Τραγωδία στα Τέμπη: «Πεδίο μάχης» θυμίζουν τα νοσοκομεία της Λάρισας μετά τη σύγκρουση των τρένων –

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Re: Τραγωδία στα Τέμπη: «Πεδίο μάχης» θυμίζουν τα νοσοκομεία της Λάρισας μετά τη σύγκρουση των τρένων –

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 05 Μαρ 2023, 12:50

Adminović έγραψε:Τα τελευταία χρόνια δεν λειτουργούσε ούτε η τηλεδιοίκηση ούτε τίποτα.

Τα προβλήματα σχετικά με την ασφάλεια ήταν πολλά περισσότερα τώρα. Γι'αυτό είχαμε συνέχεια ατυχήματα τους τελευταίους μήνες και συνεχείς διαμαρτυρίες των εργαζομένων.

Γιατί, πότε λειτούργησε η τηλεδιοίκηση;

Eπίσης, βάσει ποιών ακριβώς στοιχείων προκύπτει ότι είχαμε περισσότερα ατυχήματα τους τελευταίους μήνες απ ότι τα προηγούμενα χρόνια;

Δεν το αμφισβητώ, απλά δεν το βλέπω κάπου συγκεκριμένα.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Re: Τραγωδία στα Τέμπη: «Πεδίο μάχης» θυμίζουν τα νοσοκομεία της Λάρισας μετά τη σύγκρουση των τρένων –

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 05 Μαρ 2023, 12:51

bizeli έγραψε:
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:
Αν ισχυουν ολα αυτα που γραφεις και βαλει ο Καραμανλης υποψηφιοτητα τοτε δεν θα βρει ουτε την ψηφο του σωστα;
Αρα λογικα δεν εχεις πρεμουρα για το αν θα βαλει υποψηφιοτητα
Γιατι ο ΣΥΡΙΖΑ εχει

Κάτσε λίγο. Να διευκρινίσουμε καταρχάς για ποιον Καραμανλή μιλάμε. :hide22:
Κατά δεύτερον. Δεν καταλαβαίνω τη φύση του ερωτήματος για το τι πρεμούρα έχω εγώ, τι ο ΣΥΡΙΖΑ και τι ο Καραμανλής.
Πώς συνδεόμαστε όλοι εμείς μεταξύ μας; :hmmm

Σε ρωτησα αν εχεις πρεμουρα
Εσυ εχεις σχεση με το ερωτημα αν θα βαλει υποψηφιτοτητα γιατι διεγνωσες λαικη οργη κατα της ΝΔ
0 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες....
..

nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 05 Μαρ 2023, 12:55

Οι Καραμανλήδες είναι πολιτικοί φεουδάρχες των Σερρών και πέριξ. Υπάρχει πελατειακό και συμφεροντολογικό σύμπλεγμα δεκαετιών στην περιοχή, και, οτιδήποτε κι αν γίνει, ο κάθε υποψήφιος Καραμανλής θα εκλέγεται πανηγυρικά. Δεν εκβιάζουν κανέναν οι άνθρωποι, οι ψηφοφόροι-οπαδοί τους είναι περήφανοι και ευχαριστημένοι. Καραμανλή ψηφίζουν όπως πχ πάνε και στην Ανάσταση το Πασχα, ή τρώνε λαγάνα και ταραμά την Καθαρά Δευτέρα.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 05 Μαρ 2023, 13:03

Προέλλην έγραψε:
Adminović έγραψε:Τα τελευταία χρόνια δεν λειτουργούσε ούτε η τηλεδιοίκηση ούτε τίποτα.

Τα προβλήματα σχετικά με την ασφάλεια ήταν πολλά περισσότερα τώρα. Γι'αυτό είχαμε συνέχεια ατυχήματα τους τελευταίους μήνες και συνεχείς διαμαρτυρίες των εργαζομένων.

Γιατί, πότε λειτούργησε η τηλεδιοίκηση;

Eπίσης, βάσει ποιών ακριβώς στοιχείων προκύπτει ότι είχαμε περισσότερα ατυχήματα τους τελευραίους μήνες απ ότι τα προηγούμενα χρόνια;

Δεν το αμφισβητώ, απλά δεν το βλέπω κάπου συγκεκριμένα.

