Έκλεισε: Ο Τραμπ κάλεσε τον Τσίπρα στο Λευκό Οίκο – Πότε θα γίνει το ταξίδι
-
Freisinniger
- Maître des anions

Re: Έκλεισε: Ο Τραμπ κάλεσε τον Τσίπρα στο Λευκό Οίκο – Πότε θα γίνει το ταξίδι
μπα στα νιάτα ήταν κκε εσωτερικού..... 

0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an.

-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Δεν ξερω στα νιατα, εγω λεω 5-6 χρονια πισω
0 .
-
Freisinniger
- Maître des anions

ε τότε ήταν ψεκασμένος καρατζαφερικός (του καρά τζαφέρ
) αν δεν κάνω λάθος 
) αν δεν κάνω λάθος 
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an

-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

A δεν ηξερα οτι ηταν ΛΑΟΣ
Ε καταλαβαινεις για τι τυχοδιωκτη ανθρωπο μιλαμε που σε μια αλφα ηλικια εγινε απο ακροδεξιος, ροζουλης
Ε καταλαβαινεις για τι τυχοδιωκτη ανθρωπο μιλαμε που σε μια αλφα ηλικια εγινε απο ακροδεξιος, ροζουλης
0 .
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Λαχουρένιος έγραψε:A δεν ηξερα οτι ηταν ΛΑΟΣ
Ανοιξα νεο νημα για να παρεις πολιτικες απαντησεις στη λασπη σου....
.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".
.
.
-
Πασιφάη
- Crazy poster

Δεν σε πρόλαβα Αρίστο. Τελικά θα μου πεις ποιά ηγετική μορφή είσαι, μιας και έβγαζες και λόγους; Δεν απάντησες. Το προσπέρασες συνειδητά ή γιατί δεν υπήρχε κάτι ν'απαντήσεις; Ευχαριστώ.
0 .
Επίτιμη stalker του Ελεύθερου, παγάνι, ακομμάτιστη και μη με ζαλίζετε διότι μπινελικώνω.
-
Nandros
- Crazy poster

Ο αρχιπαλιάτσος του τσίρκου πΣΥΡΙΖΑσΑΝΕΛ!Πασιφάη έγραψε:Δεν σε πρόλαβα Αρίστο. Τελικά θα μου πεις ποιά ηγετική μορφή είσαι, μιας και έβγαζες και λόγους; Δεν απάντησες. Το προσπέρασες συνειδητά ή γιατί δεν υπήρχε κάτι ν'απαντήσεις; Ευχαριστώ.

0 .
-
Πασιφάη
- Crazy poster

Nandros έγραψε:Ο αρχιπαλιάτσος του τσίρκου πΣΥΡΙΖΑσΑΝΕΛ!Πασιφάη έγραψε:Δεν σε πρόλαβα Αρίστο. Τελικά θα μου πεις ποιά ηγετική μορφή είσαι, μιας και έβγαζες και λόγους; Δεν απάντησες. Το προσπέρασες συνειδητά ή γιατί δεν υπήρχε κάτι ν'απαντήσεις; Ευχαριστώ.
Ρε, μη τον προγκάς..Άσε να δώσει τουλάχιστον ένα λινκ, ένα βιντεάκι στο youtube, κάτι τέλοσπάντων. Συμφορά είσαι ρε μάνα μου.

0 .
Επίτιμη stalker του Ελεύθερου, παγάνι, ακομμάτιστη και μη με ζαλίζετε διότι μπινελικώνω.
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Πασιφάη έγραψε:Δεν σε πρόλαβα Αρίστο. Τελικά θα μου πεις ποιά ηγετική μορφή είσαι, μιας και έβγαζες και λόγους; Δεν απάντησες. Το προσπέρασες συνειδητά ή γιατί δεν υπήρχε κάτι ν'απαντήσεις; Ευχαριστώ.
Ηταν μια γκρουπα καποιων ατομων απο το αλλο φορουμ μαζι με μερικους αλλους ονοματι Ελευθεροι Χρεοκοπημενοι
Λογικα αυτο θα εννοει
Υπαρχει στο νετ ακομα μπλογκ και φορουμ της ομαδας αυτες με τις θεσεις που ειχαν τοτε. Καμια σχεση με οσα κανει ο ΣΥΡΙΖΑ εννοειται.
0 .
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Πασιφάη έγραψε:Δεν σε πρόλαβα Αρίστο. Τελικά θα μου πεις ποιά ηγετική μορφή είσαι, μιας και έβγαζες και λόγους; Δεν απάντησες. Το προσπέρασες συνειδητά ή γιατί δεν υπήρχε κάτι ν'απαντήσεις; Ευχαριστώ.
Πρωτοστατησα μαζι με αλλους δυο φιλους στη δημιουργια ενος δικτυου Αγανακτισμενων με ομαδες απο ολη την Ελλαδα....
Στο δικτυο συμμετειχε και η δικη μου ομαδα που λεγοταν Ελευθεροι Χρεοκοπημενοι...
Το δικτυο των ομαδων το ονομασαμε ΔΗΠΕ (Δημοκρατικη Πατριωτικη Ενοτητα) και την ονομασια την εβγαλα εγω, στο δικτυο αργοτερα συμμετειχαν και 4 ομαδες που αποχωρησαν απο τις Σπιθες του Θεοδωρακη...
Η πρωτη μαζικη εκδηλωση της ΔΗΠΕ εγινε στην Παλια Βουλη το Φεβρουαριο του 2012 οπου μιλησαν οι εκπροσωποι των διαφορων ομαδων και εγω...
Ακολουθησαν εκδηλωσεις στο Πολεμικο Μουσειο, σε δημους και στο ξενοδοχειο Στανλευ...
Στις εκδηλωσεις εγιναν ομιλιες και απο αντιμνημονιακους καθηγητες πανεπιστημιου, σκηνοθετες, δημοσιογραφους, αναλυτες και πολιτικους, τα ονοματα ξεπερνανε τους 20...
Με κοινο ρεφενε ταμειο κυκλοφορουσαμε αφισες και μπροσουρες, κλειναμε τις αιθουσες για τις εκδηλωσεις κλπ...
Βιντεακια των εκδηλωσεων και με τον υποφαινομενο σαν ομιλητη υπαρχουν στο youtube, ζητησε απο το Γιαννοπουλο να σου ανεβασει καποιο γιατι τα γνωριζει καλυτερα απο μενα...
.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".
.
.