Ποιοί είναι οι υπεύθυνοι για τις πυρκαγιές;

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: Ποιοί είναι οι υπεύθυνοι για τις πυρκαγιές;

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 08 Αύγ 2021, 13:17

Αρίστος έγραψε:Τα αρθρα μου ηταν σοβαροτατα και επιτελους καποιος επρεπε να κανει αντιπολιτευση στις φυλλαδες του Μαρινακη που σταυρωναν τον Τσιπρα επειδη δεν εμποδισε ενα πυρινο κυμα που ετρεχε με 11 μποφορ και σε κατευθυνση που αλλαξε τελευταια στιγμη και δεν την υπολογισε κανεις.

Ο ασοβαρος εισαι εσυ που η σκεψη σου ειναι οτι αρπακολλιαζεις απο το ΣΚΑΙ και τις φυλλαδες του χοντρου.

Σε αντιθεση με τον Τσιπρα που ολα παιχτηκαν σε 1,5 ωρα και με την Πυροσβεστικη να ειναι σε Κινετα-Γερανεια, ο Κουλης ηταν ο πρωτος πρωθυπουργος που δεν ενεκρινε κονδυλι αντιπυρικης προστασιας και αποκεφαλισε 5.066 πυροσβεστες της ΕΜΑΚ οδηγωντας τη χωρα σε σιγουρη καταστροφη η οποια θα φερει και φτωχοποιηση σημαντικοτατου μερους του πληθυσμου αλλα και ερημοποιηση της υπαιθρου.

Και στο φιναλε ο Κουλης ειχε μιλησει για τιμωρια των υπευθυνων στο Ματι. Αντι για τιμωρια εκανε διοικητη της Πυροσβεστικης τον υπευθυνο για το Ματι. Για τοσο ηλιθιους περναει τους ψηφοφορους του κατι τυπακια σαν κι εσενα και το Γιαννοπουλο που τον υποστηριζετε. :laugh1:

Ποια σοβαροτητα ρε καημενε? Ελεγες οτι εβαζαν τις φωτιες οι ρωσοι ενω ποτε δεν αποδειχθηκε κατι σχετικο. Αυτα ηταν ψεκασμενιες δικες σου για να ξεπλυθει ο Τσιπρας. Καιγοταν ο κοσμος και εσυ σκεφτοσουν πως θα σωθει ο εργοδοτης σου.
0 .

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 08 Αύγ 2021, 14:32

Για να ξεκαθαριζουμε τα πραγματα
Εγω ουτε πολλα σχολια εχω για το Ματι ουτε σχολιαζω πολυ τωρα τις πυρκαγιες
Αλλοι κανουν πολιτικη στο διαδυκτιο με τις φωτιες τα θυματα και τος χαμενες περιουσιες,οχι εγω
0 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες....
..

nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 08 Αύγ 2021, 15:10

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:Για να ξεκαθαριζουμε τα πραγματα
Εγω ουτε πολλα σχολια εχω για το Ματι ουτε σχολιαζω πολυ τωρα τις πυρκαγιες
Αλλοι κανουν πολιτικη στο διαδυκτιο με τις φωτιες τα θυματα και τος χαμενες περιουσιες,οχι εγω

τι να σχολιασεις για τις πυρκαγιες αφου αν υπηρχαν ακομη πευκα θα καιγοταν μεχρι την δευτερα παρουσια
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 09 Αύγ 2021, 10:19

ΓΙΓΑΝΤΑΣ !!!
Άδωνις Γεωργιάδης για ΝΔ: Αυτή δεν είναι κυβέρνηση, ο Νέρωνας είναι!
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”