Τι έγινε ο "επαναστάτης" που χτύπησε τον αστυνομικό είναι αλβανικής καταγωγής; Καλά μαθαίνω;
Ν Σμύρνη
-
pluton
- Supreme poster

Re: Ν Σμύρνη
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

pluton έγραψε:
Καθήστε καλά γιατί θα ξαμολήσει η ΝΔ την ΧΑ και θα αρχίσετε πάλι τα "Πέσατε θύματα αδέλφια εσείς σ άνιση μάχη κ αγώνα"
Και μετα ξυπνησες. Eιναι που καταδικαζεις την βια...

0 .
-
pluton
- Supreme poster

Λαχουρένιος έγραψε:pluton έγραψε:
Καθήστε καλά γιατί θα ξαμολήσει η ΝΔ την ΧΑ και θα αρχίσετε πάλι τα "Πέσατε θύματα αδέλφια εσείς σ άνιση μάχη κ αγώνα"
Και μετα ξυπνησες. Eιναι που καταδικαζεις την βια...
Το άλλο με τον "επαναστάτη" που έχασε το πορτοφόλι του και την άλλη μέρα πήγε στην αστυνομία το διάβασες;
Πάντα οι αριστεροί βγάζουν γέλιο, εγώ στα διαβάσματά μου το πιο πολύ γέλιο το έβγαλα διαβάζοντας τα βιβλία των κομμουνιστών.
Βρε μια κωμωδία είστε αν δεν είσασταν επιζήμιοι για την πατρίδα θα είχατε διασκεδαστικό ενδιαφέρον.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

pluton έγραψε:Το άλλο με τον "επαναστάτη" που έχασε το πορτοφόλι του και την άλλη μέρα πήγε στην αστυνομία το διάβασες;
Πάντα οι αριστεροί βγάζουν γέλιο, εγώ στα διαβάσματά μου το πιο πολύ γέλιο το έβγαλα διαβάζοντας τα βιβλία των κομμουνιστών.
Βρε μια κωμωδία είστε αν δεν είσασταν επιζήμιοι για την πατρίδα θα είχατε διασκεδαστικό ενδιαφέρον.
Για κωμωδια εισαι εσυ, που απο την μια μας το παιζεις ''νομος και ταξη'' και απο την αλλη θες η πολιτεια να αφησει ελευθερη μια εγκληματικη οργανωση για να ικανοποιησει τα εμφυλιοπολεμικα σου απωθημενα. Ο φανατισμος σου σε οδηγησε να υποστηριζεις ακομα και βιαστες και παιδεραστες τελευταια
Αισχος.
1 .
-
pluton
- Supreme poster

Λαχουρένιος έγραψε:pluton έγραψε:Το άλλο με τον "επαναστάτη" που έχασε το πορτοφόλι του και την άλλη μέρα πήγε στην αστυνομία το διάβασες;
Για κωμωδια εισαι εσυ, που απο την μια μας το παιζεις ''νομος και ταξη'' και απο την αλλη θες η πολιτεια να αφησει ελευθερη μια εγκληματικη οργανωση για να ικανοποιησει τα εμφυλιοπολεμικα σου απωθημενα. Ο φανατισμος σου σε οδηγησε να υποστηριζεις ακομα και βιαστες και παιδεραστες τελευταιαΑισχος.
Εγώ υπερασπίζομαι βιαστές και παιδεραστές σε ποιο ποστ;
Εμφύλιο και μάλιστα μονόπλευρο έχετε κηρύξει εσείς, ανεχόμαστε τους τραμπουκισμούς και τα ψευτονταηλίκια σας εδώ και δεκαετίες. Έτσι και βρείτε οργανωμένη αντίσταση αρχίζετε τα κλαουρίσματα και παριστάνετε τα θύματα.
0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

pluton έγραψε:Εγώ υπερασπίζομαι βιαστές και παιδεραστές σε ποιο ποστ;![]()
viewtopic.php?f=6&t=12496
Ολοκληρο νημα υπαρχει με τον οχετο σου
Εμφύλιο και μάλιστα μονόπλευρο έχετε κηρύξει εσείς, ανεχόμαστε τους τραμπουκισμούς και τα ψευτονταηλίκια σας εδώ και δεκαετίες.
Έτσι και βρείτε οργανωμένη αντίσταση αρχίζετε τα κλαουρίσματα και παριστάνετε τα θύματα.
Αυτην την στιγμη περιγραφεις επακριβως την σταση των ναζι. Οταν βαρανε οι αστυνομικοι τοτε χαζογελατε, αλλα προχθες που τις εφαγε δικος σας αρχισατε τις κλαψες. Και μην μου λες για τραμπουκισμους και νταηλικια απο την στιγμη που υποστηριζεις τον Κλασιδιαρη, τον Λαγο και τα αλλα μπουμπουκια του Κορυδαλλου.
0 .
-
NikosVy
- Extreme poster

