Πολιτική Χρονοκάψουλα για το μέλλον.

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
ΓΑΛΗ
Crazy poster
Crazy poster

Re: Πολιτική Χρονοκάψουλα για το μέλλον.

Δημοσίευσηαπό ΓΑΛΗ » 31 Οκτ 2015, 21:38

Μάντης έγραψε:
ΓΑΛΗ έγραψε:
Μάντης έγραψε:@Γαλή θα σου θυμίσω λίγα πράγματα της πολιτικής Σαμαράς στο μεταναστευτικό.

Έπαιρναν από τους πρόσφυγες τα κινητά τους , τους αφαιρούσαν τις ζώνες των παντελονιών τα κορδόνια των παπουτσιών τους έκαναν σωματική έρευνα και μετά τους κλείδωναν.

Εποχή που ντρεπόμουν που ήμουνα Έλληνας.

Άστο ρε Μάντη...

Αν φτάσαμε στο σημείο να είσαι περήφανος που είσαι Έλληνας επειδή έκανες σημαία σου κάτι εμβληματικούς τύπους σαν την Τασία -καλή της ώρα-, τον Φίλη και τον Βαρεμένο... εγώ σταματώ εδώ. Δεν την αντέχω τόση υπερηφάνεια.

Κάτι έμπλεξες ή κάτι δεν κατάλαβες , άλλο Εθνική ντροπή και άλλο Εθνική υπερηφάνεια και μεταξύ των δύο υπάρχει μεγάλη απόσταση.

Οι προηγούμενοι με έκαναν να αισθάνομαι ντροπή για την πολιτική τους στο μεταναστευτικό οι τωρινοί δεν με κάνουν να αισθάνομαι ντροπιασμένος άρα έχουν το περιθώριο στο μέλλον και για κάτι καλλίτερο , ποιος ξέρει μπορεί να με κάνουν να αισθανθώ και περήφανος.
Προσπαθώ να είμαι αντικειμενικός και ξεκάθαρος .

.

Ε, αν το κυρίως θέμα είναι η μεταναστευτική πολιτική και όχι η πολιτική για τους πολίτες, τότε θα πρέπει να είσαι περήφανος και για τη στάση του ΚΚΕ.

Έχουν κι αυτοί την ίδια ακριβώς σαφή κι ελπιδοφόρα θέση και δράση.

Εικόνα

Οπότε, μην τους κατακρίνεις.
0 .

Άβαταρ μέλους
Μάντης
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Μάντης » 31 Οκτ 2015, 21:47

ΓΑΛΗ έγραψε:
Ε, αν το κυρίως θέμα είναι η μεταναστευτική πολιτική και όχι η πολιτική για τους πολίτες, τότε θα πρέπει να είσαι περήφανος και για τη στάση του ΚΚΕ.

Με την διαφορά ότι το Συριζα το έκανε πράξη σε πολύ αντίξοες συνθήκες με πολλούς εναντίον του ενώ το ΚΚΕ εκ των υστέρων και εκ του ασφαλούς όπως πάντα πετάει αόριστες κορώνες για να εισπράξει τα εύσημα.

Μην μου μιλάς άλλο για το ΚΚΕ σε παρακαλώ αρκετή πίκρα μου έδωσαν όλοι εκεί μέσα και θα με κάνεις να γράφω σεντόνια ολόκληρα.
Έκανα μεγάλη προσπάθεια και για πολύ καιρό όλη αυτήν την πίκρα να την αποβάλλω και να την μετατρέψω σε θετική ενέργεια.
0 .
Απαγορεύεται η μερική,ή η ολική αναδημοσίευση ,δημοσίευσης μου πέραν του Ελεύθερου Ελληνικού Φόρουμ χωρίς την συγκατάθεση μου με γραπτό μήνυμα.

ΓΑΛΗ
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό ΓΑΛΗ » 31 Οκτ 2015, 21:58

Μάντης έγραψε:
ΓΑΛΗ έγραψε:

Με την διαφορά ότι το Συριζα το έκανε πράξη σε πολύ αντίξοες συνθήκες με πολλούς εναντίον του ενώ το ΚΚΕ εκ των υστέρων και εκ του ασφαλούς όπως πάντα πετάει αόριστες κορώνες για να εισπράξει τα εύσημα.

Ο Σύριζα δεν έκανε καμμία απολύτως πράξη διάρκειας. Μόνον αποσπασματικές δράσεις πανικού. Όταν το πράγμα πάρει σαφή μορφή και σταματήσουν οι ανθρωπιστικές κορώνες, τότε θα δούμε τι θα γίνει.

