Λαχουρένιος έγραψε:Προέλλην έγραψε:To αν είχε τα απαραίτητα προσόντα για να προσληφθεί προκύπτει απο τις θεσπισμένες απαιτήσεις τις θέσεις. Όπως βλέπουμε στις προκυρήξεις, διαχρονικά είναι το απολυτήριο Λυκείου.
Είδες κανένα συνδικαλιστή, δηλαδή εκπρόσωπο όλων αυτών των αποφοίτων Λυκείου, να διαμαρτύρεται ότι τα ζητούμενα προσόντα για σταθμάρχες, μηχανοδηγούς, κτλ είναι πολύ χαμηλά και πρέπει να ανεβούν; Eίδες κανέναν να ζητά τεστς δεξιοτήτων, εξετάσεις υγείας, κτλ;
Τα προσόντα κρίνονται στην πράξη και όχι στα χαρτιά. Από την στιγμή που προκάλεσε τέτοιο ατύχημα τότε εξ ορισμού δεν έκανε. Δεν με ενδιαφέρει τι κάνουν οι συνδικαλιστές, δεν κυβερνούν αυτοί τον τόπο. Ας άλλαζε τα απαιτούμενα προσόντα η ΝΔ αν της φαίνονταν ελλιπή.
Αδυνατώ να σε παρακολουθήσω εδώ. Τα προσόντα για την πλήρωση μιας θέσης καθορίζονται απο την προκύρηξή της. Οι μετά Χριστού προφητείες είναι τζάμπα.
Οι δε συνδικαλιστές, αυτού του τύπου, πχ ΔΕΚΟ, συγκυβερνούν κυριολεκτικά τον τόπο. Δεν έχουν αυτοί τόσο ανάγκη τα κόμματα εξουσία, όσο τα κόμματα εξουσίας αυτούς.
Λαχουρένιος έγραψε:Φέρεται να είχε πάρει απόσπαση στο παιδείας. Μεγάλος αριθμός ΔΥ τρέχουν και ζητάνε μετακλήσεις, βάζουν λυτούς και δεμένους, κτλ.
Στον ΟΣΕ και συγκεκριμένα ως σταθμάρχης φέρεται να γύρισε μέσω ΑΣΕΠ καλύπτοντας όλες τις απαιτήσεις. Που ακριβώς είναι το βύσμα για την θέση του σταθμάρχη;
Πέραν τούτου, ελπίζω να καταλαβαίνεις ότι ούτε τα χαμηλά προσόντα, ούτε τα βύσματα μπορούν να δικαιολογήσουν το ατύχημα στο πλαίσιο μια τωρινής κατάστασης χειρότερης απο μία πρότερη, γιατί αυτά υπάρχουν εκ συστάσεως του ΟΣΕ και μάλιστα κατά τις περασμένες δεκαετίες ήταν πιο οξυμένα.
Και πως την πήρε την απόσπαση? Ποιος του την έδωσε?
Κυκλοφορεί φήμη για συγκεκριμένη βουλευτή της ΝΔ της οποίας είναι βύσμα. Αν ψάξεις λίγο θα το βρεις
Για να πάρεις απόσπαση, κάποιος πρέπει να σου την δώσει. Δεν λέει κάτι απο μόνο του. Τι στοιχείο υπάρχει ότι η απόσπαση του δόθηκε παράτυπα; To ότι πήρε απόσπαση απο μόνο του δεν λέει τίποτε.
Το κυριότερο όμως, η απόσπαση αφορά την προηγούμενη μετακίνησή του απο τον ΟΣΕ στο Παιδείας, και όχι την πρόσληψή του ως σταθμάρχη μέσω ΑΣΕΠ.
Λαχουρένιος έγραψε:Δεν με καλύπτει. Μυρίζει λαϊκισμό. Εγώ θέλω να δω συγκεκριμένα πράγματα. Τι έγινε επί Σαμαρά με νόμους/κανονισμούς για την ασφάλεια, διαγωνισμούς και πρόοδο με τα τεχνικά συστήματα ασφαλείας, την εκπαίδευση των ΟΣΕτζήδων, κτλ, και τι επί Τσίπρα και Μητσοτάκη.
Πραγματικά δεν ξέρω, αλλά θα ήθελα να μάθω. Το μόνο που ξέρω είναι ότι ο ΟΣΕ ασχολήθηκε με τεχνικά συστήματα ασφαλείας κάπου στο 2000 λόγω Ολυμπιακών (Άγιο το όνομά Τους!). Τι έγινε απο κει και πέρα, συγκεκριμένα, χρόνο με το χρόνο θέλω να μάθω.
Ώχου, λαικισμός το ένα λαικισμός το άλλο. Εκ του αποτελέσματος αποδείχθηκε ότι
τόσα χρόνια δεν είχε γίνει τίποτα. Δεν γίνεται από την μία να ήταν όλα σωστά και από την άλλη να φτάσαμε ως εδώ.
Τα μποτ της κυβέρνησης παραδέχονται ότι μόλις το '21 το παιδοβούβαλο προσπάθησε να διορθώσει την κατάσταση και αυτήν την στιγμή που μιλάμε μόνο το 50% του δικτύου καλύπτεται από την τηλεδιοίκηση. Άρα ο Σαμαράς κοιμόταν όπως και ο Κούλης μέχρι τα μέσα της θητείας του.
Κάθε χρόνο γινόταν ατυχήματα με τραίνα. Θα μπορούσε να είχε συμβεί πριν 10 χρόνια ή μετά απο 10 χρόνια.
Το τι έγινε με την τηλεδιοίκηση φαίνεται στα άρθρα που μπήκαν λίγο πιο πριν. Αν υπάρχει κάποια ανακρίβεια σε αυτά, ας διορθωθεί με στοιχεία.