Να σας χαιρόμαστε.
Και οι ροζ γόβες της αριστεράς.

itteithe έγραψε:Ok, πηγή και απ' τον ΣΤΟΧΟ πλέον...
Από την wikipedia:Το 1939 δημιούργησε μια αντιφασιστική ομάδα νεολαίας ενάντια στην Ιταλική κατοχή της Δωδεκανήσου και τη δικτατορία του Ιωάννη Μεταξά.
Αν και έχω αναφέρει πολλάκις πως δεν την θεωρώ φερέγγυο μέσο. Βέβαια, ο Γλέζος βρίσκεται ακόμη εν ζωή και δεν το έχει διαψεύσει. Και δεν νομίζω πως ο ίδιος επιβεβαιώνει πως άνηκε στην ΕΟΝ.
Πάντως, εξαιρετική τακτική. Τόσα χρόνια επιμένατε οτι δεν κατέβασε την σημαία και τώρα αλλάξατε τακτική.

pluton έγραψε:
Και οι ροζ γόβες της αριστεράς.

pluton έγραψε:Σου έγραψα λοιπόν ότι ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ότι ο Φαλαγγίτης Μ Γλέζος κατέβασε την σημαία από την Ακρόπολη.
Χρυσή Αυγή: Ο νοσταλγός των γκούλαγκ Γλέζος δεν κατέβασε ποτέ τη σημαία από την Ακρόπολη
https://www.iefimerida.gr/news/73660/%C ... E%BB%CE%B7

pluton έγραψε:Δηλαδή ο Μ Γλέζος δεν ήταν ΦΑΛΑΓΓΙΤΗΣ;

pluton έγραψε:Δηλαδή ο Μ Γλέζος δεν ήταν ΦΑΛΑΓΓΙΤΗΣ;

Ραν ταν πλαν έγραψε:pluton έγραψε:Δηλαδή ο Μ Γλέζος δεν ήταν ΦΑΛΑΓΓΙΤΗΣ;
Κι εγώ ήμουν κάγκουρας στα 15-19, μετά και μέχρι τα 25 υπήρξα οννεδίτης και κλαρινογαμπρός που δάκρυζε κράζοντας το σύνθημα ''μια φορά οννεδίτης για πάντα οννεδίτης'' στα πάρτι της οργάνωσης κρατώντας στο χέρι ένα δεξιότατο κοκτέιλ κούμπα-λίμπρε.
Μετά ή κάτι στράβωσε ή κόλλησα κάποιο προδοτικό μικρόβιο και έγινα κομμουνιστής.
Τι συμπέρασμα βγάζεις ρε Πλούτωνα ως ειδικός πολιτικο-ιδεολογικός συμπεριφοριολόγος;