Πρωτοποριακό ντοκιμαντέρ που κριτικάρει τη διαχείριση της πανδημίας στην Ελλάδα

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: Πρωτοποριακό ντοκιμαντέρ που κριτικάρει τη διαχείριση της πανδημίας στην Ελλάδα

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 19 Ιουν 2021, 09:06

Αρίστος έγραψε:Ως συνηθως αντι να συζηταμε για το τι λεει το νημα, εν προκειμενω το ντοκυμαντερ, συζηταμε για το πως θα την πουμε στον Αριστο.

Ε τοτε να μην ανοιγω νηματα.

Να ανοιξω ενα νημα που να λεει ορματε να μου την πειτε κι εγω ριχνω αντικαρφα.

Στις σπηλιες ζειτε μερικοι και γι' αυτο διωχνετε τον κοσμο απο το ελευθερο.

Δεν θελετε να ανοιγουν νηματα που λενε κατι διαφορετικο απο το δικο σας.

Ασε την κλαψα ρε καημενε. Εσυ αλλο που δε θελεις να γινεται τζερτζελο στα νηματα σου για να διαφημιζεσαι. Στο αλλο φορουμ σε δουλευουν 20 ατομα αλλα καθεσαι οποτε μην μου λες μαλακιες οτι διωχνω κοσμο. Ο μονος λογος που επεστρεψες εδω οτι εφαγες μπαν αλλιως ακομα εκει θα εγραφες.
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Re: Πρωτοποριακό ντοκιμαντέρ που κριτικάρει τη διαχείριση της πανδημίας στην Ελλάδα

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 20 Ιουν 2021, 05:29

Στο αλλο φορουμ περα απο τις επιθεσεις καποιων που ειχαν σκυλιασει να με διωξουν γινοταν και δημιουργικη συζητηση απο αλλους χρηστες, το δευτερο εσυ εδω μεσα το εχεις απαγορευσει.

Γιατι φυσικα εισαι ανικανος σαν ανθρωπος να τοποθετηθεις σε σοβαρα θεματα.

Ασχολησου με τη βιντεο μωρη Λουκια να δειξεις αν μπορεις να διατυπωσεις στοιχειωδη σοβαρη κριτικη.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 20 Ιουν 2021, 08:50

Κανεις δεν ηθελε να σε διωξει, απλα εσπαγαν πλακα μαζι σου γιατι εισαι γελοιο προσωπο. Μια χαρα τοποθετηθηκα αλλα εσυ απ'οτι φαινεται δεν μπορεις να υπερασπιστεις τα ιδια σου τα αρθρα γιατι δεν θυμασαι τι εχεις γραψει σε αυτα... :laugh1: Κατσε στο προφιλ σου στο ΦΒ αν δεν θες αντιλογο.
0 .

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 20 Ιουν 2021, 09:19

Αρίστος έγραψε:Ουσιαστικα η σταση σου ειναι ψεκ και αντιεπιστημονικη και δεν το καταλαβαινεις.
.

Ειπε ο ανθρωπος που διαδιδει οτι οι εμβολιασμοι αυξησαν τα κρουσματα και τους θανατους
0 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες....
..

nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 21 Ιουν 2021, 13:58

Λαχουρένιος έγραψε:Κανεις δεν ηθελε να σε διωξει, απλα εσπαγαν πλακα μαζι σου γιατι εισαι γελοιο προσωπο. Μια χαρα τοποθετηθηκα αλλα εσυ απ'οτι φαινεται δεν μπορεις να υπερασπιστεις τα ιδια σου τα αρθρα γιατι δεν θυμασαι τι εχεις γραψει σε αυτα... :laugh1: Κατσε στο προφιλ σου στο ΦΒ αν δεν θες αντιλογο.

Σοβαρα; Επανειλημμενα ο ταλαιπωρος και η παρεα του ζητουσαν οχι μονο να μπαναριστω αλλα να διαγραφουν και ολα τα νηματα μου στην Ιατρικη. Το ζητησαν και τη μερα που μπαναριστηκα.

Το ιδιο ζητουσες και εσυ με τον Διαδοχο στο ελευθερο, που μας μιλας για πλακιτσα, ΑΦΡΟΥΣ βγαζατε με το Διαδοχο και πηγατε μαλιστα να εκβιασετε τη διαχειριση με την κλαψα σας.

