Οι ΣΑΝΕΛ κάνουν γαργάρα τις εξεταστικές.

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Alkiviades
☭ Ле́нин ☭
☭ Ле́нин ☭

Re: Οι ΣΑΝΕΛ κάνουν γαργάρα τις εξεταστικές.

Δημοσίευσηαπό Alkiviades » 03 Απρ 2015, 15:40

ΠΗΞΤΕ έγραψε:
Alkiviades έγραψε:Εχεις μπερδέψει το ΚΚΕ με το Λαφαζάνη και το Λαπαβίτσα, τις πούτσες με τις βούρτσες και γενικώς τρικυμία εν κρανίω.

Αμα ξεμεθύσεις, έλα να το συζητήσουμε με μια κάποια λογική, δε μπορώ να απαντώ σε παραληρήματα

Τίποτα δεν έχω μπερδέψει. Είστε κάτι παρόμοιο, μόνο που ενώ ο σύριζα μαντρώνει κυρίως πρώην πασόκους εσείς κάνετε το ίδιο για πρώην νεοδημοκράτες (βλέπε Κανέλλη, Θεοδωράκη, Κλυνν παλιότερα κ.α.). Όταν αποκτήσεις επιχειρήματα τα ξαναλέμε.
.

Α, καλά, εσύ τόχεις χάσει εντελώς... Αστο, δεν είσαι καν κανονικός ανταρσύας, κουκουρούκουτρεχαγύρευε είσσαι :s_rofl :s_rofl :s_rofl
0 .

Άβαταρ μέλους
ΠΗΞΤΕ
Adonis Fan Club
Adonis Fan Club

Δημοσίευσηαπό ΠΗΞΤΕ » 03 Απρ 2015, 15:47

Alkiviades έγραψε:
ΠΗΞΤΕ έγραψε:
Alkiviades έγραψε:Εχεις μπερδέψει το ΚΚΕ με το Λαφαζάνη και το Λαπαβίτσα, τις πούτσες με τις βούρτσες και γενικώς τρικυμία εν κρανίω.

Αμα ξεμεθύσεις, έλα να το συζητήσουμε με μια κάποια λογική, δε μπορώ να απαντώ σε παραληρήματα

Τίποτα δεν έχω μπερδέψει. Είστε κάτι παρόμοιο, μόνο που ενώ ο σύριζα μαντρώνει κυρίως πρώην πασόκους εσείς κάνετε το ίδιο για πρώην νεοδημοκράτες (βλέπε Κανέλλη, Θεοδωράκη, Κλυνν παλιότερα κ.α.). Όταν αποκτήσεις επιχειρήματα τα ξαναλέμε.
.

Α, καλά, εσύ τόχεις χάσει εντελώς... Αστο, δεν είσαι καν κανονικός ανταρσύας, κουκουρούκουτρεχαγύρευε είσσαι :s_rofl :s_rofl :s_rofl

Έχω ξαναεκφραστεί ότι η ΑΝΤΑΡΣΥΑ δε με εκφράζει 100%, άρχισα να το ρίχνω εκεί από το '12 και ύστερα ενώ έχει ιδρυθεί από το 2009, όπως δε γίνεται κανένα απολύτως κόμμα να εκφράζει 100% ιδεολογικά τον οποιονδήποτε άνθρωπο. Αν εσύ ασπάζεσαι κάτι τέτοιο προφανώς εντάσσεσαι στην κατηγορία του κομματόσκυλου.
0 .
Με του Κυριάκαρου το λιλί
θα τους αλλάξουμε την ψυχή

Άβαταρ μέλους
Alkiviades
☭ Ле́нин ☭
☭ Ле́нин ☭

Δημοσίευσηαπό Alkiviades » 03 Απρ 2015, 15:50

Κοίτα, για να "είσαι" ΑΝΤΑΡΣΥΑ πρέπει τουλάχιστον νάσαι αριστερός. Ε, δε σε κόβω για πολύ αριστερό εσένα :D
0 .

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 03 Απρ 2015, 15:50

Μην βρίζεστε, ας κρατήσουμε ένα επίπεδο.
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.

Άβαταρ μέλους
Alkiviades
☭ Ле́нин ☭
☭ Ле́нин ☭

Δημοσίευσηαπό Alkiviades » 03 Απρ 2015, 15:58

Kauldron έγραψε:Μην βρίζεστε, ας κρατήσουμε ένα επίπεδο.

Σήκωσε το επίπεδο σου από χάμου, το πατάω
0 .

Άβαταρ μέλους
ΠΗΞΤΕ
Adonis Fan Club
Adonis Fan Club

Δημοσίευσηαπό ΠΗΞΤΕ » 03 Απρ 2015, 16:01

Alkiviades έγραψε:Κοίτα, για να "είσαι" ΑΝΤΑΡΣΥΑ πρέπει τουλάχιστον νάσαι αριστερός. Ε, δε σε κόβω για πολύ αριστερό εσένα :D

Αυτό μου έλειπε, να με προσδιορίσει ένας τρίτος. Αλλά είμαι περίεργος, για γράψε, γιατί δε θα με αποκαλούσες Αριστερό;
0 .

