Μήπως είσαι κι εσύ ΚΚΕ;

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Re: Μήπως είσαι κι εσύ ΚΚΕ;

Δημοσίευσηαπό nemo » 18 Μάιος 2023, 16:15

BaKXOS_Lysios έγραψε:
nemo έγραψε:ή να χαθουν οι ελληνες
γιατι η αφρικανοι κανουν πολλες φορες σεξ και γεννουν πολλα παιδια
τα οποια να τα φερνουμε στην ελλαδα για να μεγαλουργησουν;

Οι Έλληνες για εκατοντάδες χρόνια ήταν πάνω κάτω στον ίδιο πληθυσμό το ίδιο και οι Κινέζοι, Ιάπωνες, Αφρικανοί κλπ κλπ.... Αν ξαφνικά αρχίσαμε να αισθανόμαστε ότι απειλούμαστε γιατί είμαστε εμείς 10 εκατομμύρια και οι Κινέζοι 2 δις πρέπει να κοιτάξουμε μήπως κάπου κάνουμε λάθος, ή μήπως ευθυνομαστε κι εμείς για κάποια πράγματα που γίνονται στις χώρες τους άμεσα ή έμμεσα. Ευημερία και ευτυχία εις βάρος τρίτων μπορεί μεν να υπάρξει, αλλά δεν είναι για πάντα....

αλλος τραχανοπλαγιας και αυτος επι σιμιτι εφυγε σχεδον ολη η βιομηχανια μας
και αυτα που εμειναν υπολειτουργουν -δεν υπαρχουν εργοστασια δεν υπαρχουν
εργασιες και αυτες που υπαρχουν ειναι γαλερες

με αποτελεσμα οι ελ δεν τεκνοποιουν γιατι δεν τα βγαζουν περα
και οσοι το κανουν φευγουν για το εξωτερικο ή σκοπευουν να φυγουν

και μην που πεις οτι οι ελ δεν πανε σε δουλειες που πανε οι λαθρο
γιατι θα σου πω πως αν δεν υπηρχαν οι λαθρο θα πηγαιναν οι ελ
γιατι και το μεροκαματο θα ηταν υψηλο

για αυτο φευγουν και οι κεκεδες απο το κομμα
αν το κκε κοψει τις μπουρδες που λενε ο ραν και ο λαχου θα εφτανε να γινει κυβερνηση
αν ελεγε και πρεσβευε το συμφερον του ελ και της ελλαδας
παντως ενα 20 με 15 το ειχε σιγουρο και μεις θα εχαμε μια φωνη μες στην βουλη
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 18 Μάιος 2023, 16:15

Λαχουρένιος έγραψε:
BaKXOS_Lysios έγραψε:Αν περιμένεις να εξαντλήσει τα αποθέματα του θα μείνεις στο τέλος χωρίς πετρέλαιο χωρίς δάση χωρίς καθαρό νερό χωρίς χωρίς..... Οπότε η σοσιαλιστική επανάσταση θα καταλήξει για την επιβίωση και μόνο. Κάποιο πιο ρεαλιστικό σχέδιο από το ΚΚΚ υπάρχει;

Ο ΣΥΡΙΖΑ τι ρεαλιστικό σχέδιο εφάρμοσε? Δεν το ρωτάω ως υπεκφυγή αλλά επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ σε αντίθεση με το ΚΚΕ δοκιμάστηκε κυβερνητικά οπότε

Σταμάτα σε κάθε ερώτηση να με ρωτάς για το ΣΥΡΙΖΑ, δεν είπα ότι δεν έχει ελαττώματα κι επίσης δεν είμαι ακόμα σίγουρος αν θα ψηφίσω εκεί η στο ΜέΡΑ. Το ΜέΡΑ πχ έχει πρόγραμμα κατά των εξορύξεων για οικολογικούς και οικονομικούς λόγους. Αυτός είναι ένας σοβαρός λόγος που απαντά στις ανησυχίες μου να ψηφίσω ΜέΡΑ και όχι ΚΚΚ.
0 .

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 18 Μάιος 2023, 16:19

Ραν ταν πλαν έγραψε:Τα υπόλοιπα που γράφεις έχουν μια δόση ''ό,τι να 'ναι'' γι' αυτό επαναδιατύπωσε τα.

Βασικά τα δικά σου λόγια είναι με δικα μου λόγια, οπότε αν δεν τα πιάνεις δεν φταιω εγώ... :D
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 18 Μάιος 2023, 16:20

BaKXOS_Lysios έγραψε:
Ραν ταν πλαν έγραψε:Τα υπόλοιπα που γράφεις έχουν μια δόση ''ό,τι να 'ναι'' γι' αυτό επαναδιατύπωσε τα.

