Fidite Nemini έγραψε:Σε ένα άρμα θα είμαστε πάντα όσο υπάρχει ιμπεριαλισμός και χωρίς πραγματικούς βαθμούς ελευθερίας και επιλογής. Στην ουσία πάντα είμασταν στο άρμα των αγγλοσαξόνων και τώρα πέσαμε στα χέρια των τεχνοκρατών της πρωσίδας αλλά οι αγγλοσάξωνες πάντα παίζουν το ρόλο τους και είμαστε πάντα under their eye. H χειρότερη κατάπτωση θα ηταν να είμαστε δορυφόρος της ισλαμοστρατιωτικοφασιστικής Τουρκιάς (είναι πια συνδυασμος κεμαλισμού και ισλαμισμού) που είναι ένα όχι εντελώς απίθανο σενάριο για το μέλλον με βάση συγκεκριμένες εξελίξεις.
Η Ρωσία είναι μια χαρά, έχει σοσιαλιστική παράδοση , είναι εγκρατής σε αυτά που ζητά από τους υποτελείςκαι την αφορα μόνο το χωράφι της. Από το μπολσεβικισμο και μετά σαφώς και οι σλαβικοί λαοί είχαν τη καλύτερη συνεργασία και έχουν σφαχτεί λιγότερο από τους δυτικούς μεταξύ τους (και από πριν) Μια χαρά είναι οι Ρώσοι απλώς είναι φαντασίωση σε μεγάλο βαθμό η κοινή πολιτισμική κληρονομία και δεν υπάρχει γεωστρατηγικο παγκόσμιο πλάνο με Ρωσία και Ελλάδα μαζί. Απλώς έτσι να έχουμε να λέμε
Όταν χαρακτηρίζω όμως την περίοδο 1941-44 ως περίοδος απελευθέρωσης από το αγγλοσαξωνικό κεφάλαιο, με κοιτάτε περίεργα.
Μεγάλο θέμα οι γεωπολιτικές ισορροπίες και συμμαχίες, και όχι για εδώ.
Είμαι υπέρ της στήριξης της Χερσαίας Δύναμης, απλά λόγω ιστορίας είμαι επιφυλακτικός με τους Ρώσους.
Νταξ, εγώ είμαι και φεντεραλιστής,για μένα το όνειρο είναι μια Ενωμένη Ευρώπη από τον Ατλαντικό μέχρι και την Σιβηρία, πάνω στα ερείπια της ΕΕ.

και την αφορα μόνο το χωράφι της. Από το μπολσεβικισμο και μετά σαφώς και οι σλαβικοί λαοί είχαν τη καλύτερη συνεργασία και έχουν σφαχτεί λιγότερο από τους δυτικούς μεταξύ τους (και από πριν) Μια χαρά είναι οι Ρώσοι απλώς είναι φαντασίωση σε μεγάλο βαθμό η κοινή πολιτισμική κληρονομία και δεν υπάρχει γεωστρατηγικο παγκόσμιο πλάνο με Ρωσία και Ελλάδα μαζί. Απλώς έτσι να έχουμε να λέμε

Μία ώρα βίντεο από την κηδεία του παπ;!!! Μόνο όποιος το δει αυτό ολόκληρο αξίζει πραγματικά τον (τιμητικό) τίτλο του χουντόγερου!