Οι άλλοι οι Κινέζοι χτίσαν σε 10 μέρες νοσοκομεία κι εμείς εδώ μετράμε ένα ένα τα κρεβάτια στις ΜΕΘ αν μας φτάνουν.
Τσίμα τσίμα.
Ε άντε ρε...
Θα εχουμε παλι λοκνταουν?
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Re: Θα εχουμε παλι λοκνταουν?
Ουτε εγω την παλευω. Βγηκα να περπατησω σημερα σε μια πολη με κλειστα τα καφε και ελεγα πως η συννεφια που ειχε ηταν το καταλληλο σκηνικο, ουτε να ξεδωσουμε δεν μας αφηνουνε.
Εν τω μεταξυ οι ιδιοκτητες καφε και εστιασης ειπαν πως κακως τους εκλεισαν γιατι στα μαγαζια τους τηρουσαν ολα τα μετρα και οι παρεες ηταν μεχρι 4 ατομα. Τωρα ισχυριζονται πως θα μαζευονται στα σπιτια μεγαλες παρεες και εκει θα αναπτυσσεται πραγματικος συνωστισμος.
.
Εν τω μεταξυ οι ιδιοκτητες καφε και εστιασης ειπαν πως κακως τους εκλεισαν γιατι στα μαγαζια τους τηρουσαν ολα τα μετρα και οι παρεες ηταν μεχρι 4 ατομα. Τωρα ισχυριζονται πως θα μαζευονται στα σπιτια μεγαλες παρεες και εκει θα αναπτυσσεται πραγματικος συνωστισμος.
.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".
.
.
-
bizeli
- Moderator

Αρίστος έγραψε:Ουτε εγω την παλευω. Βγηκα να περπατησω σημερα σε μια πολη με κλειστα τα καφε και ελεγα πως η συννεφια που ειχε ηταν το καταλληλο σκηνικο, ουτε να ξεδωσουμε δεν μας αφηνουνε.
Εν τω μεταξυ οι ιδιοκτητες καφε και εστιασης ειπαν πως κακως τους εκλεισαν γιατι στα μαγαζια τους τηρουσαν ολα τα μετρα και οι παρεες ηταν μεχρι 4 ατομα. Τωρα ισχυριζονται πως θα μαζευονται στα σπιτια μεγαλες παρεες και εκει θα αναπτυσσεται συνωστισμος.
.
Παπάρια.
Κάθε μέρα αποφασίζουν και κάτι άλλο. Δεν ξέρουν τι τους γίνεται.
Πριν 2 μέρες έβγαλε διάγγελμα ο πρωθυπουργός με μέτρα και μετά από μια μέρα τα ακύρωσε και είπε γενικό lockdown.
Μας έχουν τρελάνει.
0 .
-
nemo
- Supreme poster

