Βουλη ΤΩΡΑ συνεδριάση λογιστικής επιτροπής ελέγχου χρέους

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
exomotis
Chiprleader
Chiprleader

Re: Βουλη ΤΩΡΑ συνεδριάση λογιστικής επιτροπής ελέγχου χρέου

Δημοσίευσηαπό exomotis » 05 Απρ 2015, 11:32

Το πραγμα προχωρα, αρχιζουν και πηζουν......γιαουρτι.

Εχει να πεσει καυλι με το θεμα.........μεγαλο.
0 .

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Βαλκάνιος Κούρος
Βαλκάνιος Κούρος

Δημοσίευσηαπό ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 05 Απρ 2015, 13:23

Green Dragon έγραψε:
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:Χαίρω πολύ. Το ζητούμενο είναι να γίνει συντεταγμένα και σε συνεργασία με τους δανειστάς, όχι φορσέ.

Αυτό θα ήταν το ιδανικό, έλα όμως που δεν θέλουν να το κάνουν! Ούτε στον υποτακτικότατο Σαχλαμαρά δεν έκαναν το χατίρι και ας το είχαν μισοϋποσχεθεί. Τι θα κάνεις, θα περιμένεις πότε θα τους φωτίσει ο Θεός και ας πεθάνεις; Κάπως πρέπει να κινηθείς με βάση την αρχή της αυτοσυντήρησης.

Μα αγαπητέ, περιμένουν να δουν δείγματα γραφής. Δεν μπορεί να γίνει (περαιτέρω - γιατί ήδη έχει διαγρφεί σημαντικό μέρος) διαγραφή χωρίς καμιά διασφάλιση ότι δεν θα ξαναβρεθεί στην ίδια θέση η χώρα σε λίγα χρόνια.
0 .
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 05 Απρ 2015, 14:25

Ο Καμμενος στηριζε την κυβ. Καραμανλη που μεγαλωσε το χρεος μας κατα 120 δις.Με τι μουτρα θα βγαλει παρανομο ενα χρεος που ο ιδιος διογκωσε κατα τοσο πολυ?
0 .

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 05 Απρ 2015, 14:27

Λαχουρένιος έγραψε:Ο Καμμενος στηριζε την κυβ. Καραμανλη που μεγαλωσε το χρεος μας κατα 120 δις.Με τι μουτρα θα βγαλει παρανομο ενα χρεος που ο ιδιος διογκωσε κατα τοσο πολυ?

Ο ίδιος ο Καμμένος είχε γνώση του τί υπέγραφαν άλλοι υπουργοί?
Αν είναι έτσι, είμαι κι εγώ υπεύθυνος, που τότε ψήφιζα ΝΔ για να σωθώ από το πασοκ. Λες να μου έστελνε κανένα μέηλ ο Χοντρός Βούδας της Ραφήνας κάθε Παρασκευή βράδυ με το τί ρεμούλες γίνανε?
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 05 Απρ 2015, 14:31

Kauldron έγραψε:Ο ίδιος ο Καμμένος είχε γνώση του τί υπέγραφαν άλλοι υπουργοί?
Αν είναι έτσι, είμαι κι εγώ υπεύθυνος, που τότε ψήφιζα ΝΔ για να σωθώ από το πασοκ. Λες να μου έστελνε κανένα μέηλ ο Χοντρός Βούδας της Ραφήνας κάθε Παρασκευή βράδυ με το τί ρεμούλες γίνανε?

Ηταν βουλευτης και υπουργος της κυβερνησης αυτης,ψηφιζε μετρα,προυπολογισμους κλπ.Δουλεια του ηταν να ξερει.

Τι μας λεει δηλαδη?Οτι 5 χρονια πεταγε χαρταετο και δεν εβλεπε οτι το χρεος πηγε απο 180 στα 300 δις?
0 .

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 05 Απρ 2015, 14:36

Kauldron έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:Ο Καμμενος στηριζε την κυβ. Καραμανλη που μεγαλωσε το χρεος μας κατα 120 δις.Με τι μουτρα θα βγαλει παρανομο ενα χρεος που ο ιδιος διογκωσε κατα τοσο πολυ?