Ομως πηρατε απο τα τρια το μακρυτερο.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 21 Ιουν 2021, 14:30

εγω παντως απο την πλευρα μου βλεπω οτι ο αριστο ορθα μιλαει
η κριτικη γινεται στο προσωπο του και οχι σε αυτα που γραφει

θα μου πειτε οτι οτι οτι ...ναι αλλα ολοι μας εχουμε δικαιωμα να πουμε κατι
και να ξεπουμε ή να κανουμε λαθος καπου ή σε κατι ...γραφω πολλα χρονια
στα φορουμ και πολλα που εχω γραψει δεν τα ενστερνιζομαι πια
και το βλεπω σαν θετικο ...αλιμονο αν κατι δεν αλλαζα
και ο αριστο γραφει ενα εκατομμυριο περισσοτερα και ξανα αλιμονο αν δεν γραψει
που και που και καμια παπαρια ειδικα οταν πιστευε στον συριζα
οποτε κανετε καθε ειδους σκληρη κριτικη αλλα στα γραφομενα του
και εκεινης της στιγμης που τα γραφει και οχι τι εκανε πχ επι συριζα
αυτα απο μενα και ελπιζω να ειναι η τελευταια φορα που θα γραψω για αυτα τα ζητηματα
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 21 Ιουν 2021, 15:51

Αρίστος έγραψε:Σοβαρα; Επανειλημμενα ο ταλαιπωρος και η παρεα του ζητουσαν οχι μονο να μπαναριστω αλλα να διαγραφουν και ολα τα νηματα μου στην Ιατρικη. Το ζητησαν και τη μερα που μπαναριστηκα.

Το ιδιο ζητουσες και εσυ με τον Διαδοχο στο ελευθερο, που μας μιλας για πλακιτσα, ΑΦΡΟΥΣ βγαζατε με το Διαδοχο και πηγατε μαλιστα να εκβιασετε τη διαχειριση με την κλαψα σας.

Ομως πηρατε απο τα τρια το μακρυτερο.

Δεν ζητησα ποτε να μπαναριστεις. Αυτο που ζητησα ειναι να διαγραφονται οι ψεκασμενιες, οχι μονο οι δικες σου αλλα και της Μυθηρα με την οποια εχω αριστες σχεσεις και οποιου αλλου ψεκασμενου γιατι ειμαστε εν μεσω πανδημιας και διαδιδεις ψευδεις ειδησεις. Δεν ειναι προσωπικο. Ειχες γραψει ενα κωλοαρθρο το οποιο στο κατεβασαν απο το ΦΒ και ηταν ευλογο να ζητησω να κατεβει και απο εδω. Ποιος ξερει, ισως να εχει και ο Ζουκεμπεργκ προσωπικα μαζι σου και να θελει να σε διωξει απο το ΦΒ :axakaloe:

Αντιθετα στο παρελθον εσυ εχεις ζητησει το μπαναρισμα του ΓΓ και το δικο μου επειδη ταχα σου καναμε ''stalking'' ή εθετες κατι τρελες απαιτησεις στον Αλε του τυπου να εχεις συντονιστικα δικαιωματα στα νηματα σου λες και ειναι το προσωπικο σου μπλογκ εδω μεσα. Μεχρι και οτι ειμαι κλωνος του ΓΓ ειχες πει και ζητουσες να μπαναριστω για αυτο. Oλα αυτα οχι επειδη καναμε κατι παρανομο ή παρατυπο αλλα επειδη σου την λεγαμε και σου χαλαγαμε την ζαχαρενια.

Στο αλλο φορουμ δεν ειχε παρει το ματι μου αυτο που λες για τον Ταλαιπωρο (δεν λεω οτι λες ψεμματα σε αυτο) αλλα θυμαμαι οτι και εκει το δουλεμα πεφτει συννεφο απο καμια 10αρια χρηστες τουλαχιστον αλλα εκει κανεις μοκο και το αποδεχεσαι γιατι ξερεις πολυ καλα οτι ο συντονισμος εκει δε θα σε λυπηθει και δε θα σου κανει τα χατηρια. Εδω με το που ειπωθει το παραμικρο αρνητικο μας κανεις την Μαρθα Βουρτση επειδη νομιζεις οτι σε παιρνει και οτι θα κερδισεις κατι με το να το παιζεις καημενουλης.
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 21 Ιουν 2021, 17:44

λαχου σε πολλα ο αριστο φανηκε προφητης και ηταν απο τους πρωτους που εγραψε
για οτι λεγεται σημερα στο παρασκηνιο και σε λιγο και δημοσια πλεον
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 22 Ιουν 2021, 06:38

nemo έγραψε:λαχου σε πολλα ο αριστο φανηκε προφητης και ηταν απο τους πρωτους που εγραψε
για οτι λεγεται σημερα στο παρασκηνιο και σε λιγο και δημοσια πλεον

Θνξ, για προφητης δεν ξερω αλλα απο την αρχη πηρα πρεφα οτι οι Παγκοσμιοποιητες προσπαθουν να εργαλειοποιησουν την πανδημια και να την αναγαγουν σε μια θρησκεια φοβου που θα στερει τις ελευθεριες και τα εισοδηματα των λαων ενω αυτοι θα πλουτιζουν και θα στη στηνουν ανεμποδιστα δικτατορια.