με τις πρωτες αντιδρασεις θα μαζεψουν τα οσα μετρα εχουν παρει- ολοι περιμενουν τις εκλογες και αναλογα με τον νικητή
θα εχουμε και την εξελιξη του ιου και των μετρων
το εμβολιο δεν θα ειναι λυση γιατι ο ιος μεταλλάσσεται στους δεκα οι δυο θα εχουν την ανοσια απο το εμβολιο
αν υπαρχει βεβαια - και αν νικησει ο μπαιτεν θα εχουμε τα μετρα για πολυ καιρο οπου θα προσπαθησουν να αλλαξουν
τον κοσμο -αυτο που μας σωζει ειναι η νικη του τραμπ
τα μετρα ή οι ελ που παπαγαλιζουν υπερ των μετρων ειναι μεταμφιεσμενοι εξωγιηνοι -να το πω κομψα
το κουλι προσπαθει απλα να μην βουλιαξει με εικονες απο τα νοσοκομεια τυπου ιταλιας
εκει σημειωθηκαν θανατοι απο υπερβολικη υπεροξυγονωση αν το λεω σωστα
γενικως οτι μετρα εχουμε θα τα εχουμε μεχρι τα χριστουγεννα μετα απο εκει ο κοσμος θα ξεσηκωθεί παγκοσμιως
και να πω και το τελευταιο με την καραντινα δν πληττεται μονο ο χωρος της εστιασης
αλλα και εκατονταδες αλλα επαγγελματα απο τον πρωτογενή τομεα
και οποιος πει το ---δεν με νοιαζει για αυτα να ψοφησουν οι κατσικες τους
θα εχουμε και την εξελιξη του ιου και των μετρων
το εμβολιο δεν θα ειναι λυση γιατι ο ιος μεταλλάσσεται στους δεκα οι δυο θα εχουν την ανοσια απο το εμβολιο
αν υπαρχει βεβαια - και αν νικησει ο μπαιτεν θα εχουμε τα μετρα για πολυ καιρο οπου θα προσπαθησουν να αλλαξουν
τον κοσμο -αυτο που μας σωζει ειναι η νικη του τραμπ
τα μετρα ή οι ελ που παπαγαλιζουν υπερ των μετρων ειναι μεταμφιεσμενοι εξωγιηνοι -να το πω κομψα
το κουλι προσπαθει απλα να μην βουλιαξει με εικονες απο τα νοσοκομεια τυπου ιταλιας
εκει σημειωθηκαν θανατοι απο υπερβολικη υπεροξυγονωση αν το λεω σωστα
γενικως οτι μετρα εχουμε θα τα εχουμε μεχρι τα χριστουγεννα μετα απο εκει ο κοσμος θα ξεσηκωθεί παγκοσμιως
και να πω και το τελευταιο με την καραντινα δν πληττεται μονο ο χωρος της εστιασης
αλλα και εκατονταδες αλλα επαγγελματα απο τον πρωτογενή τομεα
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Γενικος εμβολιασμος θα παιξει το '22. Και του χρονου ετσι θα ειναι.
1 .
-
nemo
- Supreme poster

Snowden: Θεωρεί ότι η πανδημία είναι κόλπο για να θεσπιστούν μόνιμα μέτρα επιτήρησης;
26 Μαρτίου 2020, 15:24
Οι κυβερνήσεις σε ολόκληρο τον κόσμο χρησιμοποιούν μέτρα επιτήρησης υψηλής τεχνολογίας για την καταπολέμηση της επιδημίας του κορωνοϊού. Αλλά αξίζουν τον κόπο;
Ο Edward Snowden δεν το πιστεύει.
Ο πρώην τεχνικός της CIA, της οποίας οι διαρροές εξέθεσαν την κλίμακα των προγραμμάτων κατασκοπείας στις ΗΠΑ, προειδοποιεί ότι μόλις αυτή η τεχνολογία βγει από το κουτί, θα είναι δύσκολο να την επαναφέρουμε.
“Όταν φύγουν τα μέτρα έκτακτης ανάγκης, φαίνεται πως μερικά θα παραμείνουν”, ανέφερε ο Snowden σε συνέντευξή του στο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ της Κοπεγχάγης.
και αυτος στους "ψεκασμενους
26 Μαρτίου 2020, 15:24
Οι κυβερνήσεις σε ολόκληρο τον κόσμο χρησιμοποιούν μέτρα επιτήρησης υψηλής τεχνολογίας για την καταπολέμηση της επιδημίας του κορωνοϊού. Αλλά αξίζουν τον κόπο;
Ο Edward Snowden δεν το πιστεύει.
Ο πρώην τεχνικός της CIA, της οποίας οι διαρροές εξέθεσαν την κλίμακα των προγραμμάτων κατασκοπείας στις ΗΠΑ, προειδοποιεί ότι μόλις αυτή η τεχνολογία βγει από το κουτί, θα είναι δύσκολο να την επαναφέρουμε.
“Όταν φύγουν τα μέτρα έκτακτης ανάγκης, φαίνεται πως μερικά θα παραμείνουν”, ανέφερε ο Snowden σε συνέντευξή του στο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ της Κοπεγχάγης.
και αυτος στους "ψεκασμενους
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
-
bizeli
- Moderator