Φυσικά και είσαι υπεύθυνος σε κάποιο βαθμό, φέρεις την ευθύνη που σου αναλογεί ως ψηφοφόρος που ψήφισε τις καταστροφικές κυβερνήσεις Καραμανλή.

Όσον αφορά τον Καμμένο, ούτε τώρα έχει γνώση τι ψηφίζουν οι άλλοι υπουργοί, και δη στο θέμα των διαπραγματεύσεων;
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 05 Απρ 2015, 14:38

Λαχουρένιος έγραψε:
Kauldron έγραψε:Ο ίδιος ο Καμμένος είχε γνώση του τί υπέγραφαν άλλοι υπουργοί?

Ηταν βουλευτης και υπουργος της κυβερνησης αυτης,ψηφιζε μετρα,προυπολογισμους κλπ.Δουλεια του ηταν να ξερει.

Τι μας λεει δηλαδη?Οτι 5 χρονια πεταγε χαρταετο και δεν εβλεπε οτι το χρεος πηγε απο 180 στα 300 δις?

Eδώ ντεμέκ δεν έβλεπαν οι ψηφοφόροι τους ότι είχει διοριστεί μισό πλας εκατομμύριο στο δημόσιο και γενικότερα όλοι έτρωγαν με δέκα μασέλες. Απο τα σύννεφα έπεσαν όταν έμαθαν ότι μεγάλωσε το χρέος και μας κυνηγάνε οι δανειστές.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 05 Απρ 2015, 14:40

Diadochos έγραψε:
Kauldron έγραψε:

Φυσικά και είσαι υπεύθυνος σε κάποιο βαθμό, φέρεις την ευθύνη που σου αναλογεί ως ψηφοφόρος που ψήφισε τις καταστροφικές κυβερνήσεις Καραμανλή.

Όσον αφορά τον Καμμένο, ούτε τώρα έχει γνώση τι ψηφίζουν οι άλλοι υπουργοί, και δη στο θέμα των διαπραγματεύσεων;

Καμία ευθύνη δεν φέρω για πράγματα που δεν γνώριζα. Τα περί συλλογικών ευθυνών τα λέει το πασοκ. Μ' αυτό που λες, δείχνεις, βέβαια, τις κρυφές "συμπάθειές" σου.
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 05 Απρ 2015, 15:39

H κουτοπόνηρη πάγια τακτική σου να προσπαθείς να βγάλεις τους άλλους πασόκους, είναι καταδικασμένη να πέφτει στο κενό.

Αντίστοιχα, θα μπορούσε κάποιος να πει ότι αυθεντικός πολιτισμικά πασόκος είσαι εσύ, που όταν το κόμμα που εσύ έστειλες στην εξουσία με την ψήφο σου, ρήμαζε τον τόπο, δεν ήξερες - δεν άκουσες. Τα ίδια λένε οι πασόκοι.

Όσον αφορά τον Καμμένο, ούτε τώρα ξέρει τι κάνουν οι άλλοι υπουργοί; Tι κάνει γενικά γενικά η κυβέρνηση; Δεν νομίζω, ενημερώνεται μαζί με τον Τσίπρα για τις εξελίξεις το διαπραγματεύσεων, άρα πουλάει σανό.

Εικόνα

6. GOVERNING LAW AND JURISDICTION

6.1 This Third Amendment Agreement and any non-contractual obligations arising out of
or in connection with it shall be governed by and shall be construed in accordance with
English law
.

6.2 The Parties undertake to submit any dispute which may arise relating to the legality,
validity, interpretation or performance of this Third Amendment Agreement to the
exclusive jurisdiction of the courts of the Grand Duchy of Luxembourg.

6.3 Clause 6.2 is for the benefit of EFSF only. As a result, nothing in Clause 6.2 prevents
EFSF from taking proceedings relating to a dispute in the courts of the domicile of
Greece or of the governing law of this Third Amendment Agreement and Greece hereby
irrevocably submits to the jurisdiction of such courts. To the extent allowed by law,
EFSF may take concurrent proceedings in any number of such jurisdictions.

