Επίσκεψη Μητσοτάκη στις ΗΠΑ

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
ΩRIΩNAS7

Re: Επίσκεψη Μητσοτάκη στις ΗΠΑ

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 09 Ιαν 2020, 14:55

pluton έγραψε:
ΩRIΩNAS7 έγραψε:
gianniotis blogspot.
Κλαίω.
Ο τύπος που νόμιζε ότι ο ΒΠΠ ξεκίνησε το 41.
Επικές αναλύσεις. Άσχετη ανάρτηση με το νήμα βέβαια, αλλά είπαμε! Αν δεν τα κάνεις αυτά θα σου τραβήξει το αφτάκι το βύσμα που έχεις στο υπερδιεφθαρμενο κόμμα σου την νδουλα.
Μα καλά δεν ντρέπεσαι μεγάλος άνθρωπος;

Ακριβώς επειδή είμαι ΜΕΓΑΛΟΣ άνθρωπος σου γράφω μερικά πραγματάκια μπας και ανοίξεις τα ματάκια σου, όχι τώρα (τώρα είσαι σαν τον χασικλή έχεις τραβήξει τις φούμες σου και βλέπεις ότι σου κατέβει), αλλά αυτά που διαβάζεις από μένα είναι σπόρος, είναι μπόλια και θα έρθει η ώρα που θα σκεφτείς και τότε θα ανοίξεις τα ματάκια σου, σε όλους μας έχει συμβεί, έρχεται η στιγμή που λέμε ρε τότε αυτός είχε δίκαιο απλά εγώ δεν το έβλεπα.... γι αυτό με βλέπεις; Ποτέ δεν βρίζω, δεν προσβάλω, δεν παρεκτρέπομαι, δεν λογοφέρνω, απλά βάζω πράγματα.... ξέρω ότι δεν είστε σε κατάσταση τώρα να καταλάβετε, αλλά θα έρθει η ώρα.... :D :D

Α καλά. Πας και ψηφίζεις το βρωμοκόμμα που μας χρεωκόπησε, που είναι γνωστό παγκοσμίως για την διαπλοκή, την οικογενειοκρατίας, την ρεμουλα, την μίζα, την διαφθορά και σε κόντρα όλων αυτών δηλώνεις ότι βλέπεις μπροστά;
Εισια μεγάλος άνθρωπος και ενω έχεις δει τόσες φορές την νδουλα να καταστρέφει την Ελλάδα αυτοπροβάλεσαι αμετροεπώς ως διορατικός;
Άντι να ζητήσεις συγνώμη για τα συνεχόμενα ψευδή που γράφεις εδώ μέσα και για τις συνεχόμενες λάθος πολιτικές επιλογές σου, ζητάς αναγνώριση;
Έχουμε ένα συγκεκριμένο θέμα σε αυτό το νήμα και έρχεσαι σαν κοινός απατεώνας γράφωντας εντελώς άσχετα πράγματα, δείχνοντας καθαρά πως είσαι σε κομματική υπηρεσία και θες να σε πάρουμε σοβαρά;

Έλα εντάξει. Δεν ξέρεις τι σου γίνεται τελικά.
2 .

Echelon
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Echelon » 09 Ιαν 2020, 20:23

Κάποιος να αναφέρει τι αεροπλάνα αγόρασε ο Μητσοτάκης, γιατί έχω χάσει επεισόδια.
0 .
«Προφανείς και μεγάλες ευθύνες» της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή για την «φάκα του μνημονίου» απέδωσε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, κατά τη συνέντευξή του στο Open.

Ερωτηθείς από την Έλλη Στάη για τις ευθύνες των δύο κυβερνήσεων εις ότι αφορά την είσοδο στα μνημονία, ο κ. Τσίπρας σχολίασε ότι η μεν κυβέρνηση Καραμανλή «μας έβαλε στη φάκα, όμως οι χειρισμοί που έγιναν στη συνέχεια δεν ήταν οι κατάλληλοι για να μας βγάλουν από τη φάκα».

«Είναι διαφορετικές οι ευθύνες αλλά εξίσου μεγάλες» ανέφερε ο κ. Τσίπρας.

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 09 Ιαν 2020, 23:40

Echelon έγραψε:Κάποιος να αναφέρει τι αεροπλάνα αγόρασε ο Μητσοτάκης, γιατί έχω χάσει επεισόδια.

