Mια προχειρη μαθηματικη αναλυση των εκλογων.

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
exomotis
Chiprleader
Chiprleader

Re: Mια προχειρη μαθηματικη αναλυση των εκλογων.

Δημοσίευσηαπό exomotis » 09 Σεπ 2015, 15:59

Σε στηριζουν ε?
Ετσι νομιζεις, για αυτο και αυτα τα χαλια τα συνολικα χαλια των χαχολων εδω.
Οταν σε στηριζαν, τοτε που εκανες τα οργια με πασοκ και ΝΔ ,δεν εκαναν αυτο που επρεπε.
Ησουν σε πελαγη ευτυχιας, αλλα τωρα γραφεις οτι σου κατεβει, με ψιτ και ψευτομαγκιες αλα Βαγγελα.
Τωρα που τρως το αγγουρι θελεις σοβαροτητα ε?
Αμ δεν ειναι ευκολο, ψαχτη και αν την βρεις πες τη μας.
0 .

Άβαταρ μέλους
paralo
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό paralo » 09 Σεπ 2015, 16:32

exomotis έγραψε:Σε στηριζουν ε?
Ετσι νομιζεις, για αυτο και αυτα τα χαλια τα συνολικα χαλια των χαχολων εδω.
Οταν σε στηριζαν, τοτε που εκανες τα οργια με πασοκ και ΝΔ ,δεν εκαναν αυτο που επρεπε.
Ησουν σε πελαγη ευτυχιας, αλλα τωρα γραφεις οτι σου κατεβει, με ψιτ και ψευτομαγκιες αλα Βαγγελα.
Τωρα που τρως το αγγουρι θελεις σοβαροτητα ε?
Αμ δεν ειναι ευκολο, ψαχτη και αν την βρεις πες τη μας.

χμμ

περιττό να πω οτι εγώ προσωπικά δεν ειχα γεννηθεί τότε.

Παρολα αυτά, ντροπή σου. Κομμουνιστης ανθρωπος και να μην είχες τη πολιτική δυναμη να στηριξεις τον τόπο που κατοικουσες , δουλευες, ζουσες και αφηνες τους ΝΔ-ΠΑΣΟΚ να σπαταλάνε οτι εβγαινε.

Ποιός εφταιγε τότενες; Ο λαός που "μαζι τα φαγανε" αλλά τελικά δεν εφαγαν όλοι απο ίση ποσότητα? Εσυ που "δεν ειχες ρευμα στην κοινωνία"? Ποιός τελικά?

Για τους 50αρηδες Ελληνες , τη μεγαλυτερη ντροπή των γενεών μας, θα ευχηθώ μόνο: Περαστικά.
0 .
#ccc

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 09 Σεπ 2015, 17:14

http://www.lexigram.gr/lex/newg/%CE%B1% ... E%AE#Hist1

paralo έγραψε:Καλε ναι, απο το βλακέΝτιος.
Οπως παντα, to the idiotic point.

Και μετά σου κάνουν και προσωπικές επιθέσεις, τρομάρα σου.

Eπί της ουσίας των όσων λές (?) θα σχολίαζα, αλλά όπως πάντα είναι απλά τ' αποτελέσματα μια τρικυμίας εν κρανίω, οπότε τί να σχολιάσω.
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.

exomotis
Chiprleader
Chiprleader

Δημοσίευσηαπό exomotis » 09 Σεπ 2015, 17:16

Εφοσον ησουν ανυπαρκτη, το παιρνω πισω.
Ναι εχω κανει κριτικη και στο κομμα και σε μενα, και εχω γραψει για την ανυποληψια του ακριβως γιατι δεν μπορεσε , κυριως μετα το 89 , να εχει μια δυναμικη στον εργαζομενο που παντα το ακουγε.
Ειχε δηλαδη ευηκον ους , αλλα οχι διαπερατοτητα την κρισιμη ωρα.
Εαν υπαρχει συλλογικοτητα στους κομμουνιστες ,ναι ,ντροπη μου για την ανυποληψια αυτη του κομματος μου.
Το κομμα ομως επαθε και ζημια με την πτωση και καταπτωση , ηθικη, πολιτικη, οικονομικη, της πατριδας ολων των εργαζομενων, της ΕΣΣΔ.
Αυτη ηταν μια ζημια που δεν μπορουσε να επιδιορθωθει , ηταν σαν ενα σπασιμο μηχανης στην ερημο.

Παρ ολα αυτα σε μεγαλο βαθμο και το κομμα και τα στελεχη και μελη του προσπαθησαν σκληρα μεσα παλι σε ενα φοβερα εχθρικο τοπιο - πλαισιο , να κανουν το οπτιμουμ για τον σκοπο τον οποιον υπηρετουσαν.
Και ο σκοπος ενος κομματος σαν αυτο , ηταν ενας.
Να προσπαθησουν να μορφωσουν τον εργαζομενο στο σημειο που οχι μονο θα κατανοησει την ταξικοτητα της κοινωνιας που ζει, αλλα να παρει ο ιδιος επανω του το θεμα της αυτοδιαχειρισης της εργασιας του ,και ετσι της ζωης του.
Εκει τοτε, δεν μπορω να δεχθω ομως ,οτι ειχε μονο αποτυχιες.
Ειχε και φοβερες στιγμες ανοδου του επιπεδου της λαικης παλης, γιατι αυτο ηταν το ζητουμενο.

Γενικα ομως οπως εγραψα, η πορεια ηταν πτωτικη και απαξιωτικη, και δεν ειναι μονο η δικαιολογια του πολεμου απο ολο τον αστικο κοσμο με τα ΜΜΕ του , και την φοβερη δυναμη της αρχουσας ταξης.
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”