Kαι ξαφνικά μπαράζ καλών νέων από παντού

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
3birdsshiting
Rookie poster
Rookie poster

Re: Kαι ξαφνικά μπαράζ καλών νέων από παντού

Δημοσίευσηαπό 3birdsshiting » 29 Μάιος 2016, 19:02

ΠΗΞΤΕ έγραψε:
3birdsshiting έγραψε:Ευτυχώς που ομολογείς οτι άλλη ειναι η συνταγή που σου δίνουν. :s_rofl

Μπούμπη, Σε πέταξαν εξω απο άλλα Φόρα γιατί τα ίδια κομπλεξικά έκανες, και τωρα κατσικωθηκες εδω για να παριστάνεις τον κοτσαμπάση.

Και πούυυυυσαι....αυτην «την τελευταία λέξη » που όλο λες, κάνε την να μην ειναι μεγαλύτερη μπούρδα απο την πρώτη που είπες. :LoL: :LoL:

Δεν είναι συνταγή, βοήθεια είναι αλλά ευτυχώς δεν τη χρειάζομαι ακόμη, σε μπλε χρώμα, αφού σε τακτοποιώ έτσι κι αλλιώς ;)

Εγώ δεν κατσικώνομαι πουθενά, κάθομαι και γράφω σε όποιον θέλω ό,τι θέλω όποτε θέλω και μπορώ, και συζητήσεις ανοίγω πολύ πολιτισμένα και με την καλύτερη δυνατή διάθεση με άτομα που το αξίζουν. Με μαντρόσκυλα όμως επ'ουδενί, γιατί αυτά μόνο να γαβγίζουν ξέρουν. Σε αυτά μονάχα φίμωτρο, να ηρεμήσουν.

Να απελπίζεσαι. Το τσούξιμο δεν θα σου περάσει πριν σταματίσεις την περιαυτολογία. :LoL: :LoL:
0 .

Άβαταρ μέλους
ΠΗΞΤΕ
Adonis Fan Club
Adonis Fan Club

Δημοσίευσηαπό ΠΗΞΤΕ » 29 Μάιος 2016, 19:07

3birdsshiting έγραψε:

Να απελπίζεσαι. Το τσούξιμο δεν θα σου περάσει πριν σταματίσεις την περιαυτολογία. :LoL: :LoL:

Το ποιος έχει τσούξιμο φαίνεται από το ποιος μυξοκλαίει επί δύο σελίδες με φανταστικές ιστορίες για κόμπλεξ και χάπια :ciao5:
0 .
Με του Κυριάκαρου το λιλί
θα τους αλλάξουμε την ψυχή

Άβαταρ μέλους
3birdsshiting
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό 3birdsshiting » 29 Μάιος 2016, 19:12

ΠΗΞΤΕ έγραψε:
3birdsshiting έγραψε:

Το ποιος έχει τσούξιμο φαίνεται από το ποιος μυξοκλαίει επί δύο σελίδες με φανταστικές ιστορίες για κόμπλεξ και χάπια :ciao5:

Το βλέπω, ειναι δυο σελίδες τωρα που τρέχεις απο πίσω σαν σκυλάκι για να σωσεις τον εγωϊσμό σου.
0 .

Άβαταρ μέλους
3birdsshiting
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό 3birdsshiting » 29 Μάιος 2016, 19:14

Αρίστος έγραψε:
Οι Μαύρες κι ακάλυπτες offshore θα έχουν πρόβλημα…

.

Νομιμοποίηση οφσώρ των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ βουλευτών!

Αν την είχε προλάβει ο Τσοχατζόπουλος τώρα θα έπινε στην υγειά τους απ'το Four Seasons!
0 .

Άβαταρ μέλους
ΠΗΞΤΕ
Adonis Fan Club
Adonis Fan Club

Δημοσίευσηαπό ΠΗΞΤΕ » 29 Μάιος 2016, 19:14

3birdsshiting έγραψε:Το βλέπω, ειναι δυο σελίδες τωρα που τρέχεις απο πίσω σαν σκυλάκι για να σωσεις τον εγωϊσμό σου.

