Προτείνω στον μητσοτάκη μετά απο τόσο λαϊκό προσκύνημα στον έκπτωτο μονάρχη

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Re: Προτείνω στον μητσοτάκη μετά απο τόσο λαϊκό προσκύνημα στον έκπτωτο μονάρχη

Δημοσίευσηαπό nemo » 17 Ιαν 2023, 10:43

bizeli έγραψε:Λοιπόν παιδιά τι να σχολιάσω;
Αρχικά ότι προκαλεί θλίψη και γέλιο το λαϊκό προσκύνημα. Ο απόλυτος πάτος.
Δεύτερον δεν καταλαβαίνω κι εγώ γιατί μας πρήξαν τα π@@ρια για μια ιδιωτική κηδεία.
Συλλυπητήρια στους οικείους του αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί μας αφορά το θέμα.
Αμ η ελληνική σημαία πάνω στο φέρετρο; :sealed:

Επίσης, correct me if Im wrong αλλά η βασιλική οικογένεια (μη χέσω) ζήτησε να ταφεί ο τέως δημοσία δαπάνη και με τιμές αρχηγού κράτους; :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1:

Επίσης, αν είμαι σωστά πληροφορημένη οφείλω να δώσω εύσημα στον Κυριάκο που παρά την καυτή πατάτα που είχε να διαχειριστεί για να μη δυσαρεστήσει τη φιλοβασιλική πτέρυγα των ψηφοφόρων του, στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και δεν παρευρέθη στην κηδεία όπως επίσης έριξε άκυρο και στη δημοσία δαπάνη.

Τώρα δεν ξέρω αν ο λόγος που δεν παρευρέθη στην κηδεία είχε κάποια σημειολογία με τη δικαιολογία ότι είχε κάποια υποχρέωση στη Β. Εύβοια αλλά όπως και να έχει άμα έβλεπα και τον πρωθυπουργό της χώρας όπως επίσης και την πρόεδρο της δημοκρατίας στην κηδεία ενός τέως βασιλιά θα έχανα πάσα ιδέα. Πάσα ιδέα όμως.
Μπράβο που δεν πήγαν. Πολύ σωστή κίνηση.

Γενικά το διαχειρίστηκε σωστά το θέμα ο Μητσ κρατώντας τις ισορροπίες.
Τώρα για κάτι άλλους Σαμαράδες, Μπογδάνους κτλ ... no comment :s_no

Λαϊκό προσκύνημα ... γίδια

το προφιλ σου μας λεει οτι εισαι σκεπτικιστρια οποτε κανω πως δεν βλεπω τιποτα απο οσα εγραψες
γιατι αν το κανω θα το παρομοιασω με τις μπαρουφες που εγραψε κατα καιρους ο λαχου
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 17 Ιαν 2023, 10:49

Nikos Sverkos
@nikos_sverkos
Σαμαράς, Πικραμμένος, Μενδώνη, Βορίδης κλπ που βρέθηκαν στην κηδεία του #Γλυξμπουργκ, και πρώτος απ' όλους ο Μητσοτάκης, που κατανάλωσε δημόσιο χρήμα για την μνήμη ενός δολοφόνου της Δημοκρατίας, γύρισαν την Ελλάδα για κάποιες ώρες 50 χρόνια πίσω.
Κυβέρνηση, θλιβερός θίασος.

·
21 ώ
Το ΚΚΕ ξεπέρασε τον χαρακτηρισμό της προόδου και πέρασε στη σφαίρα της υπέρβασης. Μια υπέρβαση που θέλει κότσια για να την κάνεις. Και το μόνο κόμμα που έχει κότσια για να την υλοποιήσει είναι το ΚΚΕ...
#Αυτοι_ειμαστε #ΤΩΡΑ_ΚΚΕ
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 17 Ιαν 2023, 10:53

Βρίζουν τα ανθελληνικά σκουπίδι@ του ΣΥΡΙΖΑ την ζωντανή μετάδοση της κηδείας του τέως βασιλιά!
Όταν ο λαός πλήρωνε το ταξίδι του Τσίπρα στην Κούβα 300.000 δολάρια και η ΕΡΤ είχε καλύψει ζωντανά όλη την κηδεία του δικτάτορα το είχαν βουλωμένο τον βόθρο τους...
#κηδεια_τεως
Προβολή αυτού του νήματος Tweet
Terry Hatziieremias
@hatziieremias
·

·
11 ώ
"Ευτυχώς που με το δημοψήφισμα του '74 καταργήθηκε η Βασιλεία και ήρθε η Δημοκρατία" είπαν στο Mega.

