Για να μην σε δουλεύουν δώσε προσοχή στα νούμερα..
Η κυβέρνηση ανακοίνωσε την απόδοση 800 εκατομμυρίων ευρώ στους 2,5 εκατομμύρια συνταξιούχους. Αυτό σημαίνει ότι το μέσο ποσό αντιστοιχεί στα 317 ευρώ και σίγουρα δεν πρόκειται για «13η σύνταξη», όπως ψευδεπίγραφα την διαφημίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.
Την ίδια στιγμή, ωστόσο, παραμένει σε πλήρη ισχύ ο νόμος Κατρούγκαλου (ν. 4387/2016), ο γνωστός νόμος - λαιμητόμος που, στα χνάρια των προηγούμενων, θεσμοθέτησε την οριστική κατάργηση της 13ης και 14ης σύνταξης, πετσόκοψε τις νέες συντάξεις και κατάργησε το ΕΚΑΣ διά παντός, στερώντας στο διηνεκές το ποσό των 900 εκατομμυρίων σε ετήσια βάση, ακριβώς για τους χαμηλοσυνταξιούχους.
Είναι χαρακτηριστικό ότι, σύμφωνα με την Εκθεση του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, που συνόδευε τον νόμο - λαιμητόμο, η εφαρμογή του από το 2016 που ψηφίστηκε μέχρι το τέλος του 2019 αφαίρεσε από τους συνταξιούχους και τους ασφαλισμένους το ποσό των 8,2 δισ. ευρώ! Δηλαδή 10 φορές παραπάνω από τα 800 εκατ. ευρώ που διαφημίζει η κυβέρνηση ως... «αλλαγή πολιτικής»!
Ολη η αληθεια για τις ''παροχες'' Τσιπρα
-
L'ami du peuple
- Extreme poster

Re: Ολη η αληθεια για τις ''παροχες'' Τσιπρα
0 .
΄ Συνεχίζω να κάνω το χρέος μου, γιατί πιστεύω πως αυτό το οποίο μας περιμένει, είναι το σύμπαν ολόκληρο, μπροστά στην σκόνη του χτες ΄΄ !!!
-
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
- Βαλκάνιος Κούρος

-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

Οι ''παροχές'' Τσίπρα, είναι η χυδαιότερη μορφή παλαιοκομματικής πρακτικής εξαγοράς συνειδήσεων.
Κανείς μέχρι τώρα από τους χειρότερους εκφραστές της πολιτικής του ρουσφετιού του παρελθόντος, και του εκβιασμού των χαμηλότερων κοινωνικών στρωμάτων, δεν είχε το θράσος να δώσει ''δώρο'' πέντε ημέρες πριν από τις εκλογές.
Αποδείχτηκε περίτρανα πλέον ότι η ''πρώτη φορά αριστερά'' δεν έχει κανένα φραγμό, μπροστά στο κομματικό της συμφέρον, στο να κάνει για πρώτη φορά τα πάντα και ειδικά τα χειρότερα.
Κανείς μέχρι τώρα από τους χειρότερους εκφραστές της πολιτικής του ρουσφετιού του παρελθόντος, και του εκβιασμού των χαμηλότερων κοινωνικών στρωμάτων, δεν είχε το θράσος να δώσει ''δώρο'' πέντε ημέρες πριν από τις εκλογές.
Αποδείχτηκε περίτρανα πλέον ότι η ''πρώτη φορά αριστερά'' δεν έχει κανένα φραγμό, μπροστά στο κομματικό της συμφέρον, στο να κάνει για πρώτη φορά τα πάντα και ειδικά τα χειρότερα.

2 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.
-
L'ami du peuple
- Extreme poster

Είναι τρελλοι ξεφτίλες ρε ... βαφτίζουν «13η σύνταξη» ενα πετσοκομμένο επίδομα εξαγοράς συνειδήσεων (το διαφημίζουν και με σποτ) ... με τροπολογία χτεσινή το πετσοκόβουν κι άλλο (6%) υπέρ εοππυ ... ο οποίος την ίδια ώρα παύει να αποζημιώνει ραδιοφάρμακα για καρκινοπαθείς
1 .
΄ Συνεχίζω να κάνω το χρέος μου, γιατί πιστεύω πως αυτό το οποίο μας περιμένει, είναι το σύμπαν ολόκληρο, μπροστά στην σκόνη του χτες ΄΄ !!!
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