Άβαταρ μέλους
Alkiviades
☭ Ле́нин ☭
☭ Ле́нин ☭

Δημοσίευσηαπό Alkiviades » 03 Απρ 2015, 16:11

ΠΗΞΤΕ έγραψε:
Alkiviades έγραψε:Κοίτα, για να "είσαι" ΑΝΤΑΡΣΥΑ πρέπει τουλάχιστον νάσαι αριστερός. Ε, δε σε κόβω για πολύ αριστερό εσένα :D

Αυτό μου έλειπε, να με προσδιορίσει ένας τρίτος. Αλλά είμαι περίεργος, για γράψε, γιατί δε θα με αποκαλούσες Αριστερό;

Από που να αρχίσω και που να τελειώσω... Ας πούμε απλά ότι ακόμη και ο πιο αστοιχείωτος θα ήξερε την πολιτική πορεία του Θεοδωράκη. Ακόμη και ο πιο άσχετος, δεν θα έλεγε ότι το ΚΚΕ φιλοξενεί δεξιούς. Ακόμη και ο πιο καμένος θα ήξερε ότι ο Πιλαφαζάνης δεν έχει καμία σχέση με το ΚΚΕ.

Και επίσης αν ήσουν κανονικές ανταρσύας, θα έβρεχες το βρακάκι σου με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο ΑΝΤΑΡΣΥΑ εδώ και χρόνια είναι συνιστώσα σε αναμονή :haka: :haka: :haka:
0 .

Άβαταρ μέλους
ΠΗΞΤΕ
Adonis Fan Club
Adonis Fan Club

Δημοσίευσηαπό ΠΗΞΤΕ » 03 Απρ 2015, 16:23

Alkiviades έγραψε:Από που να αρχίσω και που να τελειώσω... Ας πούμε απλά ότι ακόμη και ο πιο αστοιχείωτος θα ήξερε την πολιτική πορεία του Θεοδωράκη. Ακόμη και ο πιο άσχετος, δεν θα έλεγε ότι το ΚΚΕ φιλοξενεί δεξιούς. Ακόμη και ο πιο καμένος θα ήξερε ότι ο Πιλαφαζάνης δεν έχει καμία σχέση με το ΚΚΕ.

Και επίσης αν ήσουν κανονικές ανταρσύας, θα έβρεχες το βρακάκι σου με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο ΑΝΤΑΡΣΥΑ εδώ και χρόνια είναι συνιστώσα σε αναμονή :haka: :haka: :haka:

Καραμανλής ή τανκς. Ενδιάμεση στάση στο κόμμα του λαού, και αργότερα μητσοτακικός. Τον τελευταίο καιρό κρυφοσυριζαίος με τη Σπίθα και τώρα που κατάλαβε σε τι τσαρλατάνους έδωσε πάτημα επέστρεψε στους άλλους τσαρλατάνους. Ο Λαφαζάνης παίζει ακριβώς τον ίδιο ρόλο μαντρώματος αντιδραστικών και θα συνεχίσει να κάνει αυτό όσο μπαίνει το νέο μνημόνιο όλο και πιο βαθιά στην ελ οικονομία, που φυσικά τον έμαθε όσο ήταν στην κνε και αργότερα και στο κκε. Εγώ όπως ξαναέγραψα δε θεωρώ τον εαυτό μου "ανταρσυαίο", καταλαβαίνω πως προφανώς δεν είσαι ικανός να αντιληφθείς πράγματα πέραν του οπαδικού κομματισμού οπότε γράφε ό,τι θες, όπως για παράδειγμα τις "δημοσιογραφικές αποκλειστικότητες" σαν το ωραίο περί συνιστώσας σύριζα.
0 .

Άβαταρ μέλους
Alkiviades
☭ Ле́нин ☭
☭ Ле́нин ☭

Δημοσίευσηαπό Alkiviades » 03 Απρ 2015, 16:26

H μισή (και βάλε) ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ έχει περάσει από το ΚΚΕ (έστω, από την ΚΝΕ). Το ότι δεν είναι πια από το ΚΚΕ και απλώς "περάσανε", κάτι λέει.

Τώρα για τα υπόλοιπα... ντάξει, είπαμε, τρικυμιά εν κρανίω.
0 .

Άβαταρ μέλους
ΠΗΞΤΕ
Adonis Fan Club
Adonis Fan Club

Δημοσίευσηαπό ΠΗΞΤΕ » 03 Απρ 2015, 16:35

Alkiviades έγραψε:H μισή (και βάλε) ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ έχει περάσει από το ΚΚΕ (έστω, από την ΚΝΕ). Το ότι δεν είναι πια από το ΚΚΕ και απλώς "περάσανε", κάτι λέει.

Τώρα για τα υπόλοιπα... ντάξει, είπαμε, τρικυμιά εν κρανίω.

Μια χαρά μπαστακωμένοι ήταν εκεί για χρόνια ολόκληρα κι επιτελούσαν ένα συγκεκριμένο ρόλο, ίσως προετοιμάζονταν από τότε κιόλας και για τη στιγμή που θα γυρνούσε ο τροχός για να μαντρώσουν την αντιδραστικότητα ενάντια στον δικομματισμό για να πάρουν την καρέκλα και να κάνουν ακριβώς τα ίδια. Επιχειρηματολογία ακόμη να διαβάσω.
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”