Δεν τον βλεπω καλα τον Μητσοτακη
-
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
- Supreme poster

Re: Δεν τον βλεπω καλα τον Μητσοτακη
Μην εξαφανιστειτε μετα τις εκλογες
0 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες......
nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες......
nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας
-
denplirono
- Extreme poster

στο τέλος, πάντα χάνουν οι γερμανοι......
το αν το βιντεο ειναι προιον μονταζ δεν ειμαι σε θεση να το ξερω....εσεις;
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Αμα δεν σας κανουν ο νεοπλουτος Ρεμος και οι Μυκονιατες...
δεστε το μηνυμα του Πετρακου στο fb που εισοδηματικα και ταξικα ειναι στα ιδια με μας.
Grigoris Petrakos
17 Ιουλίου στις 6:34 μ.μ. ·
«Πλέον η κυβέρνηση αυτή είναι απροκάλυπτα εχθρός της χώρας και των ανθρώπων της.
Τραμπουκίζει και φοβερίζει, κλείνει νησιά, απομονώνει ομάδες πολιτών, διαχωρίζει ανθρώπους βάσει φρονημάτων, δωροδοκεί, εκβιάζει, φέρνει σε απελπισία επιχειρήσεις, καταστρέφει ολόκληρους κλάδους εργαζομένων! Με μια λέξη: Μαφία!
Κι όλα αυτά με γελοία πλέον αντί-επιστημονικά "ευρήματα".
Μια χυδαία εργαλειοποίηση της επιστήμης που βογκάει κάτω απ' την πίεση των εκβιασμών.
Ξαναγυρίσαμε στην κρουσματολαγνεία για να τρομοκρατηθεί ο κόσμος με το 4ο (ουφ κουράστηκα) κύμα....
Όταν όλοι οι σκληροί δείκτες (βαριές νοσηλείες, θάνατοι) εξαφανίζονται εκείνοι επιστρατεύουν τεστ στα καράβια που πάνε οι νέοι στα νησιά, για να εφεύρουν θετικά ασυμπτωματικά "κρούσματα" υγειών νέων ανθρώπων!!
Κάνουν 2η φορά το έγκλημα να δαιμονοποιούν τη μετάδοση ανάμεσα σε νέους υγιείς ανθρώπους, πράγμα που θα μας οδηγούσε στη λύση του προβλήματος μιας και στο τέλος ΟΛΟΙ θα το κολλήσουμε. Ποτέ δεν θα εξαφανιστεί! Τώρα το καλοκαίρι που δεν έχουμε βαριές νοσηλείες θα έπρεπε να ολοκληρωθεί η μετάδοση στις νέες ηλικίες ώστε να μην γίνει αυτό το χειμώνα!
Όχι όμως... Δεν το θέλουν αυτό!
Δε λένε ότι με 2600 "κρούσματα" έχουμε θανάτους μονοψήφιους και νοσηλείες που μόνο μειώνονται... Άρα η τάχαμου τρελή μετάλλαξη Δ είναι πολύ πιο ακίνδυνη...
Απευθύνομαι στους αγαπημένους μας φίλους, συγγενείς, συνεργάτες, συναδέλφους που ως τωρα ένιωθαν ότι με το να συμμορφωθούν με τις τρέλες που μας υποβάλει το κράτος βοηθούν το κοινωνικό σύνολο!
