Οι μάσκες έγιναν αναγκαίες και τις κατασκευάζει φίλος της οικογένειας Μητσοτάκη
-
denplirono
- Extreme poster

Re: Οι μάσκες έγιναν αναγκαίες και τις κατασκευάζει φίλος της οικογένειας Μητσοτάκη
ο σκοπος ηταν μονο ενας, να μην γινει Πασχα και αυτο επετευχθη χαρις στην προδοτικη κυβερνηση του Κουλη και στον yes man ΙερωνυμοΟτιΜουΛενεΚανωΚαρδουλεςΔεΧαλαω
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη
-
Οργισμένος
- Extreme poster

Re: Οι μάσκες έγιναν αναγκαίες και τις κατασκευάζει φίλος της οικογένειας Μητσοτάκη
pluton έγραψε:Αρίστο παιδί μου για τι μάσκες μιλάς;
Δες την σημερινή συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Σύνταγμα.
Μου αρέσει που μερικά σκουπίδια σε διάφορα ΜΜΕ μιλούσαν για τον εορτασμό του Πάσχα.
Καθαρα διακρινουμε τουςπολους ηλιθιοτητας σε αυτη τη χωρα. Συντηρητικοι χριστιανοι αβρααμικοι και συντηρητικοι μαρξιστες. Κανουν μαζωξεις διαμεσο πανδημιας. Συγκεντρωσεις οι βλακοθεουσες, συγκεντρωσεις το κκε και σημερα ο πασοκικος εσμος. Ειχε πολλους νεκρους και εχει ακομα η πανδημια αλλα χαρη σε αυτη ειδαμε ξεκαθαρα για ακομα μια φορα τον ψεκασμο και την ηλιθιοτητα που εξουσιαζει το 75%+ αυτης της αθλιας κοινωνιας.
0 .
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
-
Οργισμένος
- Extreme poster

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΝΑ ΧΩΣΕΙ ΜΕΣΑ ΠΑΠΑΔΕΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ;;;
2 .
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
-
Οργισμένος
- Extreme poster

denplirono έγραψε:ο σκοπος ηταν μονο ενας, να μην γινει Πασχα και αυτο επετευχθη χαρις στην προδοτικη κυβερνηση του Κουλη και στον yes man ΙερωνυμοΟτιΜουΛενεΚανωΚαρδουλεςΔεΧαλαω
ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ...
0 .
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
-
denplirono
- Extreme poster

Οργισμένος έγραψε:denplirono έγραψε:ο σκοπος ηταν μονο ενας, να μην γινει Πασχα και αυτο επετευχθη χαρις στην προδοτικη κυβερνηση του Κουλη και στον yes man ΙερωνυμοΟτιΜουΛενεΚανωΚαρδουλεςΔεΧαλαω
ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ...
καλα ξυπνητουρια λοιπον
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
-
Προέλλην
- Right to Repair Champion

Οργισμένος έγραψε:denplirono έγραψε:ο σκοπος ηταν μονο ενας, να μην γινει Πασχα και αυτο επετευχθη χαρις στην προδοτικη κυβερνηση του Κουλη και στον yes man ΙερωνυμοΟτιΜουΛενεΚανωΚαρδουλεςΔεΧαλαω
ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ...
Εκτός απο περισσότερες κλίνες ΜΕΘ, χρειαζόμαστε και περισσότερες κλίνες στα ψυχιατρεία.
1 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts
-
pluton
- Supreme poster

Οργισμένος έγραψε:ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΝΑ ΧΩΣΕΙ ΜΕΣΑ ΠΑΠΑΔΕΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ;;;
Πες μου μιλώ σε σοβαρό άνθρωπο ή να το ρίξω στον χαβαλέ;
Πες μου δεν είδες ότι οι Χριστιανοί (ηγεσία και πιστοί) τήρησαν την εντολή για μη συναθροίσεις; Δεν έκαναν λειτουργίες, δεν έκαναν τους χαιρετισμούς της Παναγίας, δεν έκαναν την Μ Εβδομάδα, δεν έκαναν Πάσχα.
Λοιπόν σε βάζω στην ίδια κατηγορία.... το παίζεις Ευρωπαίος και σνομπάρεις εμάς τους οπισθοδρομικούς Βαλκάνιους.... αλλά πρέπει να αντιμετωπίσεις τα κόμπλεξ σου .... Στον Εθνικό Διχασμό ο Ε Βενιζέλος έβλεπε την βλακώδη φιλογερμανική πολιτική των βασιλικών και αυτό το ονόμαζε με μια λέξη ΤΥΦΛΩΣΗ.... Έκανα αυτή την αναδρομή για να καταλάβεις αυτό που σας χαρακτηρίζει και σήμερα.... ΤΥΦΛΩΣΗ
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».
-
Οργισμένος
- Extreme poster

