Ποιές ελαφρύνσεις θα ανακοινωθούν το Μάιο

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
vallon
Supreme poster
Supreme poster

Re: Ποιές ελαφρύνσεις θα ανακοινωθούν το Μάιο

Δημοσίευσηαπό vallon » 03 Μάιος 2019, 12:55

Αν το καλοσκεφτούμε όμως, όσο πιο χάλια τα πάει ο τσίπρας στις ευρωεκλογές τόσο περισσότερα θα δώσει για να κερδίσει την συμπάθεια του κόσμου..
αρα ανταρσύα στις ευρωεκλογές
και μετά ...βλέπουμε...
χεχε
εν τη παλάμη και ούτω βοήσομεν κοπρίτεεεςςςςς
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

'71
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό '71 » 03 Μάιος 2019, 13:42

Εγώ τα γράφω καιρό ότι οι εκπαιδευτικοί ξέρουν ποιος απειλεί τις ζωές τους,δεν είναι συντεχνία νδ και ξέρουν ότι το αγγούρι θα μπει στον δικό τους κώλο αν γίνει πθ ο αρχηγός των παλιανθρώπων.Θα έπρεπε να σας έχει δώσει ήδη όπως και σε άλλους ΔΥ,αλλά είχαν προτεραιότητα οι ένστολοι λόγω Καμμένου.Τώρα θα δώσει και σε σας,πράγμα που με βρίσκει σύμφωνο.
0 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 03 Μάιος 2019, 13:56

vallon έγραψε:σιγά κοπρίτη ΔΥ που μου θέλεις και λεφτά πίσω...

ο τσίπρας όλο τάζει, αλλά στο χέρι για να τα πάρεις πρέπει να τον ψηφίσεις

έλα όμως που έχει πολύ γέλιο που όλοι οι καθηγητές που ρώτησα τελευταία πάνε δαγκωτό τσίπρα γιατί πιστεύουν ότι θα τους απολύσει ο κούλης..
πολύ γέλιο έχει να πέσει στις εκλογές

Tα 500 -600 ευρώ εφάπαξ συνάδελφε δεν ισοφαρίζουν τα 6.000 -7.000 που έχω χάσει απ' το 2011 από κομμένα "δώρα" + άλλα 15.000 λόγω ενιαίου μισθολογίου.
3 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 03 Μάιος 2019, 16:33

αλήτες μνημονιακοί
μας καταλήστεψαν

και από πάνω έχεις τα λαμόγια του ιδιωτικού τομέα και παίρνουν μισθό επί 14..!!!!!!
και κλαίγονται οι κηφήνες.
0 .

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 03 Μάιος 2019, 16:44

Προτού φύγω για το μπριτζ, μπήκα και διάβασα με προσοχή και δέοντα σεβασμό τον τίτλο του νήματος.

Έχω να πω ότι ανάλογα νήματα θα αναρτώνται, υποθέτω, και στη Βενεζουέλα αυτόν τον καιρό. Το κρίνω από τους ανθρώπους.
1 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 03 Μάιος 2019, 16:55

vallon έγραψε:αλήτες μνημονιακοί
μας καταλήστεψαν

και από πάνω έχεις τα λαμόγια του ιδιωτικού τομέα και παίρνουν μισθό επί 14..!!!!!!

20 δις ευρώ είναι η φοροδιαφυγή κάθε χρόνο απ΄τον ιδιωτικό τομέα.Εγώ κι εσύ δεν μπορούμε να φοροδιαφύγουμε , κάνω ηλεκτρονικά τη δήλωση απ 'το 2006 ,μέχρι και πόσες τρίχες έχω στην π@τσα μου ξέρουν...
3 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 03 Μάιος 2019, 20:35

NikosVy έγραψε:Προτού φύγω για το μπριτζ, μπήκα και διάβασα με προσοχή και δέοντα σεβασμό τον τίτλο του νήματος.

Έχω να πω ότι ανάλογα νήματα θα αναρτώνται, υποθέτω, και στη Βενεζουέλα αυτόν τον καιρό. Το κρίνω από τους ανθρώπους.

νεοφίλι πόσα κλέβεις από την εφορία μέσα στη χρονιά;

έλα μολόγατα τώρα
μισθωτός είσαι; των 14 μισθών; γιατί ρε νοεφίλι;
εσύ είσαι πιο μόρτης και πιάνεις τους 14 το χρόνο και ο άλλος πάει να ζήσει οικογένεια με τέσσερα παιδιά με 12 μισθούς; τι είναι παρακατιανός;

αληταράδες του νεοφιλελευθερισμού και της αρπαχτής

το ευρώ σας μάρανε

μας καταστρέψατε με το κολοευρώ σας
αχχχ δραχμούλα που είσαι...
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 03 Μάιος 2019, 21:37

vallon έγραψε:αλήτες μνημονιακοί
μας καταλήστεψαν

Οι ΙΥ ειναι πολυ μεγαλα θυματα, οι αυτοαπασχολουμενοι ειναι οι κλεφτες
0 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 03 Μάιος 2019, 22:17

Κι από που βγαίνει ρε Λαχούρ 20 δις φοροδιαφυγή κάθε χρόνο; Γιατί πλήρωσα πέρυσι 460 ευρώ φόρο; Και κερατάς και δαρμένος;
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 03 Μάιος 2019, 22:23

Στύγιος έγραψε:Κι από που βγαίνει ρε Λαχούρ 20 δις φοροδιαφυγή κάθε χρόνο; Γιατί πλήρωσα πέρυσι 460 ευρώ φόρο; Και κερατάς και δαρμένος;

Aπο τους επιχειρηματιες, μικρους κυριως αλλα και μεγαλυτερους

Και οι ΙΥ φοροδιαφευγουν γιατι πολλοι δουλευουν μαυρα αλλα πιστεψε με οι περισσοτεροι θα προτιμουσαν να ειχαν ενσημα και να πληρωνουν εφορια παρα να ναι παρανομοι.

Μην μπαινετε στο τριπακι ΙΥ vs ΔΥ που θελουν οι νεοφιλελεδες, ειναι τελειως λαθος λογικη
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”