Αρίστος έγραψε:H Mυρσινη ηταν γραφιστρια. Εχω γνωστους που της εδιναν δουλειες.
Ζωντανους η πεθαμενους;

Αρίστος έγραψε:H Mυρσινη ηταν γραφιστρια. Εχω γνωστους που της εδιναν δουλειες.

Λαχουρένιος έγραψε:
Αυτη ηταν δηλωση συν-ζαιου που εκστασιαστηκε απο το επαναστατικο φρονημα της Λοιζου και ηταν ετοιμος να την ψηφισει.
Πολιτικο αισθητηριο οχι αστεια.

BaKXOS_Lysios έγραψε:Ούτε εκστασιαστηκα ποτέ, ούτε συμφωνούσα με την υποψηφιότητα της, ούτε φυσικά θα την ψήφιζα. Αν ψάχνεις για κομματοσκυλα κοίτα στον καθρέφτη και στα συντρόφια σου της ΝΔ.
.gif)

Echelon έγραψε: Εν τω μεταξύ η υπερασπιστική γραμμή των ροζ είναι και πάλι "ναι αλλά και οι άλλοι κλέβανε". Βρε μποτάκια, το ότι οι άλλοι κλέβανε το ξέραμε. Για τους δικούς σας δεν το ξέραμε.

Λαχουρένιος έγραψε:Eσυ Βακχε αγορι μου που δεν εισαι μποτ γιατι πεταγεσαι σαν την τσουτσου και κραζεις οποιον κραζει τον ΣΥΡΙΖΑ? Ρητορικη ερωτηση

BaKXOS_Lysios έγραψε:Θες αλήθεια να το συζητήσουμε;.... Διότι εγω δηλώνω και ψηφίζω συριζα. Εσύ που δηλώνεις και ψηφίζεις ΚΚΕ (ΛΛ) γιατί πετάγεσαι σαν τσουτσου και απαντάς εκ μέρους Κούληδων;....
.gif)

Λαχουρένιος έγραψε:Eκ μερους του Λαχουρενιου απανταω.
Λαχουρένιος έγραψε:Ξερεις υπαρχει μια μικρη διαφορα: εμεις κραζουμε τον ΣΥΡΙΖΑ, εσυ κραζεις εμας προσωπικα.

BaKXOS_Lysios έγραψε:![]()
![]()
![]()
Κι εγω εκ μέρους του βάκχου απαντάω.
Λαχουρένιος έγραψε:Δεν σας κράζω προσωπικά. Εσείς το παίρνετε προσωπικά. Αν δεν θέλετε κριτική στις μπούρδες που λέτε τότε μην τις γράφετε! Απλό!

Λαχουρένιος έγραψε:Αν μιλαγες εκ μερους του Βακχου θα χρησιμοποιουσες δικα σου λογια.
Οι 3-4 συριζοβλακες που ειστε εδω παπαγαλιζετε τα ιδια και τα ιδια πραγμα που σημαινει οτι σας τα υπαγορευουν τριτοι.