pluton έγραψε:Οργισμένος έγραψε:ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΝΑ ΧΩΣΕΙ ΜΕΣΑ ΠΑΠΑΔΕΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ;;;
Πες μου δεν είδες ότι οι Χριστιανοί (ηγεσία και πιστοί) τήρησαν την εντολή για μη συναθροίσεις; Δεν έκαναν λειτουργίες, δεν έκαναν τους χαιρετισμούς της Παναγίας, δεν έκαναν την Μ Εβδομάδα, δεν έκαναν Πάσχα.
Λοιπόν σε βάζω στην ίδια κατηγορία.... το παίζεις Ευρωπαίος και σνομπάρεις εμάς τους οπισθοδρομικούς Βαλκάνιους.... αλλά πρέπει να αντιμετωπίσεις τα κόμπλεξ σου .... Στον Εθνικό Διχασμό ο Ε Βενιζέλος έβλεπε την βλακώδη φιλογερμανική πολιτική των βασιλικών και αυτό το ονόμαζε με μια λέξη ΤΥΦΛΩΣΗ.... Έκανα αυτή την αναδρομή για να καταλάβεις αυτό που σας χαρακτηρίζει και σήμερα.... ΤΥΦΛΩΣΗ
δεν το παιζω ευρωπαιος. Οσο και να το προσπαθεις η αληθεια ειναι αυτη ποου γραφω.
Ολοι ξερουμε οτι πολλοι πιστοι μαζι με τα παιδια τους τρεξανε και μεταλαβανε στα κρυφα, πηγανε για εκκλησιασμο στα κρυφα και μας πρηζανε και πρηζουνε τα παπαρια στα μεσα κοινωνικης δικτυωσης περι αντιχριστιανικων συνωμοσιων και τσιπαρισματος. Ελεος πια , ελεος.
Οπως και να χει, η ηλιθιοτητα φανηκε κρυσταλλινα απο που προερχεται.
0 .
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Στηριζω με τα μπουνια να μπουνε οι θρησκοι σε καραντινα ολοι μαζι και να κοινωνουν απο το ιδιο κουταλι. Η φυσικη επιλογη θα αναλαβει τα υπολοιπα. Αφου ομως συνυπαρχουν με τους νορμαλ θα πρεπει να σταματησουν να καταπινουν τα σαλια των αλλων για ενα μικοο διαστημα γιατι κινδυνευουμε ολοι με τις μαλακιες τους.
0 .
-
pluton
- Supreme poster

Οργισμένος έγραψε:pluton έγραψε:
δεν το παιζω ευρωπαιος. Οσο και να το προσπαθεις η αληθεια ειναι αυτη ποου γραφω.
Ολοι ξερουμε οτι πολλοι πιστοι μαζι με τα παιδια τους τρεξανε και μεταλαβανε στα κρυφα, πηγανε για εκκλησιασμο στα κρυφα και μας πρηζανε και πρηζουνε τα παπαρια στα μεσα κοινωνικης δικτυωσης περι αντιχριστιανικων συνωμοσιων και τσιπαρισματος. Ελεος πια , ελεος.
Οπως και να χει, η ηλιθιοτητα φανηκε κρυσταλλινα απο που προερχεται.
Γνωρίζεις εσύ καλύτερα από εμένα τι συνέβη στις εκκλησίες;
Είναι αστεία πράγματα αυτά.... ζω δραστήρια σε μια από τις πιο σφριγηλές εκκλησίες της Αττικής, γνωρίζω πολύ κόσμο ο συντριπτικός αριθμός των πιστών κρατήθηκε μακριά. Ένα ένας άλλος αριθμός ζει σε κοινόβια, οργανωμένες οικογένειες, μονές, καθίσματα, προσωπικά ησυχαστήρια κλπ αυτοί ναι παρακολουθούν λειτουργίες έχουν τους τρόπους και πιθανά να παίρνουν κοινωνία.
Αυτούς όμως εσείς ούτε που τους υποψιάζεστε, ούτε τους φαντάζεστε ποιοι πόσοι και που είναι .... σταματήστε λοιπόν τις παπαρολογίες. Και δείτε τα χάλια σας οι φωτογραφίες μιλούν μόνες τους.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».