nik_killthemall έγραψε:>> πηξτε
γινεσαι χυδαιος ελ και μου προκαλεις αναγουλα. αν ησουν γερμανικο προτεκτορατο ρε φουκαρα δεν θα ησουν στο χαλι που εισαι τωρα. με 2πλασιες εκλογες απτο συνταγματικο προβλεπομενο, και 35 χρονια πασοκ - νδ λαικος εθισμος, ΕΞΑΛΛΟΥ, δεν το λες το πραμα αυτοματο πιλοτο γερμανικου προτεκτορατου, το λες ξεκαθαρα, οθωμανο-βαλκανικο προτεκτορατο απολυτης ασυδοσιας.
τωρα το αν ολο αυτο θες να το αποδωσεις στους γερμανους ή στους βρυλ αυτο ειναι αλλο θεμα ... καθαρα ψυχοπαθολογικο.
Εσύ να δεις τι μου προκαλείς με αυτά που γράφεις, σαν την κομπλεξική υστέρω, αλλά προσπάθησα να αποφύγω τους χαρακτηρισμούς στους οποίους εσύ πάντοτε καταφεύγεις λες και σου προσφέρουν έξτρα επιχειρηματολογία. Γερμανικό προτεκτοράτο είσαι τώρα, κι εδώ κι αρκετές μεταπολιτευτικές δεκαετίες, με τον ίδιο τρόπο που παλιότερα ήσουν αμερικάνικο προτεκτοράτο και ακόμη παλιότερα προτεκτοράτο στην... κοινοκτημοσύνη των μεγάλων δυνάμεων, ένας από τους κύριους λόγους, αν όχι ο σημαντικότερος, για τα σημερινά σκατά, είναι ακριβώς αυτός, ποτέ δεν είχες πλήρως ανεξάρτητη, αυτοδιοικούμενη χώρα. Τα περί ψυχοπαθολογίας τα αποκρούω, τα επικαλείσαι πολύ συχνά, και ξέρεις τι λένε, η ρητορεία που αναπτύσσει ένας είναι συνήθως καθρέφτης του εαυτού του, οπότε δεν ξέρω αν λειτουργεί ένα συγκεκριμένο projection εδώ. Τέλος να πω ότι ο δικομματισμός είναι το υγιές που συνήθως συμβαίνει στην πλειοψηφία των δυτικών χωρών, απλώς ακριβώς επειδή εδώ επικρατούν συνθήκες προτεκτοράτου της γερμανίας αποτελούνταν από τους πλέον διεφθαρμένους και βαλτούς "εκπροσώπους του λαού".

ή το οτι πελατες στην εταιρεια του κατα το 1/5 ηταν ελληνικες δημοσιες εταιρειες τον κανει και αυτο κρατιστη.