Β Αθηνων Σημερα - ΝΔ 9,5%

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
mitsokollias

Re: Β Αθηνων Σημερα - ΝΔ 9,5%

Δημοσίευσηαπό mitsokollias » 06 Απρ 2015, 15:14

ΠΗΞΤΕ έγραψε:
mitsokollias έγραψε:Να γραφτεί κανένας φυσιολογικός άνθρωπος οκ. Να γραφτεί τελειωμένος συνομοσιολόγος ,έχουμε ήδη. Οπότε?

Δεν ξέρω ρε συ. Άλλες υποθέσεις που είχε κάνει παλιότερα βγήκαν. Το ότι είναι λίγο "χτυπημένος", είναι, αλλά αυτό δε διαψεύδει αναγκαστικά τις προβλέψεις του. Ντάξει, αν τυχόν έχει κρατήσει στο ιστορικό του το λινκ και ξαναμπεί από περιέργεια είναι δεδομένο ότι θα δεχθώ χοντρό βρισίδι με αυτά που γράφονται για εκείνον, αλλά μιας κι εξελίχθηκε έτσι και αλλιώς προς αυτήν την κατεύθυνση η κουβέντα εδώ και ώρα, δεν πειράζει τώρα :D

E με το που θα τελειώσει ο μήνας και δε θα έχει βγει τίποτα απ ότι λέει ,έληξε.
0 .

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 06 Απρ 2015, 15:16

ΠΗΞΤΕ έγραψε:
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:Ίντερνετ έχει; Φέρ' τον να γράφει εδώ.

Έλα Σατανικέ, παραλίγο να το ξεχάσω, βρεθήκαμε τις προάλλες και του το πρότεινα τελικά. Είδε λίγο κυρίως το νήμα με την πολιτική και μου είπε "καλά με αυτές τις μαλακίες τρως το χρόνο σου;". Του μίλησα λίγο, του είπα πως θα είχε χαβαλέ να έμπαινε εκεί μέσα, να ανταλλάζαμε απόψεις και τα λοιπά, μου απαντά "τι απόψεις ρε μλκ, αυτό το φόρουμ είναι τέρμα στους τσιριζαίους, να μπαίνω σε ένα σάιτ και να γλύφουν όλοι τα παπάρια της Αλεξίας της Τσούπρας; άσε μας". Βριστήκαμε λίγο αλλά μέσα στο τυπικό επίπεδο επικοινωνίας που υπάρχει μεταξύ μας. Μου έλεγε και κάτι άλλα όπως το ότι τον Απρίλιο θα συμβούν τόσο τρομακτικά πράγματα εδώ μέσα που θα μείνει ιστορικά καταγεγραμμένος ως ο Μαύρος Απρίλης του '15 για την Ελλάδα, ότι από γνωστό που έχει κολλητιλίκια με στενό συγγενή του Λαζαρίδη είναι έτοιμο σχέδιο για έκτακτο κούρεμα καταθέσεων σχεδιασμένο από την ΕΚΤ με ταυτόχρονες ενέργειες προβοκάτσιας από τους Τούρκους και σταδιακή ανατροπή δημοσκοπήσεων υπέρ της νδ του Σαμαρά. Μου τόνιζε επίσης πως από τα κανάλια θα υπάρξει χοντρή προώθηση Γεωργιάδη ως νέου αρχηγού της νδ, με ποσοστά και δημοφιλία Παπάγου ως ο απόλυτος αντιαριστερός και πατριώτης πολιτικός που λέει πάντα την αλήθεια, και λέει πως θα πουλήσει σαν προφίλ γιατί είναι πολύ αγαπητός στην πλειοψηφία των Ελλήνων και κανείς δεν μπορεί να αντικρούσει τα πανίσχυρα επιχειρήματά του που περιέχουν στις αναλύσεις του πάντα πραγματικά στοιχεία. Εγώ έσκασα στα γέλια μόλις τα πρωτάκουσα αυτά. Σκέφτηκα όμως και τις τόσες πολλές φορές στο παρελθόν που είχε πέσει μέσα για το κόμμα του και από μέσα μου αναρωτήθηκα "βρε λες;".

Ρε βγαίνεις για καφέ με τον Οργισμένο?

Υ.Γ. Πες στον φίλο σου να σταματήσει να τον παίζει.
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.

mitsokollias

Δημοσίευσηαπό mitsokollias » 06 Απρ 2015, 15:22

Η έστω να τον βρέχει αραιά και που.
0 .

Άβαταρ μέλους
ΠΗΞΤΕ
Adonis Fan Club
Adonis Fan Club

Δημοσίευσηαπό ΠΗΞΤΕ » 06 Απρ 2015, 15:29

Kauldron έγραψε:
ΠΗΞΤΕ έγραψε:
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:Ίντερνετ έχει; Φέρ' τον να γράφει εδώ.

