Ειναι ο φαυλος κυκλος στον οποιο μπαινουν οι περισσοτεροι ψηφοφοροι.Το χω δει απειρες φορες.
Πριν τις εκλογες:Οξω απατεωνες,φυγετε να ανασανουμε,ΝΔ/ΠΑΣΟΚ/ΣΥΡΙΖΑ να ξεβρωμισουμε,στις 18 σοσιαλισμος
Λιγο μετα τις εκλογες:Ανασαναμε επιτελους,45% ρε μνια,τι να μας πειτε και σεις του ΚΚΕ/ΣΥΡΙΖΑ/ΛΑΟΣ κλπ
Αφου ερθει η πρωτη λυπητερη:Ενας συμβιβασμος ειναι μονο,πσυχραιμια παλικαρια,θελει ταχτικη το πραμα,οχι εξαλλοσυνες
Αφου εχουν πεσει μερικα αγγουρια ακομα:Απατεωνες και αυτοι,μας εξαπατησαν,δεν εχουμε δημοκρατια,λαμογια,ΝΔ/ΠΑΣΟΚ/ΣΥΡΙΖΑ/ΧΑ/Χουντα να ξεβρωμισουμε
repeat
ΝΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΠΑΝΕΝΤΑΞΗΣ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

-
Kauldron
- Supreme poster

Re: ΝΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΠΑΝΕΝΤΑΞΗΣ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ
Και με την επιλογή Cute-τσούμπα, φροντίσατε να κρατήσετε αυτόν τον κύκλο ακριβώς όπως έχει.
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.
-
Διάδοχος
- Danchō

Χελώνε, ποια είναι η κόκκινη γραμμή για σένα την οποία αν διαβεί ο σύριζα θα καταστεί παπατζής στην συνείδησή σου;
ΥΓ
Ο κύκλος έχει όπως τον περιέγραψε ο Σατανικός. Ο Τσίπρας πήρε τους αντιμνημονιακούς και τους σέρβιρε με καρτόφελν στον Σόιμπλε.
ΥΓ
Ο κύκλος έχει όπως τον περιέγραψε ο Σατανικός. Ο Τσίπρας πήρε τους αντιμνημονιακούς και τους σέρβιρε με καρτόφελν στον Σόιμπλε.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»
«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»
«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»
-
Kauldron
- Supreme poster

Diadochos έγραψε:Χελώνε, ποια είναι η κόκκινη γραμμή για σένα την οποία αν διαβεί ο σύριζα θα καταστεί παπατζής στην συνείδησή σου;
ΥΓ
N' αρχίσει να επιβάλλει υφεσιακά μέτρα και να κάνει πίσω στους εθνικούς μας νταβατζήδες.
Μου απαντάς σε ποιά χώρα ζείς παρακαλώ?
0 .
-
Διάδοχος
- Danchō

N' αρχίσει να επιβάλλει υφεσιακά μέτρα και να κάνει πίσω στους εθνικούς μας νταβατζήδες.
Υφεσιακά μέτρα ποια εννοείς; Αν θες δώσε μερικά παραδείγματα.
Παπατζιλίκι δλδ δεν θα το θεωρήσεις αν δεν εφαρμόσει τα κοινωνικά μέτρα που είχε για σημαία προεκλογικά;
Kauldron έγραψε:Μου απαντάς σε ποιά χώρα ζείς παρακαλώ?
A, τώρα βρήκες άλλη καραμέλα για να ξεμπερδέψεις

Στην Γερμανία ζω και το ξέρεις, μη ρωτάς σαν χαζούλης λοιπόν. Πως αλλάζει αυτό τις κωλοτούμπες του σύριζα και το τσομπάνιασμα των αντιμνή στο μαντρί του Σόιμπλε;
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»
-
Kauldron
- Supreme poster

