ενας νομος χρειαζεται ή η τηρηση του συνταγματος
οποια κυβερνηση οι κυβερνωντες δεν προωθυουν τα εθνικα συμφεροντα
να κατασχεται η ιδιωτικη του περιουσια και να δω εγω μετα αν φταινε οι ιδεολογιες
ή τα κομματα ή ο χ,ψ, και λοιπα
στην ελλαδα εχουν γινει απειρες προσπαθειες για να δημιουργηθουν βιομηχανιες
και ολες δυσκολευτηκαν να συνεχισουν ή και εκλεισαν απο τις ελληνικες κυβερνησεις
με χιλιες δυο δικαιολογιες λες και στην δυση οι επιχειρησεις φυτρωνουν με ιδιωτικα
κεφαλαια απλα εκει η πολιτικη διαχειρηση εχει αλλους κανονες
και μη μου πειτε οτι ηπα και αγγλια και γερμανια δεν καθοριζουν τις πολιτικες τους
με βαση και το εθνικο τους συμφερον...εδω που ειδατε τα εθνικα συμφεροντα;
η βασικη αρχη μας πρεπει να ειναι ενας το εθνικο μας συμφερον
ολα τα αλλα ερχονται σε δευτερη μοιρα
Μήπως είσαι κι εσύ ΚΚΕ;
-
nemo
- Supreme poster

Re: Μήπως είσαι κι εσύ ΚΚΕ;
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
nemo
- Supreme poster

BaKXOS_Lysios έγραψε:nemo έγραψε:οι χρηστες του κκε
Καλά θα κάνουν να κόψουν τα ναρκωτικά...![]()
nemo έγραψε:μπορει λοιπον ο καθε βακχος να αγωνιζεται με την ψηφο του για το καλο των
πολιτων στην ελλαδα αλλα η ελλαδα χρονο με τον χρονο αλλαζει χερια
Μπορεί να αναφέρομαι στην Ελλάδα αλλά καμία ευημερία και ευτυχία έτσι όπως την εννοώ δεν μπορεί να υπάρξει αν δεν υπάρξει σε όλη την ανθρωπότητα.
Το να κοιτάς το καλό της χώρας σου και του τομαριου σου μόνο μπορεί να έχει κάποιο αποτέλεσμα μόνο βραχυπρόθεσμα
να χαθουν οι ελληνες για τα δαση του αμαζονιου; ή να χαθουν οι ελληνες
γιατι η αφρικανοι κανουν πολλες φορες σεξ και γεννουν πολλα παιδια
τα οποια να τα φερνουμε στην ελλαδα για να μεγαλουργησουν;
ή παλι να χαθουν οι ελληνες για να σωθει η ανθρωποτητα ;
γιατι στην ουσια αυτο μου λες
ποσα καρπουζια χωράνε στην μασχαλη σου ;
0 .
-
nemo
- Supreme poster

BaKXOS_Lysios έγραψε:nemo έγραψε:οι χρηστες του κκε
Το να κοιτάς το καλό της χώρας σου και του τομαριου σου μόνο μπορεί να έχει κάποιο αποτέλεσμα μόνο βραχυπρόθεσμα
αυτο σηκωνει συζητηση γιατι ειναι τοσο λαθος που δεν σηκωνει καμια δικαιολογια
0 .
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

nemo έγραψε:μπορει να μου πει ο λαχου και ο ραν και ο καθε κκεκες γιατι δεν αγοραζει
ενα λαντα;
Γιατί να πάρει κάποιος Lada όταν μπορεί να κυκλοφορεί με μια G. veloce και το αυτό βεβαίως να επιθυμεί και δι' υμάς σε μια κομμουνιστική κοινωνία ισότητας;

