Σοβιετικος υπουργος αρνειται να συναντησει εργαζομενους

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
mitsokollias

Re: Σοβιετικος υπουργος αρνειται να συναντησει εργαζομενους

Δημοσίευσηαπό mitsokollias » 17 Απρ 2015, 09:51

Northern Spirit έγραψε:Ποιος μισθωτος του δημοσιου; Αυτα λεω; ΜΑλλον δεν ξερεις τι λεω για τις αιτιες της κρισης..
Κατα τα υπολοιπα αστους τους ξενους στην ακρη.....

Σε καθε χωρα τους νομους και τις πρακτικες τις θετουνε οι τοπικες κυβερνησεις και κοινωνιες...Αν το προβλημα ητανε οι ξενοι τοτε οι μιζες θα πεφτανε μονο εκει που δραστηριοποιουνται ξενοι..

Αντιθετα εδω βλεπουμε μια χωρα που η διαφθορα ειναι παντου...Εχουμε αποκτησει παγκοσμια πατεντα με το φακελακι...Το 4-4-2 με την εφορια επισης ειναι ελληνικη πατεντα....Το ρουσφετι στην εκταση που υπαρχει στην Ελλαδα δεν υπαρχει σε καμια ευρωπαικη χωρα. Οταν λοιπον η χωρα βιωνει αυτες τις καταστασεις δεν δικαιουται να φωναζει για τους ξενους..

Απλα..

Εγώ είμαι 44 χρονών ,δουλεύω 20 συναπτά χρόνια με ένσημα χωρίς ποτέ να έχω επαφές με ρουσφέτια και έχω περάσει από όλα τα νοσοκομεία για συγγενικά πρόσωπα χωρίς να δώσω ποτέ ούτε 1 δραχμή για φακελάκι. Σε ποιά χώρα ζω ,που παριστάνεις ότι την ξέρεις εσύ που δεν έχεις καν επαφή? Υπάρχει διαφθορά αλλά όχι σημαντικά διαφορετική από παντού στο δυτικό κόσμο.
Αυτό που λες ρουσφέτι ,δηλαδή να παίρνει σε κάποια δουλειά ένας τον ανηψιό του κολλητού του ,υπάρχει σε όλες τις μικρές κοινωνίες σαν την Ελληνική. Σε αυτό το επίπεδο ναι κι εγώ έχω προσλάβει ανθρώπους όπως όλος ο κόσμος. Δηλαδή όταν θες μια γυναίκα να σου κρατάει το παιδί ή να σου καθαρίζει ,δεν θα ψάξεις μέσω γνωστού ώστε να αισθάνεσαι ασφαλής αντι να βάλεις αγγελία για μια άγνωστη? Ετσι δουλεύει εδώ η αγορά ,από στόμα σε στόμα.
0 .

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 17 Απρ 2015, 10:52

Northern Spirit έγραψε:
Kauldron έγραψε:
Northern Spirit έγραψε:Αν σου φταινε οι μαφιοζοι της Ελλαδος να παψεις να κατηγορεις τους ξενους....Γενικα πρεπει να ποφασισεις καποτε για το ποιος σου φταιει για αυτα που συμβαινουνε...

Οι ΤσιπροΚαμμενοι πχ αγκαλιαζουνε τον Καραμανλη...Δεν βλεπω κριτικη..ΟΚαραμανλης ειναι καλος φανταζομαι...Ο ΓΑΠ συνανταται με Τσιπρα και κανεις τον Κινεζο μιλωντας για πισωπλατα μαχαιρωματα απο τον..Τσιπρα κοκ..

Λεφτα των ταμειων και αλλων δημοσιων οργανισμων δεσμευονται και κανεις τον Κινεζο ενω παλαιοτερα εκανες ολοκληρα θεματα..

Ας αποφασισεις πρωτα τι πιστευεις και αφου τ κανεις αυτο να δεις λιγο την ουσια των ζητηματων αντι να ψαχνεις αν λειπει κανενα κομμα σε καποιο αρθρο ή αν τελικα εγινε ή δεν εγινε μια συναντηση και για ποιον λογο...