Εγώ πάντως δεν έχω καμμία απορία επί του θέματος αναφορικά με τις εξελίξεις. Ήδη υπάρχει πολλή συμπυκνωμένη πληροφορία από τις αντιδράσεις σε όλα τα κράτη της Ευρώπης. Όσο για τα εύσημα, η Μέρκελ πήρε ήδη αρκετά. Φαντάσου πόσα θα πάρει ο Τσίπρας, που είναι και πιο γκράντε.
0 .

ΓΑΛΗ
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό ΓΑΛΗ » 31 Οκτ 2015, 21:59

Φεύγω, τα λέμε αύριο. :ciao5:
0 .

Άβαταρ μέλους
Μάντης
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Μάντης » 31 Οκτ 2015, 22:01

ΓΑΛΗ έγραψε:Φεύγω, τα λέμε αύριο. :ciao5:

Να σαι καλά.
0 .
Απαγορεύεται η μερική,ή η ολική αναδημοσίευση ,δημοσίευσης μου πέραν του Ελεύθερου Ελληνικού Φόρουμ χωρίς την συγκατάθεση μου με γραπτό μήνυμα.

exomotis
Chiprleader
Chiprleader

Δημοσίευσηαπό exomotis » 31 Οκτ 2015, 22:10

To ψεμα, η συκοφαντια, η εξαχρειωση , η εξαγορα συνειδησεων, ο καταναγκασμος, ο φονος των αδυνατων απο αχρειους πολεμοκαπηλους διεθνων πολυεθνικων συμφεροντων, η παιδικη και γενικα ανθρωπινη δουλεια, η απολυτη εκπορνευση ολων σχεδον των ταξεων της αστικης κοινωνιας, τα σκυβαλα της, λουμπεν που προωθουν παιδικη πορνεια και ναρκωτικα, εχουν παρει πρωτοφανεις διαστασεις.
Η σηψη του κακοφορμισμενου υστερου καπιταλισμου δειχνει ακριβως την σηψη της σημερινης συγχρονης κοινωνιας, με τους νομους της και την <<ηθικη>> της.
Η συνθεση αυτης της ιμπεριαλιστικης αχρειοτητας ειναι ο Ναζισμος-φασισμος, αμεσος καρπος της χρεοκοπιας της αστικης δημοκρατιας, μπροστα στα αλυτα προβληματα της ιμπεριαλιστικης εποχης.
0 .

Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Green Dragon » 31 Οκτ 2015, 22:38

Μάντη θα σου πω εγώ τι βλέπω για το μέλλον:

Ολοκληρωτική και απότομη κατάρρευση της οικονομίας λόγω αδυναμίας εφαρμογής ενός παράλογου προγράμματος δημοσιονομικής αποσταθεροποίησης. Άτακτη έξοδο από το ευρώ, διάλυση πολιτικού συστήματος, ίσως και φυσική εξόντωση κάποιων πολιτικών. Από εκεί και πέρα είναι όλα ανοιχτά - στρατιωτική δικτατορία, χάος και πόλεμος με την Τουρκία, ασταθείς κυβερνήσεις που θα προσπαθούν να σώσουν το καρκίνωμα του κοινοβουλευτισμού μέχρι να βγει η κατάμαυρη ψυχή του, κλπ κλπ.

Πάμε τώρα και στο καλό (όνειρο ζω μην με ξυπνάτε):

Δύσκολο να πει κανείς που θα καταλήξουμε, εγώ πάντως φαντασιώνομαι παλουκώματα νεοφιλελεύθερων και καιροσκόπων, ποινικοποίηση φιλελεύθερων ιδεών και άγριο κυνηγητό των σάπιων ευρωπαϊστών. Ξαναγράψιμο των βιβλίων της ιστορίας ώστε να αναδεικνυεται μεροληπτικά η σαπίλα της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας και η αδυναμία εφαρμογής της άμεσης λόγω διανοητικής καθυστέρησης του υποκειμένου (λαός). Ρατσιστικά πογκρόμ, λογοκρισία και κλείσιμο όλων των ΜΜΕ πλην της χουντικής τηλεόρασης. Καταδίκη σε αέναο βασανισμό όλων των πλούσιων και ισχυρών που θα προβάλλεται από την τηλεόραση σε ώρες προσιτές στα παιδιά για να αποκτήσουν επιτέλους σωστή διαπαιδαγώγηση και να μην γίνονται ευρωπαϊκές φλωράντζες που είναι καλές μόνο στο να τον παίρνουν. Εννοείται πιστοποιητικά εθνικών και αντιευρωπαϊκών φρονημάτων για όλους. Ο Τζήμερος θα διατηρηθεί ζωντανός και καλά φροντισμένος σε ζωολογικό κήπο για να βλέπουμε ότι καμιά φορά η εξέλιξη λειτουργεί και ανάποδα. Ο συγκεκριμένος θα διατηρήσει το δικαίωμα να μιλά εντελώς ελεύθερα αφού οι μπούρδες που πετά θα βοηθήσουν την αντιφιλελεύθερη προπαγάνδα της απολυταρχίας.