Σας ξεγέλασαν άνθρωποι! Μας ξεγέλασαν!
Δε χωρούν εγωισμοί τέτοιες δύσκολες ωρες!
Πάρτε το χαμπάρι και ελάτε στα συγκαλά σας. Μην στοχοποιείτε το διπλανό σας...
Δεν είναι αυτός ο εχθρός σας...
Δεν κινδυνεύετε απ τον ανεμβολίαστο...
Απ το κράτος κινδυνεύετε!»
.
δεστε το μηνυμα του Πετρακου στο fb που εισοδηματικα και ταξικα ειναι στα ιδια με μας.
Grigoris Petrakos
17 Ιουλίου στις 6:34 μ.μ. ·
«Πλέον η κυβέρνηση αυτή είναι απροκάλυπτα εχθρός της χώρας και των ανθρώπων της.
Τραμπουκίζει και φοβερίζει, κλείνει νησιά, απομονώνει ομάδες πολιτών, διαχωρίζει ανθρώπους βάσει φρονημάτων, δωροδοκεί, εκβιάζει, φέρνει σε απελπισία επιχειρήσεις, καταστρέφει ολόκληρους κλάδους εργαζομένων! Με μια λέξη: Μαφία!
Κι όλα αυτά με γελοία πλέον αντί-επιστημονικά "ευρήματα".
Μια χυδαία εργαλειοποίηση της επιστήμης που βογκάει κάτω απ' την πίεση των εκβιασμών.
Ξαναγυρίσαμε στην κρουσματολαγνεία για να τρομοκρατηθεί ο κόσμος με το 4ο (ουφ κουράστηκα) κύμα....
Όταν όλοι οι σκληροί δείκτες (βαριές νοσηλείες, θάνατοι) εξαφανίζονται εκείνοι επιστρατεύουν τεστ στα καράβια που πάνε οι νέοι στα νησιά, για να εφεύρουν θετικά ασυμπτωματικά "κρούσματα" υγειών νέων ανθρώπων!!
Κάνουν 2η φορά το έγκλημα να δαιμονοποιούν τη μετάδοση ανάμεσα σε νέους υγιείς ανθρώπους, πράγμα που θα μας οδηγούσε στη λύση του προβλήματος μιας και στο τέλος ΟΛΟΙ θα το κολλήσουμε. Ποτέ δεν θα εξαφανιστεί! Τώρα το καλοκαίρι που δεν έχουμε βαριές νοσηλείες θα έπρεπε να ολοκληρωθεί η μετάδοση στις νέες ηλικίες ώστε να μην γίνει αυτό το χειμώνα!
Όχι όμως... Δεν το θέλουν αυτό!
Δε λένε ότι με 2600 "κρούσματα" έχουμε θανάτους μονοψήφιους και νοσηλείες που μόνο μειώνονται... Άρα η τάχαμου τρελή μετάλλαξη Δ είναι πολύ πιο ακίνδυνη...
Απευθύνομαι στους αγαπημένους μας φίλους, συγγενείς, συνεργάτες, συναδέλφους που ως τωρα ένιωθαν ότι με το να συμμορφωθούν με τις τρέλες που μας υποβάλει το κράτος βοηθούν το κοινωνικό σύνολο!
Σας ξεγέλασαν άνθρωποι! Μας ξεγέλασαν!
Δε χωρούν εγωισμοί τέτοιες δύσκολες ωρες!
Πάρτε το χαμπάρι και ελάτε στα συγκαλά σας. Μην στοχοποιείτε το διπλανό σας...
Δεν είναι αυτός ο εχθρός σας...
Δεν κινδυνεύετε απ τον ανεμβολίαστο...
Απ το κράτος κινδυνεύετε!»
.
1 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".
.
.
-
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
- Supreme poster

