Η σύνθεση της κυβέρνησης
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

Re: Η σύνθεση της κυβέρνησης
αριστεράτου κώλου και ξεφτίλα πάνε πακέτο. δεν είδατε τίποτα ακόμα. 

0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.
-
ΧιΞιF
- Basic poster

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΦΛΩΡΩΝ
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΦΛΩΡΩΝ
Πάει το μέταλο ... το έστειλαν για ανακύκλωση, σκραπ.
Ανάγκασαν σε παραίτηση τον υφυπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Δημήτρη Καμμένο.
Ωστόσο, η κυβέρνηση συνεχίζει να προσβάλει την κοινωνία κρατώντας σε
θέσεις υπουργών τουρκόφιλες σκυλούδες, καρεκλάδες κι άλλα ανθρωπάκια
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΦΛΩΡΩΝ
Πάει το μέταλο ... το έστειλαν για ανακύκλωση, σκραπ.
Ανάγκασαν σε παραίτηση τον υφυπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Δημήτρη Καμμένο.
Ωστόσο, η κυβέρνηση συνεχίζει να προσβάλει την κοινωνία κρατώντας σε
θέσεις υπουργών τουρκόφιλες σκυλούδες, καρεκλάδες κι άλλα ανθρωπάκια
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΦΛΩΡΩΝ
0 .
https://s3.postimg.org/kx8bfstpv/Lone_Wolf_and_Cub.jpg
'For assassinations I charge 500 Ryo.'
-
Kauldron
- Supreme poster

Δεν πειράζει, κάτι μου λέει οτι σύντομα θα δούμε Γερμενή υπουργό. 

0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.
-
Εθνικοκοινωνιστης
- Extreme poster

Kauldron έγραψε:Δεν πειράζει, κάτι μου λέει οτι σύντομα θα δούμε Γερμενή υπουργό.

0 .
-
ΠΗΞΤΕ
- Adonis Fan Club

Μιλάμε για επικούς καραγκιόζηδες. Οι επιλογές Φίλη και των παλαιογαπικών Μπόλαρη και Τζάκρη ειδικά είναι για πολλά κιλά Χρυσών Βατόμουρων, κάνουν το "Χαϊκάλης Υπουργός" να φαντάζει επιλογή απαράμιλλης λογικής και ορθής πολιτικής στρατηγικής. Κακώς έβγαλαν τον Μητσοκαμμένο πάντως, θα είχε γέλιο η θητεία του.
Αν είναι δυνατόν. Στο έχω ξαναπεί, αν θέλεις αντιμνημονιακή ρητορική ντε και καλά με πατριωτικό πρόσημο ρίχτο Καζάκη. Αλλά όχι, για να το παίξεις σκληρός και καλά, πας στους ναζί. Άκου με που σου λέω, θα το μετανιώσεις πάρα πολύ πικρά.
Kauldron έγραψε:Δεν πειράζει, κάτι μου λέει οτι σύντομα θα δούμε Γερμενή υπουργό.
Αν είναι δυνατόν. Στο έχω ξαναπεί, αν θέλεις αντιμνημονιακή ρητορική ντε και καλά με πατριωτικό πρόσημο ρίχτο Καζάκη. Αλλά όχι, για να το παίξεις σκληρός και καλά, πας στους ναζί. Άκου με που σου λέω, θα το μετανιώσεις πάρα πολύ πικρά.
0 .
Με του Κυριάκαρου το λιλί
θα τους αλλάξουμε την ψυχή
θα τους αλλάξουμε την ψυχή
-
Freisinniger
- Maître des anions

Μη μου πεις με Μιχαλολιάκο Πρωθυπουργό;
Αν αλλάξει η ηγεσία ολοκληρωτικά με Κας αρχηγό από τα αγράμματα, κολλημένα μόνο με εθνικά θέματα και βλήματα πχ τύπου Μπαρμπαρούση κλπ μπορεί ναι.
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an.
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an.

-
ΓΑΛΗ
- Crazy poster

Πάντως, καλό θα είναι να στείλουν και κανέναν τιμοκατάλογο στη βουλή για να έχουν κάποια στοιχειώδη σχέση τα λεγόμενα των ειδικών
με αυτά που προτείνουν.
Η οικονόμα κυρα Θεανώ, προφανώς δεν έχει ιδέα ούτε από το κόστος μαγειρέματος ούτε από το κόστος υλικών των γεμιστών.
με αυτά που προτείνουν.Η οικονόμα κυρα Θεανώ, προφανώς δεν έχει ιδέα ούτε από το κόστος μαγειρέματος ούτε από το κόστος υλικών των γεμιστών.
0 .
-
paralo
- Crazy poster

ΓΑΛΗ έγραψε:Πάντως, καλό θα είναι να στείλουν και κανέναν τιμοκατάλογο στη βουλή για να έχουν κάποια στοιχειώδη σχέση τα λεγόμενα των ειδικώνμε αυτά που προτείνουν.
Η οικονόμα κυρα Θεανώ, προφανώς δεν έχει ιδέα ούτε από το κόστος μαγειρέματος ούτε από το κόστος υλικών των γεμιστών.
αρκεί που ο σοφος λαός επινόησε τα γεμιστά και εξελεξε τη Θεανώ της καρδιάς μας.
0 .
#ccc
-
ΓΑΛΗ
- Crazy poster

paralo έγραψε:ΓΑΛΗ έγραψε:Πάντως, καλό θα είναι να στείλουν και κανέναν τιμοκατάλογο στη βουλή για να έχουν κάποια στοιχειώδη σχέση τα λεγόμενα των ειδικώνμε αυτά που προτείνουν.
αρκεί που ο σοφος λαός επινόησε τα γεμιστά και εξελεξε τη Θεανώ της καρδιάς μας.
Ο σοφός λαός επινόησε τα γεμιστά όταν είχε δικό του μποστάνι.
Η Θεανώ της καρδιάς μας είναι ικανή να προτείνει κατσίκες και κότες ως κατοικίδια και πήξιμο τυριού.
0 .
-
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
- Βαλκάνιος Κούρος