Όχι τηλεδιοικηση λειτουργούσε το 2010, υπήρχε και κτήριο, αυτά εγκαταλείφθηκαν με την κατάρρευση του δικτύου. Τώρα ξανά άρχισε να φτιάχνεται.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 05 Μαρ 2023, 13:06

πω πωωω

ξεσπάθωσαν τα νεοφίλια εδώ μέσα
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 05 Μαρ 2023, 13:08

vallon έγραψε:πω πωωω

Ρε ξεγυμνωθηκατε, είστε χωρίς επιχειρήματα, μόνο η γνωστός λαϊκισμός σας και του κώλου συνθηματολογία.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 05 Μαρ 2023, 13:10

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:Σε ρωτησα αν εχεις πρεμουρα
Εσυ εχεις σχεση με το ερωτημα αν θα βαλει υποψηφιτοτητα γιατι διεγνωσες λαικη οργη κατα της ΝΔ

Ε; :hmmm
Έχω εγώ πρεμούρα για το αν θα βάλει υποψηφιότητα ο Καραμανλής;
Καταρχάς εγώ μέχρι χθες δεν ήξερα καν ότι υπάρχει τέτοιο πρόσωπο. Πρόσφατα τον έμαθα.

Κατά δεύτερον το σχόλιό μου είχε περισσότερο κοινωνικό πρόσημο παρά πολιτικό. Δεν είμαι πολιτικός αναλυτής. Παραθέτω μια άποψη της κοινωνίας της οποίας είμαι μέλος.

Από κει και πέρα το τι σύνθεση θα έχει κάθε ψηφοδέλτιο δεν με αφορά. Όλοι κρίνονται εκ του αποτελέσματος και φυσικά από την αντιληπτική ικανότητα κάθε ψηφοφόρου.
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 05 Μαρ 2023, 13:12

pluton έγραψε:
vallon έγραψε:πω πωωω

Ρε ξεγυμνωθηκατε, είστε χωρίς επιχειρήματα, μόνο η γνωστός λαϊκισμός σας και του κώλου συνθηματολογία.

παρέλειψες να αναφέρεις αποσπάσματα απο κάποιο ημερολόγιο της ΕΣΔΕ

πιστεύω ακράδαντα ότι με τον τρόπο αυτό μείωσες την επίδραση της επιχειρηματολογίας σου στους φανατικούς χουντικούς

Αλλά πάλι κερδάτε βρε

πόσο είναι το σκόρ;
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 05 Μαρ 2023, 13:13

bizeli έγραψε:
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:Σε ρωτησα αν εχεις πρεμουρα

Ε; :hmmm
Έχω εγώ πρεμούρα για το αν θα βάλει υποψηφιότητα ο Καραμανλής;
Καταρχάς εγώ μέχρι χθες δεν ήξερα καν ότι υπάρχει τέτοιο πρόσωπο. Πρόσφατα τον έμαθα.

Κατά δεύτερον το σχόλιό μου είχε περισσότερο κοινωνικό πρόσημο παρά πολιτικό. Δεν είμαι πολιτικός αναλυτής. Παραθέτω μια άποψη της κοινωνίας της οποίας είμαι μέλος.

Από κει και πέρα το τι σύνθεση θα έχει κάθε ψηφοδέλτιο δεν με αφορά. Όλοι κρίνονται εκ του αποτελέσματος και φυσικά από την αντιληπτική ικανότητα κάθε ψηφοφόρου.

Μπιζέλι δεν ωφελεί να κρύβεσαι
σε ανακάλυψε σύσσωμη η ιντρνετική διαγαλαξιακή παράταξη της νουδου δια των εκπροσώπων της

ζήτα συγνώμη
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 05 Μαρ 2023, 13:16

ρε σεις βλαμμενα ειστε;!!!!!! εχουν περασει χρονια απο την καταστροφη στο ματι και ακομη λετε τις ιδιες βλακειες ;

για το ματι φταινε τα αυθαιρετα; οχι βρε λος μαλακος ουρακουταγκος -δεν φταινε τα αυθαιρετα

μηπως φταιει ο κοσμος που δεν ετρεξε αμεσως να σβησει την φωτια; οχι βρε τρελοκομεια !!!!

φταινε οι κρατικες υπηρεσιες που δεν ξεραν πως να διαχειριστουν την ολη κατασταση

ημουν εκει και ειδα τα παντα να εξελισσονται σε αργη φαση

μια ωρα σχεδον απο την πρωτη φωτια που ηταν μια συνηθισμένη πυρκαγια που βρισκοταν σε ελεγχο

και ελεγχος σημαινει οτι αφησανε την πυρκαγια να καψει τις τουφες των ψηλων πευκων και να φτασει στους θαμνους
και να την σβησουν

