Θα πάρετε τις ζωές σας πίσω!!

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Alien_ex_forums
Basic poster
Basic poster

Re: Θα πάρετε τις ζωές σας πίσω!!

Δημοσίευσηαπό Alien_ex_forums » 30 Νοέμ 2021, 12:11

Οι ψεκ λέγανε ότι ο εμβολιασμός θα πρέπει να περιορίζεται μόνο στους ανω των 60. Τώρα γιατί σκούζουν;
3 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 30 Νοέμ 2021, 13:24

Λαχουρένιος έγραψε:
NikosVy έγραψε:Γεμίζετε τις ΜΕΘ επειδή πιστεύετε σε θεωρίες συνομωσίες = ΠΛΗΡΩΣΤΕ 100 ΕΥΡΩ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΣΤΟ TAXISNET ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΡΑΒΑΣΑΚΙ. (Ένα από τα νέα μέτρα που ανακοινώνει ο πρωθυπουργός).

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ :enamorado:

είδες ρε γμτ;

κι εμένα μου έλειψε να μπινελικώνω τη λούγκρα
:D

τώρα νομίζω ότι λειτουργούμε καλύτερα..
Εικόνα
1 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 30 Νοέμ 2021, 17:28

Μετά θα ρυθμιστεί το taxisnet να χρεώνει 100 ευρώ κάθε μήνα σε αυτούς που δημοσιεύουν υπέρ του αντι-εμβολιαστικού αγώνα..... ανεξαρτήτως ηλικίας. Αυτό σημαίνει "ίση μεταχείριση ενώπιον του νόμου".

Θα βρουν κάποια εφαρμογή που να τους ταυτοποιεί και να τους τσακώνει το taxisnet.
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 30 Νοέμ 2021, 18:25

Θα μπορούσε να οργανωθεί μια εθνικής εμβέλειας επιχείρηση από μια αποφασισμένη κυβέρνηση.

α) Με μία ρύθμιση να επεκταθεί ο υποχρεωτικός εμβολιασμός, σε όλους τους δημόσιους, δημοτικούς υπαλλήλους, με αναστολή και κομμένο μισθό σε όσους δεν έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού και με 3η δόση (μέχρι τότε να κάνουν δίαιτες), υπαλλήλους εστίασης, αστυνομικούς κ.α.

β) Η ΕΡΤ να φιλοξενεί καθημερινά ζωντανά (ή με δημοσίευση posts για τους ντροπαλούς) όλους τους αντιεμβολιαστές του elefthero επιχειρηματολογούν στα κανάλια να επιχειρηματολογουν δια ζώσης (και να διαβάζει μια ευπαρουσίαστη δημοσιογράφος τα posts τους) κατά του εμβολίου και των εμβολιασμών.

γ) Με τα λεφτά που εξοικονομεί το Κράτος, να αγοράζουμε μία φρεγάτα το μήνα.

Εκεί να δείτε λύσσα ο Ερντογάν, που θα λέει ότι "Οι Έλληνες προκαλούν".
1 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 30 Νοέμ 2021, 18:55

Και γμ τα τσίπουρα που πινεις δικε μου :yesyes:
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 30 Νοέμ 2021, 19:32

Εικόνα
Στο μεταξύ κάθε 20 μέρες προστίθενται όλο και πιο αυστηρά μέτρα. Μέχρι τις 16 Ιανουαρίου θα έχουν επιβληθεί πολύ χειρότερα μέτρα για τους ανεμβολίαστους που θα διαμαρτύρονται και θα κάνουν διαδηλώσεις για να επιστρέψουν μόνο στο πρόστιμο των 100 ευρώ.
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”