Το ποιος τρέχει σαν σκυλάκι φαίνεται από το ποιος έχει ταπεινωθεί βάναυσα και πετάει την μπάλα στην εξέδρα, δηλαδή εσύ :ciao5:
0 .

Άβαταρ μέλους
3birdsshiting
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό 3birdsshiting » 29 Μάιος 2016, 19:19

ΠΗΞΤΕ έγραψε:
3birdsshiting έγραψε:Το βλέπω, ειναι δυο σελίδες τωρα που τρέχεις απο πίσω σαν σκυλάκι για να σωσεις τον εγωϊσμό σου.

Το ποιος τρέχει σαν σκυλάκι φαίνεται από το ποιος έχει ταπεινωθεί βάναυσα και πετάει την μπάλα στην εξέδρα, δηλαδή εσύ :ciao5:

Η μόνη ταπείνωση που φαίνεται ειναι οτι δεν έχεις πει τίποτα ουσιώδες αλλά τρέχεις λαχανιασμένος απο πίσω μου ετσι...μήπως και πεις μια ακόμη τελευταία μπούρδιτσα :LoL: :LoL:
0 .

Άβαταρ μέλους
ΠΗΞΤΕ
Adonis Fan Club
Adonis Fan Club

Δημοσίευσηαπό ΠΗΞΤΕ » 29 Μάιος 2016, 19:21

3birdsshiting έγραψε:Η μόνη ταπείνωση που φαίνεται ειναι οτι δεν έχεις πει τίποτα ουσιώδες αλλά τρέχεις λαχανιασμένος απο πίσω μου ετσι...μήπως και πεις μια ακόμη τελευταία μπούρδιτσα :LoL: :LoL:

Εγώ πάλι εσένα βλέπω να σέρνεσαι συνεχώς από πίσω μπας και με "ταπώσεις" όπως σας μαθαίνουν τα καθυστέρια της γνωστής επικοινωνιακής σχολής. Έννοια σας και θα φάτε όλοι καλά... Νομίζετε ότι είστε καλυμμένοι, θα δείτε...
0 .

Άβαταρ μέλους
3birdsshiting
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό 3birdsshiting » 29 Μάιος 2016, 19:23

ΠΗΞΤΕ έγραψε:
3birdsshiting έγραψε:Η μόνη ταπείνωση που φαίνεται ειναι οτι δεν έχεις πει τίποτα ουσιώδες αλλά τρέχεις λαχανιασμένος απο πίσω μου ετσι...μήπως και πεις μια ακόμη τελευταία μπούρδιτσα :LoL: :LoL:

Εγώ πάλι εσένα βλέπω να σέρνεσαι συνεχώς από πίσω μπας και με "ταπώσεις" όπως σας μαθαίνουν τα καθυστέρια της γνωστής επικοινωνιακής σχολής. Έννοια σας και θα φάτε όλοι καλά... Νομίζετε ότι είστε καλυμμένοι, θα δείτε...

Να απελπίζεσαι. Δεν με ενδιαφέρουν πηγμένες περιπτώσεις σαν εσένα.
0 .

Άβαταρ μέλους
ΠΗΞΤΕ
Adonis Fan Club
Adonis Fan Club

Δημοσίευσηαπό ΠΗΞΤΕ » 29 Μάιος 2016, 19:24

3birdsshiting έγραψε:Να απελπίζεσαι. Δεν με ενδιαφέρουν πηγμένες περιπτώσεις σαν εσένα.

Σαφέστατα δε σε ενδιαφέρουν για να κλαις και να οδύρεσαι εξαιτίας τους εδώ και τρεις σελίδες :cry:
0 .

Άβαταρ μέλους
3birdsshiting
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό 3birdsshiting » 29 Μάιος 2016, 19:28

ΠΗΞΤΕ έγραψε:
3birdsshiting έγραψε:Να απελπίζεσαι. Δεν με ενδιαφέρουν πηγμένες περιπτώσεις σαν εσένα.

Σαφέστατα δε σε ενδιαφέρουν για να κλαις και να οδύρεσαι εξαιτίας τους εδώ και τρεις σελίδες :cry:
:LoL:

Τρέξε τρέξε πηγμένε μικρούλη
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”