0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

Είμαστε σε αναμονή αναδημοσίευσης και συγγνώμης από την ΕΦ.ΣΥΝ (για εκείνο το γράμμα του 99χρονου που μπήκε λίγες σελίδες πίσω και προέτρεπε το ΚΚΕ να στηρίξει με τα τσαρούχια Τσίπρα) τώρα που βγήκαν όλα στη φόρα και που όπως είχε επισημανθεί από εμάς εδώ από την πρώτη στιγμή επρόκειτο για σεσημασμένο από το παρελθόν γλίτσα αυριανιστή.
Αλλά μάλλον στο ντούκου θα το περάσουν οι ανεξάρτητοι κονδυλοφόροι της ΕΦΣΥΝ γιατί ποιος έχασε τη ντροπή για να τη βρουν οι συριζαίοι.
Αλλά μάλλον στο ντούκου θα το περάσουν οι ανεξάρτητοι κονδυλοφόροι της ΕΦΣΥΝ γιατί ποιος έχασε τη ντροπή για να τη βρουν οι συριζαίοι.

1 .
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

Λαχουρένιος έγραψε:Κατ'αρχήν δεν υπάρχουν καν οι συνθήκες προς το παρόν για να γίνει η σοσιαλιστική επανάσταση.
Μη βιάζεσαι.
Δουλεύει ο ίδιος ο καπιταλισμός για εμάς.
Μέχρι πότε θα μπορεί να λύνει τα προβλήματα του μέσω της υπερπροσφοράς T-shirts;

0 .
-
BaKXOS_Lysios
- Extreme poster

Ραν ταν πλαν έγραψε:Λαχουρένιος έγραψε:Κατ'αρχήν δεν υπάρχουν καν οι συνθήκες προς το παρόν για να γίνει η σοσιαλιστική επανάσταση.
Μη βιάζεσαι.
Μέχρι πότε θα μπορεί να λύνει τα προβλήματα του μέσω της υπερπροσφοράς T-shirts;
Αν περιμένεις να εξαντλήσει τα αποθέματα του θα μείνεις στο τέλος χωρίς πετρέλαιο χωρίς δάση χωρίς καθαρό νερό χωρίς χωρίς..... Οπότε η σοσιαλιστική επανάσταση θα καταλήξει για την επιβίωση και μόνο. Κάποιο πιο ρεαλιστικό σχέδιο από το ΚΚΚ υπάρχει;
0 .
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

Ραν ταν πλαν έγραψε:
Αυτός ο αναμορφωμένος στη Μακρόνησο δηλωσίας γέρος δε βαρέθηκε από το 1980 να στέλνει επιστολές, εκείνη την εποχή στην ''Αυριανή'' των Κουρήδων, και να ζητάει από το ΚΚΕ να στηρίξει τότε τον Α. Παπανδρέου και σήμερα τον Τσίπρα για να φύγει η δεξιά;
Και κάτι που εκ παραδρομής δεν επισημάνθηκε εξαρχής είναι το ότι ο γέρος αναφέρει ότι υπήρξε μέλος της ΕΠΟΝ από το 1940 έως το 1942.
Το ότι η ΕΠΟΝ ιδρύθηκε το Φλεβάρη του 1943 είναι άνευ σημασίας για τα ανιστόρητα δημοσιογραφικά κομματόσκυλα της ΕΦΣΥΝ και του συριζα.
Ίσως σκέφτηκαν ότι ποιος ξέρει σήμερα το πότε ιδρύθηκε και τι ήταν η ΕΠΟΝ αλλά το πιθανότερο είναι ούτε οι ίδιοι να μην ήξεραν.
Κατά τα άλλα βρέχει, δεν τους φτύνουν.

1 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

BaKXOS_Lysios έγραψε:Με μπερδεψατε. Τίθεται εδώ ένα θέμα τύπου "το αυγό θα κάνει την κότα ή η κότα το αυγό" για το οποίο υποψιάζομαι ότι δεν υπάρχει σαφής απάντηση....
Η Ελλάδα και οι περισσότερες σύγχρονες καπιταλιστικές χώρες είναι έτοιμες από αντικειμενική άποψη να γίνουν σοσιαλιστικές, δηλ. πληρούν κάποιες βασικές οικονομικές προυποθέσεις. Αυτό που λείπει είναι ο υποκειμενικός παράγοντας δηλαδή να αποφασίσει ο κόσμος να ξεσηκωθεί για να ανατρέψει το παλιό καθεστώς, αλλά επίσης να βρεθεί και το ίδιο το κράτος σε κατάσταση διάλυσης ή παράλυσης (όπως πχ έγινε στην Ελλάδα της κατοχής ή στην Ρωσία του Α'ΠΠ) ώστε να είναι αδύναμο αρκετά για να τσακιστεί από τον λαό.
1 .
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