Εσείς το ξέρατε ότι η Μεγάλη Βρετανία, η Ισπανία, η Σουηδία, το Βέλγιο, η Δανία, η Ολλανδία, το Λουξεμβούργο, το Μονακό και άλλες χώρες δεν έχουν δημοκρατία; ......
νομιζω και η νορβηγια συγκαταλεγεται στις βασιλευομενες δημοκρατιες
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 17 Ιαν 2023, 11:07

bizeli έγραψε:Επίσης, αν είμαι σωστά πληροφορημένη οφείλω να δώσω εύσημα στον Κυριάκο που παρά την καυτή πατάτα που είχε να διαχειριστεί για να μη δυσαρεστήσει τη φιλοβασιλική πτέρυγα των ψηφοφόρων του, στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και δεν παρευρέθη στην κηδεία όπως επίσης έριξε άκυρο και στη δημοσία δαπάνη.

Δεν είχε λόγο να ρισκάρει να αποξενώσει τους κεντρώους ψηφοφόρους δυο μήνες πριν τις εκλογές για να ευχαριστήσει μερικούς βασιλικούς που ούτως ή αλλως θα τον ψήφιζαν. Τα κόμματα εξουσίας κυνηγάνε περισσότερο το κέντρο γιατί αυτό βγάζει κυβερνήσεις. Όσοι είναι πιο κόντα στα ακρά είναι περισσότερο σίγουροι και κάθε κόμμα έχει κάποια στελέχη ''λάγους'' προς τα δεξιά (πχ Βορίδης) ή αριστερά (πχ Πολάκης) που το παίζουν αντάρτες ώστε να κρατάνε ευχαριστημένους και τους ακραίους.
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 17 Ιαν 2023, 11:29

Ποτέ κανένας στην καθαρά μικρασιατική οικογένεια μου δεν υπήρξε βασιλικός, ούτε εγώ φυσικά, που έζησα όσο υπήρχε βασιλεία με επιθετικά σχόλια για την Βασιλεία και τους βασιλείς ...

Αυτό το καφριλικι όμως που ζήσαμε, μα καφριλικι αντάξιο της μεταπολιτευσης, δεν το περίμενα, όλα τα επιχειρήματα που διάβασα εδώ, στο ίντερνετ, στον ΣΥΡΙΖΑ ΜΜΕ, στους κώλο δημοσιογράφους είναι διάτρητα, δεν στέκουν στην πιο απλή λογική, είναι καταπτυστα, προσβάλουν την νοημοσύνη, την ιστορική πραγματικότητα, την ηθική, τα πάντα

Θα μου πεις τι σχέση έχει η μεταπολίτευση του όχλου με όλα αυτά... ΚΑΜΙΑ

Η παρουσία της πρώην βασιλικής οικογένειας μας δίδαξαν ευπρέπεια, αξιοπρέπεια, ανωτερότητα.... Οι άνθρωποι σιωπηλοί, δεν εκμεταλλεύτηκαν τίποτα, εφάρμοσαν τις διαταγές της κυβέρνησης, χωρίς να φανατισουν, χωρίς να προκαλέσουν, χωρίς να εκμεταλλευτούν καταστασεις....

Ο βασιλικός κόσμος συμπεριφέρθηκε με ανάλογο ήθος σε αντίθεση με τον μεταπολιτευτικό όχλο.

Οι φωτογραφίες μιλούν μόνες τους.

FB_IMG_1673946815621.jpg

FB_IMG_1673946840131.jpg

FB_IMG_1673889871789.jpg
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 17 Ιαν 2023, 11:32

bizeli έγραψε:Λοιπόν παιδιά τι να σχολιάσω;

Τίποτα γιατί αν μη τι άλλο το τελετουργικό της κηδείας του γαλαζοαίματου ήταν απόλυτα σύμφωνο με τις ελληνοχριστιανικές παραδόσεις.
Ακόμα και το έθιμο του πικρού καφέ της παρηγοριάς και αυτό της ψαροφαγίας τηρήθηκαν στο ακέραιο από το πολυεθνές κηφηναριό που παρέστη στην τελετή.
Με τη μόνη μικρή διαφορά ότι αντί για σκέτο ελληνικό καφέ προσφέρθηκε σκέτο εσπρεσσάκι και αντί για κατεψυγμένο μπακαλιάρο σούπα (όπως είθισται στις κηδείες των φτωχομπινέδων) το τραπέζι του ''συχώριου'' της ψυχής του θανόντος αρχικηφήνα έβριθε από γαρίδες και καραβίδες του μισού κιλού εκάστη, οστρακοειδή αλιευμένα στον Άγιο Δομίνικο (τα οποία κατέφθασαν με ειδικά ναυλωμένη πτήση) και αστακούς προσομοιάζοντες (ως προς το μέγεθος) σε τυραννόσαυρους ρεξ αποδεικνύοντας τοιουτοτρόπως στο ακέραιο τη βαθιά ριζωμένη ελληνική κουλτούρα στο σύνολο της οικογενείας του και ειδικά του νέου ηγήτορα της διαδόχου Παύλου του οποίου το μουσάκι υπήρξε αιτία για ''βρέξιμο'' χιλιάδων ελληνίδων κορασίδων γαλουχημένων με το όνειρο ενός πρίγκηπα στο κρεβάτι τους.
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 17 Ιαν 2023, 11:36

