ΑΛΕΞΗ ΜΗΝ ΠΡΟΔΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΛΑΟ!

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Northern Spirit
Crazy poster
Crazy poster

Re: ΑΛΕΞΗ ΜΗΝ ΠΡΟΔΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΛΑΟ!

Δημοσίευσηαπό Northern Spirit » 17 Φεβ 2015, 20:33

Ο Ελληνικος λαος ειναι ενα ανωριμο κακομαθημενο παιδι που παρα τα χιλιαδες χρονια ιστοριας δεν θελει να ενηλικιωθει...

Ενα τετοιο λαο δεν μπορεις να τον βελτιωσεις με κολακειες και χαμογελα...εχουνε δοκιμαστει αυτα και δοκιμαζονται καθημερινα απο τους Ελληνες πολιτικους...Ολοι αυτοι γλυφουνε τον ελληνικο λαο και τον παραμυθιαζουνε..Στην ουσια του παρεχουνε κακες υπηρεσιες αφου τον κοιμιζουνε και παραλληλα τον εκμεταλλευονται..

Οποτε καποιοι πρεπει να του πουνε την αληθεια...

Ιστορικα βεβαια αυτος ο ανωριμος λαος δεν δεχοτανε την αληθεια..Οσοι του ειπανε αληθειες κυνηγηθηκανε ή φυγανε στην εξορια..

Προσωπικα Τσιπρας ή Σαμαρας δεν σκοπευω να γινω: Να κολακευω δηλαδη τον κακομαθημενο και ανωριμο...Μπορει να μην τους αρεσει αυτο αλλα ειναι πιο εντιμο απο οτι η συμπεριφορες του Τσιπρα που τους κοροιδευει ωμα για να αρπαξει την εξουσια και να τους εκμεταλευτει.

Εγω τουλαχιστον ουτε λεφτα τους εφαγα, ουτε μιζες πηρα ουτε εκανα καριερα ως επαγγελματιας κρατικοδιαιτος ουτε γραφτηκα ποτε σε κανενα κομμα..

Αν θελουνε γλυφτες εχουνε τους χιλιαδες ελληνες πολιτικους και τα τσιρακια τους..
0 .
Πηγανε για λεφτα χωρις μνημονιο και πηρανε μνημονιο χωρις λεφτα :s_crazy

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 17 Φεβ 2015, 20:53

Northern Spirit έγραψε:Ο Ελληνικος λαος ειναι ενα ανωριμο κακομαθημενο παιδι που παρα τα χιλιαδες χρονια ιστοριας δεν θελει να ενηλικιωθει...

Ενα τετοιο λαο δεν μπορεις να τον βελτιωσεις με κολακειες και χαμογελα...εχουνε δοκιμαστει αυτα και δοκιμαζονται καθημερινα απο τους Ελληνες πολιτικους...Ολοι αυτοι γλυφουνε τον ελληνικο λαο και τον παραμυθιαζουνε..Στην ουσια του παρεχουνε κακες υπηρεσιες αφου τον κοιμιζουνε και παραλληλα τον εκμεταλλευονται..

Ιστορικα βεβαια αυτος ο ανωριμος λαος δεν δεχοτανε την αληθεια..Οσοι του ειπανε αληθειες κυνηγηθηκανε ή φυγανε στην εξορια..

Προσωπικα Τσιπρας ή Σαμαρας δεν σκοπευω να γινω: Να κολακευω δηλαδη τον κακομαθημενο και ανωριμο...Μπορει να μην τους αρεσει αυτο αλλα ειναι πιο εντιμο απο οτι η συμπεριφορες του Τσιπρα που τους κοροιδευει ωμα για να αρπαξει την εξουσια και να τους εκμεταλευτει.

Εγω τουλαχιστον ουτε λεφτα τους εφαγα, ουτε μιζες πηρα ουτε εκανα καριερα ως επαγγελματιας κρατικοδιαιτος ουτε γραφτηκα ποτε σε κανενα κομμα..