BaKXOS_Lysios έγραψε:Ραν ταν πλαν έγραψε:
Μη βιάζεσαι.
Αν περιμένεις να εξαντλήσει τα αποθέματα του θα μείνεις στο τέλος χωρίς πετρέλαιο χωρίς δάση χωρίς καθαρό νερό χωρίς χωρίς..... Οπότε η σοσιαλιστική επανάσταση θα καταλήξει για την επιβίωση και μόνο. Κάποιο πιο ρεαλιστικό σχέδιο από το ΚΚΚ υπάρχει;
Πολύ πριν φτάσουμε στο σημείο ο αγώνας να γίνεται για τη διατήρηση της ανθρώπινης ζωής
πάνω στη γη ο καπιταλισμός θα έχει δώσει πολλές ευκαιρίες ανατροπής του μέσα από τα άλυτα προβλήματα που θα ανακύψουν λόγω της αδηφαγίας του και τα οποία θα επιτάσσουν τη
συνένωση όλων των ανθρώπων της εργασίας, σε όλα τα κράτη της γης, κάτω από έναν
κοινό πολιτικό φορέα για τη δημιουργία του οποίου εργάζονται σήμερα όλα τα κομμουνιστικά κόμματα σε όλο τον κόσμο.
Την ιστορία φιλαράκι δεν μπορείς να την ξεγελάσεις γιατί η ίδια δεν είναι τίποτα άλλο
από τη δράση των ανθρώπων που επιδιώκουν να πραγματοποιήσουν τους σκοπούς τους.
Αν οι άνθρωποι προσπαθήσουν να πραγματοποιήσουν κάποια πρόθεση τους που απέχει πάρα πολύ από την πραγματικότητα, να λύσουν κάποιο ζήτημα που δεν ωρίμασαν ακόμα οι προϋποθέσεις για τη λύση του, αναπόφευκτα θα αποτύχουν.
Με δυο λόγια η ''πορεία των πραγμάτων'' χρειάζεται απαραίτητα συνάφεια μεταξύ ανθρώπινης βούλησης και αντικειμενικής πραγματικότητας.
Το καθήκον των κομμουνιστικών κομμάτων σήμερα συνίσταται στη συνένωση
του ατομικού σκοπού σε πλήθος συλλογικών επιδιώξεων που η αλληλεπίδραση μεταξύ τους και η επίδραση τους στον εξωτερικό κόσμο, ως αποτέλεσμα του συνόλου ατομικών και συλλογικών ενεργειών, θα αλλάξουν την πορεία της κοινωνικο-οικονομικής εξέλιξης που επιβάλλει ο καπιταλισμός.
Η κοινωνική εξέλιξη διέπεται από νόμους που δεν μπορεί κανείς να παραβιάσει, και αυτό αφορά ειδικά τα κομμουνιστικά κόμματα, γιατί αν το κάνουν βουλησιαρχικά και επειδή την ιστορία τη δημιουργούν οι άνθρωποι και όχι τα πολιτικά κόμματα καμία εξέλιξη δεν μπορεί να καθοριστεί.
Εν ολίγοις θα φας τα μούτρα σου αν για να ικανοποιήσεις το ''επαναστατικό'' εγώ ξένων προς το μαρξισμό περάσεις από τη λογική και την αντικειμενική εξέταση των δοσμένων ιστορικά συνθηκών στον πολιτικό τυχοδιωκτισμό.
Αυτά τα κάντε κάτι τώρα ζητήστε τα από το κκε μλ ή το μλ κκε.
Όχι από το ΚΚΕ.

0 .