Αρίστος έγραψε:Συνεχιζεις το βιολι σου οτι ειμαι κατα των lockdowns ενω εγω απο την ανοιξη και με αρθρογραφια εχω δηλωσει οτι υποστηριζω τα επιλεκτικα lockdowns και οχι τα συλλογικα.
Στην προκειμενη περιπτωση και στη Γαλλια και στη Γερμανια και στην Αγγλια απο χτες και στην Ελλάδα απο Τριτη εχουμε επιλεκτικα lockdowns.
Εσυ ελεγες να καθονται μεσα μονο οι 65αρηδες και ανω και να συνεχισει η λειτουργια της οικονομιας κανονικα. Στην Γαλλια και την Βρετανια εκλεισαν την εστιαση, το λιανεμποριο, τα γυμναστηρια, τα θεατρα και αλλες επιχειρησεις και ο κοσμος επιτρεπεται να βγαινει εξω μονο για 5-6 συγκεκριμενους λογους. Παρομοιως και σε Γερμανια, Βελγιο και Ιρλανδια με την διαφορα οτι εκει οι μετακινησεις ειναι περισσοτερο ελευθερες. Καμια σχεση με τις πιπες που ελεγες εσυ λοιπον.
Στην Ελλαδα εχουμε μερικο λοκνταουν που και αυτο ομως περιλαμβανει κλεισιμο επιχειρησεων και δεν εφαρμοζονται ηλικιακα κριτηρια οπως ελεγες. Κλασικα ομως εισαι μονιμως δικαιωμενος ο,τι και αν γινει
Αυτο πιστευω οτι σημαινει οταν τα κρουσματα ειναι υπερδεκαπλασια απο την ανοιξη οτι εχουν παραδεχτει αυτο που ελεγα, οτι το συλλογικο lockdown ειναι ενα φαρμακο που μπορει να καταστρεψει τα παντα προκειμενου να σωσει καποιους ηλικιωμενους για λιγο διαστημα. Και αναζητουν εναλλακτικες λυσεις. Βεβαια εχουν κανει τοσες μαλακιες ωστε να προχωρησει η διασπορα που πλεον δεν εχουν επιλογες. Η θα κανουν αυτο που φωναζω απο την ανοιξη και θα βαλουν μεσα τους ανω των 65 η θα κλεισουν ολη την αγορα και την κοινωνια μετα ομως θα υπαρχουν μονο συντριμια.
Ναι ΟΚ, δε θα το κανουν, τζαμπα σκουζεις. Η Ελλαδα και η Ευρωπη συνεχιζουν να ακολουθουν τις τακτικες του Μαρτιου.