Αν θελουνε γλυφτες εχουνε τους χιλιαδες ελληνες πολιτικους και τα τσιρακια τους..

Ο Ελληνικος λαος ειναι ενα ανωριμο κακομαθημενο παιδι που παρα τα χιλιαδες χρονια ιστοριας δεν θελει να ενηλικιωθει...

Αν θέλεις να το πάμε έτσι, ο Γερμανικός λαός είναι ένας ψυχοπαθής δολοφόνος. Αυτό έχει αποδείξει τουλάχιστον από την ιστορία του.
Καλύτερα κακομαθημένο παιδί λοιπόν.

Ποιάν αλήθεια? Οτι οι Μπόμπολες, οι Λάτσηδες, οι Βαρδινογιάννηδες και οι λοιποί μεγαλοκαρχαρίες μας ήπιανε το αίμα? Ναι, έχεις δίκιο, αλλά δεν τους συμφέρει, γιατί αυτοί είναι οι υπάλληλοί του.
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Βαλκάνιος Κούρος
Βαλκάνιος Κούρος

Δημοσίευσηαπό ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 17 Φεβ 2015, 20:53

ВладимирВладимирович έγραψε:
TSIPRAS 3AM ETERNAL έγραψε:Δεν καταλαβαίνω γιατί τρολάρεις.

Γιατί είμαι πεπεισμένος ότι στο τέλος και ο Τσίπρας θα κάνει κωλοτούμπα και θα σταθεί στα τέσσερα. Όπως ο προηγουμένως.
Οι Ελλαδίτες πολιτικοί μια ζωή τζάμπα μάγκες είναι, μόλις πλησιάζει πραγματικούς κίνδυνος τσουπ - και είναι έτοιμοι για dogstyle. Εκτος από μια μικρή μειοψηφία βέβαια, πάντα υπάρχει μια εξαίρεση στον κανόνα.

Και η εξαίρεση αυτή είναι ο ΑΛΕΞΗΣ ο ΤΣΙΠΡΑΣ! Δεν μπορεί να κάνει πίσω, δεν μπορεί να πέσει στα τέσσερα, γιατί έχει ΕΜΑΣ, ΤΟΝ ΛΑΟ πλάι του!!!

Ο ΣΥΡΙΖΑ κατέβηκε με συγκεκριμένη πλατφόρμα θέσεων την οποία και υλοποιεί στο ακέραιο.

ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ!
0 .
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

Χαοτικός

Δημοσίευσηαπό Χαοτικός » 17 Φεβ 2015, 23:22

Northern Spirit έγραψε:
ΠΗΞΤΕ έγραψε:
Northern Spirit έγραψε:
Χαοτικός έγραψε:Ρε σεις τι είναι αυτός; Μένει λέει σε ξένη χώρα και κάνει και κριτική για το τι θέλουν εδώ οι Έλληνες;

Ελληνας πολιτης ειμαι και ως τετοιος ψηφιζω και θα σας τα χωνω αρρωστοι..

Εσύ δεν έλεγες ότι όντας στο εξωτερικό δεν ψηφίζεις; Εκτός αν θυμάμαι λάθος.

Εχω πει οτι δεν κατεβηκα να ψηφισω...Αλλα εφοσον ειμαι ελληνας πολιτης εχω δικαιωμα να τους τα χωνω.

Μπόνους; Παίρνεις;
0 .

Flash Gordon

Δημοσίευσηαπό Flash Gordon » 17 Φεβ 2015, 23:46

ναι παίρνει μπόνους. μαλακίας!
0 .

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Βαλκάνιος Κούρος
Βαλκάνιος Κούρος

Δημοσίευσηαπό ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 18 Φεβ 2015, 16:58

libre έγραψε:Ας βάλουμε τα πραγματα στη θέση τους. Όποιος απόδημος διατηρεί την ελληνική του ιθαγένεια και συνδέεται ακόμα με την Ελλάδα (έχει οικογένεια πίσω, πληρώνει φόρους κλπ) έχει λόγο. Ακόμα και ξενοι πολίτες έχουν λόγο αν πρόκειται να πληρώσουν με τον άλφα ή βήτα τρόπο (πχ με φορολογία των κρατών τους ή τις καταθέσεις τους) τα σπασμένα από το ελληνικό ζήτημα.

