Θα φαει καλα τωρα
Συμφωνα με την θεωρια του Αριστου ανοσια αγελης εχουν αναπτυξει τουλαχιστον οι παρακατω χωρες(αφου εχουν περισσοτερα κρουσματα/εκατομμυριο απο την Σουηδια)
Μαυροβουνιο
Σλοβενια
Τσεχια
Λιθουανια
Εσθονια
Μπαχρειν
ΗΠΑ
Ισραηλ
Βρετανια
Ολλανδια
Σερβια
Κροατια
Λετονια
Βελγιο
Μιλαμε για βλακα με περικεφαλαια
Μου θελετε και συγκρισεις με την Σουηδια παλιο ψεκες.Ο Μητσοτακης φταιει ε;
-
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
- Supreme poster

Re: Μου θελετε και συγκρισεις με την Σουηδια παλιο ψεκες.Ο Μητσοτακης φταιει ε;
0 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες......
nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες......
nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Μια αλλη εξηγηση ειναι οτι δεν προσπαθει να πεισει εμας ή καποιον αλλο χρηστη συγκεκριμενα. Απευθυνεται σε ενα αφελες 5-10% του κοινου που μπορει να μας διαβασει και προσπαθει να κανει να τσιμπησουν αυτοι. Οποιος φαει το δολωμα κερδος ειναι. Δεν τον νοιαζει η πλειονοτητα.
0 .
-
Αρίστος
- Prediction Guru

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:Αρίστος έγραψε:
Ακριβως βλακα επειδη εχει καταγραψει πολυ περισσοτερα κρουσματα εχει πετυχει ανοσια της αγελης, αλλα αν δεν ησουν βλακας θα καταλαβαινες τα αυτογκολ που βαζεις.![]()
Νοσησαν, οι συντριπτικα περισσοτεροι και ολοι σχεδον οι νεοι το περασαν ασυμπτωματικα και καθαρισαν.
Η οικονομια τους θεωρειται οτι επανεκαμψε γρηγοροτερα απο καθε αλλη ευρωπαικη οικονομια ενω εμεις παμε για φουντο.
.
Αριστο εισαι ο μετρ της Βλακειας
Μας λες οτι η Σουηδια που εχει καταγραψει 1.182.471 κρουσματα και εχει πληθυσμο 10.350.000.,δηλαδη εχει νοσησει χοντρικα το 11.5% του πληθυσμου εχει εχει αναπτυξει ανοσια αγελης!!!!!
H Eλλαδα εχει καταγραψει 831.874 κρουσματα και εχει πληθυσμο 11.000.000.Δηλαδη μας λες οτι μολις πιασουμε και εμεις 11.5% θα εχουμε αναπτυξει ανοσια αγελης!!!
Δηλαδη μας μενουν 430.000 κρουσματα εως την ανοσια αγελης!!!
Την οποια και για τα δυο κρατη την εχεις φανσταστει υπαρχει μονο στην αρρωστη φαντασια σου
Για να το καταλαβει και οποιος ειναι πιο βλακας ακομη και απο εσενα
Μας λες οτι οποια χωρα εχει περισσοτερα κρουσματα /εκατομμυριο απο την Σουηδια εχει αναπτυξει ανοσια αγελης
Μιλαμε για ξεδιαντροπο βλακα
Αλλη μια φορα συνεληφθης βλακας.
Συμφωνα με την κοινη λογικη που επανειλημμενα εχει υποστηριξει ο Ιωαννιδης τα πραγματικα κρουσματα σε καθε χωρα ειναι πολλαπλασια (μπορει και πολλες φορες) σε σχεση με οσα εχουν καταγραφει...
γιατι πολυ απλα δεν κανει η πλειοψηφια τεστ.
Συνεπως τα πραγματικα κρουσματα και στη Σουηδια ηταν πολλαπλασια...
με βαση μαλιστα την κοινη μαθηματικη λογικη πολυ περισσοτερα σε αναλογια πληθυσμου απο αλλες ευρωπαικες χωρες που εκαναν lockdown.
Κανε τη συνεπαγωγη μονος σου για τη συνεχεια.
.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".
.
.
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Λαχουρένιος έγραψε:Μια αλλη εξηγηση ειναι οτι δεν προσπαθει να πεισει εμας ή καποιον αλλο χρηστη συγκεκριμενα. Απευθυνεται σε ενα αφελες 5-10% του κοινου που μπορει να μας διαβασει και προσπαθει να κανει να τσιμπησουν αυτοι. Οποιος φαει το δολωμα κερδος ειναι. Δεν τον νοιαζει η πλειονοτητα.
Αυτο ισχυει για σας, στο ελευθερο μειοψηφια εισαστε οι εμβολιαστες.
Επιπλεον εισαστε οι μονοι ισως στο διαστημα που θεωρουν σαξες στορυ της Ελλαδας οτι η Σουηδια εχει πλεον και λιγοτερους θανατους και πολυ χαμηλοτερη θνησιμοτητα.
.
1 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".
.
.
-
Αρίστος
- Prediction Guru