:s_rofl
0 .
Οι πληρωμένοι μπαίνουν στην ignore list γιατί δεν έχει νόημα να διαβάζω τις απόψεις τους αφού στην πραγματικότητα δεν πρόκειται για απόψεις αλλά οδηγίες. Το αυτό και για τον διάλογο με τέτοιους λογαριασμούς.

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 31 Οκτ 2015, 22:42

Που 'σαι Πατακό χίλια χρόνια να ζήσεις..... :LoL:
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an. :s_cool

Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Green Dragon » 31 Οκτ 2015, 22:46

Metranion έγραψε:Που 'σαι Πατακό χίλια χρόνια να ζήσεις..... :LoL:

Εικόνα
0 .
Οι πληρωμένοι μπαίνουν στην ignore list γιατί δεν έχει νόημα να διαβάζω τις απόψεις τους αφού στην πραγματικότητα δεν πρόκειται για απόψεις αλλά οδηγίες. Το αυτό και για τον διάλογο με τέτοιους λογαριασμούς.

Άβαταρ μέλους
Εθνικοκοινωνιστης
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Εθνικοκοινωνιστης » 31 Οκτ 2015, 23:10

Green Dragon έγραψε:Μάντη θα σου πω εγώ τι βλέπω για το μέλλον:

Ολοκληρωτική και απότομη κατάρρευση της οικονομίας λόγω αδυναμίας εφαρμογής ενός παράλογου προγράμματος δημοσιονομικής αποσταθεροποίησης. Άτακτη έξοδο από το ευρώ, διάλυση πολιτικού συστήματος, ίσως και φυσική εξόντωση κάποιων πολιτικών. Από εκεί και πέρα είναι όλα ανοιχτά - στρατιωτική δικτατορία, χάος και πόλεμος με την Τουρκία, ασταθείς κυβερνήσεις που θα προσπαθούν να σώσουν το καρκίνωμα του κοινοβουλευτισμού μέχρι να βγει η κατάμαυρη ψυχή του, κλπ κλπ.

Πάμε τώρα και στο καλό (όνειρο ζω μην με ξυπνάτε):

Δύσκολο να πει κανείς που θα καταλήξουμε, εγώ πάντως φαντασιώνομαι παλουκώματα νεοφιλελεύθερων και καιροσκόπων, ποινικοποίηση φιλελεύθερων ιδεών και άγριο κυνηγητό των σάπιων ευρωπαϊστών. Ξαναγράψιμο των βιβλίων της ιστορίας ώστε να αναδεικνυεται μεροληπτικά η σαπίλα της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας και η αδυναμία εφαρμογής της άμεσης λόγω διανοητικής καθυστέρησης του υποκειμένου (λαός). Ρατσιστικά πογκρόμ, λογοκρισία και κλείσιμο όλων των ΜΜΕ πλην της χουντικής τηλεόρασης. Καταδίκη σε αέναο βασανισμό όλων των πλούσιων και ισχυρών που θα προβάλλεται από την τηλεόραση σε ώρες προσιτές στα παιδιά για να αποκτήσουν επιτέλους σωστή διαπαιδαγώγηση και να μην γίνονται ευρωπαϊκές φλωράντζες που είναι καλές μόνο στο να τον παίρνουν. Εννοείται πιστοποιητικά εθνικών και αντιευρωπαϊκών φρονημάτων για όλους. Ο Τζήμερος θα διατηρηθεί ζωντανός και καλά φροντισμένος σε ζωολογικό κήπο για να βλέπουμε ότι καμιά φορά η εξέλιξη λειτουργεί και ανάποδα. Ο συγκεκριμένος θα διατηρήσει το δικαίωμα να μιλά εντελώς ελεύθερα αφού οι μπούρδες που πετά θα βοηθήσουν την αντιφιλελεύθερη προπαγάνδα της απολυταρχίας.

:s_rofl

ποιες νεοφιλελευθερες πολιτικες εχουν εφαρμοστει? :sgrat:
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”