Ερχεται σεισμός που θα κατεδαφίσει το παλιό πολιτικό σύστημα

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Πρετεντέρης
Crazy poster
Crazy poster

Re: Ερχεται σεισμός που θα κατεδαφίσει το παλιό πολιτικό σύστημα

Δημοσίευσηαπό Πρετεντέρης » 04 Ιαν 2019, 20:54

Κι άλλος μάρτυρας την κάνει γυριστή. Αρίστο, τι λέει αυτός ρε;

Ο Φιλίστωρ Δεστεμπασίδης, πρ. στέλεχος της Novartis, μιλάει στο Newpost
Δημοσίευση 2 ώρες / Ανανεώθηκε 2 ώρες
Ο Φιλίστωρ Δεστεμπασίδης, πρ. στέλεχος της Novartis, μιλάει στο Newpost
Facebook Twitter Whatsapp
Το πρώην στέλεχος της φαρμακευτικής εταιρείας Novartis εγείρει σοβαρά ερωτήματα και προβληματισμούς για την υπόθεση Novartis, εις ότι αφορά τουλάχιστον την εμπλοκή πολιτικών προσώπων σε αυτή. Την ίδια στιγμή υπαινίσσεται ότι άλλα στελέχη της εταιρείας είχαν την ευθύνη της επαφής με την πολιτική ηγεσία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΝΔ για Novartis: Η σκευωρία εξελίσσεται σε πρωτοφανές φιάσκο

Το θρίλερ της Novartis και οι καταγγελίες ΝΔ για ρόλο ενορχηστρωτή από το Μαξίμου

Ο «άτυπος» Μανιαδάκης, «ρυθμιστής» Δημοκρατίας και Δικαιοσύνης
Ουδεμία γνώση για χρηματισμό πολιτικών προσώπων δηλώνει πως έχει ο φερόμενος ως δεύτερος προστατευόμενος μάρτυρας της υπόθεσης Novartis, υπό το ψευδώνυμο «Κελέση», με τον οποίο ήρθε σε επικοινωνία το Newpost.

Ο Φιλίστωρ Δεστεμπασίδης, αν και, προφανώς, δεν παραδέχεται ότι είναι το ίδιο πρόσωπο που τελεί υπό δικαστική προστασία, από τη στιχομυθία είναι προφανές ότι πρόκειται για ένα από τα πρόσωπα – κλειδιά στην υπόθεση Novartis. Όμως – όπως ρητώς δηλώνει – δεν γνωρίζει τίποτε για χρηματισμό πολιτικών καθώς, όπως σημειώνει «οι πολιτικοί δεν ήταν στον τομέα ευθύνης μου».

Το πρώην στέλεχος της φαρμακευτικής εταιρείας Novartis, με τις αναφορές του στο Newpost, εγείρει σοβαρά ερωτήματα και προβληματισμούς για την υπόθεση Novartis, εις ότι αφορά τουλάχιστον την εμπλοκή πολιτικών προσώπων σε αυτή. Την ίδια στιγμή, ωστόσο, υπαινίσσεται ότι άλλα στελέχη της εταιρείας είχαν την ευθύνη της επαφής με την πολιτική ηγεσία.

Ο φερόμενος ως «προστατευόμενος μάρτυρας» αρνείται οποιαδήποτε επίσημη δήλωση, επικαλούμενος την εν εξελίξει δικαστική έρευνα ενώ δηλώνει ότι από τη Novartis αποχώρησε οικειοθελώς, χωρίς αυτή η αποχώρηση να συνοδεύεται από οικονομικές ατασθαλίες, όπως γράφηκε.

Αναλυτικά η συζήτηση του μάρτυρα με το Newpost:

Είστε εσείς ο «προστατευόμενος μάρτυρας»; Είχατε σχέση με μαρτυρικές καταθέσεις για εμπλοκή πολιτικών προσώπων;

Εγώ δεν κάνω καμία δήλωση. Αυτή η υπόθεση με έχει ταλαιπωρήσει τα τελευταία 2,5 χρόνια. Είναι απόφασή μου να μην κάνω καμία δήλωση. Σέβομαι τα ΜΜΕ, εκτιμώ το Νewpost, αλλά επειδή έχω ταλαιπωρηθεί και έχω πληγεί επαγγελματικά δεν κάνω καμία δήλωση για το θέμα.
Η υπόθεση και η έρευνα της δικαιοσύνης είναι μυστική και εγώ δεν έχω κάτι να προσθέσω.