Αρίστος έγραψε:Αμα δεν σας κανουν ο νεοπλουτος Ρεμος και οι Μυκονιατες...
δεστε το μηνυμα του Πετρακου
Ποσταρε μας και Ελενη Λουκα
0 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
nrg wrote:
nrg wrote:
-
vallon
- Supreme poster

Μα το ωραίο είναι ότι ο Πετράκος εκφράζει αυτά που σκέφτεται ο μέσος έλληνας
εκτός αν είναι κάνα νεοφίλι που τα παίρνει απο τον κούλη
αρα αυτοί είναι οι εχθροί μας, οι ρουφιάνοι του κούλη
απλά πράγματα
όποιος υποστηρίζει κούλη είναι εχθρός της χώρας και θέλει την καταστροφή της

εκτός αν είναι κάνα νεοφίλι που τα παίρνει απο τον κούλη
αρα αυτοί είναι οι εχθροί μας, οι ρουφιάνοι του κούλη
απλά πράγματα

0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.
-
nemo
- Supreme poster

skhnh χθες το βραδυ στο περιπτερο αφηνω το εικοσαρικο και η περιπτερου γυριζει
να μου βρει τον καπνο και βηχω μια φορα γιατι κατι μου ηρθε στο λαιμο βαζοντας
την παλαμη μου στο στομα γυριζει και μου λεει με υφος
-εξω γυρνα προς τα εξω -εβαλα το χερι μου της λεω
αυτη συνεχιζε να μου λεει ξανα και ξανα προς τα εξω και γυρνα προς τα πισω
εγω να προσπαθω να απολογηθω και αυτη να συνεχιζει να μουρμουραει
θολωσα ξαφνικα και αρπαζω το εικοσαρικο και φευγω με το αιχεσου που θα σου αφησω
και τα λεφτα μου -μου ηρθε να την διαλυσω σε χιλια κομματα
τι ειναι αυτο βρε!!!
να μου βρει τον καπνο και βηχω μια φορα γιατι κατι μου ηρθε στο λαιμο βαζοντας
την παλαμη μου στο στομα γυριζει και μου λεει με υφος
-εξω γυρνα προς τα εξω -εβαλα το χερι μου της λεω
αυτη συνεχιζε να μου λεει ξανα και ξανα προς τα εξω και γυρνα προς τα πισω
εγω να προσπαθω να απολογηθω και αυτη να συνεχιζει να μουρμουραει
θολωσα ξαφνικα και αρπαζω το εικοσαρικο και φευγω με το αιχεσου που θα σου αφησω
και τα λεφτα μου -μου ηρθε να την διαλυσω σε χιλια κομματα
τι ειναι αυτο βρε!!!
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

vallon έγραψε:
απλά πράγματα
Όποιος υποστηρίζει Κούλη ρε παπάρα (εκτός από ελάχιστες περιπτώσεις ''ξεβράκωτων'' που τον στηρίζουν λόγω οικογενειακής παράδοσης) το κάνει για τον απλό λόγο της υπεράσπισης του οικονομικών συμφερόντων του.
Τώρα για το αν αυτά συμπίπτουν με την οικονομική πολιτική της νδ είναι άλλο θέμα αλλά αυτό είναι υποκειμενική λεπτομέρεια που δεν επηρεάζει σε καμιά περίπτωση την επιλογή του.

0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.
-
vallon
- Supreme poster

Ραν ταν πλαν έγραψε:vallon έγραψε:
απλά πράγματα
Όποιος υποστηρίζει Κούλη ρε παπάρα (εκτός από ελάχιστες περιπτώσεις ''ξεβράκωτων'' που τον στηρίζουν λόγω οικογενειακής παράδοσης) το κάνει για τον απλό λόγο της υπεράσπισης του οικονομικών συμφερόντων του.
Τώρα για το αν αυτά συμπίπτουν με την οικονομική πολιτική της νδ είναι άλλο θέμα αλλά αυτό είναι υποκειμενική λεπτομέρεια που δεν επηρεάζει σε καμιά περίπτωση την επιλογή του.
Με συγχωρείτε καλέ μου κύριε,
1. ποιος μπορεί να έχει οικονομικά συμφέροντα που να συμπίπτουν με του μιζοτάκη;
έχει ξεκληρίσει όποιον επαγγελματία υπάρχει, όποιον δυ , όποιον βρίσκει μπροστά του
2. ποια "οικονομική" πολιτική; εκείνη που λέει να κλείσουν όλες οι μικρές ελληνικές επιχειρήσεις και να έρθουν οι πολυεθνικές;
και αυτό το θέλει κανένας εκτός από τον προδότη;
Αυτή που λέει να λυσσάξουν από την πείνα οι συνταξιούχοι μπας και πεθάνουν και γλυτώσουμε τις ...συντάξεις;
Αυτή που λέει συρρικνώστε τον κράτος , κλέιστε νοσοκομεία κλείστε σχολεία κλείστε τα όλα και αφήστε μόνο πολυεθνικές;
ώρες ώρες νομίζω ότι μας τρολλάρεις απίστευτα κόκκινο νεοφίλι
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Ραν ταν πλαν έγραψε:vallon έγραψε:
απλά πράγματα
Οχι ολοι, αν σκεφτεις οτι παιρνουν πολλες ψηφους και απο δυτικα προαστια. Αν τους ψηφιζαν μονο οι πλουσιοι θα επαιρναν το πολυ 20%
0 .
-
Deutsch Lover
- Basic poster

Λαχουρένιος έγραψε:Ραν ταν πλαν έγραψε:
Οχι ολοι, αν σκεφτεις οτι παιρνουν πολλες ψηφους και απο δυτικα προαστια. Αν τους ψηφιζαν μονο οι πλουσιοι θα επαιρναν το πολυ 20%
Πρέπει να είναι πάντως πολύ ηλίθιος ένας μικροαστός που ψηφίζει παραδοσιακά ΝΔ, όπως και να το κάνουμε...
0 .