ΑΛΗΤΕΣ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ!!!
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Re: ΑΛΗΤΕΣ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ!!!
Η αυτοκριτικη θα ναι του τυπου ''Το ΚΚΕ δε θελει να κυβερνησει,καλα τα λεει ο Τζιμακος''
0 .
-
Kauldron
- Supreme poster

Αυτά που έχουμε μέχρι στιγμής, αγαπητέ δράκοντα, είναι πολύ λίγα για να κρίνουμε είτε έτσι είτε αλλιώς.
Εγώ για πρώτη φορά νιώθω οτι έχω μια κυβέρνηση που βάζει τα συμφέροντα της Ελλάδας πάνω απ' αυτά της Γερμανίας, ή της δικής μας ολιγαρχίας.
Μια καλή ψωλιά για τα κανάλια πάει να πέσει, και μακάρι να πέσει και να τους κόψουν τις άδειες (να τα κλείσουν).
Να δούμε ΑΝ ο Καμμένος "ξεψαχνίσει" τις συμβάσεις με τα εξοπλιστικά που έκαναν οι γερμανοτσολιάδες.
Αυτό που ΔΕΝ μου άρεσε, ήταν το ΟΧΙ στην άρση ασυλίας του μπουμπούκου. ΠΟΛΥ κακό σημάδι, κατά τη γνώμη μου. Θέλω να κυνηγηθούν οι νουδουσόκοι.
Εγώ για πρώτη φορά νιώθω οτι έχω μια κυβέρνηση που βάζει τα συμφέροντα της Ελλάδας πάνω απ' αυτά της Γερμανίας, ή της δικής μας ολιγαρχίας.
Μια καλή ψωλιά για τα κανάλια πάει να πέσει, και μακάρι να πέσει και να τους κόψουν τις άδειες (να τα κλείσουν).
Να δούμε ΑΝ ο Καμμένος "ξεψαχνίσει" τις συμβάσεις με τα εξοπλιστικά που έκαναν οι γερμανοτσολιάδες.
Αυτό που ΔΕΝ μου άρεσε, ήταν το ΟΧΙ στην άρση ασυλίας του μπουμπούκου. ΠΟΛΥ κακό σημάδι, κατά τη γνώμη μου. Θέλω να κυνηγηθούν οι νουδουσόκοι.
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.
-
Green Dragon
- Crazy poster

Που είναι οι νόμοι, οεο;
ΝΟΜΟΥΣ όχι λόγια
Το πράγμα δείχνει βέβαια, ούτε την ασυλία του Μπουμπούκου δεν υπερψήφισαν, κανένας πούστης, ούτε του ΚΚΕ ούτε κανενός άλλου.
ΝΟΜΟΥΣ όχι λόγια
Το πράγμα δείχνει βέβαια, ούτε την ασυλία του Μπουμπούκου δεν υπερψήφισαν, κανένας πούστης, ούτε του ΚΚΕ ούτε κανενός άλλου.
0 .
Οι πληρωμένοι μπαίνουν στην ignore list γιατί δεν έχει νόημα να διαβάζω τις απόψεις τους αφού στην πραγματικότητα δεν πρόκειται για απόψεις αλλά οδηγίες. Το αυτό και για τον διάλογο με τέτοιους λογαριασμούς.
-
Kauldron
- Supreme poster

Green Dragon έγραψε:Που είναι οι νόμοι, οεο;
ΝΟΜΟΥΣ όχι λόγια
Εδώ σε θέλω. Άντε οι άλλοι είναι "μιλημένοι", είναι πουλημένοι, της ολιγαρχίας, κλπ.
Το ΚΚΕ γιατί έτσι? Σε όλα τ' άλλα, ο,τι ψηφίζουν όλοι οι άλλοι ψηφίζει τ' αντίθετα, εδώ?
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
-
Green Dragon
- Crazy poster

Είναι γνωστή η θέση μου για το ΚΚΕ. Παρατηρώ επίσης ότι δεν σχολιάζουν οι ψηφοφόροι του.
Το συμπέρασμά μου είναι ότι ολόκληρο το ελληνικό πολιτικό σύστημα είναι ελεγχόμενο.
Το συμπέρασμά μου είναι ότι ολόκληρο το ελληνικό πολιτικό σύστημα είναι ελεγχόμενο.
0 .
Οι πληρωμένοι μπαίνουν στην ignore list γιατί δεν έχει νόημα να διαβάζω τις απόψεις τους αφού στην πραγματικότητα δεν πρόκειται για απόψεις αλλά οδηγίες. Το αυτό και για τον διάλογο με τέτοιους λογαριασμούς.
-
ΠΗΞΤΕ
- Adonis Fan Club