στην μια ωρας πυρκαγιας αρχισε ο αερας να δυναμωνει ΑΦΥΣΙΚΑ και ειχαν μιση ωρα τουλαχιστον
να παρουν τα μετρα τους ....δηλαδη να δωσουν εντολη και να απομακρυνουν τον κοσμο απο την κατεύθυνση
του ανεμου και σε αυτο το σημειο εγινε το εγκλημα - πυροσβεστικη και αστυνομια κατευθυνανε τον κοσμο
προς την ακριβως κατευθυνση του ανεμου μπλοκαροντας τους σε μια περιοχη που ηταν σχεδον αδιεξοδη
-το μοναδικο στην περιοχη με ενα και ΜΟΝΑΔΙΚΟ στενο δρομο διαφυγης

ολη την κυκλοφορια της λεωφόρου μαραθωνος την στελναν ακριβως στο σημειο οπου θα εγκλωβιστούν

για να σας δωσω την εικονα ημουν στα πρωτα σπιτια επι της λεωφορου μαραθωνος προς το ματι στο σπιτι του φιλου
και τρωγαμε και πιναμε ..εφυγα προς το απογευμα προτου αναψει η πρωτη φλογα και ο φιλος επεσε για υπνο

και εδω ακολουθει η εξιστορηση του φιλου τον ξυπνησε ενας αλλος φιλος και του ειπε οτι ερχομενος απο αθηνα
και πηγαινοντας προς την ραφηνα ειδε τις φλογες και επειδη ηταν κατοικος περιοχης τον παρότρυνε να προσεξει
μην τυχον και φυγει η φωτια προς τα κατω

ο φιλος ξυπνησε ειδε τις φλογες ψηλα και καταλαβε και αυτος -οπως και εγω οταν ενιωσα τις πρωτες δυνατες ριπες
του ανεμου οτι η φωτια θα ξεφυγει προς τα κατω -στην στιγμη φόρτωσε τα σκυλια του τα οπλα και λιγα ρουχα
στο τζιπακι και βγηκε στα τρια μετρα απο το σπιτι του στην λεωφορο μαραθωνος με κατευθυνση προς την μακρη
και εκει καποιος αστυνομικος του ειπε να φυγει προς τα πισω προς το ματι και ο φιλος αντεδρασε
και του ειπε πως θα συνεχισει προς την μακρη απο την λεωφορο που ηταν καθαρη απο την φωτια και εφυγε
αν ψαρωνε και πηγαινε προς τα πισω στο ματι θα ηταν πεθαμενος και καμμενος
εν ολιγοις γλιτωσε γιατι γνωριζε απο φωτιες και φυσικα σε εικοσι λεπτα απο την στιγμη που εφυγε το σπιτι του
επαναλαμβανω βρισκοταν προς το ματι ηταν το πρωτο που λαμπαδιασε καιγοντας ολη του την περιουσια του

καταλαβατε;!!!! ο περισσοτερος κοσμος που καηκε θα μπορουσε να ειχε φυγει κανονικα απο την λεωφορο μαραθωνος
αν δεν την εκλεινε η αστυνομια
και παμε στο αλλο

απο την στιγμη που οι φλογες περασανε στα πρωτα πευκα προς το ματι δεν υπηρχε περιπτωση να την σβησουν
ειτε με αερα ειτε και χωρις αερα ...με τις δυνατες ριπες του ανεμου τα παντα καιγοταν και σε αποσταση εκατο μετρων
απο τις φλογες

και αν δεν ειχαμε τον δυνατο αερα παλι θα ειχαμε νεκρους αλλα ελαχιστους στον αριθμο
αλλα ηταν τοσο δυνατος ο ανεμος που πολλοι ανθρωποι συνηθισμένοι σε ηπιους ανεμους και στην εκατοστη επαναλαμβομενη πυρκαγια που δεν αποτελη αμεσο κινδυνο ηταν καθυσυχασμενοι οτι θα την σβησουν και αυτην

ενας αλλος γνωστος που ειχε το σπιτι περιπου εκατο μετρα απο το σπιτι του φιλου αλλα προς την μεση του δρομου
προς στο ματι εδιωξε την γυναικα του και την κορη του και εμεινε στο σπιτι με τα ζωα του σκυλια γατια κλπ
φανταστειτε λοιπον αν και γνωστης της περιοχης και δυνατο παλικάρι δεν καταρθωσε να σωθει και καηκε
ηταν τοσο γρηγορη η ταχυτητα που εξαπλωνοταν η φωτια που δεν προλαβε να μπει στο αυτοκινητο και να απομακρυνθεί

δεν ξερω ποσο σας κοβει εγκεφαλικα και δεν ξερω και τι και ποσο καταλαβατε απο οτι σας γραφω προχειρα

οποιος επιμενει να λεει οτι φταινε τα πευκα τα αυθαιρετα ο αερας η περιοχη και η κακια στιγμη
ειναι βλακας ηλιθιος λος μαλακος και ουρακουταγκος -και αυτο το υπογραφω ακομη και με το αιμα μου
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”