Να υποθέσω ότι δεν έχετε καταθέσει για την υπόθεση;

Δεν έχει κάνει δήλωση η ίδια η εταιρεία, δεν θέλω να κάνω εγώ. Δεν είμαι δημόσιο πρόσωπο. Έχω υποφέρει πάρα πολύ από αυτή την ιστορία.

Έχετε απολυθεί από Νovartis;

Έχω αποχωρήσει πριν από 4 έτη.

Υπήρξαν φήμες για οικονομικές ατασθαλίες εκ μέρους σας. Είναι έτσι;

Αποχώρησα με οικειοθελή τρόπο, ήταν εθελούσια η αποχώρηση. Στη σύμβαση (σ.σ. λύσης της συνεργασίας) που από κοινού υπογράψαμε με την εταιρεία δεν υπήρξε αναφέρεται οικονομική ατασθαλία.

Υπήρξε όμως;

Όχι. Καμία ατασθαλία.

Δεν μου λέτε αν είστε ο μάρτυρας...

Ελάτε στη θέση μου...

Σας ρωτώ γιατί ο κ. Μανιαδάκης έχει δηλώσει ότι ξέρει που είναι οι υπόλοιποι μάρτυρες, καθώς τους συνάντησε στα γραφεία ανακριτών, και θα υποβάλει μηνύσεις

Το τι θα κάνει ο καθένας δεν με απασχολεί.

Ξέρατε εάν πέρνανε χρήματα πολιτικοί;

Ασχολούμην με άλλο τομέα. Οι πολιτικοί δεν ήταν στον τομέα ευθύνης μου.

http://newpost.gr/politiki/5c2f85b5a536 ... to-newpost
0 .
Να γίνει το Κιναλ ο δεύτερος πόλος.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 05 Ιαν 2019, 03:08

Konstantinos Vergos
4 ώρες ·

Ενας απλός καθηγητής σε Ελληνικο Πανεπιστημιο, στον τομεα Υγειας, εχει στο Διόνυσο νεόκτιστη εντυπωσιακή μονοκατοικία, αλλά και τρία αυτοκίνητα μεταξύ των οποίων μια εντυπωσιακή ξεσκέπαστη Aston Martin χρώματος ασημί και αξίας 200.000 ευρώ. Χμμμμ...

Nα προσθεσω εγω στο παραπανω σχολιο πως η Εφορια βρηκε του Μανιαδακη 900.000 ευρω που δεν μπορουσε να τα δικαιολογησει.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 05 Ιαν 2019, 09:30

Ο Μανιαδακης ειναι ενας απλος καθηγητης
Αντε αυτος ο Βεργος επεισε τον εαυτο του για την συγκεκριμενη βλακεια
Εμεις τι χρωσταμε να δθαβαζουμε συνεχεια φεισμπουκιες και μαλιστα χωρις πηγη

Πρεπει να σου απαγορευτει αμεσα να κανεις τετοιες αναρτησεις γιατι το χεις κανει συστημα
0 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες....
..

nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 05 Ιαν 2019, 10:05

Δυο στους τρεις προστατευομενους λενε τωρα οτι δεν ξερουν κατι για πολιτικα προσωπα... :laugh1:

Αλλη μια φορα που ο ΣΥΡΙΖΑ υποσχεθηκε φυλακες και καθαρση και τελικα δεν εγινε τιποτα. Τζουφιος ο σεισμος.
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 05 Ιαν 2019, 11:05

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:Ο Μανιαδακης ειναι ενας απλος καθηγητης
Αντε αυτος ο Βεργος επεισε τον εαυτο του για την συγκεκριμενη βλακεια
Εμεις τι χρωσταμε να δθαβαζουμε συνεχεια φεισμπουκιες και μαλιστα χωρις πηγη

Πρεπει να σου απαγορευτει αμεσα να κανεις τετοιες αναρτησεις γιατι το χεις κανει συστημα

Καθηγητης ειναι και ο Βεργος και μαλιστα σε πολυ σοβαροτερο πανεπιστημιο απο του Μανιαδακη. Λες να τη φανταστηκε την ασημι Αστον Μαρτιν των 200.000;

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 05 Ιαν 2019, 13:39

Ο Μανιαδακης ειναι απο τους κορυφαιους και ειναι περιζητητος και στο εξωτερικο
παμε παρακατω
0 .
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες....
..

nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 05 Ιαν 2019, 13:50

Δηλαδη τα 4 τελευταια χρονια που ο Μανιαδακης ειχε Αστον Μαρτιν και τη δηλωνε τι εκανε το Υπουργειο Οικονομικων;
0 .
..

nrg wrote:

Άβαταρ μέλους
Rakomelofronas
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Rakomelofronas » 05 Ιαν 2019, 14:21

ВладимирВладимирович έγραψε:Ούτως ή άλλως ο Κουλης δεν θα γινει πρωθυπουργος, αν θελετε να κυβερνήσετε αλλαξτε τον λιντερ σας.
Αυτά.

