Η Μυρσίνη Λοΐζου εισέπραττε επί 5,5 χρόνια τη σύνταξη της νεκρής μητέρας της

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Re: Η Μυρσίνη Λοΐζου εισέπραττε επί 5,5 χρόνια τη σύνταξη της νεκρής μητέρας της

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 22 Μαρ 2019, 22:35

Αρίστος έγραψε:H Mυρσινη ηταν γραφιστρια. Εχω γνωστους που της εδιναν δουλειες.

Ζωντανους η πεθαμενους;
0 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες....
..

nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Re: Η Μυρσίνη Λοΐζου εισέπραττε επί 5,5 χρόνια τη σύνταξη της νεκρής μητέρας της

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 22 Μαρ 2019, 22:43

Λαχουρένιος έγραψε:
Αυτη ηταν δηλωση συν-ζαιου που εκστασιαστηκε απο το επαναστατικο φρονημα της Λοιζου και ηταν ετοιμος να την ψηφισει.

Πολιτικο αισθητηριο οχι αστεια.

Ούτε εκστασιαστηκα ποτέ, ούτε συμφωνούσα με την υποψηφιότητα της, ούτε φυσικά θα την ψήφιζα. Αν ψάχνεις για κομματοσκυλα κοίτα στον καθρέφτη και στα συντρόφια σου της ΝΔ. :pardon:
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 22 Μαρ 2019, 22:51

BaKXOS_Lysios έγραψε:Ούτε εκστασιαστηκα ποτέ, ούτε συμφωνούσα με την υποψηφιότητα της, ούτε φυσικά θα την ψήφιζα. Αν ψάχνεις για κομματοσκυλα κοίτα στον καθρέφτη και στα συντρόφια σου της ΝΔ. :pardon:

:laugh1: :laugh1: :laugh1:
0 .

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 22 Μαρ 2019, 23:02

Echelon έγραψε: Εν τω μεταξύ η υπερασπιστική γραμμή των ροζ είναι και πάλι "ναι αλλά και οι άλλοι κλέβανε". Βρε μποτάκια, το ότι οι άλλοι κλέβανε το ξέραμε. Για τους δικούς σας δεν το ξέραμε.

Ναι ναι ακριβώς αυτή είναι η "υπερασπιστική γραμμή". . . Να τα πουλήσεις αυτά αλλού βρε χαπατο!
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 22 Μαρ 2019, 23:08

Eσυ Βακχε αγορι μου που δεν εισαι μποτ γιατι πεταγεσαι σαν την τσουτσου και κραζεις οποιον κραζει τον ΣΥΡΙΖΑ? Ρητορικη ερωτηση :D
0 .

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 22 Μαρ 2019, 23:35

Λαχουρένιος έγραψε:Eσυ Βακχε αγορι μου που δεν εισαι μποτ γιατι πεταγεσαι σαν την τσουτσου και κραζεις οποιον κραζει τον ΣΥΡΙΖΑ? Ρητορικη ερωτηση :D

Θες αλήθεια να το συζητήσουμε;.... Διότι εγω δηλώνω και ψηφίζω συριζα. Εσύ που δηλώνεις και ψηφίζεις ΚΚΕ (ΛΛ) γιατί πετάγεσαι σαν τσουτσου και απαντάς εκ μέρους Κούληδων;.... :D
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 22 Μαρ 2019, 23:38

BaKXOS_Lysios έγραψε:Θες αλήθεια να το συζητήσουμε;.... Διότι εγω δηλώνω και ψηφίζω συριζα. Εσύ που δηλώνεις και ψηφίζεις ΚΚΕ (ΛΛ) γιατί πετάγεσαι σαν τσουτσου και απαντάς εκ μέρους Κούληδων;.... :D

Eκ μερους του Λαχουρενιου απανταω. Ολους ΝΔ τους εχεις βγαλει, προχθες εβγαλες ΝΔ τον L'Ami du Peuple

Οχι δεν εισαι μποτ :laugh1: :laugh1:

Ξερεις υπαρχει μια μικρη διαφορα: εμεις κραζουμε τον ΣΥΡΙΖΑ, εσυ κραζεις εμας προσωπικα. Ισως δεν το καταλαβαινεις γιατι για τα κομματοσκυλα ισχυει το ''το κομμα ειμαι εγω'' αλλα για τους σαπιενς δεν στεκει αυτη η λογικη.
0 .

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 22 Μαρ 2019, 23:44

Λαχουρένιος έγραψε:Eκ μερους του Λαχουρενιου απανταω.

:laugh1: :laugh1: :laugh1:
Κι εγω εκ μέρους του βάκχου απαντάω.
Λαχουρένιος έγραψε:Ξερεις υπαρχει μια μικρη διαφορα: εμεις κραζουμε τον ΣΥΡΙΖΑ, εσυ κραζεις εμας προσωπικα.

Δεν σας κράζω προσωπικά. Εσείς το παίρνετε προσωπικά. Αν δεν θέλετε κριτική στις μπούρδες που λέτε τότε μην τις γράφετε! Απλό! :yesyes:
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 22 Μαρ 2019, 23:47

BaKXOS_Lysios έγραψε: :laugh1: :laugh1: :laugh1:
Κι εγω εκ μέρους του βάκχου απαντάω.

Αν μιλαγες εκ μερους του Βακχου θα χρησιμοποιουσες δικα σου λογια.
Οι 3-4 συριζοβλακες που ειστε εδω παπαγαλιζετε τα ιδια και τα ιδια πραγμα που σημαινει οτι σας τα υπαγορευουν τριτοι.

Λαχουρένιος έγραψε:Δεν σας κράζω προσωπικά. Εσείς το παίρνετε προσωπικά. Αν δεν θέλετε κριτική στις μπούρδες που λέτε τότε μην τις γράφετε! Απλό! :yesyes:

Πριν λιγο ειπες χαπατο τον Εχελον και στην αρχη μου την μπηκες που μετεφερα την ειδηση.

Παρε μια βαθια ανασα, χαλαρωσε και συνηθισε την ιδεα οτι θα ψαχνεις για δουλεια απο τον Μαιο. Το ιδιο και η Μυρσινη.
0 .

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 22 Μαρ 2019, 23:52

Λαχουρένιος έγραψε:Αν μιλαγες εκ μερους του Βακχου θα χρησιμοποιουσες δικα σου λογια.
Οι 3-4 συριζοβλακες που ειστε εδω παπαγαλιζετε τα ιδια και τα ιδια πραγμα που σημαινει οτι σας τα υπαγορευουν τριτοι.

Ξέρουμε ότι σου χαλάμε το μαγαζάκι αλλά τι να κάνουμε. Αν θες μονόλογο γράφε τα στο ημερολόγιο σου το βράδυ λίγο πριν κοιμηθείς (θα σε βοηθησει να τα εμπεδώνεις και καλύτερα εν είδη υπνοθεραπείας ;)
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”