κουλη τρέμεις; Με ενθουσιασμό άνοιξε το 3ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Βαλκάνιος Κούρος
Βαλκάνιος Κούρος

Re: κουλη τρέμεις; Με ενθουσιασμό άνοιξε το 3ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ

Δημοσίευσηαπό ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 17 Απρ 2022, 12:04

μλκς μου, ο κάτω δεξιά, τί φαση; :o :stavros01:
0 .
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

Άβαταρ μέλους
Alien_ex_forums
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Alien_ex_forums » 17 Απρ 2022, 12:25

Έστω ότι ο λόγος που αυτή τη στιγμή ο κόσμος τα φέρνει βόλτα δύσκολα είναι αποκλειστικά και μόνο η κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Έστω ότι στις εκλογές η κυβέρνηση αυτή θα "μαυριστεί".

Είναι δυνατόν να πιστεύει αυτός ο λαός ακόμη ότι υπάρχει "λύση" και "προοπτική"; Δηλαδή ότι αν βγει ο κάθε ΣΥΡΙΖΑ θα λυθούν τα προβλήματά του;

Θα μπορούσε να βρίσκεται οποιαδήποτε αντιπολίτευση στη θέση του ΣΥΡΙΖΑ. Οι φωτογραφίες όμως δείχνουν το πόσο πρόβατα είναι ο λαός.
1 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 17 Απρ 2022, 12:40

Λαχουρένιος έγραψε:
pluton έγραψε:Μπράβο Λαχουρενιε ανεβαίνεις στην εκτίμηση μου.

Μα δεν ημουν ποτε ζαιος

ΥΓ1: Εγώ δεν θα ψηφίσω ΝΔ

Ρε Πλουτονα η πρωταπριλια ηταν πριν 15 μερες

Το ξέρω ότι δεν είσαι ζαιος, εσύ ανήκεις στην πραγματική αριστερά, αυτοί είναι γραφικοί.

Να σου πω προτιμώ τους δεινόσαυρους από τους ζαιους.

Αλλά πώς να γίνει εκτιμώ ότι τουλάχιστον αυτό που είπες ήταν κάτι που θα μπορούσα να πω και εγώ.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 17 Απρ 2022, 12:44

Λαχουρένιος έγραψε:
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:Οι εκλογες ειναι χαμενες οποτε κανενας ουσιαστικα δεν θελει να αναλαβει
Ολοι προτιμουν να ηγηθει και αυτης της ηττας το καμμενο χαρτι Αλεξης Τσιπρας

Σωστο. Το λογικο ειναι να φαει αλλη μια νιλα ο Τσιπρας και να ετοιμασουν διαδοχο για τις μεθεπομενες εκλογες. Εγω θα βαζα την Αχτσιογλου που ειναι καλο νιμου, εχει λεγειν και επιβλητικοτητα και θα κανει ρελανς στις γυναικες ως γυναικα αρχηγος κομματος-υποψηφια πρωθυπουργος.

pluton έγραψε:Μας τρόμαξε, λες και δεν ζούμε στην κοινωνία να δούμε αν έχει ρεύμα η όχι ο ΣΥΡΙΖΑ.

Λοιπόν άκου, τους μεταπολιτευτικούς αλήτες τους έχω χεσμεν&ος άλλα αφού πρέπει να με κυβερνά αυτή η σαπιλα προτιμώ τον λιγότερο σάπιο.

Τον ΣΥΡΙΖΑ τον θεωρώ το πιο άθλιο κομμάτι της μεταπολίτευσης, όλη η μεταπολίτευση είναι για την χωματερή, αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ δεν παίζεται.

Η ΝΔ δεν ειναι απλα μεταπολιτευτικο κομμα, ειναι Η μεταπολιτευση η ιδια. Χρεοκοπησαν την χωρα μεσα σε 5 χρονια ('04-'09) και την εστειλαν στο ΔΝΤ και θες να μου πεις οτι ειναι λιγοτερο σαπιοι απο ενα (απο)κομμα του 4%?

Όχι για να είμαι δίκαιος, όχι.... Έχει διαφορά σε σχέση με την αληταρια στο τετράγωνο, αυτοί είναι απλά αλήτες.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 17 Απρ 2022, 12:46

Φασολαδα έγραψε:Δηλαδή βλέπεις αυτούς και αυτομάτως σκέφτεσαι "Ας τους ψηφίσω, μπορεί να φέρουν επενδύσεις και να βρει δουλειά το παιδί μου"!!

Εικόνα

2d3adfa8352a656a606912bf6acf7119_L.jpg
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 17 Απρ 2022, 12:48

Λαχουρένιος έγραψε:
Φασολαδα έγραψε:Δηλαδή βλέπεις αυτούς και αυτομάτως σκέφτεσαι "Ας τους ψηφίσω, μπορεί να φέρουν επενδύσεις και να βρει δουλειά το παιδί μου"!!

Εικόνα

Γιατι η ΝΔουλα τι επενδυσεις εφερε? Στο 26% εφτασε η ανεργια μετα την πενταετια Καραμανλη και την χρεοκοπια που προκαλεσε. Η μονη ''επενδυση'' ειναι το περιβοητο Ελληνικο που θα ολοκληρωθει τον επομενο αιωνα.

Λαχουρενιε πήγαινε στο νήμα ,,νέες επενδύσεις,, και γράφω οπότε μου κάνει κέφι.
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 17 Απρ 2022, 12:54

πλούτωναααα

σε έχουν περικυκλώσει οι συριζαίοι....!!!!!!!
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
Φασολαδα
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Φασολαδα » 17 Απρ 2022, 12:55

Εικόνα

Εικόνα

Καράφλιασε κι ο Παραμυθάς
1 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 17 Απρ 2022, 12:58

denplirono έγραψε:η γελιοτητα των νεοδημοκρατων ειναι η ταση να κατακρινουν τους πολιτικους τους αντιπαλους αναλογα την εμφανιση και το ντυσιμο τους ελλειψη προφανως επιχειρηματων.

Και επιχειρήματα να έχουν δεν είναι αυτό το θέμα.
Είναι φαιδρό να κοροϊδεύεις κάποιον εξαιτίας της εμφάνισής του.
Λες και είναι 5χρονα.
0 .

Άβαταρ μέλους
Φασολαδα
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Φασολαδα » 17 Απρ 2022, 13:02

bizeli έγραψε:
denplirono έγραψε:η γελιοτητα των νεοδημοκρατων ειναι η ταση να κατακρινουν τους πολιτικους τους αντιπαλους αναλογα την εμφανιση και το ντυσιμο τους ελλειψη προφανως επιχειρηματων.

Και επιχειρήματα να έχουν δεν είναι αυτό το θέμα.
Είναι φαιδρό να κοροϊδεύεις κάποιον εξαιτίας της εμφάνισής του.
Λες και είναι 5χρονα.

Εικόνα

Με στοιχειώνει αυτή η εικόνα. Θέλω να κάνω πλάκα αλλά η μιζέρια που βγάζει είναι τόσο πηχτή που μου νεκρώνει τον εγκέφαλο, σαν ηλεκτρομαγνητικός παλμός που καίει τα πάντα. Και να σκεφτείτε οτι αυτοί οι "σύντροφοι" σκουζαν μερα/νυχτα για τα μουτρα του Μιχαλη στην Ελληνικη Βουλή.
2 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”