pluton έγραψε:ΩRIΩNAS7 έγραψε:
gianniotis blogspot.
Κλαίω.
Ο τύπος που νόμιζε ότι ο ΒΠΠ ξεκίνησε το 41.
Επικές αναλύσεις. Άσχετη ανάρτηση με το νήμα βέβαια, αλλά είπαμε! Αν δεν τα κάνεις αυτά θα σου τραβήξει το αφτάκι το βύσμα που έχεις στο υπερδιεφθαρμενο κόμμα σου την νδουλα.
Μα καλά δεν ντρέπεσαι μεγάλος άνθρωπος;
Ακριβώς επειδή είμαι ΜΕΓΑΛΟΣ άνθρωπος σου γράφω μερικά πραγματάκια μπας και ανοίξεις τα ματάκια σου, όχι τώρα (τώρα είσαι σαν τον χασικλή έχεις τραβήξει τις φούμες σου και βλέπεις ότι σου κατέβει), αλλά αυτά που διαβάζεις από μένα είναι σπόρος, είναι μπόλια και θα έρθει η ώρα που θα σκεφτείς και τότε θα ανοίξεις τα ματάκια σου, σε όλους μας έχει συμβεί, έρχεται η στιγμή που λέμε ρε τότε αυτός είχε δίκαιο απλά εγώ δεν το έβλεπα.... γι αυτό με βλέπεις; Ποτέ δεν βρίζω, δεν προσβάλω, δεν παρεκτρέπομαι, δεν λογοφέρνω, απλά βάζω πράγματα.... ξέρω ότι δεν είστε σε κατάσταση τώρα να καταλάβετε, αλλά θα έρθει η ώρα....![]()
Α καλά. Πας και ψηφίζεις το βρωμοκόμμα που μας χρεωκόπησε, που είναι γνωστό παγκοσμίως για την διαπλοκή, την οικογενειοκρατίας, την ρεμουλα, την μίζα, την διαφθορά και σε κόντρα όλων αυτών δηλώνεις ότι βλέπεις μπροστά;
Εισια μεγάλος άνθρωπος και ενω έχεις δει τόσες φορές την νδουλα να καταστρέφει την Ελλάδα αυτοπροβάλεσαι αμετροεπώς ως διορατικός;
Άντι να ζητήσεις συγνώμη για τα συνεχόμενα ψευδή που γράφεις εδώ μέσα και για τις συνεχόμενες λάθος πολιτικές επιλογές σου, ζητάς αναγνώριση;
Έχουμε ένα συγκεκριμένο θέμα σε αυτό το νήμα και έρχεσαι σαν κοινός απατεώνας γράφωντας εντελώς άσχετα πράγματα, δείχνοντας καθαρά πως είσαι σε κομματική υπηρεσία και θες να σε πάρουμε σοβαρά;
Έλα εντάξει. Δεν ξέρεις τι σου γίνεται τελικά.