χουντοφασιστική κουλτούρα
-
exomotis
- Chiprleader

-
ВладимирВладимирович
- Supreme poster

Re: χουντοφασιστική κουλτούρα
Ρεκ_ _μας έγραψε:για απαντάτε ρε πτυχιούχοι.
Ενα καλο πτυχιο* δινει στον νεο την δυνατοτητα να δοκιμασει την τυχη στις σοβαρες χωρες.
*Εννοειται πως δεν μιλαμε για παπαριες της θεωρητικης κατευθυνσης και διαφορα τει της πλακας
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ
-
paralo
- Crazy poster

Ο ρεκλαμάς θα συνεχισει να τρολλάρει μεχρι να ικανοποιηθει το σοσιαλιστικό όνειρο: όλοι την ίδια δουλειά ταυτόχρονα .
Ας μην γυρισουμε το νημα σε Πτυχιο vs Οχι πτυχιο , πρώτη εγώ θα ξεκινησω την γκρινια (κ σημερα εχω καλή διάθεση) αλλά επειδη ο Νικ_ και ο !@#$%^&*( δεν τρολλάρουν , ας συμφωνησουμε οτι ο τρόπος που θα βρει το Ελληνικό Δημόσιο να μαντρώσει τους πτυχιούχους του εντός των συνόρων ειναι μια σανίδα σωτηριας για τους υπολοιπους.
Αμα φτασει το Ελ.Δημοσιο να εισαγει και πτυχιουχους (βισματιες, αλεξιπτωτιστες, απο μηχανης Θεους κτλ κτλ) τα αραπακια του ρεκλαμά θα εχουν τεμενος στην Ακρόπολη.
Ας μην γυρισουμε το νημα σε Πτυχιο vs Οχι πτυχιο , πρώτη εγώ θα ξεκινησω την γκρινια (κ σημερα εχω καλή διάθεση) αλλά επειδη ο Νικ_ και ο !@#$%^&*( δεν τρολλάρουν , ας συμφωνησουμε οτι ο τρόπος που θα βρει το Ελληνικό Δημόσιο να μαντρώσει τους πτυχιούχους του εντός των συνόρων ειναι μια σανίδα σωτηριας για τους υπολοιπους.
Αμα φτασει το Ελ.Δημοσιο να εισαγει και πτυχιουχους (βισματιες, αλεξιπτωτιστες, απο μηχανης Θεους κτλ κτλ) τα αραπακια του ρεκλαμά θα εχουν τεμενος στην Ακρόπολη.
0 .
#ccc
-
exomotis
- Chiprleader

-
Diego
- Crazy poster

Ρεκ_ _μας έγραψε:ντιέγκο η ίδια αρχή δεν μπορεί να εφαρμοστεί σε παιδεία και υγεία από αριστερή κυβέρνηση. ας εφαρμοστεί οπουδήποτε αλλού.
και αν όπως λέει ο πόντικας εξαιρέθηκε το κολλέγιο αθηνών τους χρειάζεται χοντρή λούτσα στις επόμενες εκλογές.
Πίπες. Η ίδια αρχή λέει πως εφόσον το εφαρμόζεις σε τρόφιμα ή άλλες κατηγορίες,το εφαρμόζεις και στα ιδιωτικά.Το κλαψομούνιασμα των ιδιωτικών μου είναι ΑΔΙΑΦΟΡΟ.
0 .
Αποχώρηση από το peg, δραχμή συνδεδεμένη με το χρυσό, άγριες ιδιωτικοποιήσεις,μικρό δημόσιο και εταιρική φορολογία κάτω του 14% με υψηλό κατώτατο.Οχι στον ευρωκομμουνισμό,στους ΔΕΚΟτζήδες των 3500 ευρω και τα υπερτιμολογημένα δημόσια έργα σε ευρώ.