Πάτος

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Re: Πάτος

Δημοσίευσηαπό bizeli » 16 Οκτ 2023, 01:59

BaKXOS_Lysios έγραψε:Το περίεργο θα ήταν να επεδείκνυε έργο κάποιος έλλην δήμαρχος.....

Κοίτα δεν ξέρω. Εντάξει δεν μιλάμε για τελειότητα. Αντιλαμβάνομαι και τις αντικειμενικές δυσκολίες που έχει να αντιμετωπίσει κάθε δήμαρχος και ότι δεν περνάνε όλα από το χέρι του.
Αλλά ας πούμε στην Πάτρα ο κόσμος είναι ευχαριστημένος από πελετιδη.
Ή ας πούμε τα Τρίκαλα φαίνονται μια περιποιημένη πόλη.
Θέλω να πω σε κάποιους δήμους γίνεται δουλίτσα.
Τώρα εντάξει δεν παρακολουθώ τι γίνεται και σε κάθε πόλη και ποιος είναι δήμαρχος και ποιος δεν είναι αλλά ειδικά στη Θεσσαλονίκη που μένω εγώ ήμασταν στον αυτόματο και μάλιστα από έναν δήμαρχο πολλά υποσχόμενο.

Στην Αθήνα κάτι αντίστοιχο. Ο μπακο αποδείχθηκε πολύ λίγος και μπροστά στον Δούκα ακόμα πιο λίγος. Ξεβρακώθηκε τελείως ειδικά μετά το debate.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 16 Οκτ 2023, 07:35

Εντάξει, η ΝΔ πήρε 8 στις 13 περιφέρειες και στις υπόλοιπες κέρδισαν αντάρτες της ΝΔ. Σίγουρα η σφαλιάρα στον γόνο στον Δ. Αθηναίων είναι κάλο νέο αλλά γενικά δεν βλέπω λόγους να πανηγυρίζουμε. Η ΝΔ συνεχίζει να κυριαρχεί πολύ άνετα στο πολιτικό σκηνικό.
1 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 16 Οκτ 2023, 08:33

ΒΓΗΚΕ Ο ΔΟΥΚΑΣ ΚΑΙ ΓΕΜΙΣΕ ΗΔΗ Η ΑΘΗΝΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ

FB_IMG_1697434252905.jpg

Νίκησε ο Κασσελακης. Πόσο δίκαιο είχατε που τον κάνατε αρχηγό, επιτέλους η αριστερά θα βάλει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας την δεξιά. Venseremos, no pasaran.

Κασσελάκης: Η πρώτη μεγάλη ρωγμή έγινε – Επόμενος σταθμός οι ευρωεκλογές :D :D :D

Κασσελάκης: Χθες στο Κερατσίνι, έκανα ό,τι πιο πολύτιμο, έδωσα το μικρόφωνο στον κόσμο.

Ξεφτέρι γίνεται έμαθε την λέξη Κερατσίνι.

Κασσελακη δεν σου έμαθε κανένας ότι δεν λέγεται Κερατσίνι αλλά Κερατσίνι Δραπετσώνα;
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 16 Οκτ 2023, 11:59

bizeli έγραψε:
Αλλά ας πούμε στην Πάτρα ο κόσμος είναι ευχαριστημένος από πελετιδη.

Και το ότι είναι κομμουνιστής και στέλεχος του ΚΚΕ είναι όπως συνήθως άσχετο. :fico:
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 16 Οκτ 2023, 20:52

Ραν ταν πλαν έγραψε:Και το ότι είναι κομμουνιστής και στέλεχος του ΚΚΕ είναι όπως συνήθως άσχετο. :fico:

Δεν ξέρω φίλε αν είναι σχετικό ή άσχετο. Εφόσον ο κόσμος είναι ευχαριστημένος σημαίνει ότι κάνει καλή δουλειά.
Πάντως δεν ξέρω κατά πόσο αν είσαι δήμαρχος υπάρχει περιθώριο να εφαρμόσεις κομμουνιστική πολιτική.
Απλά είναι ένας καλός δήμαρχος.
1 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 16 Οκτ 2023, 23:00

FB_IMG_1697486273204.jpg
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 17 Οκτ 2023, 00:49

pluton έγραψε:FB_IMG_1697486273204.jpg

Δεν ξέρω αν είναι φασίστες, γαλάζια όρκς ή απλά ηλίθιοι, αλλά το ΠΑΣΟΚ έβγαλε δικό του σε δύο περιφέρειες (Θεσσαλία και Κρήτη). :pardon:
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 17 Οκτ 2023, 08:46

Adminović έγραψε:
pluton έγραψε:FB_IMG_1697486273204.jpg

Δεν ξέρω αν είναι φασίστες, γαλάζια όρκς ή απλά ηλίθιοι, αλλά το ΠΑΣΟΚ έβγαλε δικό του σε δύο περιφέρειες (Θεσσαλία και Κρήτη). :pardon:

Μπερδεμένα πράγματα τον Δημήτρη Καρέτα τον στήριζε στις β εκλογές οι: ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ κλπ

Τον Αρναουτάκη τον στήριζαν στις α εκλογές οι : ΠΑΣΟΚ και ΝΔ

Εντάξει και οι δύο εκ του ΠΑΣΟΚ προέρχονται.
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 17 Οκτ 2023, 11:21

pluton έγραψε:
Adminović έγραψε:

Μπερδεμένα πράγματα τον Δημήτρη Καρέτα τον στήριζε στις β εκλογές οι: ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ κλπ

Τον Αρναουτάκη τον στήριζαν στις α εκλογές οι : ΠΑΣΟΚ και ΝΔ

Εντάξει και οι δύο εκ του ΠΑΣΟΚ προέρχονται.

Ο Αρναουτάκης είναι πολύ περισσότερο ΠΑΣΟΚ σε σχέση με τον Κουρέτα και έβγαινε περιφερειάρχης με τον πράσινο τον ήλιο πολύ πριν αποφασίσει να τον στηρίξει (δηλαδή να παραδώσει τα όπλα :D ) η ΝΔ.
Δεν μπορεί να βάζει την περιφέρεια Κρήτης ως ΝΔ και να λέει ότι η Θεσσαλία μόνο είναι του ΠΑΣΟΚ. :pardon:

Που κι αυτά βέβαια χαζομάρες είναι. Στις τοπικές εκλογές δεν παίζει τόσο ρόλο το στοιχείο της κομματικής ταυτότητας ενός υποψηφίου, εκτός αν μιλάμε για τίποτα υψηλόβαθμα στελέχη και τίποτα μεγάλους δήμους ή περιφέρειες.
Αυτός που το είχε δει ως κομματική μάχη όλο αυτό ήταν κυρίως ο Κούλης, ο οποίος είχε θέσει στόχο να πάρουν και όλες τις περιφέρειες αν γίνεται και τελικά πέτυχε 7/13. :dunno:
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 17 Οκτ 2023, 23:19

Για να μπουν τα πράγματα στην θέση τους....

FB_IMG_1697573878001.jpg

FB_IMG_1697641245899.jpg
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”