Στηρίζουμε ΜεΡΑ25 / DiEM25
-
denplirono
- Extreme poster

Re: Στηρίζουμε ΜεΡΑ25 / DiEM25
ψηφιστε ο,τι θελετε εκτος απο τους μπολσεβικους
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

denplirono έγραψε:ψηφιστε ο,τι θελετε εκτος απο τους μπολσεβικους
Aρα μας επιτρεπεις να ριξουμε ΣΥΡΙΖΑ
0 .
-
Στύγιος
Λαχουρένιος έγραψε:denplirono έγραψε:ψηφιστε ο,τι θελετε εκτος απο τους μπολσεβικους

0 .
-
Προέλλην
- Right to Repair Champion

Κούλη, για να σωθεί ημακεδονίαμας!
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts
-
ΠΗΞΤΕ
- Adonis Fan Club

denplirono έγραψε:ψηφιστε ο,τι θελετε εκτος απο τους μπολσεβικους
Εσύ βέβαια δεν θα το ρίξεις ΝΔ γιατί είσαι πανέξυπνος... Και πού θα το ρίξεις αν επιτρέπεται;
0 .
Με του Κυριάκαρου το λιλί
θα τους αλλάξουμε την ψυχή
-
denplirono
- Extreme poster

ΠΗΞΤΕ έγραψε:denplirono έγραψε:ψηφιστε ο,τι θελετε εκτος απο τους μπολσεβικους
Εσύ βέβαια δεν θα το ρίξεις ΝΔ γιατί είσαι πανέξυπνος... Και πού θα το ρίξεις αν επιτρέπεται;
δεν θελω να σου πω. αρκει να σου πω οτι δεν ψηφιζω νδ, πασοκ και προδοτες και μπόλσεβικους. ε 40 κουκια θα με δωκουνε, καποιο θα βρω καπως να με βολευει
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
-
denplirono
- Extreme poster

Λαχουρένιος έγραψε:denplirono έγραψε:ψηφιστε ο,τι θελετε εκτος απο τους μπολσεβικους
οχι και αυτος μπολσεβικος ειναι φασιστεριωτης....ουστ....ουλοι τους μια ρατσα ειναι
Κούλη, για να σωθεί ημακεδονίαμας!
δεν υπαρχουν μητσοτακαιοι που να αγωνιστηκαν για την πατριδα, ειναι ολοι τους εντολοδοχοι το ιδιο ειναι και ο κουλης
0 .
-
ΠΗΞΤΕ
- Adonis Fan Club

denplirono έγραψε:ΠΗΞΤΕ έγραψε:Εσύ βέβαια δεν θα το ρίξεις ΝΔ γιατί είσαι πανέξυπνος... Και πού θα το ρίξεις αν επιτρέπεται;
δεν θελω να σου πω. αρκει να σου πω οτι δεν ψηφιζω νδ, πασοκ και προδοτες και μπόλσεβικους. ε 40 κουκια θα με δωκουνε, καποιο θα βρω καπως να με βολευει
Βλακεία κάνεις, η ουσιαστική ψήφος ενάντια στον μπολσεβικισμό είναι η ΝΔ. Μπορώ να δω και με συμπάθεια μια ψήφο στον Κρανιδιώτη ή τον Καρατζαφέρη, αλλά μέχρι εκεί. Επίσης κατανοητές επιλογές το ΚΙΝΑΛ ή το ΚΚΕ, αν και είμαι αντίθετος ιδεολογικά.
0 .
-
denplirono
- Extreme poster

ΠΗΞΤΕ έγραψε:denplirono έγραψε:δεν θελω να σου πω. αρκει να σου πω οτι δεν ψηφιζω νδ, πασοκ και προδοτες και μπόλσεβικους. ε 40 κουκια θα με δωκουνε, καποιο θα βρω καπως να με βολευει
Βλακεία κάνεις, η ουσιαστική ψήφος ενάντια στον μπολσεβικισμό είναι η ΝΔ. Μπορώ να δω και με συμπάθεια μια ψήφο στον Κρανιδιώτη ή τον Καρατζαφέρη, αλλά μέχρι εκεί. Επίσης κατανοητές επιλογές το ΚΙΝΑΛ ή το ΚΚΕ, αν και είμαι αντίθετος ιδεολογικά.
ΝΔ ? ΠΑΣΟΚ? Τρελος εισαι ρε? Αυτοι κατεστρεψαν την ελλαδα απο την μεταπολιτευση και μετα? Επειδη ειναι τρελοι οι γεροι να ψηφιζουν ακομα ΝΔ και Πασοκ πρεπει να το κανω και εγω? ΠΟΤΕ !!!!!
0 .
-
ΠΗΞΤΕ
- Adonis Fan Club

denplirono έγραψε:ΠΗΞΤΕ έγραψε:Βλακεία κάνεις, η ουσιαστική ψήφος ενάντια στον μπολσεβικισμό είναι η ΝΔ. Μπορώ να δω και με συμπάθεια μια ψήφο στον Κρανιδιώτη ή τον Καρατζαφέρη, αλλά μέχρι εκεί. Επίσης κατανοητές επιλογές το ΚΙΝΑΛ ή το ΚΚΕ, αν και είμαι αντίθετος ιδεολογικά.
ΝΔ ? ΠΑΣΟΚ? Τρελος εισαι ρε? Αυτοι κατεστρεψαν την ελλαδα απο την μεταπολιτευση και μετα? Επειδη ειναι τρελοι οι γεροι να ψηφιζουν ακομα ΝΔ και Πασοκ πρεπει να το κανω και εγω? ΠΟΤΕ !!!!!
ΝΔ-ΠΑΣΟΚ διαχρονικά προστάτεψαν το όνομα και την κληρονομιά της Μακεδονίας, ο τσίριζα και οι σανέλ τα ξεπούλησαν, αλλά όπως νομίζεις.
0 .