6.4 Greece, the Bank of Greece and the HFSF each hereby irrevocably and unconditionally
waives all immunity to which it is or may become entitled, in respect of itself or its
assets, from legal proceedings in relation to this Third Amendment Agreement,
including, without limitation, immunity from suit, judgement or other order, from
attachment, arrest or injunction prior to judgement, and from execution and
enforcement against its assets to the extent not prohibited by mandatory law.

http://www.efsf.europa.eu/attachments/T ... 20MFFA.pdf

17/03/15

Ο υπουργός Εθνικής ‘Άμυνας υπογράμμισε ότι «οικεία θελήσει δεν θα αποχωρήσουμε από την Ευρωζώνη», προσθέτοντας ότι η Ελλάδα υλοποιεί απόλυτα την συμφωνία της 20ης Φεβρουαρίου, ενώ εκείνοι που δεν την υλοποιούν είναι η ΕΚΤ και η γερμανική κυβέρνηση.

«Η κυβέρνηση δεν θα υπογράψει κανένα Μνημόνιο, ούτε υπαγωγή στο Αγγλικό Δίκαιο, θα πληρώσουμε ό,τι είναι να πληρώσουμε, ενώ δεν υπάρχει πρόβλημα ρευστότητας των ελληνικών τραπεζών» είπε ο κ. Καμμένος, ο οποίος στην συνέχεια επέκρινε τον κ. Ντράγκι για διασπορά ψευδών ειδήσεων σχετικά με τις ελληνικές τράπεζες.

http://www.express.gr/news/politics/767 ... 67120.php3

17/03/2015

Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Βεβαίως και άρχισε να τα υλοποιεί. Και μάλιστα πολλές φορές, σε αρκετά σημεία, πολύ πιο γρήγορα. Αλλά δεν πρόκειται αυτή η Κυβέρνηση-ό,τι και να κάνουν-να υπογράψει κανένα μνημόνιο και δεν πρόκειται αυτή η Κυβέρνηση να αποδεχθεί, παραδείγματος χάρη, την υπαγωγή στο αγγλικό δίκαιο τίτλων οι οποίοι βρίσκονται υπό το ελληνικό δίκαιο αυτή τη στιγμή. Θέλω αυτό να το κάνω ξεκάθαρο. Εμείς θα πληρώσουμε αυτά τα οποία έχουμε αναλάβει να πληρώσουμε και δεν υπάρχει κανένα θέμα ρευστότητας των τραπεζών. Αν συνεχιστεί, όμως, αυτή η παράνομη διασπορά ειδήσεων εκ μέρους των εταίρων περί της ρευστότητας της Ελλάδος, αυτό αποτελεί αδίκημα. Θα σας θυμίσω ότι εκείνον το φουκαρά στην Κρήτη, τον πρεσαδόρο, τον συνέλαβαν.

http://www.mod.mil.gr/mod/el/content/show/36/A74818

Εν τω μεταξύ παραπάνω βλέπετε το μνημόνιο με υπαγωγή στο αγγλικό δίκαιο υπογεγραμμένο απο την κυβέρνηση στα πλαίσια της συμφωνίας του Eurogroup, δλδ ένα μήνα πριν τις άνωθεν στομφώδεις δηλώσεις Καμμένου.

Δλδ, για τους αργόστροφους, ενώ η κυβέρνηση έχει υπογράψει φαρδιά-πλατιά την υπαγωγή στο αγγλικό δίκαιο, ο Καμμένος φέρνει γύρα και δηλώνει ότι η κυβέρνηση δεν θα την υπογράψει ποτέ! :s_crazy

Εικόνα
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 05 Απρ 2015, 15:45

ολα καλα αλλα τα χαρτια δεν αλλαζουν την πραγματικοτητα...

και η πραγματικοτητα ειναι πως στην ευρωπαικη της βιτρινα η κυβερνηση παραδεχεται το μνημονιο...

αλλα μεσα στο μαγαζι της ψηφιζει νομους που το ξηλωνουν...

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”