Είμαι κι εγώ απόδημος, θεωρώ ότι η Ελλάδα δεν έχει τα φοντα για να συνεισφέρει σε μία δυνατή Ευρώπη, πρόκειται για έναν έφηβο λαό που καλόμαθε με δανεικά και δεν θέλει να ωριμάσει. Δεν υπαρχει εθνική αξιοπρέπεια, αμα ζεις με δανεικά.

Σε αντίθεση με τον Πιθηκα όμως προτίμησα να υιοθετήσω φιλελληνική στάση, γιατί παρόλο που αυτός ο λαός πληρώνει τα παθήματα του, δεν μπορείς να τον εξευτελίζεις με αυτον τον τρόπο. Δεν έχει άδικο στην ουσία ο Πίθηκας, το πρόβλημα είναι η χαιρεκακία του και ο χλευασμός. Δεν έχει νόημα να εξευτελίζεις είτε ανθρωπο είτε λαό που είναι ήδη στα τέσσερα.

Απλά πραγματάκια, όμορφα και τακτοποιημένα. :yesyes: Θα ήθελα όμως να προσθέσω ότι η χαιρεκακία και ο χλευασμός που επισημαίνεις είναι αντίδραση στην υστερία περί προδοτών, πουλημένων, κουίσλινγκ, ναιναίκων κλπ. Η υστερία αυτή ασφαλώς δεν είναι κάτι καινούργιο και επίσης ασφαλώς συνδέεται με τα εφηβικά σύνδρομα που συζητάς.

(Την τελευταία παράγραφο την έβγαλα επειδής δεν συμφωνώ, αλλά να μη νομίζετε ότι το έκαμα στη ζούλα)
0 .

exomotis
Chiprleader
Chiprleader

Δημοσίευσηαπό exomotis » 18 Φεβ 2015, 17:09

Mα τα ξεπουληταρια πως τα αποκαλουν αν οχι με το ονομα τους.

Χλευασμος δε θα υπαρχει σε λιγο, αλλα σε αυτους που κατεστρεψαν την ΕΕ και οχι σε αυτους που πανε να σωσουν οτι σωζεται.
Τσαμπουκαδες τερμα λεμε.
0 .

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Βαλκάνιος Κούρος
Βαλκάνιος Κούρος

Δημοσίευσηαπό ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 18 Φεβ 2015, 17:10

ΟΚ, αλλά σε λίγο που θα σε ρωτάω να μας πεις τι γεύση έχουν τα @@ του Σόιμπλε μη μου το παίζεις θιγμένος :ciao5:
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 18 Φεβ 2015, 17:24

ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ έγραψε:ΟΚ, αλλά σε λίγο που θα σε ρωτάω να μας πεις τι γεύση έχουν τα @@ του Σόιμπλε μη μου το παίζεις θιγμένος :ciao5:

προς το παρον η ελληνικη κοινωνια εχει κατακτησει την δυνατοτητα αν πεις τετοιες κουβεντες μεσα σε καφενειο να τρως ξυλο μετα μουσικης, μονο στο διαδικτυο λοιπον μπορειτε να πουλατε μαγκιες, απο κει και περα εγω δεν πιστευω οτι τρολαρεις αλλα οτι εισαι καραγκιοζης του συρμου, στα ιδια επιπεδα με το υπολοιπο γερμανοφιλο τσουρμο...

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Βαλκάνιος Κούρος
Βαλκάνιος Κούρος

Δημοσίευσηαπό ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 18 Φεβ 2015, 17:28

Ναι, οκ. Γράψε μας τώρα για την τακτική υποχώρηση στο θέμα του μνημονίου, αλλά...
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”