Αν γίνει πρωθυπουργός ο Μητσοτάκης, θα είναι έργο της διακυβερνησης των θρασυτατων Συριζαίων και της ανανέωσης του πολιτικού σκηνικου δια της απενοχοποιησης: σε έναν κόσμο που δεν πειράζει να ψηφίσεις ΣΥΡΙΖΑΝΕΛΧΑ και άλλους Αγανακτισμένους, ο Μητσοτάκης φαντάζει βιωσιμότατη επιλογή και τα μειονεκτήματά του επουσιώδη. Σε κάθε περίπτωση, ο Μητσοτάκης θα κριθεί και λογικά θα φύγει στην επόμενη ήττα σε βουλευτικές, όποτε και αν είναι αυτή. Ο Τσίπρας θα είναι μπροστάρης του ΣΥΡΙΖΑ για όσο γουστάρει.
0 .

Άβαταρ μέλους
Πρετεντέρης
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Πρετεντέρης » 05 Ιαν 2019, 14:49

Αρίστος έγραψε:Konstantinos Vergos
4 ώρες ·

Ενας απλός καθηγητής σε Ελληνικο Πανεπιστημιο, στον τομεα Υγειας, εχει στο Διόνυσο νεόκτιστη εντυπωσιακή μονοκατοικία, αλλά και τρία αυτοκίνητα μεταξύ των οποίων μια εντυπωσιακή ξεσκέπαστη Aston Martin χρώματος ασημί και αξίας 200.000 ευρώ. Χμμμμ...

Nα προσθεσω εγω στο παραπανω σχολιο πως η Εφορια βρηκε του Μανιαδακη 900.000 ευρω που δεν μπορουσε να τα δικαιολογησει.

.

Ακόμα χειρότερα.

Οι ζαίοι βρήκαν κάποιον μάρτυρα με ανοιχτά θέματα, άρα εκβιασιμο, και του ζήτησαν μαρτυρία για τους τρεις πολιτικούς. Όταν δεν τους έκανε το χατίρι, του άσκησαν διωξη.

Η Τουλουπάκη- και όχι μόνο- έχει θέματα. Από τον Νοέμβριο του 17 ένας προστατευόμενος μάρτυρας είχε εμπλέξει τον Μανιαδάκη. Πώς λοιπόν έγινε προστατευόμενος μάρτυρας ο Μανιαδάκης κατά παράβαση του νόμου; Επειδή είναι εκβιασιμος.
1 .
Να γίνει το Κιναλ ο δεύτερος πόλος.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 05 Ιαν 2019, 15:04

Ο Μανιαδακης ΜΟΝΟΣ του προσηλθε σαν προστατευομενος μαρτυρας, αυτο δεν το αρνειται ΟΥΤΕ ο ιδιος.

Αρχικα οι καταθεσεις του υπεδειξαν αρκετα προσωπα στο περιβαλλον των γνωστων υπουργων που εντασσοντουσαν στο κυκλωμα των δωροδοκιων ενω δηλωσε οτι μια μερα ειδε τον Σαλμα να δωροδοκειται μπροστα του και οι τσεπες του να ειναι φουσκωμενες με χαρτονομισματα.

Στη συνεχεια σταματησε να απανταει σε κρισιμες ερωτησεις των ανακριτων και η υποψια απο πλευρας κυβερνησης ειναι οτι αυτο εγινε επειδη τον προσεγγισαν μελη της ΝΔ που εμαθαν οτι ειναι ενας απο τους τρεις μαρτυρες.

Η ιδια η κυβερνηση υποψιαζεται τον ιδιο το Γεωργιαδη απο τη στιγμη που ο ιδιος δηλωσε οτι μιλουσε με τον Μανιαδακη και ΠΡΙΝ και ΜΕΤΑ την ερευνα.

.
0 .

.

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”