Βασικά τα δικά σου λόγια είναι με δικα μου λόγια, οπότε αν δεν τα πιάνεις δεν φταιω εγώ... :D

Καλά.
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 18 Μάιος 2023, 16:20

Ραν ταν πλαν έγραψε:
BaKXOS_Lysios έγραψε: :ohno343: :ohno343:

Μάθε πρώτα τι συνέβη.

στα ναυπηγεια ο κομμουνιστικος δακτυλος -δεν βαριεσαι θα τα κανουμε ολα μνι
γιατι ετσι μας αρεσει - ειναι μεγαλος σε σχεση με αλλες επιχειρησεις

μετα παραπουνιουνται γιατι δεν εχουν δουλειες και γιατι μενουν κλειστα
ουστ!!! και εκει δεν μιλαμε για μεροκαματο γαλερας αλλα πολυ υψηλο
απο τα πιο υψηλα στην ελλαδα
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 18 Μάιος 2023, 16:25

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΜΕΤΑΛΛΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ.
Τους 5.000 εργαζόμενους που συμμετείχαν στην απεργία που έγινε την Τετάρτη στις ναυπηγοεπισκευαστικές εργασίες στο Κερατσίνι, στο Πέραμα, στη Σαλαμίνα και τα Ναυπηγεία Ελευσίνας χαιρετίζει το Συνδικάτο Μετάλλου Αττικής και Ναυπηγοεπισκευαστικής Βιομηχανίας Ελλάδας, σημειώνοντας πως «έστειλαν μήνυμα σε κυβερνώντες και εργοδοσία ότι είμαστε αποφασισμένοι να παλέψουμε για ουσιαστικά μέτρα προστασίας της υγείας και της ασφάλειάς μας στους χώρους δουλειάς και για να μην υπάρχει ούτε ένας από μας χωρίς ΣΣΕ».

Παράλληλα αποκαλύπτει και στιγματίζει την προσπάθεια της κυβέρνησης και της εργοδοσίας στα Ναυπηγεία Ελευσίνας να συκοφαντήσουν τον αγώνα των χιλιάδων απεργών.

Αυτόν τον ρόλο, σημειώνει, «έρχεται να παίξει και η καταγγελία που έβγαλε η ΔΑΚΕ ενάντια στο Συνδικάτο Μετάλλου και τα μέλη μας. Καταλαβαίνουμε ότι προφανώς αυτά θα της υπαγόρεψε να γράψει η κυβέρνηση και η εργοδοσία. Όμως υπάρχει και ένα όριο στο τι μπορεί να λέει ο καθένας...».

Το Συνδικάτο αποκαλύπτει ότι οι τραμπούκοι της εργοδοσίας και της ΔΑΚΕ προσπάθησαν να διαλύσουν μια νόμιμη απεργιακή συγκέντρωση έξω από τα Ναυπηγεία της Ελευσίνας, ενώ από την προηγούμενη μέρα «είχαν καλλιεργήσει το κλίμα μέσα στο ναυπηγείο στο μόνιμο προσωπικό ότι θα γίνονταν επεισόδια γιατί το συνδικάτο μας θα εμπόδιζε με τη βία δήθεν το μόνιμο προσωπικό, το οποίο μέσω του επιχειρησιακού του σωματείου δεν συμμετείχε στην απεργία».

Την ώρα της απεργιακής συγκέντρωσης «εμφανίζεται μια ομάδα "εργαζομένων" οι οποίοι ενώ είχαν περάσει στο χώρο του ναυπηγείου, είχαν χτυπήσει κάρτα, αντί να πάνε για δουλειά ξαναβγήκαν έξω από την πύλη του ναυπηγείου όλοι μαζί οργανωμένοι, διένυσαν δεκάδες μέτρα μέχρι τη συγκέντρωσή μας και άρχισαν να βρίζουν με χυδαίο τρόπο τα στελέχη μας και τους παρευρισκόμενους απεργούς, φωνάζοντας ότι δεν επιτρέπουν (λες κι ήταν αστυνομικοί) να γίνονται συγκεντρώσεις έξω από το ναυπηγείο τους».

Το Συνδικάτο ρωτά: «Ποιος οργάνωσε αυτή την ομάδα; Ποιος ενώ είχαν χτυπήσει κάρτα να πάνε για δουλειά τους έστειλε έξω από το ναυπηγείο, την ώρα που θα έπρεπε να πιάνουν δουλειά, να επιτεθούν στη συγκέντρωσή μας; Με αίτημα μάλιστα ότι απεργίες και συγκεντρώσεις στο δικό μας ναυπηγείο δεν θα γίνονται από δω και πέρα; "Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια;".