Έλα Σατανικέ, παραλίγο να το ξεχάσω, βρεθήκαμε τις προάλλες και του το πρότεινα τελικά. Είδε λίγο κυρίως το νήμα με την πολιτική και μου είπε "καλά με αυτές τις μαλακίες τρως το χρόνο σου;". Του μίλησα λίγο, του είπα πως θα είχε χαβαλέ να έμπαινε εκεί μέσα, να ανταλλάζαμε απόψεις και τα λοιπά, μου απαντά "τι απόψεις ρε μλκ, αυτό το φόρουμ είναι τέρμα στους τσιριζαίους, να μπαίνω σε ένα σάιτ και να γλύφουν όλοι τα παπάρια της Αλεξίας της Τσούπρας; άσε μας". Βριστήκαμε λίγο αλλά μέσα στο τυπικό επίπεδο επικοινωνίας που υπάρχει μεταξύ μας. Μου έλεγε και κάτι άλλα όπως το ότι τον Απρίλιο θα συμβούν τόσο τρομακτικά πράγματα εδώ μέσα που θα μείνει ιστορικά καταγεγραμμένος ως ο Μαύρος Απρίλης του '15 για την Ελλάδα, ότι από γνωστό που έχει κολλητιλίκια με στενό συγγενή του Λαζαρίδη είναι έτοιμο σχέδιο για έκτακτο κούρεμα καταθέσεων σχεδιασμένο από την ΕΚΤ με ταυτόχρονες ενέργειες προβοκάτσιας από τους Τούρκους και σταδιακή ανατροπή δημοσκοπήσεων υπέρ της νδ του Σαμαρά. Μου τόνιζε επίσης πως από τα κανάλια θα υπάρξει χοντρή προώθηση Γεωργιάδη ως νέου αρχηγού της νδ, με ποσοστά και δημοφιλία Παπάγου ως ο απόλυτος αντιαριστερός και πατριώτης πολιτικός που λέει πάντα την αλήθεια, και λέει πως θα πουλήσει σαν προφίλ γιατί είναι πολύ αγαπητός στην πλειοψηφία των Ελλήνων και κανείς δεν μπορεί να αντικρούσει τα πανίσχυρα επιχειρήματά του που περιέχουν στις αναλύσεις του πάντα πραγματικά στοιχεία. Εγώ έσκασα στα γέλια μόλις τα πρωτάκουσα αυτά. Σκέφτηκα όμως και τις τόσες πολλές φορές στο παρελθόν που είχε πέσει μέσα για το κόμμα του και από μέσα μου αναρωτήθηκα "βρε λες;".

Ρε βγαίνεις για καφέ με τον Οργισμένο?

Υ.Γ. Πες στον φίλο σου να σταματήσει να τον παίζει.

close but no cigar :D Μοιάζουν λίγο στην παράνοιά τους, αλλά από όσο θυμάμαι ο Όργιος έλεγε πως το οικογενειακό του περιβάλλον ήταν φουλ πασοκικό και για αυτό κιόλας το είχε ρίξει Αντρέα το '93, ο γνωστός μου που σου λέω είναι σχεδόν όλοι του οι συγγενείς φουλ δεξιοί, ο αδερφός του μάλιστα είχε υψηλή θέση στη νεολαία της πολάν όταν ήταν φοιτητής, και πολλές φορές του το χτύπαγε παλιότερα όταν έβριζε το Σαμαρά την εποχή που έλεγε τα αντιμνημονιακά του, ότι δεν είσαι δεξιός εσύ, έριξες το Μητσοτάκη που θα μας έκανε δυτική χώρα από προτεκτοράτο του Κάστρο, που ήταν η αρσενική Θάτσερ και άλλα ωραία :D

Υ.Γ.: Επίτηδες τον βρίζετε για να ξεσπάσει μετά σε εμένα επειδή κράζω τη συγκυβέρνηση; :D
0 .
Με του Κυριάκαρου το λιλί
θα τους αλλάξουμε την ψυχή

mitsokollias

Δημοσίευσηαπό mitsokollias » 06 Απρ 2015, 15:34

Ε δε τον βρίσαμε κι όλας. Ενα προφίλ με βάση αυτά που μας μεταφέρεις κάναμε. Εγώ πάντως έναν που ήξερα ,όταν κάηκε κι άρχισε να λέει τέτοια και να ψηφίζει ΧΑ ,τον έκοψα μαχαίρι από παρέα εδώ και κανα 3αρι χρόνια.
Είμαι πολύ νέος για τέτοιους καμένους και πολύ γέρος για να είμαι υπομονετικός μαζί τους.
0 .

