Πως θα μπορούσε να σταματήσει η καταιγίδα των fake news

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Re: Πως θα μπορούσε να σταματήσει η καταιγίδα των fake news

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 23 Φεβ 2019, 17:46

Λες ψεματα δεν εχω πει οτι εισαι κλωνος του Γιαννοπουλου.

Εχω πει ομως οτι σε ενα συγκεκριμενο νημα σου εστειλε ο Γιαννοπουλος δυο με τρια ποσταρισματα.

Και πιστευω οτι σε καμποσα νηματα ποσταρετε συνεννοημενα και κατοπιν συνεργασιας.

Δηλαδη οτι εχουν δουλεψει πριν και πιμι.

Οχι οτι αυτο γινεται καθημερινα αλλα το εχετε κανει καποιες φορες.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 23 Φεβ 2019, 17:48

Λαχουρένιος έγραψε:Οποιος λεει μαλακιες του στυλ οτι εγω ειμαι ΝΔ ειναι εξ ορισμου κομματικος ηλιθιος. Τοσα χρονια γραφω εδω, μονο μια συγκεκριμενη κλικα απο ροζ λιγουρια εχει πει αυτο το πραγμα για μενα. Σας αντιμετωπιζω λοιπον αναλογα γιατι ατομα που λενε ψεμματα σε ενα φορουμ των 20 ατομων για να παρει το κομμα τους καμια ψηφο παραπανω δεν ειναι αξια σεβασμου.
.

Βασικά δεν είπα ότι είσαι ΝΔ, είπα αυτό που λίγο πολύ ΟΛΟΙ γνωρίζουν για το κόμμα σου, το οποίο εγώ παλιότερα το αμφισβητούσα αλλά τώρα το βλέπω να επιβεβαιώνεται περίτρανα με την περίπτωση σου: το ΚΚΕ προτιμά δεξιά κυβέρνηση στην εξουσία και πολεμά όλα τα υπόλοιπα αριστερά κόμματα περισσότερο κι από όσο πολεμά την δεξιά. Δεν χρειάζεται να αναλύσω γιατί συμβαίνει αυτό, κάθε νοήμων ον καταλαβαίνει και το βλέπει να επιβεβαιώνεται στις δημοσιεύσεις και στην στάση σου. Εγώ δεν παίρνω από πουθενά 0,60 κι ούτε τα έχω ανάγκη. Άλλος ξημεροβραδιαζεται εδώ μέσα να ανοίγει αντισυριζεικα νήματα και το παίζει ελεύθερος κι ωραίος. Σίγουρα πάντως εσύ βγάζεις περισσότερα κι από τους ζαιους που αμοίβονται εξ ου και το αφ' υψηλού στυλακι περί αφραγκίας... :laugh1:
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 23 Φεβ 2019, 17:49

Λαχουρενιε μην μιλας για παντελονια μωρη μουχριτσα που εχεις κανει ανοιγματα ειτε προς νεοδημοκρατες ειτε προς κουκουεδες που δεν με πανε για να στησεις δικτυο μπουλινγκ εναντιον μου.

Και το τι γλυψιμο τους εχεις τραβηξει δεν λεγεται.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 23 Φεβ 2019, 17:49

Συνεχιζεις τα ψεμματα βλεπω. Μετα σε χαλανε τα φεικ νιουζ οταν ο ιδιος εισαι παραγωγος φεικ νιουζ :laugh1:

Λετε ψεμματα για μια τυροπιτα. Αντε και εις ανωτερα, ελπιζω να παρετε και μιλκο αργοτερα.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 23 Φεβ 2019, 17:51

BaKXOS_Lysios έγραψε:Βασικά δεν είπα ότι είσαι ΝΔ, είπα αυτό που λίγο πολύ ΟΛΟΙ γνωρίζουν για το κόμμα σου, το οποίο εγώ παλιότερα το αμφισβητούσα αλλά τώρα το βλέπω να επιβεβαιώνεται περίτρανα με την περίπτωση σου: το ΚΚΕ προτιμά δεξιά κυβέρνηση στην εξουσία και πολεμά όλα τα υπόλοιπα αριστερά κόμματα περισσότερο κι από όσο πολεμά την δεξιά. Δεν χρειάζεται να αναλύσω γιατί συμβαίνει αυτό, κάθε νοήμων ον καταλαβαίνει και το βλέπει να επιβεβαιώνεται στις δημοσιεύσεις και στην στάση σου. Εγώ δεν παίρνω από πουθενά 0,60 κι ούτε τα έχω ανάγκη. Άλλος ξημεροβραδιαζεται εδώ μέσα να ανοίγει αντισυριζεικα νήματα και το παίζει ελεύθερος κι ωραίος. Σίγουρα πάντως εσύ βγάζεις περισσότερα κι από τους ζαιους που αμοίβονται εξ ου και το αφ' υψηλού στυλακι περί αφραγκίας... :laugh1:

