Κούρεμα καταθέσεων

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Φρούραρχος
Crazy poster
Crazy poster

Re: Κούρεμα καταθέσεων

Δημοσίευσηαπό Φρούραρχος » 04 Ιούλ 2015, 17:08

ВладимирВладимирович έγραψε:Μπα, τους μικροκαταθέτες δεν πρόκεται να αγγίξει ο Τσίπρας. Ούτε Σαμαράς, ούτε Μιχαλολιάκος, ούτε Κουτσούμπας. Καμία εκλεγμένη κυβέρνηση δεν θα το κάνει.
Αυτή η (βρωμο)δουλειά μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο από μια μεταβατική κυβέρνηση τεχνοκρατών, οι οποίοι όμως έρχονται από δευτέρα (το λεω γιατι παρα ολους τους λεονταρισμους θεωρω το "ναι" σιγουρο).

Αυό ίσχυε μέχρι οι καρχαρίες να εντοπίσουν ότι μπάζει νερά η βάρκα. Έβαλαν φελό μετά την Κύπρο. Στο μπαμ των τραπεζών, όταν μείνουν από μετρητα, θα ανακαφαλαιοποιηθούν από τους μετόχους.
Δες κράτος :s_rofl
Δεν καταθέτες που από το 2012 είναι με τη βούλα μέτοχοι

Περαστικά σε όποιον έχει λεφτά μέσα
Πάνω από 100.000 κάτω από 100.000, πάνω από 1.000, κάτω από 1.000
0 .

Άβαταρ μέλους
Φρούραρχος
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Φρούραρχος » 04 Ιούλ 2015, 17:12

Προσκυνητής έγραψε:Ελπίζω να εκτιμήσουν αξιοπρεπώς, το αξιοπρεπές κούρεμα, οι αξιοπρεπείς ψηφοφόροι του Αλέκση φέρτα όλα

:s_cool
0 .

Άβαταρ μέλους
Φρούραρχος
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Φρούραρχος » 04 Ιούλ 2015, 17:15

Να θυμίσω ότι η πανέξυπνη κυβέρνηση και ο ατσίδας Μικρος Λένιν Γκούφη Αλέκσης, μάζεψα τα αποθεματικά των ταμείων και των δήμων, και πλήρωσε το ΔΝΤ τέλος Μαΐου.

Να δω τι θα καταθέσει στις 15 για δεκαπενθήμερο στους δημοτικούς υπαλλήλους :s_crazy

Καλά μαλακίες λέω Πριν τις 15 .... χουχουχουχουιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
0 .

Άβαταρ μέλους
Φρούραρχος
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Φρούραρχος » 04 Ιούλ 2015, 17:21

Επίσης να πω ότι κατά παράδοξο τρόπο, η ALPHA πάει για φούντο εντελώς, ΓΙΑΤΊ ΕΊΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟ ΕΚΤΕΘΕΙΜΈΝΗ

ALPHA πάει για 100% κούρεμα
Εθνική
Πειραιώς
Εurobank

Αυτά και καλό Σ/Κ. :ciao5:
0 .

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 04 Ιούλ 2015, 17:27

Ρε 'συ, ό,τι και να λες, η άποψή σου ΔΕΝ είναι αντικειμενική. Από τη στιγμή που τους θεωρείς κομμουνιστές, ο,τι και να κάνουν θα σκούξεις.
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.

Άβαταρ μέλους
Φρούραρχος
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Φρούραρχος » 04 Ιούλ 2015, 17:43

Kauldron έγραψε:Ρε 'συ, ό,τι και να λες, η άποψή σου ΔΕΝ είναι αντικειμενική. Από τη στιγμή που τους θεωρείς κομμουνιστές, ο,τι και να κάνουν θα σκούξεις.

