Λαχουρένιος έγραψε:pluton έγραψε:Μπράβο Λαχουρενιε ανεβαίνεις στην εκτίμηση μου.
Μα δεν ημουν ποτε ζαιοςΥΓ1: Εγώ δεν θα ψηφίσω ΝΔ
Ρε Πλουτονα η πρωταπριλια ηταν πριν 15 μερες

Λαχουρένιος έγραψε:ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:Οι εκλογες ειναι χαμενες οποτε κανενας ουσιαστικα δεν θελει να αναλαβει
Ολοι προτιμουν να ηγηθει και αυτης της ηττας το καμμενο χαρτι Αλεξης Τσιπρας
Σωστο. Το λογικο ειναι να φαει αλλη μια νιλα ο Τσιπρας και να ετοιμασουν διαδοχο για τις μεθεπομενες εκλογες. Εγω θα βαζα την Αχτσιογλου που ειναι καλο νιμου, εχει λεγειν και επιβλητικοτητα και θα κανει ρελανς στις γυναικες ως γυναικα αρχηγος κομματος-υποψηφια πρωθυπουργος.pluton έγραψε:Μας τρόμαξε, λες και δεν ζούμε στην κοινωνία να δούμε αν έχει ρεύμα η όχι ο ΣΥΡΙΖΑ.
Λοιπόν άκου, τους μεταπολιτευτικούς αλήτες τους έχω χεσμεν&ος άλλα αφού πρέπει να με κυβερνά αυτή η σαπιλα προτιμώ τον λιγότερο σάπιο.
Τον ΣΥΡΙΖΑ τον θεωρώ το πιο άθλιο κομμάτι της μεταπολίτευσης, όλη η μεταπολίτευση είναι για την χωματερή, αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ δεν παίζεται.
Η ΝΔ δεν ειναι απλα μεταπολιτευτικο κομμα, ειναι Η μεταπολιτευση η ιδια. Χρεοκοπησαν την χωρα μεσα σε 5 χρονια ('04-'09) και την εστειλαν στο ΔΝΤ και θες να μου πεις οτι ειναι λιγοτερο σαπιοι απο ενα (απο)κομμα του 4%?

Φασολαδα έγραψε:Δηλαδή βλέπεις αυτούς και αυτομάτως σκέφτεσαι "Ας τους ψηφίσω, μπορεί να φέρουν επενδύσεις και να βρει δουλειά το παιδί μου"!!

Λαχουρένιος έγραψε:Φασολαδα έγραψε:Δηλαδή βλέπεις αυτούς και αυτομάτως σκέφτεσαι "Ας τους ψηφίσω, μπορεί να φέρουν επενδύσεις και να βρει δουλειά το παιδί μου"!!
Γιατι η ΝΔουλα τι επενδυσεις εφερε? Στο 26% εφτασε η ανεργια μετα την πενταετια Καραμανλη και την χρεοκοπια που προκαλεσε. Η μονη ''επενδυση'' ειναι το περιβοητο Ελληνικο που θα ολοκληρωθει τον επομενο αιωνα.

denplirono έγραψε:η γελιοτητα των νεοδημοκρατων ειναι η ταση να κατακρινουν τους πολιτικους τους αντιπαλους αναλογα την εμφανιση και το ντυσιμο τους ελλειψη προφανως επιχειρηματων.

bizeli έγραψε:denplirono έγραψε:η γελιοτητα των νεοδημοκρατων ειναι η ταση να κατακρινουν τους πολιτικους τους αντιπαλους αναλογα την εμφανιση και το ντυσιμο τους ελλειψη προφανως επιχειρηματων.
Και επιχειρήματα να έχουν δεν είναι αυτό το θέμα.
Είναι φαιδρό να κοροϊδεύεις κάποιον εξαιτίας της εμφάνισής του.
Λες και είναι 5χρονα.