nemo έγραψε:το εμβολιο δεν θα ειναι λυση γιατι ο ιος μεταλλάσσεται στους δεκα οι δυο θα εχουν την ανοσια απο το εμβολιο
Ρε μη μου λες τέτοια, δηλαδή μια ζωή έτσι θα ζούμε;
nemo έγραψε:το κουλι προσπαθει απλα να μην βουλιαξει με εικονες απο τα νοσοκομεια τυπου ιταλιας
Άμα έχουμε εικόνες Ιταλίας αυτό θα είναι ο πολιτικός θάνατος του Κούλη.
Μπορεί (υποθετικά) να ξεκίνησε με τις καλύτερες περγαμηνές αλλά η θητεία του θα γραφθεί στην ιστορία με τα μελανότερα γράμματα.
Φταίει δε φταίει.
nemo έγραψε:και να πω και το τελευταιο με την καραντινα δν πληττεται μονο ο χωρος της εστιασης
Καλά ποιος σκέφτεται έτσι; Πλάκα μας κάνεις;
Δε χρειάζεται να έχεις μάστερ στα οικονομικά για να καταλάβεις ότι θα πληγεί η οικονομία όλης της χώρας.
Ποια εστίαση;
Όλοι για φούντο πάμε.
0 .
-
bizeli
- Moderator

Λαχουρένιος έγραψε:Γενικος εμβολιασμος θα παιξει το '22. Και του χρονου ετσι θα ειναι.
Ρε παιδιά πλάκα μου κάνετε τώρα;
Εδώ 15 μέρες λοκντάουν έχουμε και σκέφτομαι πώς θα την παλέψω.
Εν τω μεταξύ τι 15 μέρες; Τι θα αλλάξει μετά τις 15;
Μετά θα μας πουν άλλες 15 και άλλες 15 και θα βγει έτσι όλος ο χειμώνας.
Και καλοκαίρι βλέπουμε.
Εν τω μεταξύ δεν ξέρω αν το παρατηρήσατε.
Αλλά αυτή τη φορά έχει μόνο sms. Δεν έχει με χαρτί.
Σου λέει έτσι θα γλιτώσουμε τα γερόντια που δεν ξέρουν από τεχνολογία κτλ.
0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

bizeli έγραψε:Ρε παιδιά πλάκα μου κάνετε τώρα;
Εδώ 15 μέρες λοκντάουν έχουμε και σκέφτομαι πώς θα την παλέψω.
Εν τω μεταξύ τι 15 μέρες; Τι θα αλλάξει μετά τις 15;
Μετά θα μας πουν άλλες 15 και άλλες 15 και θα βγει έτσι όλος ο χειμώνας.
Και καλοκαίρι βλέπουμε.
Εν τω μεταξύ δεν ξέρω αν το παρατηρήσατε.
Αλλά αυτή τη φορά έχει μόνο sms. Δεν έχει με χαρτί.
Σου λέει έτσι θα γλιτώσουμε τα γερόντια που δεν ξέρουν από τεχνολογία κτλ.
Ο τυπικος λογος ειναι οτι θελει 15 μερες μαξιμουμ για να αρρωστησουν ολοι οσοι κολλησαν τον ιο οποτε τοσο χρειαζεται να δουν αν απεδωσαν τα μετρα. Στην πραξη και εγω πιστευω οτι το πανε λαου λαου και σε 15 μερες θα πουν αλλες 15 και αλλες 15. Το ιδιο εγινε και τον Μαρτιο που αρχικα το λοκνταουν ηταν μια βδομαδα και κρατησε τελικα 6 με τις διαφορες παρατασεις.
0 .
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Mικρες ελπιδες λογικης.
Απέκλεισε ο Πέτσας lockdown στην Αττική
https://www.tribune.gr/politics/news/ar ... ttiki.html
.
Απέκλεισε ο Πέτσας lockdown στην Αττική
https://www.tribune.gr/politics/news/ar ... ttiki.html
.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".
.
.