Πάντως ένα ποσοστό των συνταξιούχων θα πειστεί να ψηφίσει συριζα αν κρίνω από τα γερόντια που ξέρω..
Ο γείτονας ο Βαγγέλης ας πούμε 88 χρονών με τρία εγκεφαλικά, άνοια και παντρεμένος με Βουλγάρα που περιμένει να τα τινάξει για να του φάει το σπίτι, φώναζε σήμερα το πρωί από το μπαλκόνι καθισμένος στο αναπηρικό και ανεμίζοντας τη σημαία με τον πράσινο ήλιο ''να μου ζήσεις Αντρέα μου''.
Εντάξει μπέρδεψε Αντρέα με Τσίπρα αλλά ποια η διαφορά;
Πλέον μόνο στο μυαλό των συριζαίων ως ψευδαίσθηση υπάρχει.
Ο γείτονας ο Βαγγέλης ας πούμε 88 χρονών με τρία εγκεφαλικά, άνοια και παντρεμένος με Βουλγάρα που περιμένει να τα τινάξει για να του φάει το σπίτι, φώναζε σήμερα το πρωί από το μπαλκόνι καθισμένος στο αναπηρικό και ανεμίζοντας τη σημαία με τον πράσινο ήλιο ''να μου ζήσεις Αντρέα μου''.
Εντάξει μπέρδεψε Αντρέα με Τσίπρα αλλά ποια η διαφορά;
Πλέον μόνο στο μυαλό των συριζαίων ως ψευδαίσθηση υπάρχει.

0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Ραν ταν πλαν έγραψε:Πάντως ένα ποσοστό των συνταξιούχων θα πειστεί να ψηφίσει συριζα αν κρίνω από τα γερόντια που ξέρω..
Εντάξει μπέρδεψε Αντρέα με Τσίπρα αλλά ποια η διαφορά; Πλέον μόνο στο μυαλό των συριζαίων υπάρχει.
Δεν ξερω πως σου μπηκε αυτη η ιδεα.
Ο ΣΥΡΙΖΑ ειναι το κομματι του ΚΚΕ που θα εκανε εισοδισμο στην μικροαστικη ταξη μεσω του ΠΑΣΟΚ, ενω το ΚΚΕ θα εκανε εισοδισμο στην αστικη μεσω της ΝΔ.
Σε τελικη αναλυση δεν καταλαβαινω τι προβλημα εχετε με τον Ανδρεα οι σοσιαλφασιστες του ΚΚΕ. Ο Αντρεας τουλαχιστον εδωσε ψωμακι στον λαο, δεν καθισε με σταυρωμενα τα χερια μεχρι να επιβληθει ενας καπιταλισμος ανατολικου τυπου οπως το τροτσκιστικο ΚΚΕ
0 .
-
Στύγιος
Ντάξει ,πήρα αύξηση 35 ευρώ στη μισθοδοσία
.Κερνάω πιτόγυρα..
.Κερνάω πιτόγυρα..
1 .
-
Στύγιος
Τίποτα αναδρομικούλια ρε παιδιά;
Νουδούληδες, εσείς πόσα δίνετε;
Νουδούληδες, εσείς πόσα δίνετε;

1 .
-
vallon
- Supreme poster

Αυτό το τοπικ πάντως είναι η επιτομή του ξεγυμνώματος...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
όχι μόνο των συριζαίων , αλλά και των νεοφιλελέ δουλικών
κοίτα να δεις τοπικ πάντως ε;
με πηγές τεκμηριωμένο , ευκολοδιάβαστο... μπράβο Λαχουρένιε
Τελικά το κκε έχει αρχίσει και μιλάει επι της ουσίας , δεν παπαρολογεί..
εσείς ρε νοεφίλια
ο γιαννόπουλος με τα πολλά φρου φρου και αρώματα... καλά για τους άλλους δεν λέω.. παίζουν δεύτερη εθνική
ένα τοπικ της προκοπής δεν μπορείτε να κάνετε
και θέλετε να σας ψηφίσει ο κόσμος;
με τι;
με τις παπαρίτσες τι δουλειά έκανε ο μπαμπάς σου;
Διαπιστώνω πολιτική ένδεια στα νοεφίλια
εκτός και έχουν προσλάβει τα κουμούνια να μιλάνε και εκείνοι περιμένουν να μαζέψουν το χαρτί με την ψήφο
στη μπανανία είμαστε όλα παίζουν
Λαχουρένιε μολόγατα ρε
στα ρίχνει ο γγ;
όχι μόνο των συριζαίων , αλλά και των νεοφιλελέ δουλικών
κοίτα να δεις τοπικ πάντως ε;
με πηγές τεκμηριωμένο , ευκολοδιάβαστο... μπράβο Λαχουρένιε
Τελικά το κκε έχει αρχίσει και μιλάει επι της ουσίας , δεν παπαρολογεί..
εσείς ρε νοεφίλια
ο γιαννόπουλος με τα πολλά φρου φρου και αρώματα... καλά για τους άλλους δεν λέω.. παίζουν δεύτερη εθνική
ένα τοπικ της προκοπής δεν μπορείτε να κάνετε
και θέλετε να σας ψηφίσει ο κόσμος;
με τι;
με τις παπαρίτσες τι δουλειά έκανε ο μπαμπάς σου;
Διαπιστώνω πολιτική ένδεια στα νοεφίλια
εκτός και έχουν προσλάβει τα κουμούνια να μιλάνε και εκείνοι περιμένουν να μαζέψουν το χαρτί με την ψήφο
στη μπανανία είμαστε όλα παίζουν
Λαχουρένιε μολόγατα ρε
στα ρίχνει ο γγ;
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

vallon έγραψε:Λαχουρένιε μολόγατα ρε
στα ρίχνει ο γγ;

0 .