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
ΚΛΙΝΟΣΟΦΙΣΤΗΣ
Basic poster
Basic poster

Re: Πρωτοποριακό ντοκυμανταὶρ ποὺ κριτικάρει τὴν διαχείριση τῆς πανδημίας στὴν Ἀλλοδαπ'-Ἑλλάδα τοῦ κερατᾶ.

Δημοσίευσηαπό ΚΛΙΝΟΣΟΦΙΣΤΗΣ » 22 Ιουν 2021, 07:02

Καὶ ἐπειδὴ σᾶς άγαπῶ, [πῶς, ἐμένα μοῦ λές!...]
δὲν θέλω νὰ ξεχνᾶμε τί λέγαμε πέρυσι τέτοια μέρα.
====
22 Ἰουνίου 2020.
Συλλαλητήριο γιὰ νὰ μὴ γίνουν ἐξώσεις σὲ πρόσφυγες.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
* Νὰ γίνουν ἐξώσεις, ἀπὸ τὴν Ἀλλοδαπ'-Ἑλλάδα, τῶν Ἑλλήνων, - εἶναι πολὺ λιγώτεροι, κι' ὅλο καὶ κάπου θὰ τρυπώσουν στὸν παγκόσμιο χάρτη. Ἀπὸ δῶ νὰ ξεκουμπιστοῦν, ἀμέσως τώρα. Νὰ πάρουν καὶ τὶς γάτες τους. Δὲν θέλουμε Ἕλληνες. Στὰ τσακίδια.
* * Ξέρω, θὰ συμφωνήσει μόνον ἡ Ἀλεξάνδρα Λαδικοῦ μαζύ μου καὶ θὰ ἔχουμε ἀπέναντί μας ὅλους τοὺς προοδευτικούς, ὅσους περιμένουν μέρισμα δηλαδή κι' ὅσους φοβοῦνται μὴν ρίξει πάνω τους κανέναν κορωνοϊὸ ὁ Θεός, ποὺ δὲν ξέρει τί Τοῦ γίνεται τελευταῖα.
--------
8 σχόλια
Ἀλεξάνδρα Λαδικοῦ:
ΚΑΙ Η ...ΜΟΥΤΣΟΥΝΑ ΝΑ ΦΟΡΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΣΚΗΜΕΣ.
· 51 ἑβδ.
Ἰάνης Λὸ Σκόκκο:
Νὰ φοροῦν τὸ διαχρονικό τους στύλ, δηλαδή. * Πῆγα σ' ἕνα Νοσοκομεῖο ὅπου μοῦ γράφουν τὰ φάρμακά μου γιὰ ἕξη μῆνες. Κι' ἦταν ἡ μόνη φορὰ ποὺ...φόρεσα μάσκα. Ὅπου γνωστὴ κυρία, τῆς ἔλεγα: " - Ἄν δὲν μ' ἐρωτευτεῖς σήμερα ἐσύ, θὰ μ' ἐρωτευτεῖ ἄλλη. Κάνε τὸ κουμᾶντο σου καὶ μὴ μοῦ λὲς ὕστερα πὼς δὲν ἀνταποκρίθηκα. Ἐγώ, γιὰ σένα τὴ φόρεσα τὴ μάσκα!..."
Ἀλεξάνδρα Λαδικοῦ:
ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΟΜΩΣ....ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ............
Ἰάνης Λὸ Σκόκκο
Ὅλες....εἶπαν πὼς μ' ἐρωτεύτηκαν. Ἀλλὰ δὲν προέβλεπα χαρέμι. Κι' ἔβγαλα τὴ μάσκα. Προτιμῶ νἄχω τὰ χάλια μου.
2 .
https://www......com.gr/images/smilie ... klinoi.gif
* Ἠθοποιοί εἴμαστε, ὅ,τι πιό ἀέρινο, φίλε!

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”