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Βαλκάνιος Κούρος
Βαλκάνιος Κούρος

Δημοσίευσηαπό ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 06 Απρ 2015, 16:08

Άγνωστε φίλε του πήξτε, μπες να γράψεις και ο εγκέφαλος θα σταθεί δίπλα σου στον αντιψεκαστικό αγώνα!
0 .
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

Άβαταρ μέλους
Diego
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Diego » 06 Απρ 2015, 17:33

ΠΗΞΤΕ έγραψε: Μου έλεγε και κάτι άλλα όπως το ότι τον Απρίλιο θα συμβούν τόσο τρομακτικά πράγματα εδώ μέσα που θα μείνει ιστορικά καταγεγραμμένος ως ο Μαύρος Απρίλης του '15 για την Ελλάδα, ότι από γνωστό που έχει κολλητιλίκια με στενό συγγενή του Λαζαρίδη είναι έτοιμο σχέδιο για έκτακτο κούρεμα καταθέσεων σχεδιασμένο από την ΕΚΤ με ταυτόχρονες ενέργειες προβοκάτσιας από τους Τούρκους και σταδιακή ανατροπή δημοσκοπήσεων υπέρ της νδ του Σαμαρά. Μου τόνιζε επίσης πως από τα κανάλια θα υπάρξει χοντρή προώθηση Γεωργιάδη ως νέου αρχηγού της νδ, με ποσοστά και δημοφιλία Παπάγου ως ο απόλυτος αντιαριστερός και πατριώτης πολιτικός που λέει πάντα την αλήθεια, και λέει πως θα πουλήσει σαν προφίλ γιατί είναι πολύ αγαπητός στην πλειοψηφία των Ελλήνων και κανείς δεν μπορεί να αντικρούσει τα πανίσχυρα επιχειρήματά του που περιέχουν στις αναλύσεις του πάντα πραγματικά στοιχεία. .

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:Άγνωστε φίλε του πήξτε, μπες να γράψεις και ο εγκέφαλος θα σταθεί δίπλα σου στον αντιψεκαστικό αγώνα!

:s_dunno
0 .
Αποχώρηση από το peg, δραχμή συνδεδεμένη με το χρυσό, άγριες ιδιωτικοποιήσεις,μικρό δημόσιο και εταιρική φορολογία κάτω του 14% με υψηλό κατώτατο.Οχι στον ευρωκομμουνισμό,στους ΔΕΚΟτζήδες των 3500 ευρω και τα υπερτιμολογημένα δημόσια έργα σε ευρώ.

Άβαταρ μέλους
ΠΗΞΤΕ
Adonis Fan Club
Adonis Fan Club

Δημοσίευσηαπό ΠΗΞΤΕ » 06 Απρ 2015, 19:51

Diego έγραψε:
ΠΗΞΤΕ έγραψε: Μου έλεγε και κάτι άλλα όπως το ότι τον Απρίλιο θα συμβούν τόσο τρομακτικά πράγματα εδώ μέσα που θα μείνει ιστορικά καταγεγραμμένος ως ο Μαύρος Απρίλης του '15 για την Ελλάδα, ότι από γνωστό που έχει κολλητιλίκια με στενό συγγενή του Λαζαρίδη είναι έτοιμο σχέδιο για έκτακτο κούρεμα καταθέσεων σχεδιασμένο από την ΕΚΤ με ταυτόχρονες ενέργειες προβοκάτσιας από τους Τούρκους και σταδιακή ανατροπή δημοσκοπήσεων υπέρ της νδ του Σαμαρά. Μου τόνιζε επίσης πως από τα κανάλια θα υπάρξει χοντρή προώθηση Γεωργιάδη ως νέου αρχηγού της νδ, με ποσοστά και δημοφιλία Παπάγου ως ο απόλυτος αντιαριστερός και πατριώτης πολιτικός που λέει πάντα την αλήθεια, και λέει πως θα πουλήσει σαν προφίλ γιατί είναι πολύ αγαπητός στην πλειοψηφία των Ελλήνων και κανείς δεν μπορεί να αντικρούσει τα πανίσχυρα επιχειρήματά του που περιέχουν στις αναλύσεις του πάντα πραγματικά στοιχεία. .

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:Άγνωστε φίλε του πήξτε, μπες να γράψεις και ο εγκέφαλος θα σταθεί δίπλα σου στον αντιψεκαστικό αγώνα!

:s_dunno

:s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl ωραίος
0 .
Με του Κυριάκαρου το λιλί
θα τους αλλάξουμε την ψυχή

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”