(Οπότε και άρπαξαν κάτι ψιλές)

Δεν είναι τίποτα άλλο από αυτό το οποίο έχουμε καταγγείλει και επιβεβαιώνεται, ότι κυβέρνηση και εργοδοσία θέλουν να μετατρέψουν το ναυπηγείο σε Ειδική Οικονομική Ζώνη που δεν θα ισχύει όχι μόνο καμιά ΣΣΕ αλλά ούτε καν το ισχύον εργατικό δίκαιο, όπως πρόσφατα αποδείχτηκε με το πρόστιμο με το οποίο τιμωρήθηκαν τα ναυπηγεία λόγω της μη καταβολής δώρου Πάσχα στο μόνιμο προσωπικό. Άλλωστε ήταν οι ίδιοι που επιτέθηκαν στη συγκέντρωσή μας που απειλούσαν και τραμπούκιζαν συναδέλφους του ναυπηγείου που ζητούσαν το δώρο τους και τα λεφτά τους».

Το Συνδικάτο τονίζει ότι ο δίκαιος αγώνας θα συνεχιστεί για να μην υπάρχει κανείς εργαζόμενος χωρίς ΣΣΕ, καλεί Συνδικάτα, Εργατικά Κέντρα, Ομοσπονδίες, μαζικούς φορείς «να στηρίξουν τον αγώνα μας» και προβάλλει τα αιτήματα καμία Ειδική Οικονομική Ζώνη - κανένα εργασιακό γκέτο, ίση αμοιβή για ίδια εργασία ανεξάρτητα από χώρα καταγωγής, κανείς εργαζόμενος, χωρίς Συλλογική Σύμβαση Εργασίας.
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 18 Μάιος 2023, 16:27

nemo έγραψε:
Ραν ταν πλαν έγραψε:
Μάθε πρώτα τι συνέβη.

στα ναυπηγεια ο κομμουνιστικος δακτυλος -δεν βαριεσαι θα τα κανουμε ολα μνι
γιατι ετσι μας αρεσει - ειναι μεγαλος σε σχεση με αλλες επιχειρησεις

μετα παραπουνιουνται γιατι δεν εχουν δουλειες και γιατι μενουν κλειστα
ουστ!!! και εκει δεν μιλαμε για μεροκαματο γαλερας αλλα πολυ υψηλο
απο τα πιο υψηλα στην ελλαδα

Η δράση και η επεμβατικοτητα των κκεδων στο συνδικαλισμό είναι από τους μοναδικούς λόγους που θεωρώ ότι αξίζει να υπάρχει κομμουνιστικό κόμμα στην Ελλάδα. Παρόλα αυτά οι εικόνες δαρμενων και ματωμενων σε απεργίες δεν μου αρέσει. Χάνουν το δίκιο τους ασκώντας βία.
0 .

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 18 Μάιος 2023, 16:27

.
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 18 Μάιος 2023, 16:31

BaKXOS_Lysios έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:
Ο ΣΥΡΙΖΑ τι ρεαλιστικό σχέδιο εφάρμοσε? Δεν το ρωτάω ως υπεκφυγή αλλά επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ σε αντίθεση με το ΚΚΕ δοκιμάστηκε κυβερνητικά οπότε

Σταμάτα σε κάθε ερώτηση να με ρωτάς για το ΣΥΡΙΖΑ, δεν είπα ότι δεν έχει ελαττώματα κι επίσης δεν είμαι ακόμα σίγουρος αν θα ψηφίσω εκεί η στο ΜέΡΑ. Το ΜέΡΑ πχ έχει πρόγραμμα κατά των εξορύξεων για οικολογικούς και οικονομικούς λόγους. Αυτός είναι ένας σοβαρός λόγος που απαντά στις ανησυχίες μου να ψηφίσω ΜέΡΑ και όχι ΚΚΚ.

το μερα εχει στο προγραμμα του να φυτεψει μπανανοδεντρα και αλλα οικολογικα
δεντρα οπου οι ελ θα τα μαζευουν και θα εχουν να τρωνε μακρια απο αλλες
επιχειρησεις ..επισης εχει στο προγραμμα του να μην κλανουν τα οικοσιτα ζωα
και θα τα καταργησει και αυτα συμμετεχοντας στην σωτηρια του κλιματος
επισης και θα μεταφερει μερος του δασους του αμαζονιου στην αττικη
να εχουν οι πολιτες ισκιο και δροσια χωρις τα κλιματιστικα που λειτουργουν
και επιβαρυνουν το κλιμα ...τραχανοπλαγιες :laugh1:
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo