κουλη τρέμεις; Με ενθουσιασμό άνοιξε το 3ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Re: κουλη τρέμεις; Με ενθουσιασμό άνοιξε το 3ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ

Δημοσίευσηαπό bizeli » 17 Απρ 2022, 13:06

Φασολαδα έγραψε:
Με στοιχειώνει αυτή η εικόνα. Θέλω να κάνω πλάκα αλλά η μιζέρια που βγάζει είναι τόσο πηχτή που μου νεκρώνει τον εγκέφαλο, σαν ηλεκτρομαγνητικός παλμός που καίει τα πάντα. Και να σκεφτείτε οτι αυτοί οι "σύντροφοι" σκουζαν μερα/νυχτα για τα μουτρα του Μιχαλη στην Ελληνικη Βουλή.

Εντάξει. Στις επόμενες εκλογές θα ψηφίσουμε μόνο μέλη της βασιλικής οικογένειας του Ascot. Να μη σε στοιχειώνει όλη αυτή η πλέμπα.
0 .

Άβαταρ μέλους
Φασολαδα
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Φασολαδα » 17 Απρ 2022, 13:13

bizeli έγραψε:
Φασολαδα έγραψε:
Με στοιχειώνει αυτή η εικόνα. Θέλω να κάνω πλάκα αλλά η μιζέρια που βγάζει είναι τόσο πηχτή που μου νεκρώνει τον εγκέφαλο, σαν ηλεκτρομαγνητικός παλμός που καίει τα πάντα. Και να σκεφτείτε οτι αυτοί οι "σύντροφοι" σκουζαν μερα/νυχτα για τα μουτρα του Μιχαλη στην Ελληνικη Βουλή.

Εντάξει. Στις επόμενες εκλογές θα ψηφίσουμε μόνο μέλη της βασιλικής οικογένειας του Ascot. Να μη σε στοιχειώνει όλη αυτή η πλέμπα.

Άνθρωπος που δεν προσέχει τον εαυτό του, μην περιμένεις να προσέξει την κοινωνία. Περιμένεις π.χ. τον Πολακη να εφαρμόσει τον αντικαπνιστικό νόμο?

Μονο Τζημερος.
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 17 Απρ 2022, 13:22

Φασολαδα έγραψε:
Άνθρωπος που δεν προσέχει τον εαυτό του, μην περιμένεις να προσέξει την κοινωνία. Περιμένεις π.χ. τον Πολακη να εφαρμόσει τον αντικαπνιστικό νόμο?

Μονο Τζημερος.

Άνθρωπος που περιμένει από άλλον άνθρωπο να αλλάξει την κοινωνία είναι το μεγαλύτερο fail.
2 .

Άβαταρ μέλους
Alien_ex_forums
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Alien_ex_forums » 17 Απρ 2022, 13:24

Μας την πέσανε χθες ο έλεγχος στο μπαρ (ένας τύπος με ύφος χιλίων καρδιναλίων και μία τύπισσα μεταμφιεσμένη ως ξέκωλη). Άρπαξαν την απόδειξη μπροστά στα μούτρα μου και μου έριξαν ένα βλέμμα λες και με εξέταζαν στο μάθημα με πρόθεση να με κόψουν.

Κάποιος πρέπει να μάθει σε αυτό τον λαό ότι το να είσαι ΔΥ, ρουφιάνος της εφορίας, δεν σου δίνει το δικαίωμα να χαλάς τη διασκέδαση του λαού αντιμετωπίζοντάς τον σαν να πρόκειται για σκλάβους. Υποτίθεται ότι το μαγαζί ελέγχεις και όχι τους πελάτες.

Την επόμενη φορά που θα μου συμπεριφερθούν έτσι εφοριακοί που υποτίθεται ελέγχουν το μαγαζί, αλλά στην πραγματικότητα χαλάνε τη διασκέδασή μου, θα τους επιτεθώ.
3 .

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 17 Απρ 2022, 13:46

bizeli έγραψε:
denplirono έγραψε:η γελιοτητα των νεοδημοκρατων ειναι η ταση να κατακρινουν τους πολιτικους τους αντιπαλους αναλογα την εμφανιση και το ντυσιμο τους ελλειψη προφανως επιχειρηματων.

Και επιχειρήματα να έχουν δεν είναι αυτό το θέμα.
Είναι φαιδρό να κοροϊδεύεις κάποιον εξαιτίας της εμφάνισής του.
Λες και είναι 5χρονα.

τι θες να πεις; τα 5χρονα εχουν αντιληψη μιλαμε για το πολυ 3χρονα
1 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 17 Απρ 2022, 13:49

Alien_ex_forums έγραψε:Μας την πέσανε χθες ο έλεγχος στο μπαρ (ένας τύπος με ύφος χιλίων καρδιναλίων και μία τύπισσα μεταμφιεσμένη ως ξέκωλη). Άρπαξαν την απόδειξη μπροστά στα μούτρα μου και μου έριξαν ένα βλέμμα λες και με εξέταζαν στο μάθημα με πρόθεση να με κόψουν.

Κάποιος πρέπει να μάθει σε αυτό τον λαό ότι το να είσαι ΔΥ, ρουφιάνος της εφορίας, δεν σου δίνει το δικαίωμα να χαλάς τη διασκέδαση του λαού αντιμετωπίζοντάς τον σαν να πρόκειται για σκλάβους. Υποτίθεται ότι το μαγαζί ελέγχεις και όχι τους πελάτες.

Την επόμενη φορά που θα μου συμπεριφερθούν έτσι εφοριακοί που υποτίθεται ελέγχουν το μαγαζί, αλλά στην πραγματικότητα χαλάνε τη διασκέδασή μου, θα τους επιτεθώ.

εισαι χαζουλης θα πας φυλακη και θα τους πληρωσεις και απο πανω. σκεψου εξυπνα, ειδικα αν ΔΕΝ σε γραψουν για κατι δεν θα εχεις κανενα αλλοθι αν πχ ..... παθουν κατι ε της νυχτας αφου εισαι ξερεις εσυ, αν παλι σε γραψουν κανε την παπια γιατι θα εχεις αλλοθι. Απλα να σου θυμισω και ο ΜΓ ειναι ΔΥ και δες με τι υφος 800.000 καρδηναλιων μιλαει, γιατι θελεις οι πιο κατω υπαλληλοι να συμπεριφερθουν διαφορετικα. Οσο πιστευεις οτι το κρατος αυτο ειναι δικο σου θα ζεις στα συννεφακια
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"

Άβαταρ μέλους
Alien_ex_forums
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Alien_ex_forums » 17 Απρ 2022, 14:27

denplirono έγραψε:
Alien_ex_forums έγραψε:Μας την πέσανε χθες ο έλεγχος στο μπαρ (ένας τύπος με ύφος χιλίων καρδιναλίων και μία τύπισσα μεταμφιεσμένη ως ξέκωλη). Άρπαξαν την απόδειξη μπροστά στα μούτρα μου και μου έριξαν ένα βλέμμα λες και με εξέταζαν στο μάθημα με πρόθεση να με κόψουν.

εισαι χαζουλης θα πας φυλακη και θα τους πληρωσεις και απο πανω. σκεψου εξυπνα, ειδικα αν ΔΕΝ σε γραψουν για κατι δεν θα εχεις κανενα αλλοθι αν πχ ..... παθουν κατι ε της νυχτας αφου εισαι ξερεις εσυ, αν παλι σε γραψουν κανε την παπια γιατι θα εχεις αλλοθι. Απλα να σου θυμισω και ο ΜΓ ειναι ΔΥ και δες με τι υφος 800.000 καρδηναλιων μιλαει, γιατι θελεις οι πιο κατω υπαλληλοι να συμπεριφερθουν διαφορετικα. Οσο πιστευεις οτι το κρατος αυτο ειναι δικο σου θα ζεις στα συννεφακια

Καλά, όταν λέω ότι θα τους επιτεθώ, εννοώ ότι μπορεί να γίνει και φραστικά. Να τους πω δηλαδή: "Εσείς τι παριστάνετε τώρα, τους μπαμπούλες;".

Αυτά έχουν σχέση με τον τρόπο που αποκτά εξουσία ο Έλληνας. Επειδή είναι σπάνιο το να μπει Έλληνας σε θέση εξουσίας, παίρνει ψηλά τον αμανέ όταν αυτό συμβαίνει. Το ίδιο ισχύει με ΜΕΡΙΚΟΥΣ (όχι όλους ευτυχώς) επιχειρηματίες του ιδιωτικού τομέα, οι οποίοι αντιμετωπίζουν τους εργαζομένους τους παριστάνοντας τους λοχαγούς.