Και οι Έλληνες και οι ξένοι μου φταίνε.
Οι ξένοι λαδώνανε τους έλ υπουργούς, αυτοί μια χαρά τα παίρνανε, γίνονταν οι ίδιοι πλούσιοι, και υπερκοστολογούσαν εξοπλισμούς/προμήθειες/έργα του δημοσίου.
Απ' όσο ξέρω η δωροδοκία είναι έγκλημα, και ως ενεργητική, και ως παθητική.
Την ουσία εσύ αρνείσαι να την δείς, και μάλιστα υποκριτικά θεωρείς οτι υπεύθυνος για την κατάσταση είναι ένας μισθωτός του Δημοσίου, που ουσιαστικά ό,τι μισθό πάρει θα τον ρίξει σχεδόν όλο στην αγορά, και οχι οι αρχιαπατεώνες (ΈΛληνες ολιγάρχες και ξένοι όπως πχ τα λαμόγια οι Γερμανοί της ΖΙΜΕΝΣ) που άλλωστε ό,τι λεφτά πήρανε (χωρίς να δώσουν τίποτα, ή δίνοντας κάτι στο πολλαπλάσιο της αξίας του) τα έβγαλαν εκτός Ελλάδας.

Ποιος μισθωτος του δημοσιου; Αυτα λεω; ΜΑλλον δεν ξερεις τι λεω για τις αιτιες της κρισης..

Σε καθε χωρα τους νομους και τις πρακτικες τις θετουνε οι τοπικες κυβερνησεις και κοινωνιες...Αν το προβλημα ητανε οι ξενοι τοτε οι μιζες θα πεφτανε μονο εκει που δραστηριοποιουνται ξενοι..

Αντιθετα εδω βλεπουμε μια χωρα που η διαφθορα ειναι παντου...Εχουμε αποκτησει παγκοσμια πατεντα με το φακελακι...Το 4-4-2 με την εφορια επισης ειναι ελληνικη πατεντα....Το ρουσφετι στην εκταση που υπαρχει στην Ελλαδα δεν υπαρχει σε καμια ευρωπαικη χωρα. Οταν λοιπον η χωρα βιωνει αυτες τις καταστασεις δεν δικαιουται να φωναζει για τους ξενους..

Απλα..

Γιατί αστους τους ξένους στην άκρη? Γιατί άφεση αμαρτιών? Το ξανάπαμε. Κι αυτός που κάνει ενεργητική δωροδοκία είναι το ίδιο ένοχος.
Επίσης, η ΖΙΜΕΝΣ και άλλοι γερμαναράδες λαδώνανε μέχρι και στις ΗΠΑ, και γενικά σε χώρες με χαμηλή διαφθορά. Επομένως δεν τα κάνανε μόνο στην Ελλάδα.
Κατά τ' άλλα, σου τα λέει και ο Μητσικόλλιας.
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.

Άβαταρ μέλους
Northern Spirit
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Northern Spirit » 17 Απρ 2015, 19:23

mitsokollias έγραψε:
Northern Spirit έγραψε:Ποιος μισθωτος του δημοσιου; Αυτα λεω; ΜΑλλον δεν ξερεις τι λεω για τις αιτιες της κρισης..

Απλα..

Εγώ είμαι 44 χρονών ,δουλεύω 20 συναπτά χρόνια με ένσημα χωρίς ποτέ να έχω επαφές με ρουσφέτια και έχω περάσει από όλα τα νοσοκομεία για συγγενικά πρόσωπα χωρίς να δώσω ποτέ ούτε 1 δραχμή για φακελάκι. Σε ποιά χώρα ζω ,που παριστάνεις ότι την ξέρεις εσύ που δεν έχεις καν επαφή? Υπάρχει διαφθορά αλλά όχι σημαντικά διαφορετική από παντού στο δυτικό κόσμο.
Αυτό που λες ρουσφέτι ,δηλαδή να παίρνει σε κάποια δουλειά ένας τον ανηψιό του κολλητού του ,υπάρχει σε όλες τις μικρές κοινωνίες σαν την Ελληνική. Σε αυτό το επίπεδο ναι κι εγώ έχω προσλάβει ανθρώπους όπως όλος ο κόσμος. Δηλαδή όταν θες μια γυναίκα να σου κρατάει το παιδί ή να σου καθαρίζει ,δεν θα ψάξεις μέσω γνωστού ώστε να αισθάνεσαι ασφαλής αντι να βάλεις αγγελία για μια άγνωστη? Ετσι δουλεύει εδώ η αγορά ,από στόμα σε στόμα.

Δηλαδη εσυ δεν βλεπεις ρουσφετι και διαφθορα πουθενα; Και μετα λες σε μενα οτι δεν ζω στην Ελλαδα;Λιγη σοβαροτητα επιτελους...

Κι ασε για την γυναικα που σου κραταει το παιδι...Εδω μιλαμε για εργασια μονιμη..Μιλαμε για εργασια στο δημοσιο..Μιλαμε για συναλλαγες με την εφορια...Συναλλαγες οχι μισθωτου αλλα επιχειρησης...
0 .
Πηγανε για λεφτα χωρις μνημονιο και πηρανε μνημονιο χωρις λεφτα :s_crazy

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”