pluton έγραψε:Αυτό το καφριλικι όμως που ζήσαμε, μα καφριλικι αντάξιο της μεταπολιτευσης, δεν το περίμενα, όλα τα επιχειρήματα που διάβασα εδώ, στο ίντερνετ, στον ΣΥΡΙΖΑ ΜΜΕ, στους κώλο δημοσιογράφους είναι διάτρητα, δεν στέκουν στην πιο απλή λογική, είναι καταπτυστα, προσβάλουν την νοημοσύνη, την ιστορική πραγματικότητα, την ηθική τα πάντα

Σκάι δεν πιάνει η τηλεόραση σου; :fico:
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 17 Ιαν 2023, 11:46

pluton έγραψε:Ποτέ κανένας στην καθαρά μικρασιατική οικογένεια μου δεν υπήρξε βασιλικός, ούτε εγώ φυσικά, που έζησα όσο υπήρχε βασιλεία με επιθετικά σχόλια για την Βασιλεία και τους βασιλείς ...

Εσύ ήσουν κομμουνιστής. Κι εσείς οι κομμουνισταί λέγατε τα χειρότερα για τον βασιλιά.
Μην μπερδεύεσαι. :D

Οι φωτογραφίες μιλούν μόνες τους.

FB_IMG_1673889871789.jpg

Μερικές εκατοντάδες βασιλόγεροι και βασιλόγριες. Κι όλα αυτά για έναν πρώην αρχηγό κράτους, που ήλεγχε όλα τα πόστα και είχε βολέψει η οικογένεια του κόσμο και κοσμάκη. :D
1 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 17 Ιαν 2023, 11:53

Ραν ταν πλαν έγραψε:
pluton έγραψε:Αυτό το καφριλικι όμως που ζήσαμε, μα καφριλικι αντάξιο της μεταπολιτευσης, δεν το περίμενα, όλα τα επιχειρήματα που διάβασα εδώ, στο ίντερνετ, στον ΣΥΡΙΖΑ ΜΜΕ, στους κώλο δημοσιογράφους είναι διάτρητα, δεν στέκουν στην πιο απλή λογική, είναι καταπτυστα, προσβάλουν την νοημοσύνη, την ιστορική πραγματικότητα, την ηθική τα πάντα

Σκάι δεν πιάνει η τηλεόραση σου; :fico:

Αν έπρεπε να δώσω σε εικόνες την διαφορά

Αυτού που είδαμε.

FB_IMG_1673946840131.jpg

Με αυτό που ζούμε

MAGDA2.jpeg

Νομίζω οι δύο εικόνες δείχνουν ολοφάνερα τις διαφορές ....
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 17 Ιαν 2023, 11:54

Λαχουρένιος έγραψε:
bizeli έγραψε:Επίσης, αν είμαι σωστά πληροφορημένη οφείλω να δώσω εύσημα στον Κυριάκο που παρά την καυτή πατάτα που είχε να διαχειριστεί για να μη δυσαρεστήσει τη φιλοβασιλική πτέρυγα των ψηφοφόρων του, στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και δεν παρευρέθη στην κηδεία όπως επίσης έριξε άκυρο και στη δημοσία δαπάνη.

Δεν είχε λόγο να ρισκάρει να αποξενώσει τους κεντρώους ψηφοφόρους δυο μήνες πριν τις εκλογές για να ευχαριστήσει μερικούς βασιλικούς που ούτως ή αλλως θα τον ψήφιζαν. Τα κόμματα εξουσίας κυνηγάνε περισσότερο το κέντρο γιατί αυτό βγάζει κυβερνήσεις. Όσοι είναι πιο κόντα στα ακρά είναι περισσότερο σίγουροι και κάθε κόμμα έχει κάποια στελέχη ''λάγους'' προς τα δεξιά (πχ Βορίδης) ή αριστερά (πχ Πολάκης) που το παίζουν αντάρτες ώστε να κρατάνε ευχαριστημένους και τους ακραίους.

οκ για πες μας σε ενα υποθετικο σεναριο αν ηταν ο κοτσουμπα στην θεση του κουλι
τι θα του προτεινες; να απεχει απο την κηδεια;ή οχι και γιατι;
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”