Γιατί δεν έχω δίκιο;
Κοροιδεύατε πριν 15 μέρες και τώρα τα λουζόσαστε
Εγώ ο μη αντικειμενικός, έκανα λάθος;
Πάνε πάρε όχι 1000 αλλά 100 ευρώ... μπορείς; ΟΧΙ
Μόλις δεις ότι θα πάρεις 0 με το κούρεμα (ας λένε πάνω από 8.000- σου έγραψα και τη σειρά γιατί έψαξα πόσο έχουν δώσει η κάθε μία εγγυήσεις) ο αντικομουνισμός μου θα σου φταίει;

Έλα ρε συ χελώνε
Οι κουμουνιστες την προσπάθεια να κάνουν κουμουνιστική την Ελλάδα τη βάφτισαν ΕΑΜ το 1943
Τώρα πιάσανε μαλάκα τον Καμένο, και πήγε και ο Μιχαλολιάκος να κρατήσει την ουρά και αυτοκτόνησε

Εγώ δεν περιμένω να που πει ο κάθε τυχάρπαστος, τι θα κάνω
Αποτέλεσμα έχω όλα τα λεφτά μου διαθέσιμα, τρόφιμα για 8 με 10 μήνες, πλας ζωάκια (κουνελάκια, κότες)
Τι να κάνουμε

Τώρα αν βρεθεί κανάς μαλάκας να θέλει να βουτήξει, ε και αυτό το έχω λύσει

Και πολύ αλάτι έχω. Για παστά κλπ

Λοιπόν να ψηφίσω ΟΧΙ και να αγοράζω τζάμπα, εκεί που σας έφτασε Καμένος - Τσίπρας. Για πε;

Υ.Γ. το 1999 δεν μπορούσα να καταλάβω πως όλοι κερδίζουν στο ΧΑΑ και κανένας δε χάνει. Σημίτης και Παπαντωνίου λέγανε θα πάει 10.000.... Λεφτά λοιπόν δεν μου έφαγαν.
Τα τρώω μόνος μου, όπου μου κάνει κέφι
0 .

Άβαταρ μέλους
Φρούραρχος
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Φρούραρχος » 04 Ιούλ 2015, 17:51

Λούκα Κατσέλη: Η ρευστότητα από την Τρίτη το πρωί θα καθορίσει και το όριο των αναλήψεων

"Η ρευστότητα θα εξαρτηθεί από την ΕΚΤ που συνεδριάζει τη Δευτέρα το πρωί. Η απόφαση θα κρίνει και το νέο επίπεδο της ρευστότητας καθώς και τα όρια από την Τρίτη και μετά", αναφέρει η Λούκα Κατσέλη. Χωρίς προβλήματα οι αναλήψεις από τα ΑΤΜ

"Υπάρχουν χρήματα μέχρι τη Δευτέρα αλλά η ρευστότητα βρίσκεται στα χέρια της ΕΚΤ και του Μάριο Ντράγκι", δήλωσε η Πρόεδρος της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών, Λούκα Κατσέλη, με παρέμβαση της το πρωί του Σαββάτου στο MEGA, μία ημέρα πριν το δημοψήφισμα.
"Όποιος πολίτης θέλει να πάει στα ΑΤΜ μέσα στο Σαββατοκύριακο και να τραβήξει μέχρι 60 ευρώ, μπορεί χωρίς κανένα πρόβλημα να το κάνει", είπε η κ. Κατσέλη.
"Στόχος μας είναι να εξυπηρετήσουμε τους πολίτες. Η ρευστότητα από την Τρίτη το πρωί θα καθορίσει και το όριο των αναλήψεων. Αυτή η ρευστότητα θα εξαρτηθεί από την ΕΚΤ που συνεδριάζει τη Δευτέρα το πρωί. Η απόφαση θα κρίνει και το νέο επίπεδο της ρευστότητας καθώς και τα όρια από την Τρίτη και μετά" διευκρίνισε.
Σε ό,τι αφορά τα διαθέσιμα ποσά που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στις τράπεζες, η εκτίμηση της ήταν η εξής:
"Αυτή τη στιγμή έχουμε αρκετό "μαξιλάρι" μέχρι το τέλος της τραπεζικής αργίας. Ας μην κάνουμε σενάρια καταστροφολογίας, από Δευτέρα πρωί η ΕΚΤ εκτιμώ πως θα πάρει τις αποφάσεις που πρέπει να πάρει. :lol:
Τα χρήματα στις τράπεζες φτάνουν μέχρι το τέλος της Δευτέρας. Θα εξαρτηθεί το όριο από την ΕΚΤ. Υπάρχει πιθανότητα να ανοίξουν οι τράπεζες μέσα σε 48 ώρες από την απόφαση της ΕΚΤ. Χρειάζεται όμως ψυχραιμία για την ασφάλεια και των πελατών και των εργαζομένων".
Ξεκαθάρισε πως οι συναλλαγές δεν εξαρτώνται από τη συμφωνία, αλλά από την απόφαση της ΕΚΤ και του Μάριο Ντράγκι, το πρωί της Δευτέρας:
"Υπάρχει πιθανότητα να γίνουν περισσότερες συναλλαγές από Τρίτη, Τετάρτη και μετά, αλλά αυτό θα εξαρτηθεί από το συνολικό πλαίσιο. Οι συναλλαγές δεν εξαρτώνται από τη συμφωνία αλλά από το χρηματοδοτικό πλαίσιο και το όριο των αναλήψεων και τους περιορισμούς που θα υπάρχουν. Οι συναλλαγές μέσα στα υποκαταστήματα , σιγά σιγά επιτρέπονται όσο το επιτρέπουν οι συνθήκες για την ασφάλεια όλων μας.
Η φερεγγυότητα των τραπεζών ελέγχεται από την ΕΚΤ. Όσο πιο γρήγορα επανέλθουμε στην ομαλότητα, τόσο πιο εύκολα θα επανέλθουν στην ομαλότητα και οι τράπεζες μας".
Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, το βράδυ της Παρασκευής, η κα Κατσέλη διέψευσε δημοσίευμα των Financial Times, σύμφωνα με το οποίο οι ελληνικές τράπεζες καταρτίζουν σχέδια έκτακτης ανάγκης, τα οποία προβλέπουν haircut (κούρεμα) τουλάχιστον 30% για όλες τις καταθέσεις άνω των 8.000 ευρώ.
Πλήρως ανυπόστατο το δημοσίευμα, δεν συζητιέται καν ως άσκηση. Αν δεν υπάρχει βέβαια ενίσχυση από τον ELA, θα υπάρξει πρόβλημα", είπε χαρακτηριστικά.