Είναι πολύ εύκολο να θέλεις να βλέπεις το Κούγκι, όταν εσύ θα είσαι απ' έξω. Πολύ εύκολο.
Diadochos έγραψε:Kauldron έγραψε:Υπόψη, βέβαια, θα μπορούσα εύκολα ν' απαντήσω κι εγώ στη "φωτογραφία" με άλλη "φωτογραφία", αλλά δεν θα το κάνω.
Nα μου πεις τι; Ότι σκούζω για τα ψηφαλάκια του κουκουέ που χάθηκαν; Ατακούλες που δεν αλλάζουν το γεγονός.
Κατ αρχήν εγώ παρ ότι δεν ψήφισα σύριζα τον στήριξα προεκλογικά, δεν είναι μυστικό αυτό, ακόμη και τώρα μετά τα πρώτα σημάδια της απατεωνιάς του τον προτιμώ σε σχέση με τη νουδουσόκ.
Αυτό όμως σημαίνει τι; Ότι πρέπει να γίνω συριζομπότ, να κρίνω καταστάσεις με άλλα μέτρα και σταθμά και να αρνούμαι την αλήθεια; Ότι δεν πρέπει να ασκείται κριτική όταν πετιούνται στα σκουπίδια προεκλογικές δεσμεύσεις και όταν de facto έχει καταστεί κόμμα μνημονιακό;
Ελπίζω μεσοπρόθεσμα όταν το πράγμα ξεκαθαρίσει για το που πάει ο σύριζα, να δείξεις αξιοπρέπεια και να παραδεχτείς την λάθος μη-κριτική στάση σου, και όχι να γίνεις κι εσύ ροζ άντερ.Η τωρινή μου θέση είναι οτι εγώ δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω πόσο έδεσαν την χώρα χειροπόδαρα οι Γερμανοτσολιάδες που κυβερνούσαν χρόνια και τί ζημιές θα συνεπαγόταν το "βάζουμε κάτω το κεφάλι και ορμάμε".
Η θέση μου είναι οτι τώρα μπήκε ένα πρώτο φρένο στη ζημιά που μας έκαναν χρόνια τώρα. Όταν ένα αμάξι πάει με 200 χιλιόμετρα, δεν πατάς τέρμα το φρένο, το πατάς σιγά σιγά, για να μειώσεις ταχύτητα.
Και τώρα, για πρώτη φορά η ταχύτητα μειώθηκε.
Αυτό είναι απολογιτισμός, τυπικός του πολιτικαντισμού. Αν είναι έτσι τα πράγματα να μην έλεγαν επαναστατικά παπατζιλίκια προεκλογικά, ας ήταν τίμιοι. Παραδέχεσαι δλδ ότι κορόιδεψαν τον κόσμο.Για όποιον μπορεί να δεί λίγο τα πράγματα καθαρά, αυτή ήταν η ΠΡΩΤΗ φορά που έγινε διαπραγμάτευση και οχι απλή υποταγή στα λεγόμενα των Γερμανών, και αυτό φαίνεται και από την αντίδραση των Χριστιανοδημοκρατών και των άλλων παρατάξεων.
Μόνο επικοινωνιακό χαρακτήρα είχε. Ούτε κούγκι το κάναμε ούτε τίποτε. Οι Γερμανοί ήξεραν εξ αρχής ότι στο τέλος θα υπογράψουμε, ότι δεν έχουμε τα @@ να κρατήσουμε μερικές εβδομάδες χωρίς λεφτά απο την ΕΚΤ και να χορέψουν πραγματικά οι αγορές, να τρομοκρατηθεί η ΕΕ.Κι εγώ θέλω έξοδο από το ευρώ, πλέον έχει φανεί καθαρά τί είναι, αλλά οχι με τρόπο που θα μας ζημιώσει εμάς στο μάξιμουμ και τους εχθρούς μας στο μίνιμουμ.
Και οι πασόκοι σοσιαλισμό ήθελαν. Ακόμη και τώρα σοσιαλιστικό κίνημα ονομάζονται.
Και ξανά, ο σύριζα είναι φανατικός του ευρώ, δεν υπάρχει κανένα σενάριο όπου ο σύριζα προετοιμάζει συντεταγμένη (δλδ σε χρόνο που βολεύει τους Γερμανούς) έξοδο απο το ευρώ.
0 .
-
Διάδοχος
- Danchō

Kauldron έγραψε:Είναι πολύ εύκολο να θέλεις να βλέπεις το Κούγκι, όταν εσύ θα είσαι απ' έξω. Πολύ εύκολο.
Ο Καμμένος είπε ότι δεν θα συμβιβαστούν και ότι αν χρειαστεί θα το κάνουν Κούγκι, δεν το είπα εγώ.
Δεν το έκαναν Κούγκι, συμβιβάστηκαν.
Εδώ υπάρχει ένα συμπέρασμα που μπορεί να βγεί.
Γενικά να τον προσέξεις αυτόν ρεαλισμό που έπαθες τώρα τελευταία, η ρητορία σου αρχίζει να θυμίζει επικίνδυνα αυτή των νεοδημοκρατών του φλώρουμ.
0 .
-
Kauldron
- Supreme poster

