Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 01 Ιούλ 2021, 13:58
Εχω εξηγησει αναλυτικα τους λογους που διαφωνησα με τους ΑΝΕΛ για τις Πρεσπες οπως επισης και γιατι διαφωνησα απο την αποχωρηση τους απο τη συγκυβερνηση που τη χαρακτηρησα τραγικη και αυτοκτονικη. Μια αποχωρηση που διευκολυνε τους κλεφτες της Novartis και τους πρεζεμπορους του Noor1.Την ιδια θεση με εμενα εξαλλου κρατησαν και οι ΑΝΕΛ υπουργοι που παρεμειναν στην κυβερνηση. Οσο για τις εκλογες του 2019 υποχρεωτικα ΣΥΡΙΖΑ επρεπε να ψηφισω αν ημουν σοβαρος γιατι κρινοταν το εργο μιας κυβερνησης που ειχα υποστηριξει για 4,5 χρονια, οι συγκεκριμενες εκλογες ηταν βαθμολογια για τα πεπραγμενα των προηγουμενων χρονων.
Τα εχουμε πει χιλιαδες φορες, αν δεν εχεις βαρεθει μπορουμε να τα λεμε μεχρι να γερασουμε, δεν θα αλλαξει κατι, δεν με φερνεις καν σε δυσκολη θεση, καθε πολιτικη μου κινηση και εκτιμηση εξαλλου την εχω αιτιολογησει αναλυτικα σε αρθρογραφια σε εφημεριδες και περιοδικα.
.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".
.