Μονο μια συγκεκριμενη κλικα εχει πει για μενα οτι ειμαι ΝΔ, και αυτη ειναι μια κλικα ροζ λιγουριων.

Αφου ειπες αυτο το πραγμα ανηκεις εξ ορισμου εκει. Δε θα κατσω να ψαξω πως και γιατι, οταν με αδικεις και λες ψεμματα για μενα δε θα σου χαριστω.

Να μαθετε να φορατε παντελονια
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 23 Φεβ 2019, 17:51

Ψεμα ειναι που εισαι ο μεγαλυτερος ποστερ πανελλαδικα υπερ της ΝΔ τουλαχιστον τα δυο τελευταια χρονια;

Η παραγωγη σου ξεπερναει αθροιστικα Γιαννοπουλο+under+Ελβετο Τραπεζιτη+Πρετεντερη.

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 23 Φεβ 2019, 17:52

Αρίστος έγραψε:Λαχουρενιε μην μιλας για παντελονια μωρη μουχριτσα που εχεις κανει ανοιγματα ειτε προς νεοδημοκρατες ειτε προς κουκουεδες που δεν με πανε για να στησεις δικτυο μπουλινγκ εναντιον μου.

Και το τι γλυψιμο τους εχεις τραβηξει δεν λεγεται.

Δεν εχω αναγκη να γλειψω κανενα, ουτε ψηφους ψαρευω ουτε προσπαθω να διαφημισω αρθρα μου ;)

Εδω πηγες στο βοθρο μπας και ψαρεψεις τιποτα απο εκει ενω σε φτυνουν ολοι. Τοσο λιγη αξιοπρεπεια εχεις.
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 23 Φεβ 2019, 17:54

ξερς τι ειναι να σου λεει το συριζα :ειμαστε η αριστερα;

..σου φευγουν τα αντερα απο θυμο και γελιο

υς..αλλα μπροστα στον συριζα το κκε φανταζει φαρος λογικης
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 23 Φεβ 2019, 17:54

Αρίστος έγραψε:Ψεμα ειναι που εισαι ο μεγαλυτερος ποστερ πανελλαδικα υπερ της ΝΔ τουλαχιστον τα δυο τελευταια χρονια;

Η παραγωγη σου ξεπερναει αθροιστικα Γιαννοπουλο+under+Ελβετο Τραπεζιτη+Πρετεντερη.

Ναι ειναι ψεμα, γιατι πολυ απλα δεν ειμαι ΝΔ αλλα ΚΚΕ. Η τακτικη να βγαζετε νεοδημοκρατες οσους σας την λενε ειναι υπαγορευμενη απο την Κουμουνδουρου.

Εκτος απο εμενα εχετε πει νεοδημοκρατες τον talaipwros, τον Στυγιο και τον Παν. Αυτοι ειστε.

Χιλιες φορες πιο αξιοσεβαστος ο Βαξεβανης που καθαριζει δεκαδες χιλιαρικα για να πουλαει σανο, απο το μεσο λιγουρακι του ΣΥΡΙΖΑ που για το τιποτα λεει ψεμματα.
0 .

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 23 Φεβ 2019, 17:57

Λαχουρένιος έγραψε:Δεν εχω αναγκη να γλειψω κανενα, ουτε ψηφους ψαρευω ουτε προσπαθω να διαφημισω αρθρα μου ;)

Μα δεν πολεμάτε για ψήφους οι κουκουεδες, ξέρετε ότι δεν παίζει κάτι τέτοιο ... :laugh1: Πολεμάτε να βγει δεξιό κόμμα για να έχετε λόγο ύπαρξης ως αντιπολίτευση... Με τον ΣΥΡΙΖΑ κινδυνεύετε να μείνετε κι εκτός βουλής κάποια στιγμή. Αυτό σας καίει.... :laugh1: :P
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”