180 F-22 Raptor με option για αλλα 200 κομματια
0 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες....
..

nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Οργισμένος » 10 Ιαν 2020, 00:43

Προέλλην έγραψε:Iσχύει ότι πρώτη φορά στα ιστορικά χρονικά που δεν δόθηκε κοινή συνέντευξη τύπου και δεν καθήσαν μαζί για γεύμα με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ;

Den θελω να δικαιολογησω Κουλη αλλα ας ειμαστε λογικοι΄, ΠΟΙΟΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΚΡΑΤΗ ΠΑΡΙΕΣ ΟΤΑΝ ΕΠΙΚΕΙΝΤΑΙ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ (Περσια) . Παλι καλα που τον δεχτηκε και δεν τον αφησε για καμια βδομαδα να τριγυρναει στην ουασιγκτον.
Και ας μην πεταχτουν οι ζαιοι δηθεν να κανουν συγκρισεις, διοτι δεν βρεχει αλλα τους φτυνουν/
0 .
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Οργισμένος » 10 Ιαν 2020, 00:45

40 f-35 με οπσιον αλλα 40 το 2028 θα ηταν κινηση υπεροχης για τις επομενες δεκαετιες, μαζι φυσικα με φουλ εξοπλισμο και μεγαλες ποσοτητες πυρομαχικων κρουσεως.
0 .
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...

ΩRIΩNAS7

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 10 Ιαν 2020, 14:21

Οργισμένος έγραψε:40 f-35 με οπσιον αλλα 40 το 2028 θα ηταν κινηση υπεροχης για τις επομενες δεκαετιες, μαζι φυσικα με φουλ εξοπλισμο και μεγαλες ποσοτητες πυρομαχικων κρουσεως.

Τι ναι αυτά ρε; Δεν έχει λεφτά η Ελλάδα για high tech σαΐτες, που θελουν πανάκριβη συντήρηση.
Η χώρα είναι φτωχή.
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 10 Ιαν 2020, 14:30

Οργισμένος έγραψε:40 f-35 με οπσιον αλλα 40 το 2028 θα ηταν κινηση υπεροχης για τις επομενες δεκαετιες, μαζι φυσικα με φουλ εξοπλισμο και μεγαλες ποσοτητες πυρομαχικων κρουσεως.

Καλά. Δέσε τώρα τα βρακιά σου μη σου φύγουν τα πυρομαχικά κρούσεως. :fico:
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 10 Ιαν 2020, 14:37

ΩRIΩNAS7 έγραψε:
Τι ναι αυτά ρε; Δεν έχει λεφτά η Ελλάδα για high tech σαΐτες, που θελουν πανάκριβη συντήρηση.
Η χώρα είναι φτωχή.

Ακούς τι λένε τα παπαγαλάκια ρε; Εδώ δεν έχουν να ταΐσουν τους φαντάρους. Στη βδομάδα τρεις φορές φακές, τρεις φορές φασόλια και την Κυριακή ρεβύθια τους δίνουν. Ή τους μεταθέτουν κοντά στα σπίτια τους και εκτός από τις σκοπιές δίνουν στους υπόλοιπους διανυκτέρευση για να κάνουν οικονομία στο βραδινό συσσίτιο.
Άσε που σου δίνουν αναβολή ακόμα και αν βγάλεις παρανυχίδα για να μειώσουν τα έξοδα συντήρησης του στρατεύματος. :fico:
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

ΩRIΩNAS7

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 10 Ιαν 2020, 14:41

Ραν ταν πλαν έγραψε:
ΩRIΩNAS7 έγραψε:
Η χώρα είναι φτωχή.

Ακούς τι λένε τα παπαγαλάκια ρε; Εδώ δεν έχουν να ταΐσουν τους φαντάρους. Στη βδομάδα τρεις φορές φακές, τρεις φορές φασόλια και την Κυριακή ρεβύθια τους δίνουν. Ή τους μεταθέτουν κοντά στα σπίτια τους και εκτός από τις σκοπιές δίνουν στους υπόλοιπους διανυκτέρευση για να κάνουν οικονομία στο βραδινό συσσίτιο.
Άσε που σου δίνουν αναβολή ακόμα και αν βγάλεις παρανυχίδα για να μειώσουν τα έξοδα συντήρησης του στρατεύματος. :fico:

Χεστηκαν για τον λαό, όλοι αυτές οι Μαριες Αντουανέτες.
Ζουν στην κοσμαρα τους. Αν τους έλεγε κάποιος να κοπούν όλες οι συντάξεις, να κλείσουν όλα τα σχολεία και να σταματήσει η χρηματοδότηση των νοακομειών (όση έχει μείνει) ώστε να μαζευτούν λεφτά για όπλα, όλοι αυτοί θα χειροκροτούσαν με χέρια και πόδια.
0 .

