pluton έγραψε:Παρεμπιπτόντως μην ξανακούσω ότι ο συριζα ήταν αριστερά και άλλα τέτοια πράσινα άλογα
Για να δείτε πόσο αλλοπρόσαλλα λειτουργεί ο εγκέφαλός σας δείτε πως χαρακτηρίσατε τους πρώτους 14 ΓΓ του ΚΚΕ:
Α Αρβανίτης διεγράφη ως οπουρτουνιστής.
Ν Δημητράτος διεγράφη ως ύποπτος.
Ν Κορδάτος διεγράφη ως διεστραβλωτής του Μαρξισμού.
Ν Σαργόλογος διεγράφη ως πράχτορας.
Θ Αποστολίδης διεγράφη ως καιροσκόπος.
Π Πουλιόπουλος διεγράφη ως προβοκάτορας.
Ε Σταυρίδης αποχώρησε αηδιάσας.
Ο Γιατζόπουλος διεγράφη ως λικβινταριστής.
Α Χαιτας διεγράφη και τουφεκίστηκε στην ΕΣΣΔ.
Γ Σιάντος διεγράφη μετά θάνατο ως προδότης.
Β Νεφελούδης διεγράφη ως πράχτορας.
Α Τσίπας διεγράφη ως τυχοδιωκτικό και ανήθικο στοιχείο.
Ν Ζαχαριάδης διεγράφη ως βρωμόνερο, φωνή του εχθρού, κουτσομπόλης κλπ
Ακόμα και τους ΓΓ σας τους θεωρούσατε ότι ήταν μη αριστεροί πως είναι δυνατόν να βρούμε τι είναι για εσάς αριστερά και τι δεν είναι.... μήπως θέλετε να σας γράψω πως χαρακτηρίσατε πρωτοκλασάτα στελέχη σας;
Νομίζω ότι πραγματικά είσαι άρρωστος
ποιοι είναι όλοι αυτοί και τι μας αφορούν αυτά που γράφεις;
μάλλον πρέπει επειγόντως να επισκεφτείς ένα ψυχίατρο καθώς σε κυνηγούν φαντάσματα του παρελθόντος
τι σχέση έχουν όλοι ετούτοι και ποιοι είναι με τον συριζα που όπως αποδείχτηκε ήταν άλλο ένα δεξιό κόμμα που εφάρμοζε νεοφιλ πολιτικές;
'αμα μου απαντήσεις σε αυτό το τερατώδες ερώτημα θα σε στείλω στη Μακρόνησο για μετεκπαίδευση
pluton έγραψε:
Ξεκαθαρίστε και μετά μας λέτε τι είναι και τι δεν είναι αριστερά Εδώ δεν μπορείτε να βρείτε μεταξύ σας τι είναι και τι δεν είναι αριστερά εμείς θα βρούμε την άκρη;
Εγώ αυτό που βλέπω είναι κονσέρβες ιδέες από τους αριστερούς.
Τι να σου ξεκαθαρίσουμε εδώ μέσα που στο άρρωστο μυαλό σου βλέπεις φαντάσματα να σε κυνηγάνε?
άσε έχεις ξεκαθαρίσει εσύ
πήγαινε τώρα στο πολυτεχνείο μαζί με τους άλλους φίλους τραμπούκους να πλακωθείτε με τους αναρχικούς για να βγάλεις το μεροκάματο και άσε μας εμάς εδώ να βλέπουμε την δράση σου από την τηλεόραση
Πούσε ε? θέλω και καπνογόνα και βόμβες έτσι να γίνεται γερό σκηνικό , να έχει ο κοσμάκης να βλέπει και να απολαμβάνει θέαμα..
αλλά ρε παιδί μου πάρτε και κάνα κάμεραμαν της προκοπής
να βγάζει και καμιά σκηνή καλή
Γιατί πως αλλιώς ο φίλος σου ο κούλης θα μπορέσει να δικαιολογήσει τον στρατιωτικό νόμο που έχει βάλει την χώρα;
Γύψο μου ήθελες ε?
ε γύψο θα φας

μηδεν πορειες σαν εμειναν ορφανα απο μυαλο ..τι θα κανετε τωρα;