Πολύ διασκέδασα με τη σκέψη για το πόσο πικραθήκατε που συνέλαβαν τον Αλβανό, τον Ινδιάνο, τον δρομέα.
Αυτοί είσαστε. Τώρα ψάξτε να του βρείτε ένα καλό δικηγόρο, να κάνει ... "αίτημα ακύρωσης της διαδικασίας".
Σας ξέρουμε από την εποχή που σας μάζευε σαν τις γαλοπούλες με το καλάμι ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΩΝ, που τον θεωρούσατε σαν θεό.
Αυτοί είσαστε. Τώρα ψάξτε να του βρείτε ένα καλό δικηγόρο, να κάνει ... "αίτημα ακύρωσης της διαδικασίας".
Σας ξέρουμε από την εποχή που σας μάζευε σαν τις γαλοπούλες με το καλάμι ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΩΝ, που τον θεωρούσατε σαν θεό.
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".
-
pluton
- Supreme poster

Λαχουρένιος έγραψε:pluton έγραψε:Εγώ υπερασπίζομαι βιαστές και παιδεραστές σε ποιο ποστ;![]()
viewtopic.php?f=6&t=12496
Ολοκληρο νημα υπαρχει με τον οχετο σουΕμφύλιο και μάλιστα μονόπλευρο έχετε κηρύξει εσείς, ανεχόμαστε τους τραμπουκισμούς και τα ψευτονταηλίκια σας εδώ και δεκαετίες.
Έτσι και βρείτε οργανωμένη αντίσταση αρχίζετε τα κλαουρίσματα και παριστάνετε τα θύματα.
Αυτην την στιγμη περιγραφεις επακριβως την σταση των ναζι. Οταν βαρανε οι αστυνομικοι τοτε χαζογελατε, αλλα προχθες που τις εφαγε δικος σας αρχισατε τις κλαψες. Και μην μου λες για τραμπουκισμους και νταηλικια απο την στιγμη που υποστηριζεις τον Κλασιδιαρη, τον Λαγο και τα αλλα μπουμπουκια του Κορυδαλλου.
Βρε τι πάθαμε, να κάπως έτσι δίκαζαν στον υπαρκτό με άρες μάρες κουκουνάρες τους έστελναν στα γκούλαγκ.... Στο νήμα αυτό εγώ υπερασπίζομαι τους βιαστές; Κατ επανάληψη έχω γράψει:
Με πειράζουν οι βιασμοί, αρκεί να είναι βιασμοί.
Εγώ δεν υποστηρίζω κανένα μπουμπούκι, εσάς σας φαίνεται φυσιολογικό ο "επαναστάτης" να πετά πέτρες και να κράζει "Μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι" και αφού χάσει το πορτοφόλι του να τρέχει στους Μπάτσους, γουρούνια, δολοφόνους να τον βοηθήσουν να το βρει
.... Που για να σου πω την υποψία μου δεν πρέπει να το έχασε το πορτοφόλι αλλά να του το ξάφρισε κανένας "σύντροφος επαναστάτης".
Διότι μέσα σ αυτή την αλητεία και κλεφτοπορτοφοράδες θα υπάρχουν και ότι λουλούδι μπορείς να φανταστείς. 
0 .
-
Adminović
- Sloboda Narodu

pluton έγραψε:Καθήστε καλά γιατί θα ξαμολήσει η ΝΔ την ΧΑ και θα αρχίσετε πάλι τα "Πέσατε θύματα αδέλφια εσείς σ άνιση μάχη κ αγώνα"
LOL
Αφού η ΝΔ έβαλε τον Παναθηναϊκάκια για να κλείσει τους Αλγερινούς στη μπουζού...
Πάνε οι παλιές καλές εποχές που η ΧΑ ήταν το μακρύ ακροδεξιό παρακρατικό χέρι της ΝΔ. Έκοβε ψήφους, οπότε τους βάλατε μπουζού.

1 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.

-
nemo
- Supreme poster

δεν υπαρχει αριστερο σουργελο να να μην τρωει απο την δημοσια καραβανα
ειδατε την καθηγητρια ; αν δεν την ειδατε να την δειτε .... πραγματικο ταγαρι και τηγανι στο μυαλο
ειδατε την καθηγητρια ; αν δεν την ειδατε να την δειτε .... πραγματικο ταγαρι και τηγανι στο μυαλο
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου