περί gαμαοσύνης της νιουδούλας.
0 .

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 12 Μαρ 2023, 01:32

Εσυ εγραψες μαλακιες περι κουρεματος που θα πληρωσεις εσυ και τωρα που ειδες ερωτησεις αρχισες το τσαμικο
0 .
..

nrg wrote:

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”