Κάποιοι προσπαθούν να αλλάξουν τη "σεξιστική και συντηρητική νοοτροπία" του λαού, αλλά όσον αφορά αυτές τις νοοτροπίες, δεν επιδιώκεται κάποια αλλαγή.
0 .

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 17 Απρ 2022, 14:37

φιλε αν κανεις πως τους μαλωνεις επειδη ειναι βλακες, θα παρουν τα πανω τους και θα δουν οτι σε ενοχλει και θα σου κανουν επιτηδες τη ζωη δυσκολη. Χαμογελα σαν βλακας οχι ειρωνικα, αλλα χαχαχουχας, τωρα αν θελεις να τους κανεις κατι αλλο, πρωτον δεν το λες, δευτερον δεν τσακωνεσαι, τριτον δεν εχεις αλλοθι(πχ καποιο προστιμο) και τεταρτον της νυχτας εισαι τα υπολοιπα δεν λεγονται. Ενα πραγμα ομως δεν θα βρεις ποτε σε αυτους, την λογικη, αν παρολα αυτα περτυχεις σε κανεναν λογικο θα το καταλαβεις επειδη απλα θα κανει την δουλεια του χωρις να πουλαει μουρη και νταηλικι, δεν ειναι η πλειοψηφια αλλα υπαρχουν και αυτοι που απλα κανουν την δουλεια τους χωρις υφος και παπαριες
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 17 Απρ 2022, 14:43

Λοιπόν, παιδιά, ακούστε τι θα γίνει.
Δεν ξέρω ακόμα για πόσες τετραετίες θα βγαίνει ο Μητσοτάκης αλλά όταν θα φύγει θα μας αφήσει ένα δημοσιονομικό έλλειμμα .. ΝΑΑΑΑΑΑ.
Τουλάχιστον ο προηγούμενος ο ποκοπίκος μάς είχε αφήσει ένα κομπόδεμα στα ταμεία όταν παρέδωσε την πρωθυπουργία.

Τούτος εδώ έχει μάθει στα επιδόματα. Μιλάμε για απίστευτες σπατάλες. Κάθε φορά που δημιουργείται μια κρίση παίρνει τηλ τον ταμία του και λέει
-Έλα, μήτσο, πόσα έχουμε στην άκρη; Φτάνει να δώσουμε;
-Τελειώνουν αφεντικό.
-Δεν πειράζει. Δώσε, δώσε. Άρχισαν να σκούζουν πάλι...

Κι έτσι πάει το έργο.
Δλδ δεν κάθονται με ένα τεφτέρι κάτω να υπολογίσουν ακριβώς πόσα έχουμε, πόσα δίνουμε, ΠΟΥ δίνουμε, τι γίνονται τα λεφτά... και όλα αυτά.

Για να μη μιλήσω για άλλες γελοιότητες την εποχή της πανδημίας. Άδειες αυξημένου κινδύνου... :laugh1:
Σπαταλήθηκαν εκατομμύρια ευρώ (ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ) στην τελική για να κάθονται κάποιοι άνθρωποι σπίτι τους και να μην κάνουν τίποτα.
Κανένας σωστός σχεδιασμός, όλα προχειρότητες ως συνήθως.

Και να μη μιλήσω για άλλες θέσεις εργασίας που δημιουργούνται τύπου ΜΚΟ ... μια τεράστια μπίζνα για να βολεύονται κάποιοι και να τρώνε χρήμα.
Και πόσες άλλες θέσεις λούφας υπήρχαν, διατηρούνται και δημιουργούνται κι άλλες.
Ήρθε κι έβαλε τάξη η ΝΔ.
:laugh1:

Αμ οι δήμοι; Οι ανύπαρκτοι δήμοι; Μόνο λεφτά παίρνουν. Μηδέν έργο. Λαμόγια του κερατά. Ξεφτίλες.

Τουλάχιστον κάποια χρήματα είναι από ΕΣΠΑ. Οι Ευρωπαίοι τα κορόιδα πληρώνουν και πάλι.
Ρε όταν θα έρθει η ώρα για το grexit ... δε θα μας σώζει ούτε ο νιαγάρας.