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 10 Ιαν 2020, 17:56

Το παρακάτω αφιερώνεται στους κλακαδόρους του Κωστάκη, οι οποίοι φροντίζουν να μην ανοίγει κανένα θέμα από αυτά που απασχολούν τον κόσμο (Ελληνοτουρκικά-ΑΟΖ), ίσως για να μην μειώνουν την ακτινοβολία του…
https://www.protothema.gr/greece/article/951825/epitelous-i-katerina-akrivopoulou-milise/ έγραψε:Πέρασαν μήνες αφωνίας για τη δημοσιογράφο Κατερίνα Ακριβοπούλου. Αυτήν που από τη συχνότητα της δημόσιας τηλεόρασης κάθε απόγευμα (και αργότερα κάθε βράδυ) μέσα από την εκπομπή «Δεύτερη Ματιά» ανέπεμπε ύμνους στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και κατακεραύνωνε τη ΝΔ αλλά ακόμη και συνεργάτες της, όταν προσπαθούσαν να διατυπώσουν μια διαφορετική άποψη.

Η Κατερίνα Ακριβοπούλου όλο αυτό το διάστημα και αφού χάθηκε από το φως της δημοσιότητας μετά την αποχώρησή της από τη δημόσια τηλεόραση, δεν είχε προβεί σε κάποια δήλωση ή εμφάνιση. Τώρα επιτέλους έλυσε τη σιωπή της με ένα μακροσκελές ποστ στον λογαριασμό της στο Facebook.

Στο ποστ αυτό, που το τιτλοφορεί ως «βιωματικό», περιγράφει μια ιστορία με έναν λαχειοπώλη στο Βόλο, ιστορία που καταλήγει με λίγα δάκρυα (δικά της) μπόλικη συγκίνηση (και αυτή δική της).

Διαβάστε τι ανέβασε στο facebook η Κατερίνα Ακριβοπούλου:

«Βιωματικό ποστ:

Είμαι στο καφέ που βρίσκεται μέσα στο λιμάνι του Βόλου, έχει έναν ωραίο ήλιο οπότε φοράω γυαλιά. Κάποια στιγμή περνάει ένας πλανόδιος λαχειοπώλης διαλαλώντας την πραμάτεια του. Τελευταία σειρά φωνάζει, κληρώνει απόψε 3.000.000. Λέω μέσα μου άνεργη είσαι, στο στόχαστρο πολλών είσαι , δεν τον φωνάζεις μπας και ... Με πλησιάζει λοιπόν, παίρνω τα λαχεία και βγάζω να τον πληρώσω. Μου λέει βγάζετε λίγο τα γυαλιά σας? Τα βγάζω, με κοιτάει κάπως και μετά γελάει.

- Είσαι αυτή που νομίζω ε ?
- Αυτη του απαντώ αμήχανα.
- Πάρε τη σειρά δώρο από μένα κυρία μου , να κερδίσεις απόψε να τους γ@@@@ς όλους .Συγνώμη κιόλας που μιλάω έτσι , αλλά μπλέξαμε άσχημα μ' αυτούς. Εγώ δεν πολυπαρακολουθώ τα πολιτικά , λαχεία πουλάω στο δρόμο χρόνια, πολλά γράμματα δεν ξέρω, αλλά τούτοι εδώ θα μας απαγορεύσουν 'οπου νάναι και να σκεφτόμαστεε. Μισούν κυρία μου όσους δεν είναι μαζί τους. Κάντε κάτι όσοι δημοσιογράφοι μπορείτε μπας και ξυπνήσουμε.

Από τα διπλανά τραπέζια κάποιοι του φώναζαν πέστα, πέστα. Κάποιοι άλλοι τον στραβοκοίταξαν βέβαια αλλά ήταν λιγότεροι. Ξαναέβαλα βιαστικά τα γυαλιά μην πάρει χαμπάρι και ο κόσμος ότι έτρεχαν τα μάτια μου και τον ευχαρίστησα μ ένα κόμπο. Δεν ξέρω αν ήταν από τη συγκίνηση που ένας βιοπαλαιστής μου χάρισε το μεροκάματο του, ή από ένα γμτ για όλα, ή από μια αναπάντεχη ελπίδα. Μπορεί και όλα μαζί μάλλον.

Δεν κέρδισα το λαχείο εκείνο το βράδυ, αλλά νοιώθω κερδισμένη!

Συμπέρασμα? Αυτή η κοινωνία εκεί έξω στην πραγματική ζωή είναι πιο μπροστά από όλους μας .Ένα νεύμα περιμένει, έναν μοχλό να τον τραβήξει για να πάρει μπροστά. Αυτή η κοινωνία είναι το πραγματικό καθοδηγητικό όργανο...»
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”