Δεν τον βλεπω καλα τον Μητσοτακη

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Re: Δεν τον βλεπω καλα τον Μητσοτακη

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 19 Ιούλ 2021, 13:32

nemo έγραψε:skhnh χθες το βραδυ στο περιπτερο αφηνω το εικοσαρικο και η περιπτερου γυριζει
να μου βρει τον καπνο και βηχω μια φορα γιατι κατι μου ηρθε στο λαιμο βαζοντας
την παλαμη μου στο στομα γυριζει και μου λεει με υφος
-εξω γυρνα προς τα εξω -εβαλα το χερι μου της λεω
αυτη συνεχιζε να μου λεει ξανα και ξανα προς τα εξω και γυρνα προς τα πισω

εγω να προσπαθω να απολογηθω και αυτη να συνεχιζει να μουρμουραει
θολωσα ξαφνικα και αρπαζω το εικοσαρικο και φευγω με το αιχεσου που θα σου αφησω
και τα λεφτα μου -μου ηρθε να την διαλυσω σε χιλια κομματα

τι ειναι αυτο βρε!!!

Zombification :yesyes:
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 19 Ιούλ 2021, 14:17

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:
Αρίστος έγραψε:Αμα δεν σας κανουν ο νεοπλουτος Ρεμος και οι Μυκονιατες...

δεστε το μηνυμα του Πετρακου

Ποσταρε μας και Ελενη Λουκα

Aν θες να μιλησουμε για την ιδια την επιστημη ο Γωγος ειπε πως ΔΕΝ ζητηθηκε η αποψη της Επιτροπης των ειδικων για τα μετρα στη Μυκονο.

Κατι που σημαινει οτι αποφασισαν οι Πετρακοι της κυβερνησης για υγειονομικα ζητηματα που δεν εχουν ιδεα.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 19 Ιούλ 2021, 15:05

Τα μετρα ειναι αρμοδιοτητα της πολιτικης προστασιας δεν τα αποφασιζει ο καθε Γωγος και φυσικα δεν ειναι αρμοδιοτητα των επιδημιολογων.
Εχουν απλα συμβουλευτικο ρολο
Καπου εχεις μπερδευτει
0 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες....
..

nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 19 Ιούλ 2021, 21:12

Οτι ο λογος του Πετρακου κατεληξε να ειναι ισοτιμος με εκεινον των επιστημονων με ξεπερνα. Αντε με το καλο να μας πλασαρετε τον Τριανταφυλλο σαν επιδημιολογο.
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 19 Ιούλ 2021, 22:49

Λαχουρένιος έγραψε:Οτι ο λογος του Πετρακου κατεληξε να ειναι ισοτιμος με εκεινον των επιστημονων με ξεπερνα. Αντε με το καλο να μας πλασαρετε τον Τριανταφυλλο σαν επιδημιολογο.

Μα ΔΕΝ ζητηθηκε για τα μετρα στη Μυκονο η γνωμη των ειδικων οποτε ο Πετρακος και οι βρετανικες εφημεριδες που γελαγαν με τα μετρα μαλλον ειναι πιο εξυπνοι απο τους Χαρδαλιαδες και τους Γεραπετριτιδες (αποφασιζει για ολα οταν ο Κουλης ειναι σε διακοπες).

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 19 Ιούλ 2021, 22:50

Τι λεγαμε;

Τον πουλο τα εμβολια.

Περίπου το 60% των ανθρώπων που νοσηλεύονται στη Βρετανία με covid-19, έχουν λάβει και τις δύο δόσεις των εμβολίων. Σύμφωνα με τα κυβερνητικά στοιχεία, καταγράφηκαν την Δευτέρα 39.950 νέα κρούσματα, ενώ 4.094 άνθρωποι νοσηλεύονται στα νοσοκομεία, με τους 573 από αυτούς να έχουν διασωληνωθεί.Αυτή τη στιγμή στη Βρετανία γίνονται πάνω από 700 εισαγωγές καθημερινά.

https://www.protothema.gr/world/article ... ptemvriou/

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 20 Ιούλ 2021, 01:27

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:
Αρίστος έγραψε:Αμα δεν σας κανουν ο νεοπλουτος Ρεμος και οι Μυκονιατες...

δεστε το μηνυμα του Πετρακου

Ποσταρε μας και Ελενη Λουκα

για την εσσό σου και μόνον
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 20 Ιούλ 2021, 08:42

Αρίστος έγραψε:Μα ΔΕΝ ζητηθηκε για τα μετρα στη Μυκονο η γνωμη των ειδικων οποτε ο Πετρακος και οι βρετανικες εφημεριδες που γελαγαν με τα μετρα μαλλον ειναι πιο εξυπνοι απο τους Χαρδαλιαδες και τους Γεραπετριτιδες (αποφασιζει για ολα οταν ο Κουλης ειναι σε διακοπες).

Ο Πετρακος ειναι ενας απο τους απειρους ψεκασμενους που ειναι αρνητες του κορονοιου. Η μονη διαφορα απο τους αλλους ψεκασμενους ειναι οτι ειχε παει σε ενα ριαλιτι 20 χρονια πριν. Το οτι ο Μητσοτακης κανει μαλακιες δεν σημαινει οτι θα τον κανουμε αυθεντια.
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 20 Ιούλ 2021, 12:04

Σαρβαϊβορατζής πρώην αρνητής και νυν χεσμένος από το φόβο του με οξυγόνο στο νοσοκομείο. :D

https://www.gazzetta.gr/plus/2025684/st ... gdanos-pic

Εικόνα
1 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Deutsch Lover
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Deutsch Lover » 20 Ιούλ 2021, 12:43

Εικόνα

Ελευθεροφορουμιτης, πρώην κομμουνιστής και νυν τσιράκι της νεοφιλελεύθερης μούργας του υιού της Ντόρας :D
1 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”