paralo έγραψε:o ΜΟΝΟΣ που έχει συναίσθηση της εννοιας σεξισμός εδω μέσα ειναι ο Πηξτε.
Ολοι οι άλλοι γτπκ.
Ο αγώνας μου τώρα δικαιώνεται

paralo έγραψε:o ΜΟΝΟΣ που έχει συναίσθηση της εννοιας σεξισμός εδω μέσα ειναι ο Πηξτε.
Ολοι οι άλλοι γτπκ.

Metranion έγραψε:Μα δεν μπορεί να στηρίζει ένα σάπιο κόμμα εξ αποστάσεως χωρίς να βιώσει στην μπανανία που ζούσε.

Εσχατόγερος έγραψε:Metranion έγραψε:paralo έγραψε:γιατι την λετε στον Σατανικό που ζει εξωτερικό; Τι το φάουλ εχει αυτό το πραγμα; )
Γιατί την έκανε με μικρά βηματάκια και κάνει κριτική εξ' αποστάσεως ενώ εκεί που μένει ξέρει ότι το μπαζόκ θα το είχαν για τα μπάζα, απλώς δεν θα έμπαινε ούτε καν στο κοινοβούλιο. Άσε που δεν βίωσε όλα αυτά τα χρόνια της κρίσης τίποτα στην Ελλάδα.
Θα μπορούσε, φυσικά, να αντιτάξει το αντεπιχείρημα που χρησιμοποιώ και εγώ, που ζώ εκτός Ελλάδας από το 1997:
Τουτέστιν:
δεν βίωσα μεν την κρίση, αλλά αφού δεν ήμουν εκεί να συνεισφέρω στη δημιουργία της (για την ακρίβεια, όταν εσείς γλεντοκοπάγατε με δανεικά εγώ δούλευα σαν μούλος έξω και έστελνα πίσω και εμβάσματα), συνεπώς θα κάνω όση κριτική εξ'αποστάσεως γουστάρω, και πήξτε.
Γενικά, όποιος έχει πρόβλημα με Έλληνες που ζουν στο εξωτερικό, ας είχε ο ίδιος τα κότσια και τις ικανότητες να φύγει κι εκείνος έξω, και γενικώς ας πρόσεχε και τ'@@ μας κουνιούνται.