Αλλά μάλλον έτσι είναι η τακτική της δεξιάς. Ποια πολιτική επενδύσεων; Πολιτική επιδομάτων. Και ο άλλος ο κουρασμένος έτσι έκανε. Θυμάστε με τις φωτιές στην Πελοπόννησο που άνοιξε την κάνουλα και μοίραζε επιδόματα στους πυρόπληκτους δεξιά κι αριστερά και έκαναν ουρές στις τράπεζες;

Τίποτα. Η Ελλάδα του βολέματος είμαστε όλοι.
3 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 17 Απρ 2022, 15:08

Άκου τώρα

Στις μεγάλες αγορές πχ Βαρβάκειο, ειδικά εκεί που πουλούσαν κρέας, στην αρχή και στο τέλος υπήρχε ένα τραπέζι με μια ζυγαριά και καθόταν ένας αστυνόμος της αγορανομιας.

Όταν έβλεπαν καμία γυναικούλα, κανένα παππού, ένα άνθρωπο ευάλωτο. Τον σταμάτησαν.

Τι αγοράσατε;
Μισό κιλό κιμά χοιρινο.
Πόσο το κιλό;
10 δραχμές το κιλό

Το ζύγιζε, έλεγχε την τιμή και την ποιότητα και αν έβρισκε παράπτωμα ρωταγε

Από ποιο μαγαζί το πήρατε;
Εδώ πιο κάτω...
Πάμε μαζί στο μαγαζί.

Σε αυτή την εργασία είχε δουλέψει πρώτος μου ξάδελφος, πολύ μεγαλύτερος από εμένα, καμία 20ρια χρόνια, παιδάκι μέσα στο χασάπικο μου διηγήθηκε τι έκανε, να μη στα λέω πολύ ενδιαφέρουσες ιστορίες. Μια από τις δουλειές του ήταν να του ρίχνουν καρπαζιες. Ναι και άκου πως

Ο μαγαζατορας έκλεβε στο ζυγι, στην τιμή, στην ποιότητα η και σε όλα μαζί. Η αγορανομια επενέβαινε ύστερα από τον έλεγχο που σου διηγήθηκα η ύστερα από καταγγελία. Όταν ο μαγαζατορας έβλεπε τον πελάτη του να έρχεται συνοδεία με την αγορανομια, ήξερε γιατί ερχόταν, διότι ήξερε ότι με κάποιο από τους πιο πάνω τρόπους είχε κλέψει τον ευάλωτο πελάτη. Μόλις έμπαιναν στο μαγαζί λοιπόν, έριχνε μια σβουριχτη καρπαζια στον ξάδελφο μου και φώναζε τσατισμενος.

Ρε τσογλανι τι έκανες πάλι στον άνθρωπο;
Άστο κύριε αστυνομε θα το ελέγξω εγώ και θα αποκαταστήσω το λάθος αυτού του κωλοπαιδου.

Και φλαπ του κοπαναγε άλλη μια καρπαζια.

Ελα θειτσα να το ζυγίσουμε.

Και αποκαθιστούσε την κλεψιά με απειλές στον ξάδελφο μου

Το βράδυ ρε θα τα πούμε, έχω ένα όνομα ρε στην αγορά, δεν θα μου το λερώσεις εσύ, αν ξαναγίνει θα σε διώξω.

Και γύριζε στην ,,θειτσα,,

Είναι ορφανός καλή μου και τον κρατώ από ψυχικό, συγνώμη.

Η ,,θειτσα,, συνήθως του έδινε συμβουλές του ξαδέλφου μου και καμία καραμέλα, μιας και ήταν ορφανος, αυτό ήταν το μόνο αληθινό ήταν ορφανος.

Εγώ πρόλαβα αυτά τα τραπέζια της αγορανομιας, και τα αναπολώ, μακάρι να υπήρχαν και σήμερα να ελεγχθεί η απατεωνια του εμπορίου και να προστατευθεί ο καταναλωτής.

Εσύ τώρα βλακωδως αγανάκτησες που κάνανε έλεγχο και που τελικά ο έλεγχος αυτός είναι υπέρ σου.
1 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”