http://news247.gr/eidiseis/oikonomia/lo ... 60274.html

Ο Τσίπρας και ο Βαρουφάκης εγγυήθηκαν :s_rofl
0 .

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 04 Ιούλ 2015, 17:55

Δε βγαίνει καν νόημα απ' όλο αυτό που γράφεις.
Μου λες να σηκώσω 1000 ευρώ από την τράπεζα, με ρωτάς αν έχω και τόσα?
Τις τράπεζες, όποιος τις εμπιστευότανε, κακό του κεφαλιού του. Ποιόν εμπιστεύεσαι? Τον Σάλλας? Αυτούς που δίνανε θαλασσοδάνεια στους εργολάβους/καναλάρχες?

Το πρόβλημά μου δεν είναι αν είναι κομμουνιστές, φασίστες, δημοκράτες, σοσιαλιστές, καπιταλιστές, το πρόβλημά μου είναι αν είναι ληστές.
Τα κόμματα του ναι, είναι. Γι'αυτό και σκυλιάσανε όλα τα τσοντοκάναλα.
Δε θέλω κλέφτες, απατεώνες και γενικά περιθωριακούς να με κυβερνάνε. Οπότε δεν θέλω ΝΔΣΟΚ. Πολύ απλό πράγμα, δεν καταλαβαίνω για ποιό λόγο να μην γίνεται αντιληπτό.
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 04 Ιούλ 2015, 18:07

Προσκυνητής έγραψε: Στο μπαμ των τραπεζών, όταν μείνουν από μετρητα, θα ανακαφαλαιοποιηθούν από τους μετόχους.

Μπορούμε όμως και να τους κρατικοποιήσουμε.
(Συμπεριλαμβανομένων και τη TτE :rolleyes: )
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
Μάντης
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Μάντης » 04 Ιούλ 2015, 18:10

Όλα μου τα χρήματα κόποι πολλών χρόνων είναι στις Ελληνικές τράπεζες.
Λίγα μετρητά έχω για κίνηση αυτές τις μέρες.
Αν τα χρειάζεται ή πατρίδα όχι κούρεμα αλλά να τα πάρει όλα.
Φτάνει να μην υποδουλωθεί η χώρα και να τιμωρηθούν τα λαμόγια.
0 .
Απαγορεύεται η μερική,ή η ολική αναδημοσίευση ,δημοσίευσης μου πέραν του Ελεύθερου Ελληνικού Φόρουμ χωρίς την συγκατάθεση μου με γραπτό μήνυμα.

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”