ΘΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΠΥΡ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Βαλκάνιος Κούρος
Βαλκάνιος Κούρος

Re: ΘΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΠΥΡ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

Δημοσίευσηαπό ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 25 Σεπ 2015, 10:35

Ντάξ, παιδιά σταματήστε τους πρόσφυγες μέχρι να ετοιμαστεί η γαλή.
0 .
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

Άβαταρ μέλους
fasistario
Mr Lamogio
Mr Lamogio

Δημοσίευσηαπό fasistario » 25 Σεπ 2015, 11:00

Αντί να κράζουμε, το θέμα είναι να βρεθεί ένας Έλληνας αντίστοιχος του Ορμπάν, και όχι να αντιδρούμε στις φυσιολογικές πράξεις του Ούγγρου πρωθυπουργού.
0 .
Formerly known as lamogio88
"Let us have a dagger between our teeth, a bomb in our hands and an infinite scorn in our hearts."

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 25 Σεπ 2015, 11:01

Δεν υπάρχει λές? :fico:
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 25 Σεπ 2015, 11:02

για να τη σπάσουμε στους ντόπιους και ευρωπαίους φασίστες να τους κρατήσουμε εδώ έστω και με το ζόρι, να δουλεύουν μαύρα και να στέλνουν το χρήμα στην αραπιά, να μην πληρώνουν φόρους και ασφαλιστικές εισφορές, να τους παρέχουμε δωρεάν υγεία, παιδεία, στέγη, μάσα και μετακινήσεις, να τους φτιάξουμε τζαμί και σε δυο τρία χρόνια να τους δώσουμε και υπηκοότητα. :fico:
ή είμαστε αριστεροί ή όχι.
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
fasistario
Mr Lamogio
Mr Lamogio

Δημοσίευσηαπό fasistario » 25 Σεπ 2015, 11:04

Kauldron έγραψε:Δεν υπάρχει λές? :fico:

Κάτι έχω στα υπόψιν μου, αλλά στο ενδιάμεσο είναι χαμένο και χωμένο σε μια ανέξοδη στάση ένεκα καταστάσεων.

Και υπόψιν, ο Ορμπάν είναι πρόεδρος ενός κόμματος αντίστοιχου της ΝΔ.
Και αντιπολίτευση του κάνει το Γιόμπικ, ένα κόμμα μπροστά στο οποίο η ΧΑ είναι αγγελούδια και παναγίες.

Ρεκ, όπως έχω ξαναπεί, μακάρι να γίνει αυτό.
Είμαι υπέρ σε ο,τιδήποτε συμβάλει στην φτωχοποίηση και περιθωριοποίηση μεγαλύτερου τμήματος των Αιλλύνων, και προέρχεται από αριστερές ιδεοληψίες.
0 .
Formerly known as lamogio88
"Let us have a dagger between our teeth, a bomb in our hands and an infinite scorn in our hearts."

ΓΑΛΗ
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό ΓΑΛΗ » 25 Σεπ 2015, 12:33

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:Ντάξ, παιδιά σταματήστε τους πρόσφυγες μέχρι να ετοιμαστεί η γαλή.

Να ετοιμαστώ για τι καλό μου; Προς το παρόν δεν έχει επηρεαστεί η δική μου ζωή από τους πρόσφυγες και θα μπορούσα να κάνω κι εγώ γλυκανάλατα κηρύγματα στήριξης από μακριά.

Και δεν ανέφερα πουθενά ότι πρέπει να σταματήσουμε τους πρόσφυγες αλλά απλώς ρώτησα γιατί οι ροές δεν κατευθύνονται προς μουσουλμανικά κράτη που δεν βρίσκονται σε εμπόλεμη κατάσταση.

Και δεν απάντησε κανείς.
0 .

Άβαταρ μέλους
paralo
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό paralo » 25 Σεπ 2015, 12:49

Δεν θελουν να πανε αρκετοι: Εχουν δει τον ανεφοδιασμό στην ISIS απο γειτονες χώρες και το περιβαλλον δεν ειναι φιλικό.
Επισης, μπορεί όλοι να ειναι μουσουλμάνοι αλλά ακριβώς επειδη ειναι Μπίου σαν μουσουλμανοι, ειναι αφιλόξενοι σε παρεμφερη παρακλαδια του μουσουλμανισμού.
Τελος, είναι 4 χρόνια που μαίνεται ο πόλεμος. Ε, οκ, αμα δεν του αξιοποιουν στις γείτονες χώρες, την κανουν.
0 .
#ccc

Άβαταρ μέλους
paralo
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό paralo » 25 Σεπ 2015, 12:55

Γενικα, πανε καμια 8αρια χρόνια, μιλαγε με παλαιστίνιο που οραματιζόταν το "Μεγαλο Μουσουλμανικό Κράτος".

Με την καμία δεν φανταζόμουν οτι μπορεί να εννοουσε αυτό το ISIS. Προφανώς παντως τους ειναι φοβερά δυσκολο να συναψουν διακρατικές συμφωνίες σε οποιοδηποτε επιπεδο.
0 .
#ccc

ΓΑΛΗ
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό ΓΑΛΗ » 25 Σεπ 2015, 12:56

paralo έγραψε:Δεν θελουν να πανε αρκετοι: Εχουν δει τον ανεφοδιασμό στην ISIS απο γειτονες χώρες και το περιβαλλον δεν ειναι φιλικό.
Επισης, μπορεί όλοι να ειναι μουσουλμάνοι αλλά ακριβώς επειδη ειναι Μπίου σαν μουσουλμανοι, ειναι αφιλόξενοι σε παρεμφερη παρακλαδια του μουσουλμανισμού.
Τελος, είναι 4 χρόνια που μαίνεται ο πόλεμος. Ε, οκ, αμα δεν του αξιοποιουν στις γείτονες χώρες, την κανουν.

Εννοείς ότι το περιβάλλον στην Ευρώπη είναι πιο φιλικό -ή λιγότερο εχθρικό- από το δικό τους;
0 .

Άβαταρ μέλους
paralo
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό paralo » 25 Σεπ 2015, 13:00

Ξερουν/ειδαν/εμαθαν/βιωσαν οτι οι γειτονες χωρες σιγονταρουν τον πολεμο και τους συμπεριφερονται ασχημα (επειδη θελουν απλώς να κυριαρχησουν στην περιοχη) και οι προσφυγες απλώς ξεκινανε για αλλους προορισμούς. Φυσικό επακολουθο το λεω. Ουτε αυτοί γουσταρουν που φευγουν αν σκεφτεί κανεις οτι η αλλη γεννά στη μεση της ερημου, ο αλλος ειναι με 4 παιδιά <5 ετων που κουβαλά σε πλαστική μαυρη σακουλα τα ρουχα τους κτλ.

(αναφερομαι σε προσφυγες - οικογενειες, τραυματισμενους, φοιτητες, παιδιά κτλ κτλ)
0 .
#ccc

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”