Νέο κόμμα
-
denplirono
- Extreme poster

Re: Νέο κόμμα
δειτε την τελευταια του ομιλια.....πως επεσε σε λιγα λεπτα της ωρας....εψαχνε λαγουμι να κρυφτει...στην κηδεια του Μικη οταν ακουσα τα γιουχα στην μητσοτακη γμσαι, μου θυμησε ακριβως αυτο το βιντεο...δεν λεω οτι ετσι ακριβως θα γινει.....μπορει να παιξει και ελικοπτερο ή μετρο ή κατι άλλο.....παντως η κλεψυδρα εχει γυρισει αναποδα
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη
-
Darkdays
- Rookie poster

Πάλι οι κύριοι του σεβ θα επωφεληθούν. Μιά ζωή αυτοί επωφελούνται. Πότε θα αλλάξει αυτό;
0 .
-
denplirono
- Extreme poster

Darkdays έγραψε:Πάλι οι κύριοι του σεβ θα επωφεληθούν. Μιά ζωή αυτοί επωφελούνται. Πότε θα αλλάξει αυτό;
Οταν ο εργατης θα κινει το χρημα. Μεχρι τοτε καρτερα ......

0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
-
Προέλλην
- Right to Repair Champion

«Κίνηση των 13»: Τι ειπώθηκε - «Σάλπισμα» για τη δημιουργία ενός νέου εθνικού φορέα
Στη συγκεκριμένη κίνηση συμμετέχουν οι εξής: Βαλάνη Στέλλα (δικηγόρος / ΔΣΘ), Δημητριάδης Παύλος (εκδότης «Deal News», οικονομολόγος), Καζάκης Δημήτρης (πρόεδρος ΕΠΑΜ), Καραχάλιος Νίκος (πολιτικός επιστήμων, dimokrates.gr), Δρ. Κούβελας Δημήτρης (καθηγητής Κλινικής Φαρμακολογίας ΑΠΘ), Μαντάς Παναγιώτης (μέλος Δ.Ε. ΔΗΚΚΙ / ιατρός), Νικολόπουλος Νίκος (πρόεδρος Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος), Ντινόπουλος Αργύρης (πρ. ΥΠΕΣ / βουλευτής / δήμαρχος / δημοσιογράφος), Δρ. Παυλίδης Γιώργος (καθηγητής Πληροφορικής Πανεπιστημίου Πατρών), Πλαστήρας Δημήτρης (εκπρόσωπος Πολιτικής Συμμαχίας), Δρ. Τόμπρας Κυριάκος (οικονομολόγος, πρόεδρος ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ), Τσιτουρίδης Σάββας (πρόεδρος Κόμματος Ελλήνων Ριζοσπαστών), Χρήστου Γιώργος (πρόεδρος κίνησης ΕΜΠΡΟΣ).
https://www.pronews.gr/elliniki-politik ... yrgia-enos
Όποια πέτρα κι αν σηκώσεις απο κάτω θα τον βρείς
.gif)
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is