Οι νεοδημοκράτες του ..... συνέχιζαν να στηρίζουν τα ίδια ενώ οι Γερμανοτσολιάδες είχαν χρόνια ν' αποδείξουν κάτι.
Εγώ ούτε ενθουσιάζομαι γρήγορα, ούτε απογοητεύομαι γρήγορα.
Εγώ ούτε ενθουσιάζομαι γρήγορα, ούτε απογοητεύομαι γρήγορα.
0 .
-
Διάδοχος
- Danchō

Kauldron έγραψε:Εγώ ούτε ενθουσιάζομαι γρήγορα, ούτε απογοητεύομαι γρήγορα.
Πόσο χρόνο πίστωση δίνεις στην κυβέρνηση;
Γράψε αν θες μερικά πράγματα που αν κάνουν θα ξεπεράσουν κατ εσέ τις κόκκινες γραμμές σου.
Υπάρχει κάποια προεκλογική τους δέσμευση (πέρα απο την κατάργηση του μνημονίου που τελικά δεν καταργήθηκε αλλά υπογράφηκε και νέο) που αν δεν τηρήσουν θα πεις ότι είναι παπατζήδες πολιτικάνηδες;
Ποια κοινωνικά μέτρα απο αυτά που είχαν κάνει σημαία είναι εκ των ων ούκ άνευ για σένα;
Να έχουμε 3-4 τέτοια ως βάση αναφοράς, γιατί αν συνεχίσεις με αυτούς τους ρυθμούς ρεαλισμού προβλέπεται να δικαιολογείς με κουτσούμπες και πανούσηδες και τα πλέον αδικαιολόγητα.
0 .
-
Kauldron
- Supreme poster

Diadochos έγραψε:N' αρχίσει να επιβάλλει υφεσιακά μέτρα και να κάνει πίσω στους εθνικούς μας νταβατζήδες.
Υφεσιακά μέτρα ποια εννοείς; Αν θες δώσε μερικά παραδείγματα.
Παπατζιλίκι δλδ δεν θα το θεωρήσεις αν δεν εφαρμόσει τα κοινωνικά μέτρα που είχε για σημαία προεκλογικά;
Kauldron έγραψε:Μου απαντάς σε ποιά χώρα ζείς παρακαλώ?
A, τώρα βρήκες άλλη καραμέλα για να ξεμπερδέψεις
Στην Γερμανία ζω και το ξέρεις, μη ρωτάς σαν χαζούλης λοιπόν. Πως αλλάζει αυτό τις κωλοτούμπες του σύριζα και το τσομπάνιασμα των αντιμνή στο μαντρί του Σόιμπλε;
Φόρους στους μικρομεσαίους, μειώσεις σε μισθούς, συντάξεις, πχ.
Diadochos έγραψε:Kauldron έγραψε:Εγώ ούτε ενθουσιάζομαι γρήγορα, ούτε απογοητεύομαι γρήγορα.
Πόσο χρόνο πίστωση δίνεις στην κυβέρνηση;
Γράψε αν θες μερικά πράγματα που αν κάνουν θα ξεπεράσουν κατ εσέ τις κόκκινες γραμμές σου.
Υπάρχει κάποια προεκλογική τους δέσμευση (πέρα απο την κατάργηση του μνημονίου που τελικά δεν καταργήθηκε αλλά υπογράφηκε και νέο) που αν δεν τηρήσουν θα πεις ότι είναι παπατζήδες πολιτικάνηδες;
Ποια κοινωνικά μέτρα απο αυτά που είχαν κάνει σημαία είναι εκ των ων ούκ άνευ για σένα;
Να έχουμε 3-4 τέτοια ως βάση αναφοράς, γιατί αν συνεχίσεις με αυτούς τους ρυθμούς ρεαλισμού προβλέπεται να δικαιολογείς και τα πλέον αδικαιολόγητα.
Πολύ λίγο. Μπορώ να σου πώ οτι από Δευτέρα θ' αρχίσει ν' αχνοφαίνεται κάτι.
Σου γράφω πιο πάνω και να επαναλάβω, για μένα είναι πολύ σημαντικό να υπάρξει πίεση στους εθνικούς μας νταβατζήδες Μπόμπολες Λάτσηδες, Ψυχάρηδες, κλπ, τους οποίους θεωρώ υπεύθυνους για την κατάστασή μας.
0 .