Green Dragon έγραψε:Αντί να τσακώνεστε με τον Πσαρά δεν κοιτάτε να κάνετε λίγο αντικειμενική αποτίμηση και αυτοκριτική γιατί μέχρι στιγμής ο Σαχλαμαράς δικαιώνεται;
Γείωση του ενός δε σημαίνει δικαίωση του άλλου. Καλά, τα ασπόνδυλα που τρέφονται από τον Σπύρο και περιτριγυρίζουν τα φόρα είναι λογικό ότι είναι μιλημένα να διαδίδουν τέτοια ατζέντα, αλλά μου φαίνεται δύσκολο να αγαπήσει ξαφνικά ο Έλληνας το Σαμαρά και πάλι επειδή ο Τσίπρας τα έκανε σκατά. Αν και οι νταβατζήδες θα σπρώξουν πολύ προς αυτήν την κατεύθυνση προσβλέποντας στο να ξαναπάρει την καρέκλα για να ολοκληρώσει τα ντηλς που άφησε μισοτελειωμένα. Το δύσκολο πάντως είναι ότι όλοι οι προηγούμενοι συγκυβερνώντες είναι προστατευόμενοι των ναζί οπότε οι γνωστές συντεχνίες θα κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να τους αποκαταστήσουν ως παρεξηγημένους ήρωες, ειδικά ο Γεωργίου θα μας τρελάνει λόγω ασυλίας στις μουφαδένιες στατιστικές για να προκαλέσει τριγμούς στην ήδη παραπατούσα και κωλοτουμπιασμένη συγκυβέρνηση, μπορεί από το '15 ολως τυχαιως να βάζει νούμερα π.χ. πάνω από 30% στην ανεργία (τα πραγματικά σημερινά που θάβονται για ευνόητους λόγους).
0 .
Με του Κυριάκαρου το λιλί
θα τους αλλάξουμε την ψυχή
-
Green Dragon
- Crazy poster

Μα εννοείται πως δεν πρέπει να γυρίσουν οι ψηφοφόροι στον Σαχλαμαρά και δεν θα το κάνουν έτσι κι αλλιώς. Ο πιτσαδόρος κάηκε για πάντα. Άλλο αυτό όμως και άλλο τα γεγονότα.
0 .
-
ΠΗΞΤΕ
- Adonis Fan Club

Green Dragon έγραψε:Μα εννοείται πως δεν πρέπει να γυρίσουν οι ψηφοφόροι στον Σαχλαμαρά και δεν θα το κάνουν έτσι κι αλλιώς. Ο πιτσαδόρος κάηκε για πάντα. Άλλο αυτό όμως και άλλο τα γεγονότα.
Τα γεγονότα των απαίσιων τελευταίων 5 ετών δυστυχώς "δικαιώνουν" κάθε ώρα και λεπτό τον προδότη γαπ. Όλοι έχουν καεί στο τσουκάλι της ατζέντας που δημιούργησε με την εθνοκτόνο πολιτική του: Καρατζαφερικοί, το πάλαι ποτέ παλικάρι του αντιμνημονίου Σαμαράς, οι αποστάτες του Τσίπρα, και τώρα ο ίδιος ο Τσίπρας μαζί με τον αποστάτη του Σαμαρά Καμμένο. Η εσωτερική πολιτική σκηνή ποτέ άλλοτε στην ιστορία της Μεταπολίτευσης δε φάνταζε τόσο ανεπαρκής, τόσο ανίκανη...
0 .
-
Green Dragon
- Crazy poster

ΠΗΞΤΕ έγραψε:Τα γεγονότα των απαίσιων τελευταίων 5 ετών δυστυχώς "δικαιώνουν" κάθε ώρα και λεπτό τον προδότη γαπ. Όλοι έχουν καεί στο τσουκάλι της ατζέντας που δημιούργησε με την εθνοκτόνα πολιτική του: Καρατζαφερικοί, το πάλαι ποτέ παλικάρι του αντιμνημονίου Σαμαράς, οι αποστάτες του Τσίπρα, και τώρα ο ίδιος ο Τσίπρας μαζί με τον αποστάτη του Σαμαρά Καμμένο. Η εσωτερική πολιτική σκηνή ποτέ άλλοτε στην ιστορία της Μεταπολίτευσης δε φάνταζε τόσο ανεπαρκής, τόσο ανίκανη...
Από τα παραπάνω που έγραψες φαίνεται αυτό που δείχνουν και τα ίδια τα γεγονότα: ΦΤΑΙΕΙ Η ΕΕ.
0 .
-
ΠΗΞΤΕ
- Adonis Fan Club

Green Dragon έγραψε:ΠΗΞΤΕ έγραψε:Τα γεγονότα των απαίσιων τελευταίων 5 ετών δυστυχώς "δικαιώνουν" κάθε ώρα και λεπτό τον προδότη γαπ. Όλοι έχουν καεί στο τσουκάλι της ατζέντας που δημιούργησε με την εθνοκτόνα πολιτική του: Καρατζαφερικοί, το πάλαι ποτέ παλικάρι του αντιμνημονίου Σαμαράς, οι αποστάτες του Τσίπρα, και τώρα ο ίδιος ο Τσίπρας μαζί με τον αποστάτη του Σαμαρά Καμμένο. Η εσωτερική πολιτική σκηνή ποτέ άλλοτε στην ιστορία της Μεταπολίτευσης δε φάνταζε τόσο ανεπαρκής, τόσο ανίκανη...
Από τα παραπάνω που έγραψες φαίνεται αυτό που δείχνουν και τα ίδια τα γεγονότα: ΦΤΑΙΕΙ Η ΕΕ.
Θα συμφωνήσω απόλυτα, πλέον όλα τα δεδομένα δείχνουν ότι μόνο εοχ χρειαζόμαστε, από την ώρα και τη στιγμή που μπήκαμε στην εοκ και με αποκορύφωμα την ένταξη στο ευρώ με τις γνωστές στατιστικές αλχημείες με τις οποίες είναι ερωτευμένοι τώρα όλοι οι θεσμοι, άρχισε να συντελείται μια εθνική τραγωδία.
0 .