ΠΗΞΤΕ έγραψε:Μόνο μια φυλή: Αυτή που εκπροσωπεί το Καλό, τη Λογική, τη Δεξιά, την Ελλάδα.
μλκα μου εσυ εχεις ξεπερασει και τον κυρτσο

ΠΗΞΤΕ έγραψε:Μόνο μια φυλή: Αυτή που εκπροσωπεί το Καλό, τη Λογική, τη Δεξιά, την Ελλάδα.

exomotis έγραψε:Συνελθε ρε παπαρα, εισαι και μηχανικος.
Προσπαθησε να καταλαβεις και να υπερβεις αυτο που σε κραταει καθηλωμενο σε παλια μονοπατια διανοητικης στερησης.
Ανοιξου σε νεους οριζοντες.
Γιατι θελεις να μη σε παιρνουν σοβαρα οι επαιοντες?

Kauldron έγραψε:Mην παίρνεις όρκο. Για ποιό λόγο λες ο ΣΕ είναι τόσο "αφοσιωμένος" στην πασοκάρα? Για καθαρά ιδεολογικούς λόγους, ή αποκόμισε και κάτι? Προσωπικά δεν ξέρω ούτε έναν πασοκατζή (ειδικά τους βρωμερούς σημιτικούς) που δεν πήρε το κάτιτίς του, είτε αυτό είναι θέση στο δημόσιο, είτε άλλου είδους βολεψιά.
Για το τί κουβαλάει ο ΣΕ στο κεφάλι του, ας μην το συζητήσουμε εδώ. Νομίζω οτι με τις πιο πρόσφατες πράξεις του, με τις οποίες έγινε ρόμπα ξεκούμπωτη, το απέδειξε ακόμα και στους πλέον μεγάλους θαυμαστές του. Νομίζω πως κάπου μπερδεύεις την πονηριά, ή μάλλον την κουτοπονηριά με την εξυπνάδα.
Όσο για το μικρό μας σκιουράκι, άστο καλύτερα.

akirav έγραψε:exomotis έγραψε:Οι πραγματικοι αναρχικοι υπαρχουν στον συριζα , σαν και μενα ας πουμε , που παντα δηλωνω και δηλωνα εξ αρχης τι ειμαι και τι στηριζα μια ζωη.
Αναρχοκομμουνιστης - μηδενιστης.
Αστο, δεν σωνεται με τιποτα.
Κομματοσκυλο απο τα λιγα.
Οσο και να σκιζεσαι να του βαλεις ιδεολογικο κουστουμακι...

Λαχουρένιος έγραψε:Kauldron έγραψε:Ρε Λάχου, πιο κοντά είσαι στο λουμπεν προλεταριάτο που γράφει εδώ πέρα υπό την επήρεια των τριών "μπ", παρά στον εξωμότη, επειδή σου κόβει τα ψηφαλάκια?
Το ιδιο ξενοι μου ειναι και οι 3 ιδεολογικα.
Η διαφορα ειναι οτι ο ΣΕ και ο Σκιουρος δεν ειναι εμμισθοι,και οτι ο ΣΕ κουβαλαει μυαλο και οχι φιαλη απο βοντκα στο κεφαλι.

Υπερκουλτουριαρης έγραψε:akirav έγραψε:exomotis έγραψε:Οι πραγματικοι αναρχικοι υπαρχουν στον συριζα , σαν και μενα ας πουμε , που παντα δηλωνω και δηλωνα εξ αρχης τι ειμαι και τι στηριζα μια ζωη.
Αστο, δεν σωνεται με τιποτα.
Κομματοσκυλο απο τα λιγα.
Οσο και να σκιζεσαι να του βαλεις ιδεολογικο κουστουμακι...
Δυστυχώς έτσι αποδείχθηκε

exomotis έγραψε:Οι πραγματικοι αναρχικοι υπαρχουν στον συριζα , σαν και μενα ας πουμε , που παντα δηλωνω και δηλωνα εξ αρχης τι ειμαι και τι στηριζα μια ζωη.