οσο νυχτώνει το αγγούρι θα μεγαλώνει
-
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
- Βαλκάνιος Κούρος

-
Kauldron
- Supreme poster

Re: οσο νυχτώνει το αγγούρι θα μεγαλώνει
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:Δήλωση-σοκ από την αν. υπουργό Οικονομικών Νάντια Βαλαβάνη πριν από λίγη ώρα στον ALPHA σχετικά με τις θυρίδες Τραπεζών.
Η κ. Βαλαβάνη είπε: "Οποιος έχει θυρίδα μπορεί να πάει στην Τράπεζα και με συνοδεία τραπεζικού υπαλλήλου να πάρει ό,τι θέλει μέσα από τη θυρίδα εκτός από χρήματα".
http://www.protothema.gr/politics/artic ... o-metrita/
λάικ άι σέντ, παπαριές του Κομιστή:
Κατσέλη:Προσωπικό δεδομένο το περιεχόμενο των θυρίδων
5/7/2015 9:49:00 μμ | Money
Η πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών κα Λούκα Κατσέλη σχολίασε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι: «η πρόσβαση των πελατών στις θυρίδες που διατηρούν σε υποκαταστήματα τραπεζών θα προσδιοριστεί χρονικά από την επικείμενη έκδοση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου. Υπενθυμίζεται ότι το περιεχόμενο των θυρίδων αποτελεί προσωπικό δεδομένο των πελατών και πρόσβαση σε αυτές έχουν αποκλειστικά και μόνον οι ίδιοι».
http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?p ... 85&catID=2
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.
-
Freisinniger
- Maître des anions

Εδώ έρχονται τα δύσκολα τι έχουν να διαπραγματευτούν, ελαστικά μνημόνια ή διαφορετική τακτική;
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an.
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an.

-
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
- Βαλκάνιος Κούρος

(ΥΓ: άμπαλε κώλντρον, ψάξ' το αυτό με τις θυρίδες, ειπώθηκαν κι άλλα)
0 .
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
-
paralo
- Crazy poster

κι εγω τον Ντιξον κοιταγα.
Ποσα "πλην" πρεπει να βαλει καποιος στη σειρά για να βγάλει ενα "συν";
Ο συριζα παίρνει "πλην" στη διαχειρηση, στο οτι λεει ψεματα κατεπαναληψη, στο οτι χρεωκοπησε μια χώρα.
Τα "συν" πώς στο π-ο θα προκυψουν;; Ποιά Σινούκ θα μεταφερουν λεφτά;;
Ημαρτον πια.
Ολοι ζουν με μια καταθλιψη εν μεσω τουριστικής περιοδου. Ουτε τουριστες δεν εχουν τα παραλιακα μιας και εχω επαφη με παραλιακά μερη. Αμα δεν θέλουμε ουτε τα λεφτα των τουριστών, πού φυτρώνουν τα τσιπρόδεντρα;;
Ποσα "πλην" πρεπει να βαλει καποιος στη σειρά για να βγάλει ενα "συν";
Ο συριζα παίρνει "πλην" στη διαχειρηση, στο οτι λεει ψεματα κατεπαναληψη, στο οτι χρεωκοπησε μια χώρα.
Τα "συν" πώς στο π-ο θα προκυψουν;; Ποιά Σινούκ θα μεταφερουν λεφτά;;
Ημαρτον πια.
Ολοι ζουν με μια καταθλιψη εν μεσω τουριστικής περιοδου. Ουτε τουριστες δεν εχουν τα παραλιακα μιας και εχω επαφη με παραλιακά μερη. Αμα δεν θέλουμε ουτε τα λεφτα των τουριστών, πού φυτρώνουν τα τσιπρόδεντρα;;
0 .
#ccc
-
paralo
- Crazy poster

-
exomotis
- Chiprleader

Τερμα τα ψεμματα, βοηθεια χριστιανοι ουτε πενυ στο τσεπη μας.....
Αυτο ηταν , εφτασε το τελος.
Παναγια μου, βαλε το χερακι σου.
0 .
-
paralo
- Crazy poster

exomotis έγραψε:Τερμα τα ψεμματα, βοηθεια χριστιανοι ουτε πενυ στο τσεπη μας.....
Τι? Δεν ειναι λοογος αυτοκτονιας ν σου παρει τ δανεισμενα λεφτα?
Ο καμμενος γ δεκα χιλιαδες αυτοκτονιες μιλησε στ ζαππειοο.

0 .
#ccc
-
Kauldron
- Supreme poster

Παραλό, άστο, δεν το 'χεις.
Ήδη μιλάνε στη Βέλτ για ήττα της Μέρκελ, και ήδη έχουν αρχίσει ν' αποδέχονται το κούρεμα του χρέους, πράγμα που οι δικοί σου ούτε το σκέφτονταν, απλά πήγαιναν παρακαλετά και λέγανε βάρα με αγά μου ν' αγιάσω στον Σόιμπλε.
Με κούρεμα χρέους και ρήτρα ανάπτυξης μόνο μπορούμε να βγούμε απ' αυτήν την κατάσταση. Αλλά αυτά για να τα διεκδικήσεις, πρέπει να μην σε κρατάνε οι Χριστοφοράκοι.
Ήδη μιλάνε στη Βέλτ για ήττα της Μέρκελ, και ήδη έχουν αρχίσει ν' αποδέχονται το κούρεμα του χρέους, πράγμα που οι δικοί σου ούτε το σκέφτονταν, απλά πήγαιναν παρακαλετά και λέγανε βάρα με αγά μου ν' αγιάσω στον Σόιμπλε.
Με κούρεμα χρέους και ρήτρα ανάπτυξης μόνο μπορούμε να βγούμε απ' αυτήν την κατάσταση. Αλλά αυτά για να τα διεκδικήσεις, πρέπει να μην σε κρατάνε οι Χριστοφοράκοι.
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
-
paralo
- Crazy poster

Kauldron έγραψε:Παραλό, άστο, δεν το 'χεις.
Ήδη μιλάνε στη Βέλτ για ήττα της Μέρκελ, και ήδη έχουν αρχίσει ν' αποδέχονται το κούρεμα του χρέους, [size=200]πράγμα που οι δικοί σου ούτε το σκέφτονταν,[/size] απλά πήγαιναν παρακαλετά και λέγανε βάρα με αγά μου ν' αγιάσω στον Σόιμπλε.
Α ρε Κώλ.
Ποσο λιγο διαβάζεις αναμεσα στις γραμμές. Οχι μόνο οτι απευθυνεσαι επι προσωπικού, αλλά και οτι κανεις και ρεζουμε πολιτικου αποτελέσματος στας Ευρώπας.
Τι θα κάναμε κιολας αμα δεν ειχαμε κ το host domain να γράφαμε προσωπικές εκτιμησεις, θα έλεγε κάποιος...Δλδ υπάρχουν και χειρότερα να συμβούν στο εεφ (χεχε)
Προς το παρόν, επειδη "Εχουμε πολεμο" όπως ειπε κ το Ινδαλμα πολιτικού λόγου Π.Καμμένος , επικεντρώσου στη μάχη.
Εμένα μου αρέσει η ειρωνία.
Ουτως ή αλλιώς δεν ήξερα ΚΑΝ οτι θα βγει πρώτο το ΟΧΙ. Πώς μπορώ να ξερω τι θα συμβεί σε πολιτικό επίπεδο, οεο;;
(....)
0 .
#ccc