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:Αλλη μια πολυτιμη προσωπικη μαρτυρια
Κατσε γιατι πολυ εβγαλες γλωσσα και στην κοψω.
Στη Στοκχόλμη αυτοί που φορούν μάσκα στο σούπερ μάρκετ, τα γραφεία ή τα μέσα μεταφοράς είναι πολύ λίγοι
https://www.protothema.gr/world/article ... ne-maskes/
Αποκλειστικό: Απίστευτες εικόνες και βίντεο από τη Σουηδία -Ακραίος συνωστισμός παντού, χωρίς μάσκες
https://www.iefimerida.gr/kosmos/apiste ... mos-pantoy
Συνεπως διορθωσε τον τιτλο γιατι σε σχεση με τα δικα σου στανταρντς οι Σουηδοι ειναι εκατο φορες πιο ψεκ απο τους Ελληνες.
.
1 .
.
.
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Αρίστος έγραψε:Αλλη μια φορα συνεληφθης βλακας.
Συμφωνα με την κοινη λογικη που επανειλημμενα εχει υποστηριξει ο Ιωαννιδης τα πραγματικα κρουσματα σε καθε χωρα ειναι πολλαπλασια (μπορει και πολλες φορες) σε σχεση με οσα εχουν καταγραφει...
με βαση μαλιστα την κοινη μαθηματικη λογικη πολυ περισσοτερα σε αναλογια πληθυσμου απο αλλες ευρωπαικες χωρες που εκαναν lockdown.
Ειπες με πολυ σιγουρια οτι οι ''συντριπτικα περισσοτεροι'' στην Σουηδια εχουν φυσικη ανοσια. Με δεδομενο οτι η φυσικη ανοσια κραταει μολις 6 μηνες, αυτο συνεπαγεται οτι κολλησαν 8-9 εκ. (απο τα 10 εκ.) σουηδων κορονοιο μεσα στο τελευταιο εξαμηνο. Με βαση ποια στοιχεια το λες αυτο? Συγκεκριμενους αριθμους θελω, οχι βλακειες απο το μυαλο σου.
0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Αρίστος έγραψε:Λαχουρένιος έγραψε:Μια αλλη εξηγηση ειναι οτι δεν προσπαθει να πεισει εμας ή καποιον αλλο χρηστη συγκεκριμενα. Απευθυνεται σε ενα αφελες 5-10% του κοινου που μπορει να μας διαβασει και προσπαθει να κανει να τσιμπησουν αυτοι. Οποιος φαει το δολωμα κερδος ειναι. Δεν τον νοιαζει η πλειονοτητα.
Αυτο ισχυει για σας, στο ελευθερο μειοψηφια εισαστε οι εμβολιαστες.
Επιπλεον εισαστε οι μονοι ισως στο διαστημα που θεωρουν σαξες στορυ της Ελλαδας οτι η Σουηδια εχει πλεον και λιγοτερους θανατους και πολυ χαμηλοτερη θνησιμοτητα.![]()
Εγω και ο ΓΓ μιλαμε με στοιχεια. Εσυ πετας κοτσανες που κυριολεκτικα τις εχεις φανταστει. Δεν γινεται να εχεις διαβασει καπου αυτα που λες αφου δεν βασιζονται σε δεδομενα. Ελπιζεις οτι ο αλλος θα ψαρωσει με την μαλακια που λες και δε θα κατσει να ψαξει αν ισχυει.
0 .
-
nemo
- Supreme poster

μας εχει φαει ολους η μαλακια λεει ο λαχου -οτι με δεδομενα η φυσικη ανοσια κραταει
εξι μηνες ..μαλιστα!
οι εμβολιασμενοι μου δειχνουν την εικονα μιας συζύγου που πιαστηκε με τον γκομενο
απο πανω και δεν ξερουν πως να δικαιολογηθούν
εξι μηνες ..μαλιστα!
οι εμβολιασμενοι μου δειχνουν την εικονα μιας συζύγου που πιαστηκε με τον γκομενο
απο πανω και δεν ξερουν πως να δικαιολογηθούν
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
- Supreme poster

Αρίστος έγραψε:[
Αλλη μια φορα συνεληφθης βλακας.
Υπαρχει καποιος επωνυμα που να υποστηριζει οτι ο πολλαπλασιαστης απο τον οποιον προκυπτουν τα πραγματικα κρουσματα ειναι διαφορετικος στην Σουηδια απο οτι πχ στην Βρετανια στις ΗΠΑ και το Ισραηλ και μαλιστα τοσο δαφορετικος που ενω αυτες οι χωρες εχουν περισσοτερα κρουσματα ανα εκατομμυριο απο την Σουηδια να μην εχουν την ανοσια αγελης που φανταστηκες για την Σουηδια;
Η παλι εισαι ο μοναδικος που σκεφτηκες μια τετοια μεγεθους μαλακια;
Υπαρχει καποιος που επωνυμα υποστηριζει οτι η Σουηδια εχει πετυχει ανοσια αγελης η παλι την σκεφτηκες μονος σου και αυτη την μαλακια;
Οι Σουηδοι το ξερουν;Τους ειδοποιησες;
1 .
nrg wrote:
nrg wrote:
-
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
- Supreme poster

Η Σουηδια με σχεδον 1000 κρουσματα την ημερα μας λεει ο καραγκιοζης οτι εχει πετυχει ανοσια αγελης και οταν η Ελλαδα ειχε 400 κρουσματα την ημερα ζητουσε να κλεισουν τα συνορα
Καραγκιοζη ε καραγκιοζη
Καραγκιοζη ε καραγκιοζη
0 .
nrg wrote:
nrg wrote: